Ahoj,
v tomto dílu bude opět návštěva u pana domácího, nechci spadat do jednotvárnosti a stereotypu, ale jsou zde nové prvky, které budou důležité pro další vývoj děje.
Prozatím je to jeden s posledních dílů, kde výraznější roli hraje klec.
Díl 10: První natáčení
1. část
Bylo to druhý večer po Martinově návratu z Rakouska. Aneta stála před zrcadlem v ložnici a upravovala si tričko. Měla na sobě tmavé rifle, které jí perfektně seděly, pod nimi černé krajkové tanga, jednoduché bílé tričko s kulatým výstřihem a pod něj černou krajkovou podprsenku která jí hezky sedělo na prsa. Vlasy měla rozpuštěné, make-up přirozený.
Cítila napětí v břiše. Věděla, co je čeká.
Když vešli do bytu pana Nováka, tak je přivítal s klidným úsměvem. V obývacím pokoji už bylo připraveno — na stole stála láhev dobrého vína a skleničky. Uprostřed místnosti stál gauč a vedle něj křeslo.
„Pojďte dál,“ řekl pan Novák vlídně. „Martine, posaď se tam.“ Ukázal na křeslo. „Aneto, pojď ke mně.“
Pan Novák si sedl na gauč a vytáhl kameru — tu samou, kterou měl předtím Tomáš.
„Dneska si natočíme něco na památku,“ řekl s úsměvem, zapnul kameru a namířil na Anetu.
„Začínáme,“ řekl tiše, ale s jasnou autoritou. „Aneto, postav se před nás.“
Aneta se postavila doprostřed místnosti. Cítila, jak na ni oba muži civí — Martin z křesla, pan Novák z gauče s kamerou v ruce. Srdce jí bušilo.
„Svlékni se do prádla, jestli ho máš,“ řekl pan Novák klidně. „Pomalu. Chci to mít na záznamu.“
Aneta se nejdřív trochu zaváhala, pak si pomalu stáhla tričko přes hlavu. Pak si rozepnula knoflík u kalhot a stáhla je dolů. Zůstala jen v černém krajkovém prádle.
Pan Novák ji chvíli pozoroval přes objektiv kamery, pak řekl:
„Lehni si na gauč. Na záda.“
Aneta poslechla. Lehla si na gauč, nohy mírně roztažené. Pan Novák se zvedl, přistoupil blíž a začal ji natáčet z různých úhlů — její prsa v krajkové podprsence, ploché břicho, dlouhé nohy.
„Martine,“ řekl bez toho, aby odtrhl oko od kamery, „pojď sem. Připrav ji pro mě.“
Martin se zvedl z křesla. Klec ho drtila už od chvíle, co vešli do bytu. Pomalu přistoupil ke gauči a klekl si mezi Anetiny nohy.
Nejdřív jí jemně políbil vnitřní stranu stehna. Pak jí stáhl krajková tanga dolů a sundal podprsenku. Svlékal jí pro jiného muže. Aneta ležela na zádech, dech se jí zrychlil. Martin se naklonil a začal ji lízat — pomalu, důkladně, tak jak to měla ráda. Jazykem kroužil kolem klitorisu, pak pronikl hlouběji dovnitř.
Aneta se prohnula a tiše zasténala.
Pan Novák stál vedle gauče a vše natáčel. Po chvíli přistoupil blíže k Anetině hlavě, rozepnul si kalhoty a pomalu vytáhl svůj dlouhý, tlustý penis. Byl už napůl ztopořený, těžký, s výraznými žilkami a mohutným žaludem. Přistoupil ještě blíž, až stál přímo nad její tváří, a přitiskl žalud k jejím rtům.
„Otevři pusu, Anetko,“ řekl tiše, ale s jasnou autoritou.
