Díl 29: Návrat Martina + Kuba
Martin zastavil služební Superb před panelákem přesně v 18:47. Motor ještě chvíli tiše běžel, pak ho vypnul. Chvíli seděl za volantem a díval se před sebe. Tři týdny v Rakousku byly dlouhé.
Vytáhl klíčky, otevřel dveře a vystoupil. Právě v tu chvíli se vchodové dveře paneláku otevřely a ven vyšla Aneta.
Stála tam v jednoduchých světlých šatech, které jí hezky obepínaly postavu, s vlasy rozpuštěnými přes ramena. Když ho uviděla, na okamžik zůstala stát. Pak se rozběhla.
„Martine!“ zavolala tiše, ale s takovou radostí, že to znělo skoro jako povzdech.
Martin ji chytil do náruče ještě před tím, než stačila doběhnout až k autu. Zvedl ji lehce nad zem, přitiskl k sobě a zabořil obličej do jejích vlasů. Voněly po vanilce a něčem, co znal jen od ní. Aneta ho objala kolem krku tak pevně, až to bolelo, a přitiskla tvář k jeho hrudi.
„Jsi doma… konečně jsi doma,“ zašeptala.
„Jsem. Tři týdny… Bože, Aneto, tři týdny,“ odpověděl Martin chraplavě. Držel ji dál, nechtěl ji pustit. Cítil, jak se jí třese tělo, jak se jí zrychluje dech. „Chyběla jsi mi tak strašně.“
„Mně taky. Každý den. Každou noc,“ řekla Aneta a pomalu ho pustila, ale jen proto, aby ho chytila za ruku. „Pojď domů. Chci tě mít sama pro sebe.“
Chytli se za ruce a vyšli po schodech do třetího patra, cesta byla tichá. Aneta šla přitisknutá k Martinovi, hlavu měla na jeho rameni. Martin ji objímal kolem pasu a cítil, jak je mu dobře… a zároveň jak se mu v břiše mísí něco temného. Věděl, že za ty tři týdny se stalo hodně. Aneta mu psala, volala, posílala zprávy… ale teď to uslyší na vlastní uši a z očí do očí.
Vešli do bytu. Aneta za nimi zamkla, sundala boty a vzala Martina za ruku. Odvedla ho rovnou do obýváku, posadila ho na gauč a sama si sedla vedle něj, nohy pod sebe, čelem k němu.
Chvíli jen seděli a dívali se na sebe. Pak Aneta zvedla ruku a jemně mu pohladila tvář.
„Miluji tě,“ řekla tiše. „Strašně tě miluji. A tak jsi mi chyběl. Každé ráno, když jsem se probudila a ty jsi tam nebyl… bolelo mě to.“
Martin chytil její ruku a políbil ji na zápěstí. „Mně taky. V hotelu jsem pořád myslel na tebe. Na to, jak se ti vede. Na to, co děláš…“ Zmlkl na okamžik. „A na to, s kým.“
Aneta se mu podívala přímo do očí. V jejím pohledu byla láska, ale i něco, co Martin dobře znal – ta tichá, temná převaha.
„Povím ti všechno,“ řekla klidně. „Ale nejdřív… pojď sem.“
Přitáhla ho k sobě a políbila ho. Dlouze, pomalu, s láskou, která byla hluboká a opravdová. Martin ji políbil zpátky, ruce jí zapadly do vlasů. Když se od sebe oddělili, Aneta se usmála.
„Nejdřív ti řeknu, co se stalo, zatímco jsi byl pryč,“ začala tiše. „Ne všechno najednou. Postupně.“
Martin přikývl. Srdce mu bušilo.
„Sexshop… ten, kam jsem jela autobusem krátce po tvém odjezdu,“ řekla Aneta a na okamžik se odmlčela. „Už jsem ti o tom vyprávěla po telefonu na začátku třetího týdne, pamatuješ? Bylo to… hodně intenzivní. Glory hole. Pět chlapů. Bylo to silné. Ale už ti to říkala, tak to teď nebudu opakovat.“
Martin polkl. Vzpomněl si na ten telefonát. Aneta tehdy šeptala s chraplavým hlasem, jak tam byla, jak to probíhalo… a jak na něj myslela, zatímco to dělala. Teď to slyšel znovu z očí do očí a žaludek se mu stáhl.
„Pak… Kuba,“ pokračovala Aneta tišeji. „Viděla jsem ho podruhé. V parku. Bylo to hezké. Mladé, vášnivé. Měl pořád tu energii… a ten dlouhý penis. Udělal se do mě dvakrát za sebou, aniž by změkl. Bylo to… intenzivní. Ale bylo to jen to. Nic víc.“
Martin cítil, jak se mu žaludek stahuje. Žárlivost ho štípla, ale zároveň… zároveň se mu v břiše rozlilo teplo. Představil si to. Anetu na trávě, mladého Kuba nad ní…
„A pak… dva chlápci z baru,“ řekla Aneta a na okamžik se odmlčela. „Bylo to jednou. Večer. Byli mladí, hezcí. Šli jsme k nim domů. Bylo to divoké, rychlé. Oba mě měli… postupně. Ale nic víc.“
Martin ji pozoroval. Viděl, že něco zamlčuje. Viděl to v jejích očích. Ale nezeptal se. Věděl, že když Aneta něco nechce říct, má k tomu důvod. A on jí věřil.
„A to je všechno?“ zeptal se tiše.
Aneta přikývla. „Zatím ano. Zbytek ti povím později. Teď chci jen… být s tebou.“
Martin se na ni díval. Žárlivost ho pálila, nervozita mu svírala hrdlo, ale vzrušení bylo silné. Cítil, jak se mu penis začíná zvedat. Bylo to příjemné. A zároveň děsivé.
Aneta se k němu přisunula blíž, vzala ho za ruku a řekla tiše, ale jasně:
„Zítra bychom mohli jít na nuda pláž, má být hezky. A chci se opálit bez proužků. A večer… na tebe čeká něco speciálního. Přijde návštěva… budeš koukat.“
Martin ztuhl. Srdce mu najednou bušilo tak silně, až to cítil v uších. „Návštěva?“ opakoval. „Kdo?“
Aneta mu položila prst na rty a usmála se – jemně, ale s tím známým leskem v očích.
„Zatím ti to neřeknu. Chci, abys to věděl až ve chvíli, kdy to začne. Chci, abys byl napjatý. Chci, abys to cítil intenzivně.“
Martin se na ni díval. V hlavě se mu honily myšlenky – strach, žárlivost, vzrušení, láska. Všechno najednou. Cítil, jak se mu třese ruka, kterou držela.
