Tropické pokušení

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Inkvizitor
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Tropické pokušení

Příspěvek od Inkvizitor »

Ahoj, přidávám další povídku, vím, že to není originální téma a už bylo jistě napsané, ale je to něco co se mi líbí, tak jsme to chtěl napsat podle sebe.

Tropické pokušení

Letadlo přistálo v Punta Caně krátce po poledni. Horký, vlhký vzduch udeřil Tomáše a Petru hned, jakmile vystoupili z letadla. Dominikánská republika. All-inclusive resort pět hvězdiček. Týden bez práce, bez stresu, prostě pohodička.

Tomášovi bylo čtyřicet dva a byl to vysoký, štíhlý muž s příjemným, inteligentním obličejem. Vždycky působil uvolněně, měl smysl pro humor a dokázal lidi rychle získat na svou stranu. Ve vztahu byl spíš dominantní, ale nikdy to nepřeháněl — spíš měl rád kontrolu a rád viděl, jak se Petra cítí dobře. Nebo ještě lépe — jak se cítí velmi dobře.

Petře bylo čerstvě třicet devět a byla to drobná blondýna s váhou kolem padesáti kilo. Zelené oči, jemné rysy a přirozená krása, která s věkem spíš vyzrávala, než mizela. Měla větší, přirozená prsa, která byla po dvou dětech už sice trochu povislá, ale pořád vypadaly neuvěřitelně lákavě — zvlášť v tom malém bílém topu, který si vzala na cestu. Byla to nymfomanka — pořád nadržená, milovala sex v každé podobě, kouření, anál a hlavně velké, tvrdé penisy. Při orgasmu stříkala, a to velmi hodně, což Tomáše vždycky přivádělo k šílenství.

Už měli i nějaké zkušenosti se sexem ve více lidech. Párkrát zažili trojku s Tomášovým kamarádem. Petra se tehdy nechala šukat, zatímco Tomáš si to fotil, a nakonec se přidal. Bylo to vzrušující, oběma se to líbilo, ale zatím neměli moc možností na získání dalších zkušeností.

Po příjezdu do resortu je uvítali a okamžitě je zavedli do jejich pokoje — prostorného apartmánu s výhledem na moře a vlastní terasou. Petra se hned vrhla na postel a s úsměvem se protáhla.

„Už teď vím, že se mi tady bude líbit,“ řekla a mrkla na Tomáše.

„Já taky,“ odpověděl s úsměvem.

První den strávili u bazénu. Petra si oblékla malé černé bikiny, které Tomáš miloval — tenké, těsně přiléhající a odhalující skoro všechno. Lehla si na lehátko, nasadila sluneční brýle a užívala si první doteky tropické slunce.

Po chvíli si všimla vysokého, svalnatého černého muže v uniformě hotelu. Pracoval u bazénu — uklízel lehátka, roznášel ručníky. Byl mladý, maximálně do třiceti, s širokými rameny, silnými pažemi a výrazným hrudníkem, který se rýsoval pod bílou košilí. Pohyboval se s lehkostí a sebejistotou. Petra ho pozorovala déle, než by chtěla přiznat.

Tomáš si toho hned všiml.

„Koukám, jak se na něj díváš,“ řekl tiše, s úsměvem v hlase. Ležel vedle ní a předstíral, že čte knihu.

Petra se lehce usmála a otočila k němu hlavu.

„Co? Je hezký. To je všechno.“

„Hezký?“ Tomáš zvedl obočí. „To je, svalnatý, mladý a černý. A ty ho sleduješ už pět minut.“

Petra se zasmála a plácla ho přes ruku.

„Tak co, líbí se ti?“ zeptal se Tomáš a v jeho hlase bylo slyšet ten typický tón — lehká provokace, kterou Petra znala už léta.

„Tomáši…“ varovala ho, ale v očích se jí zalesklo něco, co on dobře znal.

„Chtěla bys zkusit černocha?“ zeptal se tiše, skoro šeptem.

Petra se na něj podívala přes sluneční brýle. Na rtech měla malý, ale velmi výmluvný úsměv.

„Ty jsi hrozný,“ řekla tiše.