Aneta se na něj podívala zespodu, oči měla zamlžené, pak poslušně otevřela ústa. Pan Novák jí pomalu vsunul žalud mezi rty. Aneta ho začala pomalu, ale hluboce sát — nejprve jen žalud, pak postupně brala víc a víc do úst. Její rty se napínaly kolem tlustého penisu, sliny jí začaly stékat po bradě.
Zatímco Aneta kouřila pana Nováka, Martin stále ležel mezi jejími nohama a dráždit prsty — nejdřív jeden prst, pak dva, pomalu a hluboce. Aneta se při tom třásla, ale nepřestala sát. Její pohyby byly jako opilé, pomalé, ale oddané.
Pan Novák se na chvíli zastavil a pak řekl tiše:
„Teď mi olizuj i koule.“
Aneta se na něj podívala, pak pomalu vytáhla penis z úst. Naklonila hlavu, a začala jazykem olizovat jeho varlata — pomalu, ale s vášní, občas je brala do úst a jemně sála. Pan Novák zasténal spokojeně, a ještě víc přiblížil kameru k jejímu obličeji, aby zachytil každý detail — jak se její jazyk plazí po jeho koulích, jak je olizuje, jak je bere do úst.
Aneta střídala — chvíli sála jeho penis hluboko do krku, chvíli olizovala a laskala jeho varlata. Sliny jí stékaly po bradě a krku, oči měla přivřené. Zatímco to dělala, Martin jí stále připravoval — teď už třemi prsty, pomalu a rytmicky. Aneta při tom vydávala tlumené zvuky.
Pan Novák natáčel oba současně — Anetu, jak mu kouří a líže koule, a Martina, jak ji připravuje mezi nohama. Kamera zachytila každý detail — Anetiny rty natažené kolem tlustého penisu, její jazyk olizující varlata, Martinovy prsty mizející v její kundičce, její tělo se třesoucí rozkoší.
Po několika minutách Martin zvedl hlavu. Hlas měl chraplavý:
„Už je připravená.“
Pan Novák se usmál — chladně, spokojeně.
„Ne takhle. Řekni to celou větou. Koho jsi mi připravil a pro co.“
Martin se na chvíli odmlčel. Klec ho drtila tak silně, že se mu třásly ruce. Aneta ležela na gauči a dívala se na něj — oči měla zvlhlé vzrušením.
Martin se nadechl a řekl tiše, ale zřetelně:
„Pane Nováku, připravil jsem moji ženu pro Váš velký úd. Prosím, vezměte si ji, jak chcete.“
2. část
Pan Novák se usmál ještě šířeji. Předal kameru Martinovi.
„Dobře. Teď budeš natáčet ty. Chci to mít všechno zaznamenané.“
Martin vzal kameru do rukou. Ruce se mu třásly. Pan Novák se svlékl a položil se mezi Anetiny nohy. Přitiskl svůj obrovský penis k její vlhké štěrbině a pomalu do ní vstoupil.
Aneta zasténala — dlouze, hluboce. Cítila, jak ji roztahuje až na maximum. Její stěny se napjaly kolem tlustého žaludu, který ji pomalu, ale neúprosně pronikal dovnitř. Pan Novák se opřel o lokty a začal se pohybovat — zpočátku velmi pomalu, hlubokými, táhlými přírazy. Každý jeho tah byl pevný, rytmický, jako by chtěl Anetu proniknout až na její dno.
Aneta se pod ním prohnula. Její prsa se lehce zvedala a klesala při každém dechu. Oči měla zavřené, ústa pootevřená. Zpočátku jen tiše vzdychala, ale postupně se její zvuky stávaly hlasitějšími. Cítila, jak ji plní — každý centimetr jeho mohutného údu třel o citlivá místa uvnitř ní, která ještě nikdy takhle nepoznala.
Martin stál vedle gauče s kamerou v rukou a natáčel. Zblízka zachytil, jak se Anetiny malé pysky napínají kolem tlustého penisu, jak se při každém přírazu mírně vydouvají ven a pak zase vtáhnou dovnitř. Slyšel vlhké, šťavnaté zvuky, které vydával jejich tělo při každém pohybu. Viděl, jak se Anetin zadek lehce zvedá z gauče, jak se jí napínají svaly na stehnech.