Aneta se k němu přitiskla, objala ho a zašeptala mu do ucha:
„Miluji tě, Martine. Miluji tě takhle. A ty… ty to taky miluješ, viď?“
Martin zavřel oči. Přitiskl ji k sobě a přikývl. Neřekl nic. Nemusel.
Věděl, že má pravdu.
Sobota
Druhý dopoledne, Martin vzal klíčky od služebního Superbu a otevřel dveře bytu. Aneta už stála v předsíni, připravená. Měla na sobě jen lehké bílé šaty bez ramínek, které jí sahaly jen k půli stehen, a pod nimi evidentně nic. Vlasy měla svázané do vysokého culíku, na nohou sandály na nízkém podpatku. Vypadala svěže, odpočatě a… nebezpečně sebejistě.
„Jdeme?“ zeptala se s lehkým úsměvem.
Martin přikývl. Srdce mu bušilo už od rána. Věděl, kam jedou. Aneta mu to řekla už včera – nuda pláž. Pískovna, kde je klid a nikdo se nestydí. Martin sice souhlasil, ale uvnitř se mu mísila nervozita s touhou.
Cesta autem trvala necelou hodinu. Mluvili málo, ale příjemně. Aneta měla ruku položenou na Martinově stehně, občas ji lehce stiskla. Martin se díval na silnici, ale myslel na to, co je čeká. Na to, jak Aneta říkala, že se chce opalovat nahá. Na to, jak ji všichni uvidí.
Když dojeli na malé parkoviště u lesa, bylo tam jen pár aut. Slunce svítilo, bylo teplo, vzduch voněl borovicemi a létem. Aneta vystoupila, obešla auto a zastavila se přímo u kufru. Bez jediného slova si stáhla šaty přes hlavu a nechala je spadnout na zem.
Stála tam úplně nahá.
Velká, pevná prsa se jí zvedala a klesala klidným dechem. Bradavky už byly lehce ztvrdlé. Ploché atletické břicho, úzký pas, široké boky a hladce vyholená kundička, která byla viditelná každému, kdo by se podíval. Dlouhé nohy, pevný kulatý zadek. Vlasy v culíku jí padaly přes záda. Vypadala neuvěřitelně sexy a zároveň přirozeně.
Martin na ni zíral. Cítil, jak se mu v hrudi zvedá žaludek – žárlivost, ale i hrdost. Aneta se na něj podívala přes rameno a usmála se.
„Tak pojď. Sundej si taky všechno. Tam se nesmí v plavkách. Všichni jsou nazí.“
Martin poslechl. Sundal si tričko, kalhoty, trenýrky. Zůstal stát nahý, penis volný, bez klece. Cítil na něm teplý vzduch a lehké napětí.
Společně zamířili po pěšině mezi borovicemi k pláži. Aneta šla před ním, boky se jí při chůzi lehce pohupovaly. Martin se díval na její zadek a cítil, jak ho to vzrušuje – a zároveň jak ho štípe žárlivost. Věděl, že za chvíli ji uvidí i ostatní.
Pláž byla dlouhá, písečná, lemovaná borovicemi. Voda byla klidná, modrá. A všude… všude byli lidé. Úplně nazí. Starší páry, mladší páry, skupinky přátel, osamělí muži i ženy. Nikdo neměl plavky. Někteří leželi na dece, někteří se procházeli, někteří si povídali. Vzduch byl plný lehkých hovorů a smíchu.
Aneta si vybrala místo zhruba uprostřed pláže, kde bylo dost lidí, ale ne příliš přeplněno. Rozložila velkou osušku, lehla si na břicho a zvedla zadek nahoru, aby si ho pořádně prohřála. Martin si sedl vedle ní na kolena.
První minuty byly tiché. Aneta ležela s očima zavřenýma, tvář v dlaních, nohy mírně roztažené. Slunce ji ozářilo celou – od ramen přes záda až po kulatý zadek a stehna. Martin se díval na ni a zároveň na ostatní.
Viděl, jak na ni muži koukají. Někteří jen kradmo, někteří déle. Jeden starší pán s šedivými vlasy si ji prohlížel zhruba třicet sekund, než se otočil. Mladší muž, možná kolem třiceti, šel kolem nich a oči mu zůstaly přilepené na Anetiných prsou, když se otočila na záda. Aneta to viděla. A úmyslně se nezakrývala.
Naopak.
Pomalu se otočila na záda, ruce položila pod hlavu a nohy nechala mírně roztažené. Prsa se jí zvedla, bradavky tvrdé od slunce a větru. Kundička byla vidět jasně – hladká, růžová, s lehce vykukujícími pysky. Ležela tam jako na výstavě. A nechala se okukovat.
Martin cítil, jak se mu žaludek stahuje. Žárlivost ho pálila – všichni ti muži viděli jeho ženu nahou, viděli její prsa, viděli její kundičku, viděli, jak se prohýbá na slunci. Cítil, jak mu stoupá krev do hlavy. Ale zároveň… zároveň ho to vzrušovalo tak silně, že mu začal tvrdnout penis. Byl pyšný. Pyšný, že tato krásná, sebejistá žena je jeho.
Aneta otevřela oči a podívala se na něj. Viděla, jak na ni kouká, viděla jeho reakci. Usmála se – jemně, ale s tím známým leskem.
Pomalu se posadila, pak vstala. Bez spěchu si protáhla tělo, zvedla ruce nad hlavu a prohnula se. Prsa se jí zvedla, zadek vysunula dozadu. Stála tam nahá, uprostřed pláže, a nechala se okukovat. Pak se pomalu rozběhla k vodě.
Běžela lehkým krokem, prsa se jí pohupovala, zadek se jí kýval. Voda ji zasáhla do stehen, pak do pasu. Otočila se k Martinovi a zamávala na něj. Martin šel za ní. Když došel k vodě, Aneta se k němu přitiskla zepředu, nahá, mokrá, teplá.
„Líbí se ti to?“ zašeptala mu do ucha.
Martin přikývl. Hlas měl chraplavý.
„Žárlíš, viď?“ pokračovala tiše. „Že mě všichni vidí…. Ale zároveň tě to vzrušuje. Cítím to.“
Martin ji objal kolem pasu. Cítil její nahé tělo na svém. Cítil, jak ho to všechno drtí – žárlivost, hrdost, vzrušení, láska. Všechno najednou.
Aneta se od něj oddělila, otočila se a pomalu se vrátila na osušku. Lehla si znovu na záda, nohy roztažené, ruce pod hlavou. Slunce ji celou ozářilo. A Martin seděl vedle ní, nahý, tvrdý, žárlivý a zároveň neskutečně vzrušený.
