Chceš to?

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Elberet
Pár slov o nás: neuvedeno

Chceš to?

Příspěvek od Elberet »

Bylo léto a lehce v náladě jsme se vraceli z odpolední návštěvy koupaliště. Byli jsme spolu 5 let, takže veškerá prvotná zamilovanost a poblouznění už byly dávno pryč. Po takové době nás nás na tom druhém jen tak něco nepřekvapilo, ovšem dnešek se měl stát výjimkou. Andrea se zadívala na slunce, které pomalu zapadalo zapadalo za hory, a povzdychla si, že by hrozně ráda ještě někdy prožila takovou tu letní lásku, první poblouznění a bláznivou zamilovanost. Nevím co mě to v tu chvíli napadlo, ale řekl jsem jen "tak jo, proč ne". Do Andrey jak když střelíš, okamžitě se zastavila, důrazně se na mě podívala a začala mě vyslýchat, jak jsem to jako myslel. Když jsem se dostatečně obhájil, že si nedělám srandu a opravdu to myslím vážně, řekla jen "OK, tak jo, vůbec to nechápu, jak chceš, ale ty nic, ok?" Souhlasil jsem a po zbytek cesty jsme byli zticha.

"Tak jo, jsem z toho nadržená a chci si hned teď založit Tinder, ale slib, že mi to nebudeš vyčítat a vždycky si ho zamkneš, když půjdu ven". Tohle řekla hned, jak se za námi zaklaply dveře našeho domečku. Ujistil jsem jí, že mi to nejenže nevadí, ale navíc mě to také vzrušuje. Odebral jsem se do sprchy a pro jistotu si rovnou vzal pás cudnosti.

"Opravdu to chceš?" To bylo první co mi Andrea řekla, když za mnou vklouzla do sprchy. Otočil jsem se a chystal reagovat, ale v tom Andrea si všimla klece na mém penisu. Okamžitě se ke mě přitiskla a přitom mi dráždila bradavky. Vzrušením jsem oněměl. "Víš, že se nejspíš s někým vyspím, a víš taky že holky to maj jinak než kluci, sex rovná se city." Jen to dořekla a v penisu mi začalo cukat, jako těsně před ejakuací. Andrea byla ke mě přitisknutá, takže si toho samozřejmě všimla. Posměšně mi vyčetla, že kdybych ho neměl v kleci, mám ho určitě jak stožár. Styděl jsem se a raději nic neříkal, protože můj penis stejně prozradil všechny mé pocity za mě. Když jí to vyčítání konečně přešlo, prozradila mi, že si už stihla nainstalovat Tinder a naklikat palec několika samečkům. Pak sbalila klíče od pásu cudnosti a utekla napřed do obýváku.

V zrcadle jsem si prohlížel novou ozdobu, která se mi pohupovala na penisu a říkal si, zda jsem to nepřehnal. No co, nemělo cenu brečet nad rozlitým mlíkem, tak jsem šel za Andreou, která si mezitím oblékla černé spodní prádélko o Victoria secret, podvazkový pás a silonky. Přerušila líčení a celá rozzářená mi oznámila, že jí už píšou tři kluci. Jeden z nich bydlí poblíž a chtěl by se s ní ještě dnes vidět. Já si měl nasadit připravená policejní pouta a kleknout na zem před pohovku.

A: chceš to?
Já: nevím, je to hrozně rychlé. A ty?
A: víš, já asi chci jí s tím Martinem. Nezlobíš se na mě, že chci?
Já: nezlobím. Kdybych tě do toho dneska neuvrtal, tak tu před tebou takle neklečím.
A: to jsem ráda, víš já bych fakt hrozně chtěla prožít takové to vzrušení, první zamilovanost, když jdeš na první rande, vítil motýlky v břiše. Spolu jsme už dlouho na to, abych něco podobného zažila. Jsem hrozná.
Já: nejsi, vůbec nejsi hrozná. Chápu tě a chci, abys byla šťastná?
A: takže ti nevadí, že půjdu, možná se do něj zamiluju, nejspíše se s ním vyspím, i když třeba ne hned dneska, ale jednou někdy asi budeme chtít oba, já i Martin, chápeš?
Já: chápu. A řekneš mi pak, co jste spolu dělali?
A: jo, ale, fakt ti to nevadí?
Já: nevadí, opravdu. A kam jdete?
A: To ještě nevím přesně, máme sraz na zastávce tramvaje, Martin bydlí tady blízko a má pro mě nějaké překvapení. Ale chtěla bych, abys dneska přespal na starém bytě.
Já: chápu, chceš mít prostor, kdyby náhodou. Tak až odejdeš, tak si pobalím na věci na noc a půjdu.
A: víš, chtěla bych, abys si nebral klíče. Jestli chceš, můžeš ját se mnou a kousek mě doprovodit. Zvládneš to?
Já: je to pro mě rána, ale zvládnu to.
A: stále to chceš?
Já: ano, chci, stále.
A: tak se otoč, odemknu ti pouta, máme se sejít za 25 minut.
Já: a mohl bych ti ještě chvíli jen tak líbat nohy než půjdeš?
A: dobře, ale už jsem skoro domalovaná.

Spoutaný jsem klečel, líbal Andreiny krásné nohy a užíval si každou vteřinu. Moc dobře jsem věděl, že to už nikdy nebude jako doteď, až se s ním sejde, až se s ním vyspí, všechno se změní, už pro ni nebudu jen já. Doufal jsem, že to Andrea zvládne, že vydrží balancovat v polyamorním trojúhelníku mezi Alfou Martinem a mnou jejím Beta otrokem, který touží po tom, až jí bude moci zase olizovat nožičky.
vinklar
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Chceš to?

Příspěvek od vinklar »

Krásně napsané, pokračuj
Odpovědět