Pan Novák zrychlil. Začal šukat tvrději, hlouběji, ale stále s kontrolou. Aneta se pod ním začala kroutit. Každý jeho příraz nyní sahal až k samému dnu jejího těla. Aneta začala vzdychat hlasitěji — už to nebyly jen tiché zvuky, ale dlouhé, chraplavé sténání.
„Jo… takhle… takhle mě…“ zašeptala.
Martin natáčel její obličej zblízka. Viděl, jak se jí oči převracejí, jak se jí rty třesou, jak se jí na čele objevují drobné kapky potu. Viděl, jak se její prsa při každém tvrdším přírazu lehce rozechvějí. Slyšel, jak se její dech zrychluje, jak se mění v krátké, přerývané výdechy.
Pan Novák změnil úhel. Začal šukat ještě tvrději, rychleji, ale zároveň s přesností zkušeného muže. Aneta najednou vykřikla — dlouze, hlasitě. Její tělo se celé napjalo, svaly na břiše se jí stahovaly v silných vlnách. Orgasmus ji zasáhl jako vlna. Třásla se pod ním, nohy se jí křečovitě napjaly, ruce se jí křečovitě svíraly v pěsti. Martin to všechno zachytil na kameru — její výraz, její tělo, způsob, jakým se pod panem Novákem svíjela.
Když se Aneta zklidnila, pan Novák se na chvíli zastavil. Pak se pomalu vytáhl, posadil se na gauč a vytáhl Anetu s sebou. Posadila se na něj zády k němu, čelem do místnosti — v poloze na koníčka. Pan Novák jí vzal za boky a pomalu ji spustil na svůj penis. Aneta se opřela rukama o jeho stehna a začala se sama pohybovat.
V této poloze byla Aneta plně viditelná pro Martina i pro kameru. Viděl, jak se její kundička napíná kolem tlustého penisu, jak při každém jejím pohybu nahoru a dolů z ní vytékají šťávy. Viděl její prsa, jak se lehce pohupují, její břicho, jak se napíná, její obličej, jak se mění výraz při každém hlubokém vniknutí.
Aneta začala jezdit rychleji. Její pohyby byly teď volnější, divočejší. Zvedala se vysoko, až skoro vyklouzla z penisu, a pak se zase tvrdě spouštěla dolů. Při každém takovém pohybu vydala hlasitý, chraplavý zvuk. Martin natáčel zepředu — zachytil její výraz, jak se jí oči zavírají, jak se jí ústa otvírají, jak se jí na krku objevují žíly při silnějším pohybu.
Pan Novák jí držel za boky a pomáhal jí — zvedal ji a spouštěl, řídil tempo. Aneta se najednou celá napjala. Její pohyby se na chvíli zastavily a pak přišel druhý orgasmus — ještě silnější než ten první. Křičela — dlouze, nekontrolovaně. Její tělo se třáslo v silných vlnách, svaly v kundičce se jí stahovaly kolem toho obřího penisu.
Martin stál před nimi a natáčel. Viděl všechno — jak se Aneta třese, jak se jí oči převracejí v slastném deliriu, jak se jí prsa rychle zvedají a klesají. Slyšel její výkřiky, slyšel vlhké zvuky, které vydával jejich tělo při každém pohybu. Cítil, jak ho klec drtí, tak silně, že má slzy v očích.