Celé dopoledne to takhle pokračovalo.
Aneta se procházela po pláži – pomalu, sebejistě, úmyslně se vystavovala. Zastavila se u skupinky mladších mužů a ptala se na cestu k toaletám, přestože věděla, kde jsou. Stála tam nahá, ruce na bocích, a nechala je na sebe koukat. Šla k vodě, ohýbala se pro kamínky, zvedala se pomalu. Všechno dělala tak, aby to bylo vidět.
Martin ji sledoval z dálky. Viděl, jak na ni muži zírají. Viděl, jak někteří přestávají mluvit, když jde kolem. Viděl, jak jeden muž vstal a šel za ní, jen aby si ji mohl prohlédnout zblízka. Žárlivost ho dusila. Ale zároveň byl pyšný. Pyšný, že tato žena, která teď úmyslně provokuje celou pláž, patří jemu. Že večer půjde domů s ním. Že ho miluje.
A vzrušovalo ho to. Strašně ho to vzrušovalo.
Když se Aneta vrátila na osušku, lehla si na bok, opřela hlavu o ruku a podívala se na Martina přímo do očí.
„Užíváš si to?“ zeptala se tiše.
Martin se na ni díval dlouho. Pak přikývl.
„Ano,“ řekl chraplavě. „Žárlím. Strašně žárlím. Ale… zároveň jsem na tebe tak pyšný. A vzrušuje mě to víc, než bych chtěl přiznat.“
Aneta se usmála – spokojeně, něžně, ale s tím temným leskem v očích.
Položila mu ruku na stehno a zašeptala:
„To je dobře, Martine. Protože tohle je teprve začátek dne.“
Aneta ležela na dece s nohama mírně roztaženýma a rukama pod hlavou. Slunce ji ozářilo celou – prsa se jí zvedala a klesala klidným dechem, bradavky tvrdé, kundička viditelná každému, kdo se podíval. Martin seděl vedle ní na kolena a cítil, jak se mu v hrudi mísí žárlivost s hrdostí.
Nejprve si jí všiml jeden muž kolem pětačtyřiceti let, svalnatý, s tmavými vlasy a hustým vousem. Šel kolem nich a oči mu zůstaly přilepené na Anetiných prsou. Zastavil se na chvíli, jako by hledal něco v písku, ale ve skutečnosti ji jen okukoval. Aneta ho viděla. Pomalu zvedla hlavu, podívala se mu přímo do očí a usmála se – jemně, ale s jasným zájmem. Muž se usmál zpátky, přikývl a šel dál, ale ještě se několikrát ohlédl.
Pak si jí všimli dva mladší muži, možná kolem třiceti, kteří leželi asi deset metrů od nich. Jeden z nich, štíhlý s blond vlasy, se posadil a začal se na ni dívat otevřeně. Aneta se otočila na bok, opřela hlavu o ruku a nohu zvedla tak, aby byla kundička ještě víc vidět. Muž na ni zíral. Aneta si pomalu přejela jazykem po rtech a usmála se. Druhý muž se také posadil a teď se dívali oba. Aneta se jemně protáhla, prsa se jí zvedla, a pak se znovu usmála – tentokrát přímo na ně.
Martin to všechno viděl. Cítil, jak se mu žaludek stahuje. Ti muži na ni koukali, viděli její nahé tělo, viděli, jak se jim úmyslně ukazuje. Žárlivost ho pálila, ale zároveň ho to vzrušovalo. Byl pyšný, že tato žena, která teď flirtuje s cizími muži uprostřed pláže, je jeho.
Aneta se posadila a podívala se na Martina.
„Mám žízeň,“ řekla tiše. „Pojďme ke stánku pro pití.“
Vstali. Aneta si ani nebrala osušku – šla nahá, hrdě, boky se jí při chůzi pohupovaly. Martin šel vedle ní, také nahý. Cesta ke stánku vedla podél pláže a Aneta ji úmyslně neuspěchala. Zastavovala se, ohýbala se pro kamínky, zvedala se pomalu, prsa se jí pohupovala. Když šli kolem skupinky tří mužů středního věku, Aneta se na ně podívala, usmála se a řekla přátelsky:
„Dobrý den, pánové. Krásné počasí, viďte?“
Muži se na ni dívali s otevřenými ústy. Jeden z nich přikývl, druhý se usmál a třetí jen zíral na její kundičku. Aneta se nezastavila, ale šla dál tak, aby jí viděli zadek. Martin cítil, jak ho žárlivost dusí. Všichni ti muži na ni koukali, všichni si ji představovali… a ona to věděla. A líbilo se jí to.
U stánku bylo několik lidí. Aneta si stoupla do fronty nahá, ruce volně podél těla, nohy mírně rozkročené. Objednala si dvě ledové coly a zatímco čekala, otočila se k Martinovi a tiše zašeptala:
„Vidíš, jak na mě koukají? Všichni. Ten tamhle vpravo už mě sleduje deset minut.“
Martin se podíval. Skutečně – muž ve středních letech, stojící asi pět metrů od nich, ji neustále okukoval. Penis mu visel volně, ale byl viditelně větší než průměr. Aneta se na něj podívala, usmála se a lehce se prohnula v zádech, aby ji byla kundička ještě víc vidět.
Když dostali coly, vydali se zpátky. Tentokrát šla Aneta pomaleji. Zastavila se u dvou mužů, kteří leželi na dece, a zeptala se jich na čas. Stála nad nimi nahá, prsa přímo před jejich obličejem, a mluvila s nimi přátelsky, jako by to bylo úplně normální. Muži na ni zírali, jeden z nich měl už jasně ztopořený penis. Aneta to viděla, ale nic neřekla – jen se usmála a šla dál.
Když se vrátili přendali si deku do odlehlejší části pláže, Aneta si lehla na bok, opřela hlavu o ruku a nohy nechala mírně roztažené. Stále flirtovala – když šel kolem nějaký muž, podívala se na něj, usmála se, někdy i zamávala. Jeden mladší muž se zastavil a zeptal se jí, jestli nemá zapalovač. Aneta mu řekla, že ne, a než odešel, nechala ho na sebe ještě chvíli koukat.
Martin seděl na dece a musel to pozorovat. Nemohl se odvrátit. Viděl, jak Aneta úmyslně provokuje, jak se vystavuje, jak flirtuje. Cítil žárlivost, která ho pálila v břiše, ale zároveň ho to vzrušovalo tak silně, že měl penis napůl ztopořený.
