PP - Náš příběh...

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Spouses
Pár slov o nás: Jsme manželé a stále se milujeme...

PP - Náš příběh...

Příspěvek od Spouses »

Chci se s vámi podělit o moji zkušenost s kandaulismem. Jsme manželé, já lehce po „padesátce“, manželka je mladší o 4 roky. Nikdy jsme nepatřili mezi nějaké výstřední páry, to platí pro běžný život i ten intimní. Manželka nikdy nechtěla používat antikoncepci, natož hormonální a od mládí vyžadovala při sexu používání kondomu, takže až na období plození potomků, jsme se rutinně milovali s gumou… Neměla nikdy vztah k orálnímu sexu, myšleno, aby uspokojovala ona mě, obráceně ode mě si to vždy líbit nechala a v některých okamžicích snad i takové milování preferovala. Já jsem vybavený řekl bych průměrně, erekce mi do nějakých 45 let nedělala problém, pak ale postupně slábla. Žena měla kolem 40cítky období, kdy šla neskutečně do sebe. Stala se z ní opravdu pohledná „kost“, začala o sebe pečovat, jak s radostí říká – začala si sama sebe víc vážit. Její sebevědomí vzrostlo a já se do ní snad i znovu zamiloval. Je to cca 2 roky nazpátek, kdy nám osud přivedl do cesty Libora, týpka, který je o 11 let mladší, než má žena. On má doma sympatickou, ale zřejmě frigidní manželku a malé děti, jako rodinka fungují spořádaně a jejich vztah se zdá být stabilní, tak jako je ten náš s tím rozdílem, že naše děti jsou už na prahu dospělosti a pomalu „vylétají z hnízda“. Každopádně stalo se, že Libor je už víc jak rok regulérně tajný milenec mé ženy. Ještě na vysvětlenou, on nepatřil mezi nějaké naše kamarády či známé, jen jsme o sobě věděli ze sousedství. Vše to začalo až v momentě, kdy jsme začali navštěvovat stejné saunové centrum, potkávali se tak častěji a tam jsme se i víc vzájemně poznávali. Musím říct, že na svůj věk je hodně v pohodě, rozhodně je vyzrálejší, než bývá obvyklé. Má velmi solidní a čitelné jednání a to i nyní, kdy mi pravidelně šuká manželku a v podstatě mě odstavil na druhou kolej. Ale postupně…
Po nějaké době, kdy se tvořila vzájemná důvěra a byly zřetelné sympatie mezi ním a manželkou, přišla nabídka na intimní setkání. Uvedu hned na pravou míru, že jsme nikdy nebyli promiskuitní, i Libor nás přesvědčil, že nepředstavuje riziko. Jak lidské, tak zdravotní. Manželka měla pochopení pro moji dysfunkci a já zase zatoužil, aby poznala i jiného muže, resp. především jeho „mužství“. Sledoval jsem tím tehdy kromě vlastního vzrušení nejvíc to, jestli bude v sexu upjatě stejná a nebo dokáže být s cizím mužem jednoduše „JINÁ“! Poprvé, když se bez mé přítomnosti milovali, dodržel vše, co manželka požadovala, především žádné citové výlevy, žádné divoké líbání, maximálně jen letmé nevinné polibky a především použití prezervativu. Splnil vše do špendlíku, ale přidal k tomu to, co změnilo vnímání sexu mé úžasné ženy. Omrdal ji takovým způsobem, že s ním prožila hned napoprvé několik divokých orgasmů a jak mi sama poté přiznala, do té doby pro ní nepoznaných. Aby ne! Jeho penis je asi o třetinu větší než můj, tzn. kolem 20ti cm, navíc ho má i objemnějšího. To podstatné je ale v jeho erekci, potažmo i výdrži. Tehdy jí prý šukal téměř 2h v kuse, projeli 3 gumy, 2x plnohodnotně stříkal, vždy na bříško mojí milované paní… Nabíralo to postupně na obrátkách, scházejí se spolu dodnes, převážně v mileneckém azylu nebo dají sem tam nějaký penzion či hotel, pokud jsou spolu přes noc. Asi po pátém milovaní s ním na mě žena vybalila, zda by mi vadilo, kdyby s ním šla bez kondomu. Nechápavě jsem zalapal po dechu, proč chce najednou takovou změnu a riskovat. Tehdy mě objala a řekla mi, že sama neví, že kromě jeho naléhání je v tom i její vlastní touha. Prý by s ním stála o „úplný prožitek až do konce“! Chtěla by mu prý dopřát tu možnost vystříkat jí, jako odměnu za krásné orgasmy, které jí on způsobuje. Chvíli jsem byl jak opařený, ale mé svolení i pod vlivem silného vzrušení dostala. Tehdy jsme se domluvili i na tom, že pokud dojde ke styku mezi námi, pokračujeme tak, jak jsme byli celá ta léta zvyklí, tzn. s gumou. Asi se právě teď hodí zmínit, že mezi námi proběhne klasický sex (zásun) tak 1x měsíčně, kdy mi to chabá erekce jakžtakž dovolí. Celkově ten poměr máme pro představu asi tak, že 2-3x měsíčně manželka šuká s Liborem, spolu se po té vždy pomazlíme, někdy to bývá bezprostředně ještě ten samý den, ale většinou až ten druhý nebo i později. Já ženě buď dopřávám orálně nebo prsty, ona mi zpravidla vypráví o jejich setkáních a já se při tom vyhoním…
Co určitě ještě stojí za zmínku, Libor mojí ženu změnil a v přístupu k sexu a v dovednostech ji i nadále mění, to v tom nejlepším smyslu slova. Manželka se od něj nechává vést. On je přirozeně dominantní, ale ne zvrácený. Spíš je to takový ten labužnický typ a učí manželku dělat věci, které mezi námi vlastně nefungovaly. Asi nejzásadnější změnou (když pominu, že šukají už výhradně bez gumy a často mi do ní stříká své sperma) je její vztah k orálnímu sexu, který jemu dělá s naprostou samozřejmostí. Když mi tehdy vyprávěla, jak jí Libor poprvé požádal, aby ho vykouřila a ona se mu prý s obrovským studem svěřila, že to neumí, bála se jeho výsměchu. Místo toho se prý zachoval neuvěřitelně mile a nabídl jí, že jí to nebude nutit, ale pokud by o to stála, že jí s tím pomůže a naučí ji, jak má s jeho penisem manipulovat a zacházet. Nechal jí nejprve, ať za to zkusí „vzít“ sama. Pochopitelně, že se nekonala asi žádná katastrofa. Když si byl jistý, že si může manželku trochu víc povodit a dopřát si pořádný orální zážitek, nechal jí ulehnout na záda tak, aby přes okraj postele měla zakloněnou hlavu a pomalu jí to monstrum začal soukat do pusy. Prý ji ohleduplně šukal jen tak zlehka, kdy na jazyku cítila především srdíčko jeho žaludu, pak jí ale začal dávat instrukce jak má prodýchávat, že jí bude postupně penis zasunovat hlouběji. Nakonec jí zajížděl tak hluboko do krku, až ho tam dostal téměř celého. Párkrát jí to prý trochu natáhlo, ale rozhodně ji nezpůsobil žádnou nepříjemnost. Dneska už je ni pro sání a kouření jeho penisu oblíbená disciplína a co víc, má za sebou už i polykání. Tohle vše jsou praktiky, které mi jsou doposud zapovězené. Ale jsem rád, že ona k tomu konečně dospěla a užívá si to, byť s někým jiným…

