PP - Eva podruhé

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
chci-to
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Už máme něco za sebou a snad ještě i před sebou.

PP - Eva podruhé

Příspěvek od chci-to »

Po svatbě, která byla koncem dubna, se Eva přestěhovala do našeho bytu, kde jsem bydlel se svojí matkou. Ona spala v obýváku a nám nechala ložnici. Matka pracovala na směny a proto jsme s Evou měli často byt celý jen pro sebe a tak jsem si to pořádně užívali. Koupali jsme se spolu ve vaně plné vody a pěny a vždy to skončilo sexem. Sexovali jsme jak ve vaně, tak i venku, Eva opřená o vanu, nebo o umývadlo a já ji šukal jak jen šuká mladý, nadržený novomanžel svoji ženu. Prostě celý byt byl náš!
Měl jsem kamaráda, jmenoval se Svatík, byl o 7 roků mladší ode mne, takže v době mého příběhu mu bylo 16 roků. Mladej kluk, sportovec, společně jsme dříve běhali a cvičili karate, byl pro mne jako mladší brácha. Studoval v Praze na obchodní akademii, kde bydlel na koleji a domů dojížděl jedenkrát za měsíc.
Začaly prázdniny a my se Svatíkem trávili poměrně hodně času, brával jsem ho s sebou do práce, kde se mnou jezdil jako závozník a odpoledne jsme chodili na koupák, nebo běhat, nebo do posilovny, nebo jsme cvičili karate. Eva se těchto aktivit neúčastnila, sporty ji nebavily. Svatíka znala také moc dobře, protože jsme všichni z jedné menší obce, kde se všechny děti znaly.
Jednou při cvičení v posilovně jsme zabrousili i na téma sexu. Na to se mi Svatík přiznal, že žádnou holku nemá a nikdy ani neměl, natož, aby měl sex. „No, to já si nemůžu stěžovat, Evu to baví a máme sex několikrát denně. Taky mimo mne nikoho jiného neměla“, zalhal jsem (měla přece Roberta na zabíjačce). „Co já bych za to dal, pořádně si zašukat!“ řekl Svatík. A mne v tom okamžiku blikl v hlavě nápad a začalo mne opravdu hodně, hodně šimrat v podbříšku! „No, s tím by se dalo něco udělat, určitě bych něco vymyslel“, řekl jsem a Svatík se na mne nechápavě podíval. „No, Eva měla jenom mně, sex má ráda, ty jseš jí sympatický, tak proč si nedopřát nějaké zpestření v sexu?“ „Počkej, to jako myslíš, že bych si zašukal s Evou?“ řekl Svatík překvapeně a nevěřícně. „Ano, jak říkám, ona se sexem nemá problém, já taky ne, tak proč ne?“ odpověděl jsem na to. „Uf, uf, ty mi teda dáváš“, řekl Svatík a bylo na něm vidět, že nad něčím usilovně přemýšlí a že už si to živě představuje, to mi prozradila boule na jeho trenýrkách, která se mu rychle udělala. Ze cvičení ten den už nebylo nic a tak jsem se sbalili a šli k nám. Eva nebyla doma, byla u rodičů, a tak jsem si sedli do obýváku na gauč a pustili si video. Už si nepamatuji, jaký jsme si pustili film. Do toho jsme se začali bavit o případném sexu s Evou. Jak bysme to udělali? Jak bysme to navlíknuli aby s tím Eva souhlasila? Napadlo mne, že bysme si jako že pustili nějaký film, Eva by si sedla mezi nás a po nějaké době a po skleničce nějakého alkoholu bych ji začal hladit po ruce a po prsou, to Evu hodně vzrušovalo a nějak jsem předpokládal, že by se Eva v tom případě dala přemluvit k sexu