Aneta se k němu přisunula blíž, položila mu ruku na stehno a zašeptala mu přímo do ucha:
„Vidíš, jak na mě koukají? Jak by mě chtěli?“
Martin polkl. Nemohl odpovědět.
Aneta se usmála a pokračovala tiše, ale jasně:
„Vidíš, jaký má támhleten velký penis, ten by do mě pěkně pasoval.“
Martin se podíval tam, kam se dívala. Muž, kterého viděli už u stánku, teď stál asi dvacet metrů od nich a mluvil s kamarádem. Jeho penis byl skutečně velký – dlouhý, tlustý, visel volně mezi nohama. Aneta se na něj dívala s jasným zájmem.
Martin cítil, jak se mu žaludek stahuje. Žárlivost, vzrušení, ponížení a láska – všechno najednou. Seděl tam nahý, tvrdý, a musel koukat, jak jeho žena úmyslně flirtuje s cizími muži a šeptá mu do ucha, jak by je chtěla.
Aneta mu lehce stiskla stehno a zašeptala znovu:
„Užíváš si to, Martine? Že mě všichni vidí… a že já to vím.“
Martin zavřel oči. Přikývl.
Protože věděl, že to je pravda.
Aneta ležela na dece a dívala se kolem sebe. Martin seděl 2 metry od ní, nahý, s napůl ztopořeným penisem, a sledoval ji. Aneta se usmála – věděla přesně, co chce.
Asi deset metrů od nich ležel mladý muž. Sportovní postava, široká ramena, úzký pas, svalnatá stehna. Měl asi 25–28 let, krátké hnědé vlasy a úplně vyholený rozkrok. Jeho penis – i v klidném stavu – byl viditelně větší než průměr, dlouhý a silný, s pěkným žaludem. Ležel na dece na boku a četl knihu.
Aneta se posadila, vzala lahvičku opalovacího oleje a pomalu se zvedla. Šla přímo k němu, nahá, sebejistá. Zastavila se nad ním a řekla přátelsky, ale s jemným tónem v hlase:
„Dobrý den… nechtěl byste mi pomoct? Nemůžu si sama pořádně natřít záda.“
Muž zvedl hlavu. Na okamžik zůstal bez dechu, když uviděl Anetu stát nad ním úplně nahou – velká prsa, hladké břicho, vyholená kundička přímo před jeho obličejem. Pak se usmál.
„Samozřejmě,“ řekl a posadil se. „Rád pomůžu.“
Aneta mu podala lahvičku a šla zpět na svoji deku, muž šel za ní jako pejsek, lehla si na deku na břicho, nohy mírně roztažené, zadek lehce zvednutý. Muž si klekl vedle ní, nalil si olej do dlaní a začal ji pomalu natírat.
Nejdřív jí natíral ramena a záda – silnými, ale jemnými prsty. Olej byl teplý, kluzký. Aneta zavřela oči a tiše zasténala, když mužové ruce sjely níž, k jejím bokům. Pak se dotkl jejího zadku – pomalu, důkladně, jeho prsty po ní pomalu klouzaly. Aneta se prohnula a hlasitěji zasténala.
„To je příjemné…“ zašeptala.
Muž pokračoval. Ruce mu sjely na vnitřní stranu stehen, blízko k její kundičce. Aneta se nehnula, jen lehce roztáhla nohy. Muž to pochopil. Jeho prsty se dotkly jejích pysků – lehce, zkušeně. Aneta zasténala. Muž pokračoval, pomalu kroužil prstem, pak jeden prst vsunul dovnitř. Aneta se třásla.
„Ano… takhle…“ zašeptala.
Muž ji prstem pomalu šukal, druhou rukou jí masíroval zadek. Aneta cítila, jak se v ní sbírá orgasmus – malý, ale intenzivní. Tělo se jí napjalo, nohy se jí roztáhly ještě víc a ona tiše, ale zřetelně zasténala, když to přišlo. Kundička se jí stáhla kolem jeho prstu. Muž to cítil, ale nic neřekl – jen se usmál.
Aneta se pomalu otočila na záda. Prsa se jí zvedla, bradavky tvrdé. Roztáhla nohy a podívala se muži přímo do očí.
„Teď předek… prosím,“ řekla tiše.
Muž nalil další olej a začal ji natírat od krku dolů. Ruce mu klouzaly přes prsa, mačkal bradavky, pak sjel na břicho a dál mezi nohy. Aneta zasténala, když jí prsty znovu vsunul do kundičky. Tentokrát ji třel rychleji, palcem kroužil kolem klitorisu. Aneta se prohnula, ruce zaťaté v dece. Orgasmus ji zasáhl znovu – malý, ale mokrý, tělo se jí třáslo, nohy se jí roztáhly dokořán. Muž cítil, jak její šťáva teče po prstech.
Když se Aneta uklidnila, posadila se a vzala lahvičku z jeho ruky.
„Teď já tebe,“ řekla s úsměvem.
Muž si leh. Aneta si klekla vedle něj. Nejdřív ho jen mazala olejem – pomalu, důkladně, od hrudníku přes břicho až k stehnům. Mužův penis se pomalu zvedal. Byl skutečně velký – dlouhý, silný, s výraznými žilkami, úplně vyholený. Aneta ho vzala do ruky a začala ho pomalu masírovat – nejdřív jen s olejem, pak pevněji, rychleji. Muž zasténal.
Aneta ho honila dovedně, palcem kroužila kolem žaludu, druhou rukou mu masírovala varlata. Muž se třásl, dech měl rychlý. Aneta ho honila rychleji, pevněji, až muž najednou hluboce zasténal a vystříkal – silné, husté proudy spermatu mu tryskaly vysoko, některé dopadly na Anetino břicho, některé na její ruku. Aneta se naklonila a bez váhání vzala žalud do úst. Polykala první dávky – horké, husté, slané semeno muže. Polykala dlouze, až do poslední kapky, jazykem olizovala žalud, dokud nebyl čistý.
Martin seděl asi 2 metry od nich a všechno sledoval. Penis mu stál jako skála, tvrdý, pulzující. Cítil žárlivost, která ho dusila, ale zároveň ho to vzrušovalo tak silně, že se třásl. Viděl, jak Aneta polyká cizí semeno, viděl, jak se muž pod jejími rukama a ústy třese. Byl vzrušený až k bolesti.
