Vše se změnilo před pár týdny. Zuza často chodila na diskotéku a já ji po práci vyzvedával. Chodila s kamarádkami, takže nehrozilo, že by ji tam někdo balil. Navyše byla dost vysoká a to chlapi mají větší respekt a kdyby, tak amarádky ji vždy ochránily. A bylo to třeba protože Zuzka, když se napije, tak je často mimo a má i velké výpadky z doby, kdy byla opilá. Vždy ji proto kamarádky hlídali až do doby než jsem přijel. Ne jinak tomu bylo onen večer. Zuzana se pěkně zřídila a kamarádky ji museli do auta naložit. Vyrazil jsem směrem domů. Ještě než jsme vyjeli z města, tak už Zuza měla ospalý výraz a jen něco mumlala. V dálce jsem uviděl stopující postavu. Nakolko už bylo včasne ráno, bylo vidět že to je nejaký cikán. Mohl by to být nějaký boreček co by mi třeba Zuzku vzadu osahával....blyslo mi hlavou. S tou myšlenkou jsem zastavil u krajnice a postava se rychle k autu blížila. Byla ještě poslední možnost šlápnout na plyn a ujet, ale mé vzrušení rostlo.
Mněl asi tak pětapadesát let. Byl chudé postavy a stále se uškŕněl i když mu chyběli nejaký tý zuby. “Toš dík, že jsi zastavil. Bych tu vystál díru do cesty.”...odpovědel šušlavym hlasem. Ani nepozdravil a sedl si dozadu k Zuzane. Nejprve se styděl nebo si asi myslel, že vezu svou partnerku. Jeho oči ale stále víc koukali na ni. Zuza oslavila třicet let a měla krátkou minisukni. Chvilku jsem si říkal, že to asi nebyl dobrý nápad, ale vyhodit už jsem ho nemohl. “…tvá paní?” Zeptal se a nespustil z ní oči a v kuse se škeril. Opět jsem měl rychlou myšlenku. “Tu neznám. Je to taky stopařka.” Cikán v tu chvíli jakoby více stichl, ale ještě se ostýchal a neustále na ní koukal. Pak zjistil že je hodne opilá, nebo vůbec nereagovala, jenom seděla a svým ospalým výrazem koukala před sebe. Pak se odvážil a pomalu postupoval rukou nahoru až zmizela pod sukýnkou. Zuza něco zavzdychala, ale nebylo jí rozumět. “Pšš holčičko. Ničeho se neboj.” Uklidňoval jí a celá jeho ruka byla již pod sukní.
Má fantazie se naplňovala a já byl vzrušený ještě víc než, když jsem o tom jen snil. Cikán ji rukou plenil klín a jeho hlava se pomalu přesunula ke krku, kde se pusou přisával na její krk. Vždy jen nahlas mlasklo, když se jeho rty utrhly od jejího krčku. "Líbí se ti viď?" Bylo mi jasné, že jeho prsty už pomalu zajíždí do její těsné svatyně. Zuza byla vždy rychle zvlhlá. Nemohl jsem dál řídit, takže jsem raději zastavil na prvním místě kde to jen šlo, ale kus dál od hlavní cesty. Cikánovi nevadilo, že jsem zastavil a zíral na ně. Zuza už měla krk celý rudý a bylo jasné, že na něm bude do rána hned několik cucfleků. Jeho hlava sjela až k bradavkám. Vytáhl jí tričko nahoru a hned se ukázaly kozy. Teď mu nic nebránilo se přisát na její stojící bradavku. Zuza zasténala. Moc dobře jsem poznal, že je to sténání, které značí jak moc se ji to líbí.
Cikán odváděl moc dobrou práci a jeho pusa se činila. Na střídačku si bral její bradavky a ruka pod sukní v pravidelném rytmu škubala jak ji prstil. V autě už byl cítit známí závan sexuálního vzrušení. Hlasité čvachtání zas bylo důkazem jak moc už je Zuzana mokrá. “Chceš se přidat ?” Až teď si všiml cikán jak na ně koukám. “Ne jen koukám.” Cikán se ješte víc uškrnul a vypadal, že je rád, že si může užívat sám. “Můžu koukat?” Ptal jsem se podřízeně i když jsem mohl spíše zuřit, že mi dělá do holky. “Klidně…” Odsekl šušlavým hlasem a dál se věnoval jejím prsům. Ruka pod sukní se přestala pohybovat a něco hledala. To něco byl kraj kalhotek. Jak je našel, tak prudce škubnul a s praskajícím zvukem vytáhl její roztržené kalhotky. “Pššš takhle to bude lepší…” Opět sem ji utěšoval, protože sebou po stržení prádla začala trochu zmítat. Teď vystřídal prsa za její pusu a začal ji líbat. Během okamžiku už bylo vidět, že se jeho jazyk proplétá s jejím a vůbec jí nevadil typicky cikánsky zápach. Jeho ruka mezitím opět zmizela kdesi pod sukní a opět dráždila její roztouženou kundičku. Zuza už ani nezkoušela zadržovat hlasité sténání. Vzrušení jí pohltilo a to tak, že se dokonce udělala. To byl do té doby můj nejvíc erotický zážitek. S pohledu jak chudý, malý a šušlavý cikán udělal mou holku v mém autě mi působila značné nepohodlí v kalhotách.