„Já vím,“ odpověděl Tomáš a vzal ji za ruku. „Ale ty mě miluješ i tak.“

Petra neodpověděla. Jen se usmála, otočila hlavu zpátky k bazénu a nechala pohled znovu sklouznout k vysokému, svalnatému muži v bílé uniformě, s jmenovkou Marcus.

Druhý den šla Petra po snídani sama k bazénu, zatímco Tomáš zůstal v pokoji vyřizovat nějaké maily. Lehla si na lehátko a brzy si všimla, že Marcus pracuje nedaleko. Tentokrát už se nedívala jen tak, ale zaujatě. Když se k ní přiblížil s hromadou ručníků, Petra se usmála a promluvila jako první.

„Ahoj… ty jsi Marcus, že? Viděla jsem tě zde už včera.“

Marcus se na ni podíval, na okamžik zaváhal a pak se usmál — zdvořile, ale opatrně.

„Ano, madam. Marcus. Rád vám pomohu s čímkoli budete potřebovat.“

„Díky,“ řekla Petra a lehce si sundala sluneční brýle. „Jsem Petra. A tohle je moje první dovolená v Dominikánské republice. Je tu opravdu nádherně.“

Začali mluvit. Nejprve o resortu, o počasí, o tom, jak se mu líbí práce. Marcus byl zpočátku velmi opatrný — věděl, že je zaměstnanec a ona host. Ale Petra byla příjemná, vtipná a měla v sobě takovou přirozenou lehkost, že se brzy uvolnil. Flirtování bylo zatím jen lehké — ona mu chválila jeho postavu, on se usmíval a občas ji nechal nahlédnout do svého smyslu pro humor. Ale v jeho očích už bylo něco víc. Začínal tušit, že to není jen nevinná konverzace.

Když se Petra otočila na břicho a požádala ho, aby jí pomohl natřít záda olejem, Marcus na okamžik zaváhal. Podíval se kolem sebe, ale pak se usmál a vzal od ní láhev oleje. Jeho silné, tmavé ruce se dotýkaly její kůže a Petra cítila, jak se jí zrychlil tep. Nebyl to jen dotek, bylo v tom něco víc.

Večer, když byli v pokoji, Tomáš vedle ní ležel v posteli a hladil ji po boku. Chvíli mlčel, pak tiše promluvil:

„Viděl jsem vás dnes u bazénu. Jak jste spolu mluvili. Jak se na tebe díval. Jak tě mazal.“

Petra se na něj podívala.

„A co… vadí ti to?“ zeptala se, i když už znala odpověď.

Tomáš se usmál a zavrtěl hlavou.

„Naopak. Vzrušuje mě to. Strašně mě to vzrušuje.“ Otočil se k ní a podíval se jí do očí. „Představuji si, jak by si tě vzal nějaký černý muž. Velký, svalnatý… jak by tě šukal. Jak by tě naplnil svým semenem. A já bych to sledoval. Vidět tě plnou cizího semene… to by pro mě bylo něco úžasného.“

Petra cítila, jak se jí zrychlil dech. Slova jako „velký“, „černý“, „naplnit semenem“ na ni vždy zapůsobila. A navíc už věděla, jak Tomášova mysl funguje. Měli to už párkrát za sebou s jejich kamarádem. Věděla, že to pro něj není jen nějaký výstřelek. Bylo to hluboké, silné vzrušení.

„Ty jsi vážně… strašný,“ řekla tiše, ale v hlase měla úsměv.

„Já vím,“ odpověděl Tomáš a přitáhl si ji blíž. „Ale ty to miluješ stejně jako já. Přiznej se.“

Petra se na něj podívala a přiznala si, že ano. Myšlenka na Marcuse — na jeho silné ruce, na to, jak by vypadal nahý, na to, jak by do ní pronikal — ji rychle vzrušovala. Byla z toho už teď mokrá.

„Tak co… zkusíme to?“ zeptal se Tomáš tiše. „Tady, na dovolené… kde nikdo nikoho nezná.“

Petra chvíli mlčela. Pak přikývla.

„…Zkusíme.“

Třetí den dopoledne, pokračovalo flirtování mezi Petrou a Marcusem zcela otevřeně. Už se netvářili, že je to jen přátelská konverzace. Když k ní přišel s drinkem, Petra se na něj usmála tak, že bylo jasné, na co myslí. Marcus už tušil. A přestože byl zpočátku opatrný, teď už v jeho očích hořelo něco jiného. Touha a zvědavost.

