PP Promenáda v pánské šatně

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
macam
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Baví mě ji ukazovat, ji baví, že mně to baví a postupně se "otužuje", přestože jí to není vlastní. Myslím si, že vypadá dobře a byla by škoda to skrývat :-)

Re: PP Promenáda v pánské šatně

Příspěvek od macam »

Včera jsem se manželky ptal, jaký má z té akce s odstupem týdne pocit. Odpověděla, že nic nepříjemného v tu danou chvílu necítila a ani dodatečně si neřekla, že to byl blbý nápad. Samozřejmě, že byla nervózní, věděla, že jde nahá mezi muže do prostoru, kam ženy obvyle nechodí. Popsala to jako směsici obav z reakcí, studu, ale také trochu toho vzrušení z mimořádné situace. Zmínila, že se jí naopak i docela líbilo, že tam bylo tolik mladých kluků. Všimla si, že nevěděli, kam s očima a byli asi vyvedení z míry více, než ona sama. A to jí nakonec vlastně lichotilo.
Dnes jdeme do té sauny zase. Navrhnul jsem jí, že zase odejdu dříve. A jestli si opět "zapomene" ručník ve společné tašce, nechám jen na ní. Podívám se do tašky až v šatně.
Tak jsem zvědav :-)
PS: Přemýšlím, jestli sem mám dávat místo a čas. Jezdíme do jedné okrajové části Zlína. Měl by někdo zájem být u toho? Manželka by to asi vědět neměla, že má diváky, co přijeli přímo kvůli ní, alespoň ne předem. Ale já bych to vědět chtěl. Tak kdyby se někdo se zájmem našel, tak mi napište. Sem nebo do SZ, a já to ještě zvážím.
taylor17
Pár slov o nás: Zkušenosti již mám a rád bych našel po delší době fajn rozumný pár z Novojičínska a okolí či Prahy.

Příspěvek od taylor17 »

No, od Zlína nejsem, ale je to super zážitek a čte se to skvěle. Rozhodně se těším na zprávu po, zda se něco podařilo zase :-) Hlavně ať je to fajn a baví vás to ;-)
Mispulin
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Mispulin »

A co bys dělal, kdyby někteří ti samci to nevydrželi, nabalili se na ni a tvá žena by měla jejich ruce a třeba nejen ruce všude?
vlaji
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: jsme pár a mě začína moc lákat představa,že ji někdo svede
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1184

Příspěvek od vlaji »

Tak pak napiš jak to probíhalo...
hanibalecter_new

Příspěvek od hanibalecter_new »

v okrajové části zlína se pohybuju ale saunu nechodím sakra :D
macam
Pár slov o nás: Baví mě ji ukazovat, ji baví, že mně to baví a postupně se "otužuje", přestože jí to není vlastní. Myslím si, že vypadá dobře a byla by škoda to skrývat :-)

Příspěvek od macam »

taylor17 píše: úte 20. led 2026 13:18:42 No, od Zlína nejsem, ale je to super zážitek a čte se to skvěle. Rozhodně se těším na zprávu po, zda se něco podařilo zase :-) Hlavně ať je to fajn a baví vás to ;-)
Díky za reakci. To mně těší, že se povídka líbí 🙂
Večer se žena jaksi moc pečlivě holila v rozkroku. Tak si myslím, že s tím minimálně jako s variantou počítá 😁
macam

Příspěvek od macam »

hanibalecter_new píše: úte 20. led 2026 13:40:50 v okrajové části zlína se pohybuju ale saunu nechodím sakra :D
Tak si dojdi zacvičit do posilovny a buď ve správnou dobu v šatně 😉
macam

Příspěvek od macam »

Mispulin píše: úte 20. led 2026 13:29:16 A co bys dělal, kdyby někteří ti samci to nevydrželi, nabalili se na ni a tvá žena by měla jejich ruce a třeba nejen ruce všude?
Upřímně si nemyslím, že je takový scénář reálný. Chodíme s manželkou do saun, wellnessů, na nudapláže, na swingerspárty. Setkali jsme se maximálně s méně či více neomalenými čumílky. Ale i pro ně to přeci děláme, takže to nám nevadí, že ;-)
Aby se někdo odhodlal k nevyžádanému fyzickému kontaktu, nebo i jen na dotek možnému přiblížení bez souhlasu, se nám nestalo. Normální chlap se podívá a ani ho to nenapadne, nenormálního chlapa to třeba napadne, ale pokud má pud sebezáchovy, tak do toho v šatně plné jiných mužů nepůjde. V tomto konkrétním případě by to musel být fakt psychopat a my mít extra smůlu, že by tam zrovna takový byl, co by něco natvrdo zkusil i přes okamžitou prvotní reakci, která by jasně sdělila, že o fyzický kontakt nestojíme. A aby jich tam bylo více, kterým takto přepne, to si myslím, je zcela mimo realitu.
Nicméně se ženou máme jasně dohodnutý postup, že pokud by to vypadalo, že se něco může semlít, nebo už se vážně něco problémem zavánějícího začalo dít, tak ona prostě okamžitě vyklidí pole a já to vyřeším.
Ale klidně si přečtu tvoje fantazie zpracované jako pokračování mé povídky ;-)
bazinga
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Jsem 39 lety muž z Jižní Moravy. S přítelkyní máme oba hodně pestré záliby a fantazie. Rád tu sbírám nápady, případně občas pokouknu po někom k nám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bazinga »

Naprosto souhlas. Toto jsou věci, co se dějí jen v povídkách. Ale jako fantazie a volné pokračování tvého reálného příběhu by to fakt bylo zajímavé.

Každopádně tady ta vlákna spojená se saunováním mi pak při návštěvě saun vždy v hlavě vyvolávají myšlenky, kdo z lidí, kteří se mnou jsou v tu chvíli v sauně, patří mezi fanoušky kandaulismu 😀
jdiver3

Příspěvek od jdiver3 »

macam píše: úte 20. led 2026 14:40:25
Mispulin píše: úte 20. led 2026 13:29:16 A co bys dělal, kdyby někteří ti samci to nevydrželi, nabalili se na ni a tvá žena by měla jejich ruce a třeba nejen ruce všude?
Upřímně si nemyslím, že je takový scénář reálný. Chodíme s manželkou do saun, wellnessů, na nudapláže, na swingerspárty. Setkali jsme se maximálně s méně či více neomalenými čumílky. Ale i pro ně to přeci děláme, takže to nám nevadí, že ;-)
Aby se někdo odhodlal k nevyžádanému fyzickému kontaktu, nebo i jen na dotek možnému přiblížení bez souhlasu, se nám nestalo. Normální chlap se podívá a ani ho to nenapadne, nenormálního chlapa to třeba napadne, ale pokud má pud sebezáchovy, tak do toho v šatně plné jiných mužů nepůjde. V tomto konkrétním případě by to musel být fakt psychopat a my mít extra smůlu, že by tam zrovna takový byl, co by něco natvrdo zkusil i přes okamžitou prvotní reakci, která by jasně sdělila, že o fyzický kontakt nestojíme. A aby jich tam bylo více, kterým takto přepne, to si myslím, je zcela mimo realitu.
Nicméně se ženou máme jasně dohodnutý postup, že pokud by to vypadalo, že se něco může semlít, nebo už se vážně něco problémem zavánějícího začalo dít, tak ona prostě okamžitě vyklidí pole a já to vyřeším.
Ale klidně si přečtu tvoje fantazie zpracované jako pokračování mé povídky ;-)
Píšeš i o sw, takže jsi asi i koukal, jaj se ti jinej o ní "stará"?!
Odpovědět