Z kandy cuckoldem
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
- Jaroslavo
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Milence máme :-)
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=297
Z kandy cuckoldem
Jsme se svojí ženou skoro dvacet let. Před pár lety jsme chtěli trochu zpestřit náš sex a dohodli jsme si na netu čtyřku s jedním stejně smýšlejícím párek, jenomže když došlo na věc, tak jsem zjistil, že mě daleko více vzrušuje koukat se na to, jak mojí ženu šuká někdo jiný.
Našli jsme si tedy přes inzerát sympatického a o něco mladšího (já jsem 56 a žena 44) kluka - Michala. Potkali jsme se a padli si všichni tři do oka, takže jsme se pak občasně scházeli. Většinou se Michal miloval s mojí ženou a já na ně koukal a honil si ho, občas se i přidal.
Ten večer měl Michal opět přijít k nám a moje žena Pavla se jako obvykla chystala připravit do koupelny.
"Dneska máme s Míšou pro tebe překvapení," řekla, když kolem mě procházela.
"Ty jsi s ním mluvila?" zeptal jsem se, protože naše setkávání většinou domlouvám já.
"Jo," odvětila stručně. "Ale jak říkám, je to překvapení, takže nevyzvídej. S těmi slovy zmizela za dveřmi.
Byl jsem celý napnutý, co ti dva asi připravili, ale neptal jsem se dál.
Když Michal zazvonil, byla Pavla ještě v koupelně, šel jsem mu tedy otevřít a posadil ho do obýváku.
Za chvíli vyšla ven i Pavla. Moje žena je drobná štíhlá černovláska s malými prsy. Měla na sobě síťované sexy šaty a pod nimi evidentně už nic. Bradavky jí koukaly skrze oka a byla jí vidět i čerstvě oholená kundička s úzkým trojúhelníčkem chloupků.
Políbila Michala na přivítanou a sedla si vedle něj.
"Počkej," zarazila mě. když jsem se chystal posadit se také.
"Zůstaň, stát. Chceme si s tebou a s Michalem zahrát takovou hru," řekla a mrkla na Michala.
"Hru?" zeptal jsem se.
"Jo. Po pravdě, napadlo to mě a Michal souhlasil. Víš, chtěla bych, abys nám dneska trochu sloužil."
"Sloužil? Jak to myslíš?" nechápal jsem.
"Prostě dneska nás budeš oba poslouchat."
"Ale já nejsem sub," namítl jsem.
"A pro dnešek bys to nechtěl zkusit?" zeptala se trochu laškovně a podívala se na mě těma svýma velkýma hnědýma očima.
"Když myslíš," řekl jsem váhavě.
"Myslíme," řekla Pavla. "Aspoň pro jednou. Tak nějak ale tuším, že se ti to bude líbit. Alespoň podle těch filmů, na který koukáš na netu. To víš, máš si mazat historii prohlížeče," ušklíbla se.
S těmi slovy se obrátila k Michalovi a začala mu rozepínat poklopec u kalhot. Vyndala mu ven penis a olízla mi špičku žaludu. Pak se otočila na mě a řekla: "Tak, manžílku, vidíš to nádherný péro, co držím v ruce? Ale ještě mu pořádně nestojí, viď? Chci, abys mu ho postavil ty!"
"Já?"
"Jo, ty. Pojď a pěkně mu ho pohoň a pokuř, ať je pořádně připravený pro tvou ženušku!".
Kouknul jsem na Michala, co on na to, ale evidentně byli s Pavlou domuveni, protože ten jen pokrčil rameny a pokynul mi, ať jdu k němu.
A já tedy šel.
Michal si sundal rifle i trenýrky a já si před ním klekl a vzal jeho penis do ruky. Má ho o dost větší než já, hlavně široký a žilnatý. Začal jsem mu ho pravou rukou pomalu honit.
"Vem si ho taky do pusy, dělej!" Vyzvala mě Pavla.
Vzal jsem jeho penis do úst a začal ho kouřit Nemůžu říct, že by nějak chutnal, ale cítil jsem, jak mi jeho žalud doslova roste v puse. Zavřel jsem oči a sál. Cítil jsem se poníženě, ale k mému překvapení mi začal tvrdnout penis.