V podvečer, když byli v pokoji, seděli na posteli a dlouho spolu mluvili. Nakonec se shodli — zkusí to.

„Objednáme si u Marcuse donášku na pokoj,“ řekl Tomáš. „Řekneme, že chceme soukromou večeři. A až přijde Marcus… uvidíme, kam to půjde.“

Petra přikývla. V očích měla vzrušení a nervozitu.

Připravila se pečlivě. Oblékla si černé krajkové prádlo, které Tomáš miloval — podprsenku, která její velká, přirozená prsa krásně vytvarovala a zdůraznila, a tanga, které skoro nic nezakrývalo. Na nohou měla černé podvazky a lodičky na vysokém podpatku. Vypadala neuvěřitelně sexy — zralá, ženská, svůdná.

Když byla hotová, posadila se na postel a podívala se na Tomáše, který seděl v křesle u okna. Byl viditelně nervózní — ruce měl zaťaté, dech měl rychlejší než obvykle. Ale v očích měl takové vzrušení, jaké Petra viděla jen málokrát.

„Jsi připravená?“ zeptal se tiše.

Petra se usmála a přikývla.

„Jsem. A ty?“

Tomáš se zasmál, ale bylo to nervózní.

„Jsem… vzrušený jako blázen. A trochu nervózní. Ale hlavně vzrušený.“

Petra vstala, přistoupila k němu a políbila ho na čelo.

„Tak pojďme na to.“

Když Marcus zaklepal na dveře, Petra se na Tomáše naposledy podívala. V očích měla vzrušení i lehkou nervozitu. Tomáš seděl v křesli naproti posteli, ruce měl položené na stehnech a dech měl rychlejší než obvykle.

„Pojď na to,“ řekl tiše.

Petra přešla ke dveřím a otevřela je. Na chodbě stál Marcus s vozíkem, na kterém byla připravená večeře. Když uviděl Petru v černém krajkovém prádle — na okamžik zůstal stát bez dechu. Pak se usmál. Okamžitě pochopil, o co jde.

„Dobrý večer,“ řekl tiše a vtlačil vozík dovnitř. „Mám pro vás večeři.“

Petra se usmála a ustoupila stranou. Marcus vstoupil do apartmánu a zavřel za sebou dveře. Chvíli se díval na Tomáše, který seděl v křesli a jen přikývl. Pak se otočil zpátky k Petře.

Marcus odložil vozík stranou a přistoupil k ní. Bez zbytečných slov ji chytil za pas a přitáhl k sobě. Jejich rty se setkaly v hlubokém, vášnivém polibku. Petra cítila, jak se jí zrychlil tep — jeho ruce byly silné, horké a sebejisté. Rychle ji začal svlékat. Podprsenka spadla na zem, tanga následovala. Zůstala jen v podvazcích a lodičkách.

Marcus ji políbil na krk a pak ji jemně, ale důrazně tlačil na kolena.

Petra si před ním klekla začala rozepínat jeho kalhoty. Když je stáhla dolů spolu s boxerkami, její oči se rozšířily. Marcusův penis byl obrovský — tmavý, silný, s výraznou žílou podél celé délky a s velkým, lesklým obřezaným žaludem. Byl minimálně 24 centimetrů dlouhý a tlustý tak, že ho Petra sotva obemkla rukou. Velké, těžké koule visely pod ním.

„Bože…“ vydechla tiše a vzala ho do ruky. „Je… obrovský.“

Marcus se usmál a položil jí ruku na hlavu.

Petra otevřela ústa a začala ho pomalu sát. Nejprve olízla žalud, Marcus zasténal a ruce se mu zatínaly do jejích vlasů. Petra ho kouřila s viditelnou chutí — jazykem olizovala spodní stranu, sála žalud a snažila se ho polknout co nejhlouběji. Po chvíli už měla slzy v očích, ale nepřestávala. Milovala velké penisy a tento byl největší, jaké kdy měla v ústech.

Po několika minutách Marcus zatáhl za její vlasy a vytáhl jí penis z úst.

„Na postel,“ řekl chraplavě.