Pan Novák ještě chvíli nechal Anetu doznít. Pak ji chytil za boky a začal ji zvedat a spouštět rychleji, tvrději. Aneta se už jen pasivně poddávala — ležela na něm s hlavou zakloněnou, ústy dokořán, vydávala jen slabé, přerývané zvuky. Pan Novák šukal ji ještě několik minut — rychle, hluboce, s viditelným potěšením. Nakonec se do ní zabořil až po kořen a zasténal. Aneta cítila, jak do ní stříká — dlouhé, horké, husté proudy spermatu. Plnil ji tak, až jí semeno začalo přetékat ven a stékalo po varlatech pana Nováka
Když skončil, zůstal v ní ještě chvíli. Pak řekl tiše:
„Dobře. Teď si z něj slezeš a lehneš si na gauč. Tak, aby ti nic nevyteklo.“
Aneta poslechla. Pomalu se zvedla, semeno jí pomalu vytékalo z kundičky. Lehla si na záda, nohy mírně roztažené, zvednuté nahoru.
Pan Novák se otočil k Martinovi.
„Dneska začneš s čištěním u mě“ řekl klidně.
Martin ztuhl. Chvíli jen stál bez hnutí, kamera v rukou.
Pan Novák si od něho vzal kameru a přísně ho pobídl:
„Tak začni. Klekni si.“
Martin pomalu klekl před gauč. Pan Novák seděl na kraji, nohy roztažené, penis stále polotvrdý, celý lesklý od spermatu a Anetiných šťáv. Martin se naklonil a neochotně, s viditelnou nechutí začal jazykem olizovat jeho žalud.
Chuť byla silná — slaná, hustá, mírně hořká, smíchaná s Anetinými šťávami. Martin se na chvíli zastavil, zavřel oči a polkl. Pak se znovu naklonil a pomalu, opatrně začal olizovat celý žalud — kroužil jazykem kolem něj, vtíral ho do každé rýhy. Pan Novák vše natáčel.
„Pořádně,“ řekl tiše, ale důrazně.
Martin se třásl. Klec ho drtila tak silně, že přestal vnímat okolí. Přesto se znovu naklonil a začal pomalu olizovat celý penis — od žaludu až ke kořeni. Jazykem přejížděl po silných žílách, nasával husté semeno, polykal ho. Chuť mu stoupala do nosu, ale zároveň cítil, jak se mu v kleci penis zoufale snaží zvednout. Bolest byla nesnesitelná. A vzrušení bylo ještě silnější.
Pan Novák ho dál natáčel a povzbuzoval:
„To je ono… takhle… Vezmi si ho do pusy celého.“
Martin se nadechl a pomalu si strčil penis co nejdál do úst. Sál ho pomalu, hluboce, jazykem olizoval každý centimetr. Pan Novák zasténal spokojeně.
„Dobře… velmi dobře…“
Po chvíli pan Novák řekl:
„Teď očisti manželku.“
Martin se přesunul mezi Anetiny nohy. Klekl si a začal ji lízat — zpočátku pomalu, opatrně. Nasával husté semeno, které z ní vytékalo, polykal ho, pronikal jazykem hluboko dovnitř. Aneta se pod ním začala třást. Její ruce se zatínaly do prostěradla.
Martin lízal důkladněji — nasával její naběhlé pysky do úst, jazykem vytahoval ven další a další porce spermatu. Aneta začala vzdychat — tiše zpočátku, pak hlasitěji. Její boky se samy zvedaly proti jeho tváři.
„Martine…“ zašeptala. „Bože… to je… tak úžasné…“
Martin pokračoval. Olizoval ji dlouhými tahy přes celou štěrbinu, pak se soustředil na klitoris — kroužil kolem něj, tlačil na něj jazykem. Aneta se pod ním začala kroutit. Její dech se zrychlil. Najednou se celé tělo napjalo a vykřikla — třetí orgasmus ji zasáhl silně, nohy se jí napjaly, svaly na břiše se jí stahovaly v křečích. Martin lízal dál, dokud z ní nevytáhl úplně všechno.
Když konečně zvedl hlavu, rty měl lesklé, bradu mokrou, oči zamlžené.
Pan Novák vypnul kameru a usmál se.
„Výborně,“ řekl. „Opravdu výborně. Jste oba výteční. A věřte mi — tohle ještě není konec. Čeká nás spousta dalších zážitků.“
Aneta a Martin se pomalu oblékli. Když odcházeli, Pan Novák je ještě zastavil u dveří.
