Manželka "kurvou"

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Wejgll
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Manželka "kurvou"

Příspěvek od Wejgll »

Dobře 👍
Gentus

Příspěvek od Gentus »

Krásné pokračování doufam ze na dalsi nebudeme cekat tak dlouho.
vigilius
Role muže: je SUBMISIV

Příspěvek od vigilius »

Moc hezká povídka. Krásné se to čte a mám tvrdý ocas. Piš dál prosím
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

Zajímavé pokračování, snad byla dovolená dost inspirativní a nebudeme čekat dlouho na pokračování.
brucor
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od brucor »

Pokračování 11
Pak se Karel otočil, došel k dalším dveřím, za kterými zmizel, za chvilku byl zpátky a za ním zástup manželských dvojic, které vedl k Janě a když byli všichni u ní, šlo o 6 párů, řekl jim, že jí můžou osahávat jak chtějí a že se můžou nechat od ní muži vykouřit a ženy vylízat, dokonce jim řekl že ten nahatý chlap, jako já, jsme její manžel a že mě můžou dotyčné dámy taky osahat, pohonit a když budou chtít i kouřit.
Popravdě , to bylo pro mě překvapení, seděl jsem tam před nimi nahý, má milovaná Jana tam visela nahá jak na porážce a cizí, oblečení lidé nás očumovali.
Napřed si Janu prohlíželi a najednou jedna z těch žen rozepla manželovi poklopec a strčila Janě do pusy ještě jeho měkký žalud a řekla a vykuř ho couro.
Zkoumali jí u toho a roztahovali jí půlky, sahali do kundy a prdky. Ta co manželovo čuráka dala Janě do pusy ke mně přišla a houkla na mě, to je Tvoje kurva, řekl jsem ano manželka, ona zase hned na to koukám, že ti stojí ocas ukaž roztáhni nohy a chytla mě za něj, Zdeněk se jen usmál. Omrdáš mě, byla její další otázka a upřímně než jsem se zmohl nějak reagovat vytáhla si sukni a rovnou se na mě napíchla, ani mě nepřekvapilo, že neměla kalhotky a už nadskakovala, držela mě za vlasy a hekala, dělej mrdej mě, jsem taky coura apod.. Nebránil jsem se, pohled na mojí používanou manželku a mít čuráka v jiné byl fajn. Najednou si vyndala kozu s trčila mi jí do pusy a musím uznat, že byla pěkná, s proslovem cucej mi cecek, jsem se nenechal dvakrát pobízet.
Akorát když jsem to do ní pustil, přišel její manžel a strčil jí ho do zadku, jen sykl drž děvko. Seděla na mě, mě v ní pomalu ochaboval a semeno pomalu vytékalo ven z její kundy zatímco jí její manžel mrdal prdel. Kozy jí skákaly nahoru a dolů a pořád mi je cpala do pusy.
Když ze mě slezla, dlouze mě políbila a ještě popotahala za čuráka, Zdeněk na mě lišácky mrknul a Karel jen řekl no vidíš a máš to za sebou. Oba se zvedli a šli k těm párům, z nich si každý vzal jednu ženu svlékl jí a omrdal před jejím manželem. Ostatně ti se ochomítali kolem Jany, ochmatávali jí kozy, roztahovali kundu, pak jeden vzal umělý ocas na násadě a zabořil jej ze zhora do Janiny kundy až zařvala s čurákem jiného v puse, div že jej nekousla. Hned potom Janu spustili Karel se Zdeňkem dolů, aby se jí nepřekrvila hlava, položili jí na stůl rozcapenou a zábava pokračovala tam, měla roztažené nohy, zakloněnou hlavu. Pusu měla vyplněnou dalším žaludem a mezi nohama jí mrdali tím nastaveným dildem a dost hluboko.
Jak to trvalo dlouho to nevím, ale bylo to vzrušující, Jana už ani nehekala, měla toho dost. Když odešel poslední, zůstala ležet na stole s nohama doširoka rozevřenýma a my se dívali jak z ní vytéká semeno.
Šel jsem k její hlavě, začal jí líbat a hladit, olízal jsem jí kozy a řekl, pojď lásko osprchujeme se, tak jsme šli na pokoj, po cestě jsem jí raději podpíral, měla ty nohy docela unavené.
Na pokoji jsme se osprchovali, já jí ještě mokrou odnesl do postele a celou jsem jí namazal mazáním proti únavě co mi dal Zdeněk abych jí to udělal.
Gentus

Příspěvek od Gentus »

Krásné pokracovani zase me stoji musim se jit vyhonit.
Wejgll

Příspěvek od Wejgll »

Pěkná akce 👍👍👍
RemusA4
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=732

Příspěvek od RemusA4 »

Milence sice má, ale ja bych si hrozně přál aby dělala kurvu. Aby plnila chlapům za odměnu různé úchylky. To je muj sen :)
Obrázek
Sluzebnik
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: neuvedenojsme manželé důchodci rád se dívám když musí být povolná mladým

Příspěvek od Sluzebnik »

Moje kurvu někdy čas od času dělá a mladym
kohout50
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet

Příspěvek od kohout50 »

Sluzebnik píše: pon 27. črc 2026 13:03:19 Moje kurvu někdy čas od času dělá a mladym
Dobrý, chlape. Šikovná čubka - kurva. Zaučuje mladý samečky, aby z nich byli dobří milenci, bullové.
Odpovědět