To mi vnuklo námět na povídku, sice to není PP, ale, co kdyby?
-----
Byl podzimní den, kdy se venku mísil chladný vítr s listím padajícím ze stromů. Já, René, 58letý chlápek s láskou k cuckoldským hrátkám, jsem si objednal servis oken přes internet. Naše okna táhla jako bláznivá, a na zimu jsme to chtěli seřídit. Eva, moje 54letá hotwife, vypadala jako žena o patnáct let mladší – hubená postava, malá prsa, placatý zadek, ale ty tetování a piercingy na těle jí dodávaly ten divoký nádech. Oblékala se moderně, milovala sex a všechno kolem něj. Měli jsme vibrátory, venušiny kuličky, a aktivně je používali v našich hrátkách. Eva měla několik mých schválených románků, a já se z toho těšil – není pro mne nic lepšího než sledovat, jak ji šuká druhý chlap.
Přijel mladý technik, asi dvacet let, sympatický kluk s pracovním overallu. Než začal měřit okna, prohodili jsme pár slov. Nabídli jsme mu kávu, vodu, a buchty. Eva se začala nenápadně motat kolem nás, pozorovala ho a vyptávala se na všechno možné. „Jste ženatý?“ zeptala se přímo. „Ne, ale mám přítelkyni, čekáme dítě,“ odpověděl trochu zaskočeně. „A v jakém měsíci těhotenství je?“ pokračovala Eva s úsměvem. „Sedmý měsíc.“ Eva se zasmála. „Tak to jste asi dlouho neměli sex, ne?“ Technik se zarazil, ale pak pokrčil rameny. „Jo, už asi tři měsíce. Je to rizikové těhotenství, tak mám útlum. Přitom bych tak šukal, až bych brečel.“
Já jsem hned vytušil, kam tím Eva míří a tak jsem se omluvil, že musím pro něco do dílny, a nechal je o samotě. Věděl jsem, co se chystá. A Eva na něj vystartovala – motala se kolem něj, otírala se o něj svými malými prsy, byla u něj na těsno. Položila mu ruku na rameno a pohladila ho, jako by to bylo nechtěné, ale já znal její triky. Chtěla ho svést, to bylo jasné. Když jsem se vrátil, mrkla na mě – bylo to na dobré cestě. Těšil jsem se, jak to dopadne.
Po zaměření jsme se posadili do obýváku. On na naší velké sedačce, já ve svém křesle, Eva v křesle naproti němu. Přijel brzo ráno, takže Eva měla na sobě jen delší tričko – pod ním nic, protože spává nahá. Technik popíjel kávu a zadával rozměry do počítače. Eva lehce roztáhla nohy a jako nenuceně si dala nohu přes nohu. Viděl to perfektně – její hladká kundy se mihla na chvíli. Zůstal koukat, oči mu vyšlehly.
Eva si toho všimla a dala nohy lehce od sebe. Technik byl nervózní, tváře červené, ruce se mu třásly. „Jsi v pořádku?“ zeptala se Eva sladce. „Ta káva, není moc silná? Možná by ti pomohlo napít se vody.“ Vzala sklenici, nalila vodu a při podávání ho „nechtěně“ polila v rozkroku. „Ach jo!“ zvolala. Já vstal: „Jdu pro utěrky do kuchyně.“ Eva popadla kosmetické kapesníčky ze stolu a začala mu sušit kalhoty v rozkroku. „Ale, ale, co to tam je? Co to na mě chce vyskočit?“ zeptala se koketně, když ucítila tu tvrdou bouli pod látkou.
Jeho pták byl už tvrdý jako kámen, tlačilo ho to v kalhotách. Eva se usmála, oči jí zářily. „Vidím, že tě to svědí, zlato. Tři měsíce bez šukání? To je peklo.“ Natáhla se a pomalu stáhla zip jeho overallu. On se nebránil, jen hleděl s otevřenou pusou. „Eva... tohle... já mám přítelkyni...“ zamumlal, ale ona ho umlčela prstem na rtech. „Potichu, já ti pomůžu.“ Rychle mu stáhla kalhoty i spodky dolů, a tam to stálo – mladý, tvrdý kokot, žilnatý, s naběhlým žaludem, připravený explodovat.
Eva si olízla rty a klekla si před něj na kolena. „Mmm, pohledný pták. Moc hezký žalud, škoda si ho honit sám, ne?“ vzala ho do ruky, pohladila po délce. On zasténal: „Každou noc... kurva, i přes den, několikrát denně ho honím!“ Ona se zasmála a otevřela pusu, vzala žalud do pusy. Jezdila po něm jazykem nahoru a dolů, sála ho hluboko v krku, až jí sliny tekly po bradě. „Jo, to je nádhera!“ vykřikl on, chytil ji za vlasy a tlačil hlouběji. Eva se dusila, ale milovala to – její piercing v jazyku dráždil jeho žílu na tom jeho šulinovi, Eva ho sála jako vysavač.