„Příště to bude ještě zajímavější,“ řekl s úsměvem. „Mějte se hezky.“
Cesta domů probíhala v tichu. Martin držel Anetu za ruku, ale ruce se mu třásly. Klec ho drtila tak silně, že měl problém chodit.
3. část
Když vešli do bytu, Aneta za nimi zavřela dveře a chvíli se opřela zády o zárubeň. Pak se otočila k Martinovi a řekla tiše:
„Pojď na gauč. Musíme si promluvit.“
Usadili se vedle sebe na gauči v obýváku. Světlo bylo tlumené, jen malá lampička na stole. Aneta se otočila k Martinovi a vzala jeho ruce do svých.
„Martine… jak ses cítil?“ zeptala se tiše. „Chci to vědět opravdu všechno. Neboj se mi to říct.“
Martin se na chvíli odmlčel. Díval se na jejich spojené ruce a pak začal mluvit — pomalu, s přerývaným hlasem.
„Byl jsem… zničený. Žárlivý tak, že mě to bolelo v hrudi. Když jsem tě viděl, jak ho kouříš, jak mu lížeš koule, jak tě pak šuká… žárlil jsem. A zároveň… zároveň jsem byl tak vzrušený, že jsem měl pocit, že se zblázním. Klec mě drtila tak silně, že jsem myslel že jí prorazím. Bylo mi hrozně ponižující, když jsem tě musel připravovat před ním, když jsem musel říct tu větu… a pak když jsem tě natáčel. A zároveň… to bylo tak silné, že jsem to nedokázal zastavit. Chtěl jsem to vidět. Chtěl jsem to cítit. I když mě to ničilo. A to, co jsem musel udělat panu Novákovi… Nikdy jsem nic takového nedělal. Jsem hetero, vždycky mě přitahovaly jen ženy… a najednou jsem měl v ústech cizího muže. Bylo mi z toho zle. Cítil jsem se tak ponížený, zvrácený…. ale zároveň mě to ponížení vzrušovalo, ale udělal jsem to… pro tebe, pro nás.“
Aneta ho poslouchala s vážným výrazem. Pak řekla tiše:
„Já jsem se cítila… rozdvojeně. Na jednu stranu jsem se styděla — za to, jak jsem křičela, jak jsem ho povzbuzovala, jak jsem se chovala. Ale na druhou stranu… líbilo se mi to. Líbilo se mi, že mě bereš takhle, že mě připravuješ pro něj. Líbilo se mi, že jsi to všechno snášel. Když jsem tě viděla, jak olizuješ a cucáš ten obrovský penis… bylo mi z toho horko. Cítila jsem se strašně silná a zároveň… milovala jsem tě ještě víc. Bylo to ponižující, ale zároveň mě to strašně vzrušovalo. Vidět tě takhle… to ve mně probudilo něco divokého. Milovala jsem tě za to, jak jsi to všechno snášel. A když jsi mě pak čistil… to bylo něco úplně jiného. Cítila jsem se… milovaná. I když to bylo ponižující. Cítila jsem, jak moc mě miluješ, když jsi to dělal.“
Martin se na ni podíval. Oči měl plné emocí.
„Miluji tě,“ řekl tiše, ale pevně. „Miluji tě tak moc, že to nedokážu vyjádřit. I když mě to ničí. I když mě to bolí. Miluji tě za to, jak jsi silná. Za to, jak to všechno zvládáš. A za to, že mě pořád chceš takhle.“
Aneta se k němu přisunula blíž a objala ho. Dlouho se objímali v tichu. Pak Aneta řekla tiše:
„Pojď do ložnice. Sundám ti klec.“
Martin si lehl na postel. Aneta si klekla mezi jeho nohy a pomalu, opatrně odemkla zámek. Klec s cvaknutím spadla. Martinův penis vyskočil jako čertík — tvrdý, pulzující, po více než čtrnácti dnech uvěznění extrémně citlivý. Byl načervenalý, otlačený, s lesklým žaludem. Martin zasténal — hluboce, zoufale. Penis se mu třásl vzrušením, i když se ho ještě nikdo nedotkl.