Pavla se mezitím začala s Michalem líbat a on jí jednou rukou prstil kundičku a druhou mačkal její drobná prsa.
Jemně vzdychala a občas mi hlavu přitlačila dolů, takže jeho penis jsem měl až někde v krku, až jsem se skoro dávil.
"Líbí se ti to?" ptala se už vzrušeně. "Lízej mu taky ty jeho zatím plný koule."
Udělal jsem, co mi řekla. Cucal jsem jeho varlata a nepřestával jej rukou honit.
Po chvíli mě Michal zarazil.
"Už dost," řekl. "Pusť tam taky Pavlu, stejně to umí líp. Ty mi jí zatím rozlízej, ať ti jí můžu pěkně ošukat."
Manželka se zasmála, vyhrnula si šaty ještě víc nad pas a klekla si na gauči na všechny čtyři s hlavou nad Michalovým klínem a vystrčila na mě holý zadeček.
"Tak do práce, oba," řekl Michal a usmál se.
Pavla mu kouřila péro jak zběsilá a já jí zezadu lízal kundičku i zadeček. Už byla celá mokrá, její šťávy mi tekly po celém obličeji. Slyšej jsem, jak občas přerývaně vzdychne rozkoší.
Neodolal jsem a jednou rukou jsem si začal třít penis přes kalhoty. Michal si toho všiml a zarazil mě.
"To ne," řekl. "Ty si dneska budeš moct honit, až mi ti řekneme, rozumíš!"
Podíval jsem se na manželku, ale ta se jen usmála a začala ho znovu kouřit.
Měl jsem už penis pořádně tvrdý, ale poslechl jsem a vrátil se k jejímu lízání.
Po chvíli se Pavla zvedla. Sundala si šaty a odhodila je za gauč.
"Už tě v sobě chci," řekla Michalovi.
Ten si sundal tričko a postavil se.
"Co s ním?" zeptal se jí a ukázal na mě.
Pavla se na mě obrátila.
"Svlíkni se taky," poručila mi.
Svlékl jsem si oblečení a stál před nimi nahý s trčícím penisem.
"Koukám, že se ti to fakt líbí," poznamenala Pavla.
"Lehni si tady na gauč," řekla.
Lehl jsem si tedy a ona si nade mne obráceně klekla, takže jsem měl její kundičku přímo nad sebou a její vlasy mě šimraly nad penisem.
Jednou rukou mi silně zmáčkla koule. Vyjekl jsem bolestí a péro mi okamžitě trochu ochablo.
"No no no," řekla, "snad to tak moc nebolí. Nechci jen, aby ses teď udělal. Na to je tady Michal."
Dořekla a plácla mě přes koule, až jsem znovu vykřikl. Byla to ale taková zvláštní, jistým způsobem příjemná bolest.
Michal se mezitím přesunul za mě a za Pavlu a klekl si na kolena. Měl jsem teď jeho varlata nad mýma očima a viděl, jak pomalu zasouvá penis do mé ženy.
Pavla vzdychla a položila mi hlavu na břicho, ale stále mě pevně držela za koule.
Michal začal přirážet. Zpočátku zvolna, pak zrychlil.
Viděl jsem zblízka, jak jeho péro zajíždí rytmicky do její kundičky, na obličej mi kapou její šťávy a jeho koule mě plácají přes obličej.
Pavla sténala rozkoší a sevření mých koulí zesílilo.
Nevím, jak dlouho to trvalo.
Udělali se téměř současně.
"Úúúúž," vykřikla Pavla a celá se prohnula v orgasmu.
Michal zachroptěl a k mému překvapení nevytáhl penis z kundičky, jak to vždycky dělával, ale začal pumpovat celou dávku do mé ženy.
"Ááááá," křičel na celý obývák.
Pak bylo ticho.
Pavla mi ležela na břiše a hluboce oddychovala a Michal nade mnou stále klečel s penisem pořád v kundičce. I on slatně oddychoval.
Přemýšlel jsem, co se právě stalo. Pavla bere prášky, takže riziko bylo minimální, ale stejně to bylo poprvé co jsem viděl, jak někdo stříká do mojí ženy. Cítil jsem se podivně vzrušen.