No, měl jsem potřebu se o to s vámi podělit. Nechtěl jsem z příběhu dělat „nekonečné psaní“, zároveň jsem chtěl vystihnout tu podstatu našeho dnešního sexuálního života a vztahu, který mezi sebou díky Liborovi máme. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by přicházela „únava“. Naopak, všichni tři jsme zatím v pohodě a nejsou náznaky nespokojenosti. Zamýšlel jsem původně i obsáhlejší formu příběhu, víc o detailech a jednotlivých skutečnostech, ale mám obavu, že by se z toho časem stalo pro většinu zdejších spíš nezáživné psaní… Uvidím, jestli se tu rozjede nějaká diskuze, zda budou otázky, zájem atd. Nechám tomu volný průběh. Z toho podstatného jsem se vypsal a tím jsem sám za sebe spokojený :D

P.S. pokud tam jsou nějaké překlepy či gramatické chyby, tak se omlouvám, nejsem žádný profi spisovatel ani netvořím pomocí "dokonalé AI" 8-)
Scrambler999
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL

Re: PP - Náš příběh...

Příspěvek od Scrambler999 »

Vyborne napisane. Ma to hlavu a patu. Autor si dal záležať. Znie to autenticky, osobne. Super
pajda1
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od pajda1 »

Za mě super👍.
onescout4u
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Páčilo by sa mi vidieť manželku si užívať. Počuť ju a cítiť jej vášeň .