Aneta se pomalu zvedla, podívala se na Martina a šla k němu. Stála před ním nahá, s rty lesklými od spermatu, a pak se k němu sklonila. Chytila ho za hlavu a políbila ho – dlouze, hluboce, francouzsky. Jazykem mu vtlačila do úst teplé, husté semeno mladého muže. Martin to cítil – slané, husté, cizí. Aneta mu předávala všechno, co právě vysála z toho mladíka, a on to polykal. Polibek trval dlouho, Aneta mu jazykem tlačila semeno hlouběji do krku, dokud ho Martin všechno nepolykal.
Když se od něj oddělila, usmála se a zašeptala:
„Dobře, Martine…“
Ještě chvíli leželi na dece. Aneta si lehla na záda, nohy mírně roztažené, a nechala slunce osušit olej a zbytky spermatu na kůži. Martin seděl vedle ní, stále tvrdý, stále vzrušený, stále žárlivý. Nikdo z nich nepromluvil.
Po asi dvaceti minutách se Aneta posadila.
„Pojďme domů,“ řekla tiše.
Vstali, došli na parkoviště a oblékli se – Aneta si navlékla ty lehké bílé šaty, Martin kalhoty a tričko. Cesta domů byla tichá, ale plná napětí. Aneta měla ruku na Martinově stehně, občas ji stiskla. Martin se díval na silnici, ale v hlavě se mu pořád přehrávalo, co právě viděl – Aneta, jak si nechává natírat kundičku, jak honí cizího muže, jak polyká jeho sperma a pak mu to předává polibkem.
Když dojeli domů, Aneta se na něj podívala a usmála se.
„Dnes večer bude ještě něco… speciálního,“ řekla tiše. „Ale to už ti povím později.“
Martin přikývl. Nevěděl, co přijde. Ale věděl, že to bude silné.
A věděl, že to chce.
Jakub
Cesta z pláže byla tichá, ale plná napětí. Aneta seděla vedle Martina a občas mu položila ruku na stehno – lehce, ale významně. Martin cítil, že se blíží něco, co ještě nezná.
Vešli do bytu. Aneta zamkla dveře, sundala sandály a otočila se k Martinovi. V očích měla ten známý temný lesk.
Aneta šla hned po příhodu do koupelny kde si dala vlažnou sprchu, pak se namazala krémem po opalování, její pokožka byla hebká a jemná.
Když vyšla z koupelny Martin seděl na gauči a koukal do mobilu.
„Pojď do ložnice,“ řekla tiše. „Musím se převléknout.“
Martin ji následoval. Aneta otevřela skříň a vytáhla z ní několik kusů oblečení. Bez spěchu nechala sklouznou osušku na zem, stála chvíli úplně nahá, pak si začala oblékat to, co si připravila.
Nejdřív si navlékla černé punčochy s širokým sametovým lemem. Pomalu je natahovala po nohách, prsty jí klouzaly po kůži. Pak si připnula černý podvazkový pás – tenký, elegantní, s kovovými sponami, které se leskly při každém pohybu. Punčochy k němu připnula pevně, takže se napjaly přes stehna a zadek. Na prsa si vzala černou podprsenku, která je jen podpírala – tenké košíčky z průsvitné krajky, které prsa zvedaly nahoru a ven, ale nezakrývaly bradavky. Bradavky byly vidět jasně, tmavě růžové a ztvrdlé. A kalhotky… žádné. Mezi nohama zůstala úplně nahá – vyholená kundička, růžové pysky, všechno viditelné.
Aneta se otočila před zrcadlem a prohlédla si sama sebe. Vypadala neuvěřitelně provokativně – punčochy, podvazky, prsa nabídnutá v krajkové podprsence, zadek kulatý a pevný, kundička holá a otevřená. Vypadala jako žena, která ví přesně, co chce.
Otočila se k Martinovi a řekla tiše, ale jasně:
„Dnes večer budeš jen divák, Martine. Nic víc. Kuba přijde za chvíli. On o tobě nebude vědět. Myslí si, že jsem doma sama. Chce mě vidět… a já ho nechám, aby si myslel, že jsem tu jen já.“
Martin polkl. Žaludek se mu stáhl. Kuba. Ten mladý, dlouhý, nadšený synovec pana Nováka. Ten, se kterým se Aneta už dvakrát setkala – poprvé ho připravila o poctivost a podruhé v parku. Teď přijde sem. A Martin bude jen koukat.
Aneta vzala pevnou dřevěnou židli s vysokým opěradlem a postavila ji ke dveřím ložnice. Ukázala na ni.
„Svlékni se a posaď se,“ řekla.
Martin se poslechl. Sundal si tričko, kalhoty, trenýrky. Zůstal stát úplně nahý, penis napůl ztopořený z celého dne a této situace. Aneta ho posadila na židli, vzala ze skříně šály a šátky a začala ho přivazovat.
Nejdřív mu pevně svázala ruce za opěradlem – zápěstí k sobě, uzel pevný, ale nebolestivý. Pak mu rozkročila nohy a přivázala kotníky k předním nohám židle. Martin seděl nahý, rozkročený, ruce za zády, nohy pevně přivázané. Nemohl se hnout. Aneta ustoupila o krok a prohlédla si ho.
„Takhle to bude dobré,“ zašeptala.
Vypnula v ložnici světlo. Ložnice zůstala úplně tmavá – jen slabé světlo pronikalo z chodby. Aneta vyšla z dveří a nechala je pootevřela asi na deset centimetrů. V obýváku rozsvítila všechna světla – stropní lustr, lampu u gauče i malou stojací lampu v rohu. Obývák se zalil jasným, teplým světlem.
Martin seděl ve tmě ložnice a díval se přes pootevřené dveře přímo do obýváku. Viděl všechno dokonale – gauč, křeslo, koberec, stůl. Ale sám zůstal skrytý ve tmě. Nikdo, kdo by vešel do bytu, by ho neviděl. Aneta se postavila doprostřed obýváku, otočila se k ložnici a usmála se do tmy.
Martin cítil, jak se mu žaludek stahuje. Seděl nahý, přivázaný a čekal. Žárlivost ho pálila – věděl, že za chvíli přijde Kuba, mladý, plný síly, s tím velkým penisem, který Aneta už dvakrát zažila. A on bude jen sedět ve tmě a koukat. Ale zároveň ho to vzrušovalo tak silně, že se třásl. Cítil lásku k Anetě – tu hlubokou, neotřesitelnou lásku, která přetrvávala i přes všechno ponižování. A vzrušení, které ho dusilo.
Aneta se v obýváku pomalu procházela. Vypadala neuvěřitelně sexy – punčochy napnuté přes stehna, podvazky zdůrazňující křivky, prsa nabídnutá v krajkové podprsence, kundička holá a viditelná při každém kroku. Věděla, že Martin na ni kouká z tmy. Cítila jeho pohled. A líbilo se jí to.