Petra poslechla. Lehla si na záda a rozkročila nohy. Marcus si sundal zbytek oblečení a položil se na ni. Bez zbytečného čekání jí ho vrazil dovnitř — tvrdě, hluboko. Petra vykřikla. Byl tak velký, že ji naplnil až na dno její kundičky. Začal ji šukat, nejprve pomalu, pak rychleji a tvrději. Každý příraz byl hluboký a silný. Petra křičela rozkoší a ruce se jí zatínaly do jeho širokých zad.

Po chvíli ji otočil na břicho a šukal ji zezadu. Držel ji za boky a pronikal do ní tak hluboko, že Petra cítila, jak se dotýká jejího děložního čípku. Šukal ji tvrdě, rychle, bez slitování. Po několika minutách se Petřino tělo napjalo a ona dosáhla orgasmu — silného, dlouhého, při kterém stříkala jak hasičská stříkačka, prostěradlo bylo celé mokré.

„To je ono…“ zasténal Marcus a šukal ji dál, i během jejího orgasmu.

Pak ji otočil na záda a vzal ji v misionářské poloze — tvrdě, hluboko, s nohama na svých ramenou. Petra se u toho udělala podruhé. A zase stříkala. Pak ji posadil na sebe — na koníčka. Držel ji za boky a ona se na něm pohupovala, prsa se jí divoce houpala. Marcus ji chytil za krk a přitáhl si ji k sobě, aby ji mohl líbat, zatímco ji šukal.

Po chvíli ji otočil zpátky na břicho a tentokrát zamířil výš. Petra pochopila, co chce, a připravila se. Marcus jí ho pomalu tlačil do zadku, nejdřív opatrně, pak hlouběji. Petra zasténala. Byl obrovský a anál ji napínal tak, že to bylo na hranici bolesti a rozkoše. Ale ona to milovala. Marcus ji šukal do zadku tvrdě a hluboko, ruce měl položené na jejích bedrech.

Petra se udělala potřetí a Marcus jí šukal dál — střídal díry, bral ji tvrdě a bez milosti. Petra křičela, sténala, stříkala. Byla v extázi.

Tomáš seděl v křesli naproti posteli a všechno sledoval. Ruka měl na penisu a pomalu si ho honil. Občas vzal mobil a fotil nebo natáčel — zachycoval, jak Marcus proniká do jeho ženy, jak ji plní, jak ona stříká a křičí. Byl neuvěřitelně vzrušený. Vidět Petru takhle — vyplněnou, v extázi — ho přivádělo k šílenství.

Nakonec se Marcusovo tělo napjalo. Zasténal a vystříkal se — nejprve do její kundičky, pak ho vytáhl a zbytek nechal vystříknout na její záda a zadek. Husté, bílé proudy spermatu stékaly po Petřině kůži.

Petra ležela na břiše, těžce dýchala, celá zpocená a vyčerpaná. Marcus se pomalu zvedl, podíval se na Tomáše a přikývl. Pak se začal oblékat.

„Děkuji“ řekl tiše s úsměvem a odešel.

V pokoji zůstalo ticho. Jen těžký dech Petry a Tomáše.

Tomáš vstal z křesla a pomalu přistoupil k posteli. Chvíli stál nad Petrou a díval se na ni. Ležela na břiše, záda a zadek měla celé od spermatu, kundička byla červená, oteklá a pomalu z ní vytékalo husté, bílé semeno. Vypadala neuvěřitelně krásně, použitá, vyčerpaná… a naplněná. Tomáš cítil, jak se mu zrychlil dech. Tento pohled ho vždycky přiváděl k šílenství.

„Bože…“ vydechl tiše.

Petra otočila hlavu a podívala se na něj. V očích měla únavu i hluboké uspokojení.

„Líbilo se ti to?“ zeptala se tiše.

Tomáš přikývl.

„Líbilo. Strašně moc.“

Petra se usmála a natáhla k němu ruku.

„Pojď sem…“

Pomalu si klekl na postel a přistoupil k ní. Nejprve jí jemně políbil záda — tam, kde bylo nejvíc semene. Pak se sklonil níž, a začal ji olizovat. Nejprve dlouhými, pomalými tahy olizoval její záda, slízával semeno, které na ní pomalu zasychalo. Pak se přesunul níž — k jejímu zadku. Olizoval ho důkladně, jazykem pronikal mezi půlky a nasával zbytky semene, které tam zůstaly. Petra tiše zasténala, ale nepohnula se.