Příspěvek od onescout4u »

Veľmi pekne.
Spouses

Příspěvek od Spouses »

Díky za pozitivní reakce. Je fakt, že přes tisíc shlédnutí a komenty jen 3 ??? :lol: (noooo, ale primárně jen kvůli komentářům jsem "náš příběh" do zdejšího placu rozhodně nedával ;) ). Dostal jsem i nějaké SZ a v nich se ptáte převážně na to, kde byl počátek rozhodnutí do takového "experimentu" jít, když až doposud jsme měli ukázkový vztah plný manželské věrnosti. Nevím zda následující řádky budou vše vysvětlující, ale kdo jste ve svazku manželském tak dlouho jako my, nejste puritáni, ale spíše volnomyšlenkáři s pozitivním přístupem k životu jako takovému, jistě nás pochopíte :
Po více jak dvaceti letech soužití se už dost projevoval ložnicový stereotyp. Příčiny běžné, u mnohých párů zajisté standardní. Čím se taky po těch letech překvapit, že?! Jasně, občas nějaký svěží vítr zavál, ale vždy šlo jen chvilkové zpestření mezi námi dvěma. Obleček, hračka…, ale jinak vlastně nuda. Díky mým sklonům ke kandaulismu, jsem občas před ženou toto téma vytáhl, přinášelo nám to řekl bych vzrušení „ve správný okamžik“. Mně pevnější erekci při styku a ona na to také reagovala za svými zavřenými víčky fantaziemi, které jí dopřávaly silnější prožitek, naivně jsem si vždy myslel, jaké neprožívá orgasmy. Musím říct, že i mimo „styk“, jsme se dokázali bavit o tématech, jakým je mimomanželský sex, ale spíš to bylo vždy v rovině takového pošťuchování, nikdy jsem z toho ale neměl pocit, že by manželka „řeči myslela vážně“, natož je převedla do reality. Po dětech asi jako většina žen bojovala s mindráky. Nabraná kilča moc dolů nešla, díky zápřahu a starostem o rodinu (nejen děti ale i rodiče) byla často vyčerpaná a nálady měla proměnlivé jak počasí. Takže logicky náš sexuální vztah spíše uvadal. Já měl tendenci ji čas od času motivovat, ať se zaměří víc na sebe, udělá si ten čas potřebný pro své tělo, svoji mysl. Trvalo to, ale nakonec se pustila do obnovy „svého já“, no a když tohle období stručně shrnu, udělala ze sebe opět nádhernou, atraktivní a sebevědomou ženu, na kterou jsem zase začal být náležitě pyšný! A tady je počátek všeho, co následovalo…
stenli
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme hetero pár on kanda ona nadržená baculka

Příspěvek od stenli »

Jako bych to taky zažil s mojí manželkou a asi to pokračování bude stát za to.
Za mě za 1
pajda1

Příspěvek od pajda1 »

Nemůžu se dočkat pokračovani👍.
Verdonsen
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme dlouholetý manželský pár z Prahy

Příspěvek od Verdonsen »

Hezký psané. My máme v trojce stydlina. Často ho musí k akci nabádat a ti jí občas odrazuje. Ale vzrušuje mě že ho svým způsobem miluje a stále má tendence ho vidět v lepším světle.
Tomasb2
Role ženy: je HOTWIFE

Příspěvek od Tomasb2 »

Moc hezky napsáno 👍
Spouses

Příspěvek od Spouses »

Dostal jsem v SZ pobídku, zda bych "náš příběh" nerozvedl do větších detailů. Z komunikace vyplynulo, resp, já si z toho udělal závěr, že snad od některých z vás je zájem o podrobnosti a nejen bezprostředně o ty "sexuálně akční". Ty taky postupně přibudou, pokud se mé psaní povede rozvinout správným směrem a bude to pro vás "čtivé", tak se pokusím to tady dál postupně dávkovat...