Cítila vzrušení – to temné, horké vzrušení z toho, že bude mít Kubu, zatímco Martin bude muset jen sedět a dívat se. Cítila moc – moc nad Martinem, moc nad situací. Ale zároveň cítila i lásku. Věděla, že Martin to chce. Věděla, že ho to vzrušuje stejně jako ji. A to ji ještě víc vzrušovalo.
Martin ve tmě polkl. Penis mu stál bolestivě, ruce zaťaté v pěst. Cítil strach – strach z toho, co uvidí, jak si Kuba Anetu vezme, jak ji bude šukat. Cítil žárlivost, která ho dusila. Ale zároveň cítil vzrušení tak silné, že se mu na žaludu objevily první kapky preejakulátu. A lásku – lásku k té ženě, která teď stála v obýváku v tomhle oblečení a čekala na jiného muže, zatímco on seděl přivázaný ve tmě.
Aneta se otočila k ložnici a tiše zašeptala do tmy:
„Užij si to, Martine… Dnes budeš jen koukat.“
Pak se posadila na gauč, nohy mírně roztažené, a čekala.
Martin seděl ve tmě, přivázaný, tvrdý, žárlivý, vzrušený a milující. A čekal na zvonek.
Kuba zazvonil přesně v 20:30, jak bylo domluveno. Aneta stála v obýváku, nohy mírně rozkročené, a usmála se do tmy ložnice, kde věděla, že Martin sedí přivázaný na židli. Pak přešla ke dveřím a otevřela je.
Kuba stál na chodbě v jednoduchých džínách a černém tričku. Byl vysoký, štíhlý, ale svalnatý – sportovní postava mladého muže, který pravidelně běhá a cvičí. Když uviděl Anetu, oči se mu rozšířily a dech se mu zadrhl.
Stála tam v tom, co si připravila – černé punčochy s širokým sametovým lemem napnuté přes dlouhé nohy, černý podvazkový pás s kovovými sponami, které se leskly, a tenká krajková podprsenka, která její velká prsa jen podpírala a nabízela je ven. Bradavky byly vidět jasně, tmavě růžové a ztvrdlé. Mezi nohama nic – holá, hladce vyholená kundička byla přímo viditelná pod podvazkovým pásem. Vlasy měla rozpuštěné přes ramena, rtěnka tmavě červená.
„Aneto… Bože…“ vydechl Kuba a vstoupil dovnitř.
Aneta se usmála a zavřela za ním dveře. Kuba ji hned chytil za boky, přitáhl k sobě a políbil ji – hluboce, hladově, jazykem pronikl do jejích úst. Ruce mu okamžitě sjely na její zadek, mačkal ho, prsty se zaryly do kůže. Aneta zasténala do jeho úst a přitiskla se k němu. Kuba ji tlačil dozadu do obýváku, až narazili na gauč.
Padli na něj společně. Kuba ležel nahoře, líbal ji dál – na rty, na krk, na ramena. Ruce mu putovaly po jejím těle – mačkal prsa přes podprsenku, pak ji rychle sundal a hodil stranou. Aneta zůstala jen v podvazkovém pásu a punčochách. Její prsa se uvolnila – velká, pevná, s tvrdými bradavkami. Kuba je hned vzal do úst, střídavě sál jednu a druhou bradavku, jazykem je kroužil. Aneta se prohnula a z jejích úst unikl hlasitější sten.
Aneta si sedla začala Kubu svlékat. Nejdřív mu stáhla tričko přes hlavu – odhalila pevný, svalnatý hrudník. Pak rozepnula knoflíky a stáhla mu kalhoty i slipy dolů. Kuba zůstal úplně nahý. Jeho penis – dlouhý, silný, přes 21 centimetrů, rovný, s pěkným žaludem – už byl tvrdý a stál přímo vzhůru. Aneta si ho chvíli prohlížela, pak se naklonila a vzala ho do úst.
Kuba zasténal. Aneta ho začala pomalu, hluboce kouřit – jazykem objížděla žalud, brala ho až do krku, pak ho vytáhla ven a olízla od kořene až po špičku. Rukama mu masírovala varlata, pak se spustila, níž a začala mu lízat koule – pomalu, vlhce, nasávala je do úst jedno po druhém. Kuba se třásl, ruce zaťaté v jejích vlasech.
Po chvíli ho Aneta pustila a lehla si na záda na gauč. Roztáhla nohy dokořán – punčochy napnuté, podvazky zdůrazňující křivky, holá kundička otevřená a mokrá. Kuba se mezi ně klekl a bez váhání jí začal lízat. Jazykem pronikl hluboko dovnitř, kroužil kolem klitorisu, sál pysky. Aneta zasténala, ruce zaťaté v jeho vlasech. Kuba ji lízal dlouho, důkladně, až Aneta začala třást boky a tiše křičet.
Pak se Aneta posadila na Kuba – na koníčka. Vzala jeho tvrdý, dlouhý penis do ruky, přejela žaludem po svých vlhkých pyscích a pomalu se na něj napíchla. Oba současně zasténali.
Aneta začala jezdit – nejdřív pomalu, pak rychleji. Kroužila na něm boky, prsa se jí pohupovala přímo před Kubovým obličejem. Kuba ji chytil za boky a tlačil ji dolů při každém jejím pohybu. Aneta se prohýbala, hlavu zakláněla dozadu, vlasy jí vlály. Kuba jí mačkal prsa, tahal za bradavky, pak ji chytil za zadek a roztahoval ji ještě víc.
Šukali dlouho. Aneta jezdila rychle, hluboko, Kuba jí vrážel nahoru. Punčochy se jí napínaly přes stehna, kundička byla natažená kolem jeho tlustého penisu. Aneta dlouze zasténala, když přišel první orgasmus – tělo se jí třáslo, kundička se stáhla v silných vlnách, šťáva jí stékala po Kubově penisu. Ale nepřestala na něm jezdit.
Kuba se posadil, objal ji kolem pasu a začal ji šukat zespodu – tvrdě, rychle, hluboko. Aneta křičela, prsa se jí pohupovala, zadek pleskal o jeho stehna. Aneta se dívala Kubovi do očí, ruce zaťaté v gauči. Kuba šukal rychleji, hlouběji, až Aneta cítila, že přichází další orgasmus.
„Kubo… ano… hlouběji…“ zasténala.