Nešlo to jinak a musel jsem si své péro vyndat. Pomalu jsem ho v ruce mačkal, ale musel jsem být hodně opatrný, abych se hned neudělal. I cikán mezitím odhodil své kraťasy Jeho péro bylo delší jak mé, ale jeho šířka už byla o dost menší. Cikán si odpoutal Zuzu a přesunul se tak aby se dostal mezi její nohy, které postupne zdvyhol na sedačku, aby měl lepší přístup. Sukni ji potom jen vyhrnul na břicho. Párkrát pohonil svůj už naběhlý nástroj a začal se přibližovat k mokré kundičce. A bylo to tu. Má dlouholetá fantazie se vyplní. Žalud pomalinku zažal prorážet její závojíčky. Teď už nebylo cesty zpět. Zuza jak ucítila tvrdý úd na svém okraji, tak sebou opět trochu nervozně škubla a snažila se i něco říci. Ovšem jejímu mumlání jsem nerozuměl. Cikán si toho také nevšímal. Dál pomalu utápěl svůj nástroj. Když v ní byl již dobře přes půlku. tak ji chytl za boky a prudce si ji narazil až po kořen. Zuza vytřeštila oči se sténavým výkřikem.
On nečekal raději na její reakci a začal ji pěkně ale pomalu šukat. Stále ji držel za boky a čoraz rychleji do ní přirážel. Zuza s každým přírazem vykřikla nahlas a v autě se ozývalo i pleskání jeho pupku o její krásné bříško. Bylo to neuvěřitelné jak tvrdě si ji cikán nabodával. Úplně mi drtí péro.” zašušlal opět cikán, ale dál do ní bušil jako by nic.“No tak gadžovko bílá….. Cítím, že to chceš!” Začal šuštal. Cikán udělal Zuzu a sám začal stříkat hluboko naražen do ní.
To, že Zuza nechtěla aby ji vystříkal mělo svůj důvod. Nebrala totiž prášky. Mě to samozřejmě vlivem mého vzrušení vůbec nedošlo. Nedošlo mi, že já ji vždy mrdám s kondomem. Poprvé nejspíše zažila pocit, když se do ní chlap udělá. To možná bylo příčinou toho, že se s ním nakonec udělala. “Ne do mě… neberu…” Mumlala dál Zuza i když už bylo dílo dokonáno. Cikán konečně zjistil důvod, proč to nechtěla do sebe. “Ty vole ona nic nebere.” Hned si začal povadlé péro honit a mě se naskytl pohled na roztaženou kundičku ze které tekl pramínek více průhledného než bíleho semene a stékal po sedačce, kde Zuzana sedela, na podlahu auta. Nebudu vám nic nalhávat s toho pohledu jsem se udělal do ruky. Cikán se po několika minutách snažil o druhé číslo, ale nějak mu to už nešlo. Navyše Zuza byla oproti němu velká a sotva by jí dokázal přehodit do jiné pozice.
Cikán si sedl unaveně a oblékl si kraťasy. Já jsem poslušně rozjel auto a v první vesnici chtěl vysadit. “Díky za odvoz. A máš super holku. Takovou jsem v životě nemněl“. S hlasitým úškrnem zabouchl dveře a já se rozjel. Doma jsem Zuzu dostal do sprchy, kde jsem si ji celou umyl a prsty jsem z ní ještě dostával jeho semeno. Zuzanu jsem pak uložil a ještě jsem šel uklidit auto.
Ráno se Zuza probudila s kocovinou a bolavou prcinou. Skoro nemohla chodit. “Co jsi do mě strkal proboha?” Výmluvu jsem si už připravoval v noci, když jsem nemohl usnout. “Zkoušel jsem ten tvůj velký vibrátor. Sama jsi to chtěla nepamatuješ?” Modlil jsem se, aby měla okno. “Proboha!” Vykřikla z koupelny a já čekal nejhorší. Rozchod za to jak jsem ji předhodil cikánovi. “Pojď jsem!” Se sklopenou hlavou jsem šel do koupelny. “Já ti to vysvětlím.” Zajímalo by mě jak. “Proč jsi mi udělal tohle proboha.” Ukazujíc na její krk. Na něm bylo snad šest krásně vybarvených cucáků. “Promiň nějak jsem se včera nedokázal ovládnout.” Zpytoval jsem. No několik dnů jsem měl tichou domácnost a byl bez sexu. A já doufal, že to bude bez následků. Cikánovo semeno ovšem bylo úspěšné....