ve třech. Na to Svatík řekl, že by donesl alkohol, že jeho taťka má doma klášterní tajemství, to je prý hodně sladké a silné pití, že by nám to mohlo chutnat. S tím jsem souhlasil a domluvili jsem se, že to zkusíme následující den. Do toho se vrátila Eva od rodičů a sedla si mezi nás. Přitulila se ke mně, byla o mne opřená a bok měla lehce vystrčený směrem ke Svatíkovi. Dodívali jsme se na film a Svatík šel domů. Já ho šel vyprovodit a ještě mezi dveřmi jsem na sebe mrkli, jako že je to domluvené. S Evou jsme se šli koupat a Eva byla taková divná, nesvá. Tak jsem se ji zeptal: „Co se děje? Proč jseš tak divná? Stalo se něco u vašich?“ Eva se na mne podívala a řekla: „nevím, možná si to jen namlouvám, vy jste se spolu o mně bavili? Svatík se mne totiž dnes dotýkal, hladil mi nohu a potom dokonce mi pohladil i zadek.“ Já jsem na ni překvapeně podíval a zeptal se: „A co ty na to? Líbilo se ti to? Nebo ti to bylo nepříjemné?“ „No, nepříjemné to nebylo, dokonce mne to i lehce vzrušovalo, malinko jsem zvlhla a svrběla mne pička. Proto jsem se k tobě tak tulila.“ Podíval jsem se na ni a řekl jsem ji o dnešním dni, o tom, co jsme si povídali a dokonce i to, co jsem si spolu na druhý den naplánovali. Nejdřív se na mne nevěřícně dívala, ale bylo na ni vidět, že ji to vzrušuje, červenaly ji tváře a bradavky měla vytrčené. Ten večer a hlavně celou noc jsme spolu prošukali, jako ještě nikdy před tím. Já ji dopodrobna vyprávěl, jak ji budu hladit po ruce, potom přejdu na prso a když se budeme spolu líbat, tak vezmu Svatíkovu ruku a položím ji ji na její prso a co bude dál... Moje fantazie pracovala na plné pecky a Eva si t užívala stejně, jako já.
Druhý den jsme se se Svatíkem potkali na chodbě. Jen v rychlosti jsem mu řekl o tom, že jsem to Evě řekl a ona souhlasila. Svatík vykulil oči, zalapal po dechu v představě, že by mohl doopravdy zasunout svoje péro do Evy a musel jsem ho opakovaně ujistit o tom, že odpoledne se u nás sejdeme. Předběžně jsme se domluvili na 16 hodinu.
16 hodina odbyla a Svatík zvonil na zvonek. Otevřel jsem mu a pustil dovnitř. Šli jsme do obýváku si sednout. Eva se s ním pozdravila a řekla, že se jde vykoupat. Eva odešla, Svatík mi podal láhev klášterního tajemství, já nachystal skleničky a řekl jsem mu o tom, jak jsem spolu prošukali celou noc, jak jsme byli z té představy oba hodně vzrušení a já začal být nadržený, začalo mne zase šimrat v podbříšku v té představě, že uvidím Evu, jak si to rozdává s jiným mužem, teda, spíš klukem, on to furt byl 16 letý kluk, puberťák. Eva dlouho nešla a tak jsem ji šel zkontrolovat do koupelny. Byla už vykoupaná, ale stála nahá ve vaně. „Co se děje? Stalo se něco?“ zeptal jsem se jí. „Nevím, nevím jestli to mám udělat, co když to není správné? To bě by to nevadilo?“ řekla Eva. Přistoupil jsem k ní, vzal jsem ji okolo pasu a přitisknul ji k sobě, rukou jsem ji zajel mezi nohy a prsty projel její pičku. „Ne, nevadilo by mi to a chci to! Obleč se a přijď za náma, už se nemůžeme dočkat a jsme oba dva nadržení!