Pak ji pomalu otočil na záda a přejel jazykem k její kundičce. Byla teplá, kluzká a plná cizího semene. Začal ji dlouze a důkladně olizovat — jazykem pronikal dovnitř, nasával husté, slané semeno, polykal ho a olizoval každou kapku. Lízal jí pysky, klitoris, i vnitřní stěny. Petra se pod ním lehce vrtěla a tiše sténala. Bylo to intimní a neuvěřitelně vzrušující.

Když byl hotový zvedl se a rychle se svlékl. Jeho osmnácti centimetrový penis byl tvrdý jako kámen. Vzal ho do ruky a pomalu ho zasunul do její kundičky. Byla neuvěřitelně teplá, kluzká a plná cizího semene. Pocit, jak proniká dovnitř, byl tak silný, že Tomáš zasténal. Cítil na svém žaludu semeno cizího muže — bylo to neuvěřitelně vzrušující. Každý centimetr jeho penisu byl pokrytý cizím spermatem. Cítil, jak se mu rozmazává po žaludu, jak mu stéká po celé délce penisu.

Začal ji šukat — pomalu dlouhými tahy. Každý příraz mu připomínal, jak hluboko v ní před chvílí byl Marcus. Jak ji naplnil. Jak ji roztahoval svým obrovským penisem. Petra ležela pod ním, unavená, ale spokojená. Tomáš se sklonil a políbil ji na krk, pak na rameno.

„Miluji tě…“ šeptal jí do ucha, zatímco ji šukal. „Miluji tě tak strašně moc. Byla jsi neuvěřitelná… tak krásná, tak sexy… vidět tě plnou cizího semene… to bylo nejkrásnější, co jsem kdy viděl.“

Petra tiše zasténala a natáhla ruku dozadu, aby ho pohladila po boku.

„Miluji tě taky…lásko…“ vydechla.

Tomáš šukal dál — pomalu, hluboko, s láskou. Každý příraz byl plný emocí. Cítil, jak se mu blíží orgasmus, ale nechtěl spěchat. Chtěl si ten moment užít co nejdéle.

Po několika minutách se Tomášovo tělo napjalo a on zasténal. Udělal se do ní — intenzivně a vystříkal do ní celou svoji dávku. Když bylo po všem, zůstal na ní ležet ještě chvíli, pak ho pomalu vysunul.

Petra ležela vyčerpaná, ale se spokojeným úsměvem na rtech. Vlasy měla rozcuchané, tělo celé zpocené. Vypadala neuvěřitelně krásně.

Tomáš si ji přitáhl k sobě a políbil ji. Petra položila hlavu na jeho hrudník a chvíli mlčeli. Pak tiše promluvila:

„To bylo… neuvěřitelné.“

Tomáš ji políbil na vlasy a odpověděl tiše:

„Děkuji ti… bylo to nejkrásnější, co jsem kdy viděl.“

Petra zvedla hlavu a podívala se mu do očí. V jejím pohledu byla láska, vděčnost a hluboké porozumění.

„Miluji tě,“ řekla.

„Miluji tě taky,“ odpověděl Tomáš a políbil ji na rty — pomalu, něžně, s veškerou láskou, kterou v sobě měl.
34 dílná povídka: Nájem - Díl 1: Záloha: zde: viewtopic.php?t=6717
Pravdivý příběh - Ateliér zde: viewtopic.php?t=6878
Povídka: Tropické pokušení zde: viewtopic.php?t=6957
kuto8157
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Tropické pokušení

Příspěvek od kuto8157 »

To je nadherne napisane 👍♠️
manzele789
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár.já kandaulista a manželce se to líbí.Zatím ještě nemáme zkušenosti.Chci manželku ukazovat.Popřípadě jí i pujčit v mé přítomnosti.

Příspěvek od manzele789 »

Luxusní
Inkvizitor
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Inkvizitor »

Děkuji, jsem rád, že se líbilo :-)
34 dílná povídka: Nájem - Díl 1: Záloha: zde: viewtopic.php?t=6717
Pravdivý příběh - Ateliér zde: viewtopic.php?t=6878
Povídka: Tropické pokušení zde: viewtopic.php?t=6957