Po nějaké době, kdy se tvořila vzájemná důvěra a byly zřetelné sympatie mezi ním a manželkou, přišla nabídka na intimní setkání. Uvedu hned na pravou míru, že jsme nikdy nebyli promiskuitní, i Libor nás přesvědčil, že nepředstavuje riziko. Jak lidské, tak zdravotní. Manželka měla pochopení pro moji dysfunkci a já zase zatoužil, aby poznala i jiného muže, resp. především jeho „mužství“. Sledoval jsem tím tehdy kromě vlastního vzrušení nejvíc to, jestli bude v sexu upjatě stejná a nebo dokáže být s cizím mužem jednoduše „JINÁ“! Poprvé, když se bez mé přítomnosti milovali, dodržel vše, co manželka požadovala, především žádné citové výlevy, žádné divoké líbání, maximálně jen letmé nevinné polibky a především použití prezervativu. Splnil vše do špendlíku, ale přidal k tomu to, co změnilo vnímání sexu mé úžasné ženy. Omrdal ji takovým způsobem, že s ním prožila hned napoprvé několik divokých orgasmů a jak mi sama poté přiznala, do té doby pro ní nepoznaných. Aby ne! Jeho penis je asi o třetinu větší než můj, tzn. kolem 20ti cm, navíc ho má i objemnějšího. To podstatné je ale v jeho erekci, potažmo i výdrži. Tehdy jí prý šukal téměř 2h v kuse, projeli 3 gumy, 2x plnohodnotně stříkal, vždy na bříško mojí milované paní… Nabíralo to postupně na obrátkách, scházejí se spolu dodnes, převážně v mileneckém azylu nebo dají sem tam nějaký penzion či hotel, pokud jsou spolu přes noc. Asi po pátém milovaní s ním na mě žena vybalila, zda by mi vadilo, kdyby s ním šla bez kondomu. Nechápavě jsem zalapal po dechu, proč chce najednou takovou změnu a riskovat. Tehdy mě objala a řekla mi, že sama neví, že kromě jeho naléhání je v tom i její vlastní touha. Prý by s ním stála o „úplný prožitek až do konce“! Chtěla by mu prý dopřát tu možnost vystříkat jí, jako odměnu za krásné orgasmy, které jí on způsobuje. Chvíli jsem byl jak opařený, ale mé svolení i pod vlivem silného vzrušení dostala. Tehdy jsme se domluvili i na tom, že pokud dojde ke styku mezi námi, pokračujeme tak, jak jsme byli celá ta léta zvyklí, tzn. s gumou. Asi se právě teď hodí zmínit, že mezi námi proběhne klasický sex (zásun) tak 1x měsíčně, kdy mi to chabá erekce jakžtakž dovolí. Celkově ten poměr máme pro představu asi tak, že 2-3x měsíčně manželka šuká s Liborem, spolu se po té vždy pomazlíme, někdy to bývá bezprostředně ještě ten samý den, ale většinou až ten druhý nebo i později. Já ženě buď dopřávám orálně nebo prsty, ona mi zpravidla vypráví o jejich setkáních a já se při tom vyhoním…
Co určitě ještě stojí za zmínku, Libor mojí ženu změnil a v přístupu k sexu a v dovednostech ji i nadále mění, to v tom nejlepším smyslu slova. Manželka se od něj nechává vést. On je přirozeně dominantní, ale ne zvrácený. Spíš je to takový ten labužnický typ a učí manželku dělat věci, které mezi námi vlastně nefungovaly. Asi nejzásadnější změnou (když pominu, že šukají už výhradně bez gumy a často mi do ní stříká své sperma) je její vztah k orálnímu sexu, který jemu dělá s naprostou samozřejmostí. Když mi tehdy vyprávěla, jak jí Libor poprvé požádal, aby ho vykouřila a ona se mu prý s obrovským studem svěřila, že to neumí, bála se jeho výsměchu. Místo toho se prý zachoval neuvěřitelně mile a nabídl jí, že jí to nebude nutit, ale pokud by o to stála, že jí s tím pomůže a naučí ji, jak má s jeho penisem manipulovat a zacházet. Nechal jí nejprve, ať za to zkusí „vzít“ sama. Pochopitelně, že se nekonala asi žádná katastrofa. Když si byl jistý, že si může manželku trochu víc povodit a dopřát si pořádný orální zážitek, nechal jí ulehnout na záda tak, aby přes okraj postele měla zakloněnou hlavu a pomalu jí to monstrum začal soukat do pusy. Prý ji ohleduplně šukal jen tak zlehka, kdy na jazyku cítila především srdíčko jeho žaludu, pak jí ale začal dávat instrukce jak má prodýchávat, že jí bude postupně penis zasunovat hlouběji. Nakonec jí zajížděl tak hluboko do krku, až ho tam dostal téměř celého. Párkrát jí to prý trochu natáhlo, ale rozhodně ji nezpůsobil žádnou nepříjemnost. Dneska už je ni pro sání a kouření jeho penisu oblíbená disciplína a co víc, má za sebou už i polykání. Tohle vše jsou praktiky, které mi jsou doposud zapovězené. Ale jsem rád, že ona k tomu konečně dospěla a užívá si to, byť s někým jiným…
No, měl jsem potřebu se o to s vámi podělit. Nechtěl jsem z příběhu dělat „nekonečné psaní“, zároveň jsem chtěl vystihnout tu podstatu našeho dnešního sexuálního života a vztahu, který mezi sebou díky Liborovi máme. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by přicházela „únava“. Naopak, všichni tři jsme zatím v pohodě a nejsou náznaky nespokojenosti. Zamýšlel jsem původně i obsáhlejší formu příběhu, víc o detailech a jednotlivých skutečnostech, ale mám obavu, že by se z toho časem stalo pro většinu zdejších spíš nezáživné psaní… Uvidím, jestli se tu rozjede nějaká diskuze, zda budou otázky, zájem atd. Nechám tomu volný průběh. Z toho podstatného jsem se vypsal a tím jsem sám za sebe spokojený
P.S. pokud tam jsou nějaké překlepy či gramatické chyby, tak se omlouvám, nejsem žádný profi spisovatel ani netvořím pomocí "dokonalé AI"