“ Políbil jsem ji a odešel do obýváku za Svatíkem. Rozdělal jsem láhev a nalil 3 plné sklenice. Eva za chvilku přišla, měla na sobě jen dlouhé bílé tričko a bílé kalhotky (to jsem zjistil o chvíli později). My seděli na gauči a uprostřed, mezi námi bylo místo akorát pro Evu. Eva si tedy sedla mezi nás. Byla trochu roztřepaná, nervózní, tváře červené vzrušením a taky určitě i nadržením v očekávání sexu se dvěma muži. Podal jsem nám skleničky s pitím a připili jsem si na zdraví a na sex. Skleničky jsem do sebe obrátili skoro na ex. Eva tedy na 3x, ale statečně pila. Bylo to dobré, voňavé, sladké a silné, ale to jsme poznali až po chvíli. Seděli jsme a já pustil film, myslím, že to bylo Komando se Švarcíkem. Eva se ke mně tulila a zadeček měla lehce vystrčený ke Svatíkovi. Po chvíli tulení už na ní bylo vidět, že začíná být opilá. Já už jsem to taky začal v hlavě cítit. Začal jsem ji tedy pomalu, lehce hladit po ruce, přesně tak, jak jsem ji to v noci několikrát vyprávěl. Ona to poznala, protože se se mnou začala líbal. Všimnul jsem si, že ji Svatík hladí zadeček. Pomalu jsem ji začal hladit jedno prso, to blíže ke mně. Bradavky jí trčela, prsa měla plná a přitom tak hebká... V líbání jsem zamručel: “hm?“, Eva to pochopila, že se ji ptám, jestli jdeme na to a lehce kývla. Já jsem tedy natáhl ruku na Svatíkovu, chytil jsem ji a položil ji na Evino druhé prso. Svatík ho stisknul. Bylo to poprvé v jeho životě, kdy držel ženské prso v ruce. Eviny prsa byly krásný, nádherný, plný, stojící a heboučký trojky! Oje milovaný prsíčka, teď jedno z nich mačkal Svatík a hrál si s ním, jako s hračkou. Já Evu líbal a hladil a mačkal její druhé prso. Po chvíli jsem Evě naznačil, aby se začala líbat se Svatíkem. Ona se k němu otočila a začala se s ní líbat, On to neuměl a byl hodně neohrabaný, to ho ale Eva učila, jak na to. Svatík ji líbal, jazyky měly propletené a on ji hladil obě prsa. Já jsem rukou zajel dolů, pod tričko, kde jsem zjistil, že má Eva bílé kalhotky. Pohladil jsem ji po pičce. Eva s sebou trhla. Svatík to poznal a podíval se, co se děje, Uviděl mne, jak hladím Evě její pičku a že se ji pomalu dostávám do kalhotek. Chtěl taky a jeho ruka sjela za mojí. Oba jsme ji na střídačku hladili po prsách a po pičce. Já jsem chytil Evě tričko a naznačil jsem ji, že jí ho vysvléknu. Ona jen pozvedla zadeček, já pozvednul tričko, potom zvedla ruce a já ji ho stáhnul přes hlavu. Eva byla před námi jen v kalhotkách. Svatík se nemohl vynadívat na její prsa, hladil je, mačkal je a začal je líbat a cucat. Já jsem Evě naznačil, že ji sundám kalhotky, ona se při tom líbání se Svatíkem jen lehce pozvedla a já ji stáhnul kalhotky. Teď byla úplně nahá. Svatík se nevěřícně podíval na její pičku a začal ji hladit. Po chvíli se snažil do Evy zajet prstama. Eva lehce roztáhla nohy a dovolila mu, aby si hrál jak s prsíčkama, tak s její pičkou. Já je pozoroval se zalíbením a s obrovským šimráním v podbříšku. Byl jsem tak vzrušený, že bych se na Evu vrhnul hned, ale po včerejší prošukané noci jsem přenechával aktivitu na Evě a Svatíkovi. V tom Eva vstala, chytila Svatíka za ruku a řekla rozhodně: „ Jdeme do ložnice!“ A táhla Svatíka za ruku s sebou. „Já to tady jen trochu poklidím, jděte sami“, řekl jsem jim. Svatík se na mne stihl otočit a trochu vystrašeně a hodně vzrušeně na mne kývnul. Chvíli jsem přemýšlel, odsunul konferenční stolek u gauče a pomalu se vydal do ložnice, odkud se už ozývaly zvuky soulože.