Víc jak dva roky nazpět (v období, kdy manželka ještě stále procházela fyzickou proměnou, ale výsledky už na ní byly znát) jsme šli po dlouhé době vyzkoušet saunový svět. Kdo navštěvuje pravidelně tak ví, jak to tam chodí. Potkáváte naprosto cizí lidi, ale můžete narazit i na známé. A my se tam tehdy pozdravili s Liborem, který se čas od času objevoval na různých veřejných akcích, většinou v doprovodu své ženy i jejich dětí. Na jedné takové tam proběhla letmá seznamovačka, došlo i na potykání, ale žádné větší kamarádství rodin se nekonalo (přeci jen, věkový rozdíl a oni nebyli ani přímo z nějakého zájmového okruhu nám blízkých lidí). Nicméně tehdy jeho oči nepřehlédnutelně ulpěly na mojí ženě, včetně pochvalného komentáře, že jí to moc sluší. Během saunování se vždy trochu pokecalo na nějaké téma, ale už tenkrát jsem cítil, jak mi dělá dobře jeho přítomnost poblíž mojí ženy, navíc v takovém intimním prostředí. Během té zimy jsme se ještě několikrát náhodně potkali a vždy si krátili saunování konverzací o všem možném. Při otázce, kde schovává svoji ženu tak, poprvé naznačil, že byť vedou spořádané manželství, ne vše jim úplně klape, včetně intimní stránky života… Té zimy to bylo vše. Během roku jsme se s nimi opět několikrát náhodně potkali, ale neodehrávalo se žádné prohlubování vzájemných vztahů. Pokud jde o naše sexuální aktivity, my se dál drželi našeho zavedeného stereotypu s jedinou změnou. Pomáhali jsme si k intenzivnějším prožitkům nejen myšlenkami, ale kolikrát i řečmi o tom, jaké by to bylo, kdyby mojí zralou, stále krásnější a tudíž i sebevědomější manželku, pomiloval někdo cizí…, někdo kdo má na rozdíl ode mě pevnější a déletrvající erekci. Prostě na mě to fungovalo víc a víc jako stimul a zdálo se mi, že stejně tak i na moji paní. To byl pro mě spouštěč větší odvahy, která přišla s další saunovou sezónou...
V jeden listopadový sychravý den jsme měli sraz se ženou před saunou. Každý jsme jeli ze své práce vlastním autem a manželka tehdy jela z nějakého meetingu, na kterém musela mít i patřičný „dress code“. Já už čekal a ona mi volala nešťastná, že asi píchla pneu, ale stojí nedaleko. Tak jsem neváhal a vyrazil jí na pomoc. Když jsem přijížděl, tak už jsem viděl jak jí někdo pomáhá. Byl to Libor, který jel kolem, shodou okolností taky do sauny. Tak jsme se pozdravili, jako správní chlapi se o vše postarali a za nějakou chvíli na to jsme se už vyhřívali všichni společně v sauně. Manželka se pak v chvíli vzdálila a toho Libor využil, aby se mi svěřil. Říkal mi : „hele nezlob se, možná sis toho i všiml, ale mně ze tvé ženy brutálně stojí ocas už pěknou chvíli a ne a ne to přejít. Já už loni na tvojí ženě viděl změny, ale koukám, že ušla další pořádný kus cesty. Víš, já ulítávám na hezkých štíhlých postavách a když jsem ji dnes viděl v tom kostýmku, ty její nádherný nohy v punčoškách a lodičkách, prostě se na mě nezlob, ale jsem holt jenom chlap, no“. A na to já mu povídám: „v**e, proč bych se zlobil, pro mě a hlavně pro ni je to vyznamenání, beru to jako velký kompliment, že se ti z mojí ženy postavil“!!! Asi to nečekal, protože se ještě několikrát ujišťoval, zda to myslím vážně. Tak jsme se tomu zasmáli a do toho se objevila ta moje : „čemu se tady vy dva smějete“? No a protože mi celá ta atmosféra přišla taková uvolněná, asi i díky té předchozí spolupráci při výměně kola, tak to ze mě vylítlo: „aaale, tady mladýmu pánovi z tebe stojí péro a nejde mu to rozchodit“. Začala se strašně smát a zabila to tím, že řekla: „jak by to taky mohlo jít v sedě rozchodit, že ano“!? Skvělá a pro mě naprosto nečekaná reakce od manželky. Čekal jsem, že bude spíš zdrženlivá, ale ona pokračovala: „konečně je tady alespoň nějaký madlo, abych se měla čeho přidržet“! Prostě jsme se najednou dostali do situace, která vybízela k pokračovaní a tak povídám: „no tak se chyť za madlo a já ti pomůžu vylézt mezi nás“! To, co se stalo, byla ta pomyslná bomba, která odpálila všechny ty následující události. Ona mu sáhla na ten jeho tvrdý penis přes osušku, jako by se sápala po skutečném madle. Když se uvelebila mezi námi tak mu mile řekla : „děkuji za pomoc, hned jsem se cítila jistější“…, což nás přivedlo k dalšímu výbuchu smíchu. Ten den v sauně byl plný ještě dalších hlášek. Každopádně, když jsme se rozcházeli, dal mi do ruky svoji vizitku s tím, že když bude někdy něco potřeba, tak ať na sebe máme spojení. Ano, tu vizitku dal mně, ne manželce a tím si u mě získal značný kredit! Já ho jen prozvonil zpátky, aby si mě taky uložil. Večer, když jsme vedle sebe se ženou leželi, začali jsme se spontánně bavit o tom, k čemu v sauně vlastně došlo a přiznala se mi, že byla sama ze sebe překvapená, co to vlastně udělala. Byla to její první zkušenost za dobu trvání našeho vztahu, kdy si sáhla „na cizí péro“ (a to bylo ještě přes saunovací prostěradlo - pro znalce „sarong“). Buď jak buď, byl to tenhle okamžik, co kdysi začal změnil náš sexuální vztah od základu…

Pokud vám tenhle způsob odvyprávění celé té naší "kandaságy" vyhovuje, dejte mi zpětnou vazbu, přece jen to psaní dost času zhltne a já bych se nerad pro nic vysiloval. Díky za pochopení a vaše případné komenty...
Odpovědět