Já seděl v křesle, pozoroval jsem je a kokot mi tvrdl v kalhotách, sledoval jsem, jak Eva kouří toho kluka. „Pokračuj, lásko,“ zašeptal jsem. Eva se otočila, mrkla na mě a pak ho vzala ještě hlouběji, až jí nos tlačil do jeho stydkých chlupů. On řval: „Kurva, to je kuřba! Kuř mne, už budu stříkat!“ Ona zrychlila, ruka jí létala po šulinovi, druhá mu mačkala koule. Po minutě se zachvěl: „Už... kurva, už!“ Vystříkl jí do hrdla husté sperma, ona polykala, ale část jí vytekla z koutků úst.
Ale to nestačilo. Eva se postavila, stáhla si tričko přes hlavu – její malá prsa s piercingy v bradavkách se ukázala, tetování na bocích se lesklo v světle. „Teď mě šukej, ty nadrženče. Chci tvůj kokot v kundě.“ Otočila se zády, opřela se o sedačku a zvedla zadek. Její placatý zadek byl dokonalý, kundy vlhká a otevřená. Jeho kokot byl tvrdý, stojící nahoru jako stožár, chytil ji za boky, přitáhnul si ji k sobě a snažil se vrazil do ní čuráka. Rva ho chytila a sama si ho nasměrovala mezi své závojíčky, ke vstupu do své jeskyňky. On ji jen přitáhnnul a Eva dosedla na jeho čuráky, zajel do ní celý a najednou.
„Aaaaah! Jo, šukej mě tvrdě!“ zakřičela Eva, když ji naplnil. On ji bušil do kundy jako kladivo, rychle, hluboko, jeho koule pleskaly o její zadek. „Ty potvoro! Tvoje kunda je tak úzká, kurva!“ řval on, mačkal jí prsa, tahal za piercingy. Eva se prohnula: „Silněji, ty kokote! Rozjeď mi tu píču, ať cítím tvůj pták až v útrobách!“ Já jsem si rozepnul kalhoty, vzal svůj kokot do ruky a honil ho, sleduje, jak ji drtí.
Změnili polohu – Eva na zádech, nohy roztažené, on nad ní, vrážel do ní jako stroj. „Křič, nahlas, miluju to!“ řekl on a kousal ji do krku. Eva řvala: „Jo, šukej mě, ty hřebče! Naplň mi kundu spermatem, ať mi vytéká!“ On ji šukal rychleji, její malá prsa se třásla, tetování se kroutily. Pak se stáhl: „Chci na tebe stříkat!“ Vystříkl jí na břicho, husté prameny sperma se rozstříkly po její kůži, až k tetováním.
Ale Eva chtěla víc. „Teď zezadu, zlato,“ zašeptala a otočila se na všechny čtyři. On ji chytil za placatý zadek, vrazil zase dovnitř šulina a šukal ji zezadu, jako pes. „Kurva, tvůj zadek je dokonalý! Šukám tě jako děvku!“ Eva křičela: „Jo, jestli chceš, může i do zadku, ty samče! Roztrhej mi tu kundu!“ Jeho ruce jí mačkaly boky, prsty se zabořily do análu. Já jsem vstal z křesla a šel blíž, držel jsem svůj kokot u Eviny tváře – ona ho vzala do pusy, začala mne kouřit, zatímco on ji drtil zezadu do kundy a prsty ji zarážel do zadku.
On zrychlil, řval: „Už budu, už budu!“ Vrazil ho hluboko a vystříkl – sperma plnilo Evinu kundu, bylo ho tolik, že vytékalo po stehnech. Eva se otřásla orgasmem: „Aaaah! To je dávka! Dej mi to všechno! Už dlouho jsem v sobě necítila tolik sperma“ Pak ho ještě vytáhl a stříkal zbytek sperma na její záda, teplé prameny se rozlévaly po její kůži, po tetováních.
Nechali jsme ho, aby si oddechnul. Eva ležela na sedačce, celá zalitá spermatem, usmívala se na mě. „To bylo dobrý, René. Viděl jsi, jak mě naplnil?“ Já přikývl, kokot mi pulzoval. Technik se oblékal, červený jako rajče: „Tohle... kurva, děkuju.“ Eva se zasmála: „Přijď ještě na tu opravu oken. A vezmi si venušiny kuličky, ať sis je vyzkouší tvoje přítelkyně.“ On odešel, a my jsme se s Evou mazlili – její tělo ještě vonělo jeho semenem, a já věděl, že tohle bylo jen začátek podzimní sezóny plné dobrodružství.