Vešel jsem do ložnice, kde jsem viděl, jak Svatík leží na zádech na naší posteli a Eva na něm rajtuje jako na koníčkovi. „To už jsem jednou viděl“, pomyslel jsem si a vzpomněl si na Roberta. Chvíli jsem je pozoroval, Eva rajtovala, Svatík ji mačkal prsa, hladil po těle a oba si to užívali. Já je chvíli pozoroval a potom jsem se k nim přidal. Hladil jsem Evu po těle, po zádech a stoupnul si před ní, Rozkročmo nad Svatíka. Eva mne chytila péro do ruky a začala ho honit, Asi to pro ni nebylo moc pohodlné, protože mi ho honila přerušovaně, chvílemi vynechávala. Tak jsem zase odstoupil a nechal ji si zajezdit na novém koníčkovi. Po chvíli jsem ale nevydržel, chytil jsem ji a docela silou ji ze Svatíka sundal. Otočil jsem ji a zalehnul mezi její roztažené nohy. Vklouznul jsem do ní, jako po másle. Byla hodně mokrá, vzrušená, roztažená, Svatík neměl větší péro než já, ale Eva vždycky dobře mazala a koneckonců, právě jsem ji sundal z jednoho čuráka, takže byla dobře mokrá a projetá. Chvíli jsem ji takto šukal až na doraz a Eva vydávala silné vzdechy. Házela hlavou ze strany na stranu. Tak jsem přitáhnul Svatíka a naznačil mu, aby ji dal péro do pusy. Eva ho chytila a začala ho hned kouřit. Takto na střídačku jsme ji šukali asi 3 hodiny, Buď všichni, nebo jsem je nechával jen spolu, nebo zase Svatík nechal mně abych si Evu užil. Všichni jsem se několikrát vystříkali, semeno bylo všude a na všech. To nám bylo jedno, prostě jsme si to všichni maximálně užívali. Byl to jeden z mých nejsilnějších sexuálních zážitků v životě! Když jsem odpadli vysílením a vyšťavením, Já s Evou jsme se šli vykoupat a Svatík šel domů.
Od toho okamžiku jsme takto šukali několikrát denně, buď všichni, nebo i jen ve dvojicích, nechal jsem Svatíka, vykoupat se s Evou, šukali spolu kdy a kde a jak chtěli, nebránil jsem jim v tom. Prostě jsme žili a užívali život, jak to jen šlo a jak se nám chtělo. Šukali jsme dokonce i když měla Eva krámy, prostě jsme využili každou možnost a každou chvíli. Několikrát nás Eva i provokovala, jen abysme si zašukali. Takto jsme prošukali celé prázdniny po kterých Svatík na konci srpna odjel zase do Prahy. Následně odjel na výměnný pobyt do USA. V prosinci mi Eva sdělila, že je ve 4 měsíci těhotenství, že čekáme miminko, které se má narodit v květnu...
V květnu se nám narodil chlapeček, náš milovaný Michálek...
klarpetr
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Jsem bisexuální versatile. Chvíli dominat a pak zase subka

Re: PP - Eva podruhé

Příspěvek od klarpetr »

Hezký příběh
přání

Re: PP - Eva podruhé

Příspěvek od přání »

Pěkný příběh.Nėco podobné jsme zažili v loni jen se starším mužem..V šedesáti a bylo to poprvé.Bylo to super.Tak že není to o věku.Nikdy není pozdě.
Odpovědět