Po chvíli Michal vytáhl penis z Pavly a posadil se.
"Tak," řekl mi. "A teď pěkně svojí ženu očistíš, cuckolde!"
Pavla se zavrtěla a přisunula mi kundičku výš k obličeji.
"A slízej všechno do poslední kapky," řekla.
Zvedl jsem hlavu a zabořil jazyk mezi její pysky. Do úst mi vyteklo Michalovo sperma. Chutnalo zvláštně, ale přesto jsem ho spokl a pokračoval v lízání a sání její kundičky.
Pavlu to zřejmě znovu vzrušilo, protože začala opět vzdychat.
Lízal jsem jí a cítil její kundičku smíchanou s Michalovým semen a začal opět tvrdnout.
Pavla mě po chvíli odstrčila.
"Stačí, řekla a vstala.
"Teď nám přines něco k pití ať se posilníme před dalším kolem. Ještě se máš na co těšit."
A měla pravdu. Noc ještě zdaleka nekončila....
Našli jsme si tedy přes inzerát sympatického a o něco mladšího (já jsem 56 a žena 44) kluka - Michala. Potkali jsme se a padli si všichni tři do oka, takže jsme se pak občasně scházeli. Většinou se Michal miloval s mojí ženou a já na ně koukal a honil si ho, občas se i přidal.
Ten večer měl Michal opět přijít k nám a moje žena Pavla se jako obvykla chystala připravit do koupelny.
"Dneska máme s Míšou pro tebe překvapení," řekla, když kolem mě procházela.
"Ty jsi s ním mluvila?" zeptal jsem se, protože naše setkávání většinou domlouvám já.
"Jo," odvětila stručně. "Ale jak říkám, je to překvapení, takže nevyzvídej. S těmi slovy zmizela za dveřmi.
Byl jsem celý napnutý, co ti dva asi připravili, ale neptal jsem se dál.
Když Michal zazvonil, byla Pavla ještě v koupelně, šel jsem mu tedy otevřít a posadil ho do obýváku.
Za chvíli vyšla ven i Pavla. Moje žena je drobná štíhlá černovláska s malými prsy. Měla na sobě síťované sexy šaty a pod nimi evidentně už nic. Bradavky jí koukaly skrze oka a byla jí vidět i čerstvě oholená kundička s úzkým trojúhelníčkem chloupků.
Políbila Michala na přivítanou a sedla si vedle něj.
"Počkej," zarazila mě. když jsem se chystal posadit se také.
"Zůstaň, stát. Chceme si s tebou a s Michalem zahrát takovou hru," řekla a mrkla na Michala.
"Hru?" zeptal jsem se.
"Jo. Po pravdě, napadlo to mě a Michal souhlasil. Víš, chtěla bych, abys nám dneska trochu sloužil."
"Sloužil? Jak to myslíš?" nechápal jsem.
"Prostě dneska nás budeš oba poslouchat."
"Ale já nejsem sub," namítl jsem.
"A pro dnešek bys to nechtěl zkusit?" zeptala se trochu laškovně a podívala se na mě těma svýma velkýma hnědýma očima.
"Když myslíš," řekl jsem váhavě.
"Myslíme," řekla Pavla. "Aspoň pro jednou. Tak nějak ale tuším, že se ti to bude líbit. Alespoň podle těch filmů, na který koukáš na netu. To víš, máš si mazat historii prohlížeče," ušklíbla se.
S těmi slovy se obrátila k Michalovi a začala mu rozepínat poklopec u kalhot. Vyndala mu ven penis a olízla mi špičku žaludu. Pak se otočila na mě a řekla: "Tak, manžílku, vidíš to nádherný péro, co držím v ruce? Ale ještě mu pořádně nestojí, viď? Chci, abys mu ho postavil ty!"
"Já?"
"Jo, ty. Pojď a pěkně mu ho pohoň a pokuř, ať je pořádně připravený pro tvou ženušku!".
Kouknul jsem na Michala, co on na to, ale evidentně byli s Pavlou domuveni, protože ten jen pokrčil rameny a pokynul mi, ať jdu k němu.
A já tedy šel.