Kuba ho do ní vrazil naposledy – hluboko, až na dno – a vyvrcholil. Horké, husté proudy spermatu jí tryskaly přímo do její dělohy – silně, dlouze, v několika mocných dávkách. Aneta se u toho opět udělala – silný, mokrý orgasmus ji zasáhl, kundička se jí stáhla v rytmických vlnách kolem jeho pulzujícího penisu, tělo se jí křečovitě třáslo, nohy se jí napjaly. Oba současně křičeli, třásli se, Aneta cítila, jak ji plní horkým spermatem, jak jí teče ven mezi stehny.
Kuba ještě chvíli zůstal v ní, pak se pomalu vysunul. Aneta ležela na gauči, nohy mírně roztažené, z její kundičky se okamžitě začalo vyvalovat husté, bílé semeno – stékalo po pyscích, po hrázi, kapalo na gauč. Punčochy měla lehce ušpiněné, podvazky se leskly.
V ložnici, ve tmě, Martin seděl přivázaný na židli a všechno viděl. Penis mu stál bolestivě, tvrdý, pulzující. Viděl, jak Aneta jezdí na Kubovi, jak ji Kuba šuká, jak do ní stříká, jak se Aneta při tom několikrát udělala. Žárlivost ho dusila, ponížení ho pálilo, ale vzrušení bylo silnější než kdy dřív. Cítil lásku – hlubokou, neotřesitelnou lásku k té ženě, která teď ležela na gauči plná cizího spermatu, zatímco on seděl přivázaný ve tmě a musel se dívat.
Aneta ležela na gauči, dech měla rychlý, tělo se jí lehce třáslo po orgasmu. Cítila teplo spermatu uvnitř, cítila, jak jí vytéká ven. A věděla, že Martin na ni kouká z tmy. Usmála se do tmy a tiše zašeptala:
„Vidíš, Martine…?“
Kuba se pomalu vysunul z Anety, ale jeho penis zůstal tvrdý – silný, lesklý od jejích šťáv a jeho vlastního spermatu, které jí právě vystříkal dovnitř. Podíval se na ni s úsměvem, který byl zároveň něžný i hladový.
„Jsi stále tvrdý a hladový,“ zašeptala Aneta a chtivě se usmála.
Převrátil ji na břicho. Aneta se dostala na kolena a lokty, zadek vysoko vzhůru, nohy roztažené. Punčochy měla lehce ušpiněné, podvazkový pás se jí napínal přes boky. Kuba si klekl za ni, chytil ji za boky a bez váhání ji znovu napíchl – zezadu, hluboko, najednou. Aneta hlasitě zasténala do polštáře.
Začal ji tvrdě šukat. Dlouhé, silné přírazy, boky pleskaly o její zadek, penis jí vyjížděl téměř celý ven a pak se znovu zaryl až po varlata. Aneta křičela, ruce zaťaté v gauči. Kuba ji držel pevně za boky, tahal ji na sebe při každém nárazu. Její prsa se divoce pohupovala, vlasy jí padaly přes obličej.
„Bože… Kubo… ano… tvrději…“ zasténala.
Kuba poslechl. Šukal ji rychleji, hlouběji, až Aneta cítila, že přichází další orgasmus. Tělo se jí napjalo, nohy se jí třásly v punčochách. Kundička se jí stáhla v silných vlnách kolem jeho klády a ona křičela dlouze, celé tělo se jí křečovitě třáslo. Orgasmus ji zasáhl silně – šťáva jí stříkala ven při každém jeho přírazu, stékala po vnitřní straně stehen.
Kuba ještě chvíli pokračoval, pak ji převrátil na záda. Zvedl jí nohy vysoko, až jí kolena téměř dotýkala ramen, a znovu ji napíchl – tentokrát v misionářské poloze, ale extrémně hluboko. Držel ji za kotníky a tlačil nohy k její hlavě, takže byla úplně otevřená, zranitelná, plně vystavená. Začal ji šukat pomalu, ale velmi hluboce – každý příraz sahal až na dno, žalud jí narážel na děložní čípek. Aneta křičela, ruce zaťaté v jeho pažích.
„Ano… takhle… naplň mě…“ zasténala.
Kuba zrychlil. Šukal ji tvrdě, rytmicky, nohy jí držel pevně u hlavy. Aneta cítila, jak jí přichází další orgasmus. Tělo se jí třáslo, kundička se chvěla, dech měla přerušovaný. Kuba se díval přímo do jejích očí, zpocený, svalnatý, mladý a tvrdý.
Aneta se udělala jako první. Orgasmus ji zasáhl náhle a silně – křičela, tělo se jí křečovitě svíjelo, nohy se jí napjaly v jeho rukou, kundička se stáhla v dlouhých, mokrých vlnách. Šťáva jí stříkala ven, stékala po zadečku na gauč. Kuba ještě několikrát prudce přirazil – a pak vyvrcholil podruhé.
Horké, husté proudy spermatu mu tryskaly hluboko do Anety – v dlouhých, mocných dávkách. Aneta cítila, jak ji plní, jak teplo proniká až do dělohy, jak jí přetéká ven. Kuba hluboce zasténal, tělo se mu třáslo, ještě několikrát se do ní zabořil, dokud ho neměl prázdné koule.
Aneta ležela pod ním, nohy stále zvednuté, dech rychlý, tělo se lehce třáslo po orgasmech. Cítila se… plná. Doslova i obrazně. Cítila uvnitř teplo dvou dávek mladého semene, cítila, jak jí vytéká ven po stehnech a po zadečku. Cítila únavu, ale i hluboké uspokojení. A zároveň… zároveň věděla, že Martin sedí ve tmě ložnice a všechno viděl. Ta myšlenka ji ještě víc vzrušovala. Cítila lásku k němu – lásku, která byla temná, složitá, ale neotřesitelná. Cítila vzrušení z toho, že ho takhle ponižuje a zároveň mu dává to, co oba potřebují.
Kuba se pomalu vysunul. Aneta zůstala ležet s nohama roztaženýma, z její kundičky se okamžitě vyvalilo husté, bílé semeno – stékalo po pyscích, po hrázi, kapalo na gauč. Punčochy měla ušpiněné, podvazkový pás se leskl.
Kuba se posadil, podíval se na ni a usmál se – široce, mladicky, spokojeně.
„Jsi úžasná, Aneto,“ řekl tiše, ale vážně. „Nejlepší žena na světě. Nikdy jsem nic takového nezažil. Jsi… neuvěřitelná.“
Aneta se na něj usmála, stále ležela na zádech, dech měla těžký.
