PP Naše poprvé, žena u milence

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Blage
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár na začátku

PP Naše poprvé, žena u milence

Příspěvek od Blage »

Nová kapitola naší lásky: Večer naprosté oddanosti
Ten večer byl v našem bytě prosycen zvláštním, až hmatatelným napětím. Seděl jsem v ložnici v pološeru a v duchu si přehrával každý detail naší dohody. Moje milovaná Monička, žena mého života, byla právě u něj. Bylo to mé velké přání, moje hluboká fantazie, kterou jsem do ní dlouho vkládal, i když se jí zpočátku bránila a měla své pochybnosti. Slibovala, že bude opatrná, že použije ochranu... ale v hloubi duše jsem doufal, že vášeň a okamžik zvítězí nad pravidly.
Návrat a okamžik pravdy
Když se konečně ozvaly klíče v zámku a následné kroky na chodbě, srdce mi bušilo až v krku. Monička nešla do koupelny, nešla se převléknout. Přišla v těch stejných těsných kalhotách, ve kterých odešla, přímo za mnou do ložnice. Vypadala neuvěřitelně svůdně, ale v jejím pohledu byla znát zvláštní směsice rozrušení a naprostého odevzdání.
Pomalým pohybem si rozepnula knoflík u pasu, stáhla si gatě dolů a zůstala přede mnou stát jen v kalhotkách, které byly viditelně provlhlé.
„Miláčku... já jsem to nedodržela,“ zašeptala. „Nepoužili jsme ochranu. Nechala jsem ho... všechno do mě dát. Udělala jsem to přesně tak, jak jsi v hloubi duše chtěl.“
Vůně a chuť, která mě opojila
Místo hněvu mě zaplavila vlna nepopsatelného vzrušení a vděčnosti. Ta upřímnost a fakt, že překonala svůj vlastní odpor, aby naplnila mou skrytou touhu, pro mě znamenaly víc než cokoli jiného.
Svědectví na tkanině: Stáhla si kalhotky a podala mi je ještě teplé od svého těla. Když jsem k nim přivoněl, okamžitě jsem ucítil tu ostrou, živočišnou vůni jeho semene smíchanou s její přirozenou sladkostí. Byl to hmatatelný důkaz jejího zážitku.
Neodolatelná blízkost: Pak si lehla na postel a dovolila mi přiblížit se k ní úplně nablízko. Pohled na její pipinku, která byla stále lesklá a naplněná jiným mužem – a to vše jen pro mé potěšení – byl vrcholem mého vzrušení. Ta vůně byla omamná.
Ochutnávka: Nedokázal jsem odolat a ochutnal jsem ji. Ta chuť byla syrová, sladká a neuvěřitelně vzrušující. Cítil jsem v tom tu obrovskou oběť, kterou pro mě Monička přinesla, a v tu chvíli jsem věděl, že si jí za to vážím víc než čehokoliv na světě.
Společná extáze
Naše následné milování nebylo jako jindy. Bylo v něm něco syrového, upřímného a nesmírně blízkého.
Její orgasmus: Spojili jsme se v divokém rytmu. Monička, neuvěřitelně citlivá po předchozím zážitku, prožila hluboký, osvobozující orgasmus, při kterém mi drtila ramena a šeptala mé jméno.
Můj vrchol: Krátce nato jsem se nechal strhnout vlnou vlastní extáze i já. Byl to nejintenzivnější okamžik mého života – vědět, že je moje, a přitom sdílená podle mého přání.
Sladká tečka: Nechtěl jsem přestat. Jemným a vytrvalým drážděním jejího klitorisu jsem ji dovedl k dalšímu, cloumavému orgasmu, po kterém jsme oba zůstali jen bez dechu ležet.
pajda1
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP Naše poprvé, žena u milence

Příspěvek od pajda1 »

Super ....bomba👍
vinklar
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP Naše poprvé, žena u milence

Příspěvek od vinklar »