Michal si sundal rifle i trenýrky a já si před ním klekl a vzal jeho penis do ruky. Má ho o dost větší než já, hlavně široký a žilnatý. Začal jsem mu ho pravou rukou pomalu honit.
"Vem si ho taky do pusy, dělej!" Vyzvala mě Pavla.
Vzal jsem jeho penis do úst a začal ho kouřit Nemůžu říct, že by nějak chutnal, ale cítil jsem, jak mi jeho žalud doslova roste v puse. Zavřel jsem oči a sál. Cítil jsem se poníženě, ale k mému překvapení mi začal tvrdnout penis.
Pavla se mezitím začala s Michalem líbat a on jí jednou rukou prstil kundičku a druhou mačkal její drobná prsa.
Jemně vzdychala a občas mi hlavu přitlačila dolů, takže jeho penis jsem měl až někde v krku, až jsem se skoro dávil.
"Líbí se ti to?" ptala se už vzrušeně. "Lízej mu taky ty jeho zatím plný koule."
Udělal jsem, co mi řekla. Cucal jsem jeho varlata a nepřestával jej rukou honit.
Po chvíli mě Michal zarazil.
"Už dost," řekl. "Pusť tam taky Pavlu, stejně to umí líp. Ty mi jí zatím rozlízej, ať ti jí můžu pěkně ošukat."
Manželka se zasmála, vyhrnula si šaty ještě víc nad pas a klekla si na gauči na všechny čtyři s hlavou nad Michalovým klínem a vystrčila na mě holý zadeček.
"Tak do práce, oba," řekl Michal a usmál se.
Pavla mu kouřila péro jak zběsilá a já jí zezadu lízal kundičku i zadeček. Už byla celá mokrá, její šťávy mi tekly po celém obličeji. Slyšej jsem, jak občas přerývaně vzdychne rozkoší.
Neodolal jsem a jednou rukou jsem si začal třít penis přes kalhoty. Michal si toho všiml a zarazil mě.
"To ne," řekl. "Ty si dneska budeš moct honit, až mi ti řekneme, rozumíš!"
Podíval jsem se na manželku, ale ta se jen usmála a začala ho znovu kouřit.
Měl jsem už penis pořádně tvrdý, ale poslechl jsem a vrátil se k jejímu lízání.
Po chvíli se Pavla zvedla. Sundala si šaty a odhodila je za gauč.
"Už tě v sobě chci," řekla Michalovi.
Ten si sundal tričko a postavil se.
"Co s ním?" zeptal se jí a ukázal na mě.
Pavla se na mě obrátila.
"Svlíkni se taky," poručila mi.
Svlékl jsem si oblečení a stál před nimi nahý s trčícím penisem.
"Koukám, že se ti to fakt líbí," poznamenala Pavla.
"Lehni si tady na gauč," řekla.
Lehl jsem si tedy a ona si nade mne obráceně klekla, takže jsem měl její kundičku přímo nad sebou a její vlasy mě šimraly nad penisem.
Jednou rukou mi silně zmáčkla koule. Vyjekl jsem bolestí a péro mi okamžitě trochu ochablo.
"No no no," řekla, "snad to tak moc nebolí. Nechci jen, aby ses teď udělal. Na to je tady Michal."
Dořekla a plácla mě přes koule, až jsem znovu vykřikl. Byla to ale taková zvláštní, jistým způsobem příjemná bolest.
Michal se mezitím přesunul za mě a za Pavlu a klekl si na kolena. Měl jsem teď jeho varlata nad mýma očima a viděl, jak pomalu zasouvá penis do mé ženy.
Pavla vzdychla a položila mi hlavu na břicho, ale stále mě pevně držela za koule.
Michal začal přirážet. Zpočátku zvolna, pak zrychlil.
Viděl jsem zblízka, jak jeho péro zajíždí rytmicky do její kundičky, na obličej mi kapou její šťávy a jeho koule mě plácají přes obličej.
Pavla sténala rozkoší a sevření mých koulí zesílilo.
Nevím, jak dlouho to trvalo.
Udělali se téměř současně.
"Úúúúž," vykřikla Pavla a celá se prohnula v orgasmu.
Michal zachroptěl a k mému překvapení nevytáhl penis z kundičky, jak to vždycky dělával, ale začal pumpovat celou dávku do mé ženy.