Kuba vstal, oblékl se – nejprve slipy a džínové kalhoty, pak tričko. Když byl hotový, sklonil se k ní, chytil ji za bradu a políbil ji dlouze, něžně, ale s vášní. Pak se narovnal a řekl tiše:
„Díky za dnešek. Byla jsi… nejlepší. Opravdu. Až budeš chtít… kdykoli…ozvi se. Jsem tvůj, kdykoli budeš chtít. Miluji tě. Jsi nejhezčí žena na světě…“
Aneta přikývla. Kuba jí ještě jednou políbil, pak se otočil a vyšel z bytu. Dveře za ním tiše zapadly.
V obýváku zůstalo ticho. Aneta ležela na gauči, nahá až na punčochy a podvazkový pás, celá od spermatu, unavená, ale spokojená. V ložnici, ve tmě, Martin seděl přivázaný na židli, penis stále tvrdý, tělo se třáslo. Viděl všechno. Každý příraz. Každý orgasmus. Každou kapku spermatu, která jí vytékala ven.
A čekal.
Když se za Kubou zapadly dveře, v bytě na chvíli zavládlo ticho. Aneta ještě chvíli ležela na gauči, nohy mírně roztažené. Pak se pomalu zvedla, podívala se do tmy ložnice a usmála se.
Přešla k ložnici, otevřela dveře dokořán a rozsvítila malou noční lampičku. Martin seděl na židli přivázaný, nahý, penis stál tvrdě a cukalo mu vněm. Celé tělo se mu třáslo, oči měl zamlžené vzrušením. Viděl všechno – každou minutu, každý příraz, každý orgasmus. Byl nadržený až k šílenství.
Aneta se k němu přiblížila, chytila židli za opěradlo a opatrně ji i s Martinem položila na podlahu. Martin teď ležel na zádech přivázaný k židly. Aneta se postavila nad něj, nohy po stranách jeho hlavy, a pomalu se spustila – přímo na jeho obličej.
Její kundička, mokrá, oteklá a plná Kubova spermatu, se dotkla Martinových úst.
„Vyčisti mě, paroháči,“ řekla tiše, ale pevně. „Vylízej ze mě všechno, co do mě ten pohledný mladík napustil.“
Martin neváhal ani vteřinu. Jazykem pronikl hluboko dovnitř, nasával husté, teplé semeno, polykal ho s chutí. Lízal důkladně – vysával pysky, pronikal jazykem co nejhlouběji, olizoval vnitřní stěny, vytahoval ven další a další porce. Aneta se prohnula, ruce položila na Martinovu hruď a začala se pomalu pohupovat na jeho obličeji. Cítila, jak ji jazyk masíruje, jak vysává všechno Kubovo semeno z jejího těla. Vzrušení v ní rychle rostlo.
„Ano… takhle… šikovný paroháč…“ zasténala.
Martin lízal dál, s láskou, s oddaností, s hlubokou touhou. Nasával každou kapku, polykal, olizoval. Aneta se třásla, boky se jí kroužily rychleji. Orgasmus ji zasáhl náhle – silný, mokrý. Křičela, tělo se jí křečovitě třáslo, šťáva jí stříkala Martinovi do úst a na obličej. Martin polykal všechno – její šťávy i zbytky Kubova spermatu.
Když se Aneta uklidnila, zvedla se z jeho obličeje a posadila se mu na hruď. Vzala jeho tvrdý, pulzující penis do ruky a začala ho honit – rychle, pevně, s jemným tlakem. Martin ležel na zádech, přivázaný k židli, a nemohl se hnout. Aneta ho honila dovedně, palcem kroužila kolem žaludu. Martin se třásl, dech měl rychlý, oči zavřené.
Po chvíli Martin hluboce zasténal a vyvrcholil. Horké, husté proudy spermatu mu tryskaly vysoko – dopadaly na jeho břicho, na hrudník, některé až na obličej a do vlasů. Aneta pokračovala v honění, dokud ho nevyždímala do sucha. Martin ležel celý od spermatu, tělo se mu lehce třáslo.
Aneta se usmála, nabrala prsty trochu spermatu z jeho břicha a přinesla mu ho k ústům.
„Otevři pusu, paroháčku,“ řekla tiše.
Martin poslechl. Aneta mu vložila prsty do úst a on ji nechal, aby mu vtlačila jeho vlastní semeno na jazyk. Pak nabrala další a znovu mu ho dala do pusy. Martin polykal všechno – pomalu, s oddaností, s hlubokým ponížením i vzrušením.
Když skončila, Aneta se sklonila, rozvázala mu ruce i nohy a pomohla mu vstát. Martin se třásl, nohy měl slabé. Aneta ho objala – pevně, vřele, nahá až na punčochy a podvazkový pás, celá od spermatu. Přitiskla se k němu a políbila ho dlouze, vášnivě, s láskou.
„Miluji tě, Martine,“ zašeptala mu do ucha. „Miluji tě tak strašně moc. Viděl jsi všechno… a já vím, jak tě to vzrušilo. Viděla jsem tě, jak se třeseš. Viděla jsem, jak jsi tvrdý. Děkuji ti, že jsi to se mnou sdílel. Děkuji ti, že jsi to snášel. Miluji tě za to, jak jsi silný… i když jsi takhle ponížený.“
Martin ji také objal, tvář zanořil do jejích vlasů. Cítil se… ponížený. Hluboce, až do morku kostí. Ale zároveň byl šťastný. Spokojený. Vděčný. Uspokojený. Plný lásky k Anetě – té ženě, která ho právě takhle použila, nakrmila jeho vlastním spermatem a teď ho držela v náručí a říkala mu, jak ho miluje. Cítil touhu – touhu po dalším, po tom, co přijde příště. Cítil, že tohle je přesně to, co oba potřebují.
„Miluji tě taky,“ zašeptal chraplavě. „Děkuji ti… za všechno.“
Aneta ho políbila znovu – něžně, dlouze – a pak ho vzala za ruku.
„Pak si lehni. Dnes už stačilo.“ řekla tiše.
Martin přikývl. Nechal se vést do postele, stále nahý, stále plný emocí. Ponížení, láska, spokojenost a touha se v něm mísily do jednoho silného, teplého pocitu.
Nájem - Díl 29: Návrat Martina + Kuba
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
Inkvizitor
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Nájem - Díl 29: Návrat Martina + Kuba
34 dílná povídka: Nájem - Díl 1: Záloha: zde: viewtopic.php?t=6717
Pravdivý příběh - Ateliér zde: viewtopic.php?t=6878
Povídka: Tropické pokušení zde: viewtopic.php?t=6957
Pravdivý příběh - Ateliér zde: viewtopic.php?t=6878
Povídka: Tropické pokušení zde: viewtopic.php?t=6957
-
liltar