Aneta si sedla vedle něj a vzala do ruky lahvičku s masážním olejíčkem. Nalila si trochu na dlaň a začala jemně, ale pečlivě masírovat jeho penis — pomalu, od kořene až k žaludu. Byla k němu extrémně něžná. Při masáži mu šeptala do ucha:
„Miluji tě, Martine. Miluji tě tak moc. Jsi můj. Pořád můj. I když tě to bolí. I když tě ponižuji. Miluji tě za to, jak to všechno snášíš.“
Martin se třásl pod jejíma rukama. Po tak dlouhé abstinenci byl jeho penis extrémně citlivý — každé její doteky ho přiváděly k šílenství. Aneta masírovala pomalu, důkladně, občas přejela palcem přes žalud a lehce ho stiskla.
„Prosím… Aneto… já… já to už nevydržím…“ zašeptal zoufale.
Aneta se usmála — něžně, ale s jasnou dominancí. Sundala si tričko a podprsenku. Pak se naklonila dopředu a sevřela jeho penis mezi svá velká, měkká prsa. Začala ho pomalu masírovat — nahoru a dolů, občas jazykem olízla žalud, když se jí objevil mezi ňadry.
Martin se celý třásl. Po více než čtrnácti dnech abstinence a extrémního vzrušení to trvalo jen několik desítek vteřin. Najednou vykřikl a vystříkl — silně, dlouze, obrovské množství. Husté bílé proudy Anetě stříkaly mezi prsa, na krk, na bradu, některé dokonce až na její rty.
Když skončil, ležel vyčerpaný, těžce dýchal, spokojený. Aneta se na něj podívala a řekla tiše:
„Teď to uklidíš.“
Martin se pomalu zvedl na lokty. Naklonil se k ní a začal jazykem olizovat své vlastní semeno z jejích prsou — pomalu, důkladně, až do poslední kapky. Olizoval její bradavky, její kůži, nasával husté tekutiny a polykal je. Aneta ho držela za vlasy a dívala se na něj s něžným, ale zároveň dominantním výrazem.
Když skončil, zůstali ležet vedle sebe v posteli. Aneta ho objala a políbila na čelo.
„Miluji tě,“ zašeptala. „Miluji tě tak moc. I když tohle všechno… i když tě to ponižuje a žárlíš. Miluji tě za to, jak to snášíš. Za to, jak mě miluješ takhle.“
Martin se k ní přitiskl. Byl zničený — fyzicky i psychicky. Ale v srdci cítil něco, co ho hřálo.
„Miluji tě taky,“ zašeptal. „I když tohle všechno… i když mě to ničí. Miluji tě. A… a bylo to… pěkné. I když to bylo hlavně ponižující a žárlivé. Bylo to naše. A já to chci dělat dál. S tebou.“
Aneta se usmála a přitiskla se k němu ještě blíž.
„Tak to budeme dělat spolu,“ zašeptala. „Pořád spolu. Miluji tě.“
Leželi spolu dlouho do noci, objímali se a šeptali si slova lásky. Venku bylo ticho, jen občas projelo auto. V bytě bylo teplo, bezpečno a plno lásky — i přes všechno to ponížení, žárlivost a vzrušení, které ten večer přinesl.
A věděli, že tohle je teprve začátek jejich cesty.
Nájem - Díl 10: Natáčení
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
Inkvizitor
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Nájem - Díl 10: Natáčení
Povídka: Nájem - Díl 1: Záloha: viewtopic.php?t=6717
- KarelK1968
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nájem - Díl 10: Natáčení
Chtěl bych umět taky takhle dobře psát. Supr už se těším na další díl.