"Ááááá," křičel na celý obývák.
Pak bylo ticho.
Pavla mi ležela na břiše a hluboce oddychovala a Michal nade mnou stále klečel s penisem pořád v kundičce. I on slatně oddychoval.
Přemýšlel jsem, co se právě stalo. Pavla bere prášky, takže riziko bylo minimální, ale stejně to bylo poprvé co jsem viděl, jak někdo stříká do mojí ženy. Cítil jsem se podivně vzrušen.
Po chvíli Michal vytáhl penis z Pavly a posadil se.
"Tak," řekl mi. "A teď pěkně svojí ženu očistíš, cuckolde!"
Pavla se zavrtěla a přisunula mi kundičku výš k obličeji.
"A slízej všechno do poslední kapky," řekla.
Zvedl jsem hlavu a zabořil jazyk mezi její pysky. Do úst mi vyteklo Michalovo sperma. Chutnalo zvláštně, ale přesto jsem ho spokl a pokračoval v lízání a sání její kundičky.
Pavlu to zřejmě znovu vzrušilo, protože začala opět vzdychat.
Lízal jsem jí a cítil její kundičku smíchanou s Michalovým semen a začal opět tvrdnout.
Pavla mě po chvíli odstrčila.
"Stačí, řekla a vstala.
"Teď nám přines něco k pití ať se posilníme před dalším kolem. Ještě se máš na co těšit."
A měla pravdu. Noc ještě zdaleka nekončila....
-
Dexter Morgan
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Oba jsme submisivní
Re: Z kandy cuckoldem
Paráda, těším se na další díly
-
boardx
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: switch - dominant a submisiv v jednom
Výborně
-
Sotekx
- Pár slov o nás: neuvedeno
Úžasné.. tohle je sen
-
tullamore
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Dokážu pochopit, že cuck, i třeba nerad, kouří ptáka, ale že do toho jde Bull...kdyby se mě dotknul muž, zkopal bych ho dokulata.
V rámci ponížení se to může, dejme tomu, výjimečně stát, ale toto jsem na těchto stránkách četl už tolikrát.....chjo. Za mě ten, kdo si nechá od druhého kouřit, je buď buzna nebo bisexuál, ale určitě ne BULL.
V rámci ponížení se to může, dejme tomu, výjimečně stát, ale toto jsem na těchto stránkách četl už tolikrát.....chjo. Za mě ten, kdo si nechá od druhého kouřit, je buď buzna nebo bisexuál, ale určitě ne BULL.
-
Baggio
Přesně jak píšeš!!!!tullamore píše: ↑úte 12. kvě 2026 18:34:52 Dokážu pochopit, že cuck, i třeba nerad, kouří ptáka, ale že do toho jde Bull...kdyby se mě dotknul muž, zkopal bych ho dokulata.
-
Inkvizitor
BULL může být bisexuál, znám takové....tullamore píše: ↑úte 12. kvě 2026 18:34:52 Dokážu pochopit, že cuck, i třeba nerad, kouří ptáka, ale že do toho jde Bull...kdyby se mě dotknul muž, zkopal bych ho dokulata.
Dokonce i gay může být BULL
34 dílná povídka: Nájem - Díl 1: Záloha: zde: viewtopic.php?t=6717
Pravdivý příběh - Ateliér zde: viewtopic.php?t=6878
Povídka: Tropické pokušení zde: viewtopic.php?t=6957
-
Baggio
Omlouvám se ale nesouhlasím. To patří do jiné kategorie povídek. Pokud ponížit a donutit hulit brka, tak kanda kandovi nebo otrok otrokovi. Bull je král ne buzna. 
-
Inkvizitor
To je jen tvůj zkreslený homofobní pohled na svět...
34 dílná povídka: Nájem - Díl 1: Záloha: zde: viewtopic.php?t=6717
- diskret26
- Role muže: je CUCKOLD
Absolútne super. pokračuj prosím. Tu nejde o fajčenie v pravom slova zmysle o dlhé fajčenie a pod. ale o to poníženie kto je Bull a kto paroháč cuckold. A o to poníženie cuckolda pred manželkou. Ale samozrejme každý to má ináč a netreba odsudzovať.