No zatím se nám to stalo dvakrát, že jsme se prostřídali, a moc času koukat se na ni jsem neměl, protože jsem se já "staral" zase o tu jeho, že
PP Promenáda v pánské šatně
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
macam
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Baví mě ji ukazovat, ji baví, že mně to baví a postupně se "otužuje", přestože jí to není vlastní. Myslím si, že vypadá dobře a byla by škoda to skrývat :-)
Re: PP Promenáda v pánské šatně
-
macam
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Baví mě ji ukazovat, ji baví, že mně to baví a postupně se "otužuje", přestože jí to není vlastní. Myslím si, že vypadá dobře a byla by škoda to skrývat :-)
Chystá se druhé kolo
Posledně nakonec nic nebylo, ženě se do opakování hned po týdnu nechtělo. Ale zítra opět do sauny půjdeme a já jsem k tomu využil situace, kdy manželka nedávno prohrála jednu takovou naši deskovou hru s erotickým podtextem a vzešel pro ni z toho nějaký hambatý úkol. Dal jsem jí na výběr ze tří možností:
1) Zinscenujeme stejnou situaci, jak je popsána v povídce a ona se opět projde nahá pánskou šatnou,
2) přijde se osprchovat na závěr po saunování do pánských sprch s tím, že spěchá a u nich ve sprchách je plno,
3) během pobytu ve wellness zóně se bude jen minimálně nebo vůbec zakrývat prostěradlem. Tzn. při přechodech k bazénku, na lehátku, v Kneippově chodníku - všude nahá.
Jsem zvědav, co si vybere. Tipuji, že (1) už znovu nedá a (2),(3) jsou za mně pravděpodobností tak na stejno.
Co byste třeba chtěli vidět nejraději vy?
1) Zinscenujeme stejnou situaci, jak je popsána v povídce a ona se opět projde nahá pánskou šatnou,
2) přijde se osprchovat na závěr po saunování do pánských sprch s tím, že spěchá a u nich ve sprchách je plno,
3) během pobytu ve wellness zóně se bude jen minimálně nebo vůbec zakrývat prostěradlem. Tzn. při přechodech k bazénku, na lehátku, v Kneippově chodníku - všude nahá.
Jsem zvědav, co si vybere. Tipuji, že (1) už znovu nedá a (2),(3) jsou za mně pravděpodobností tak na stejno.
Co byste třeba chtěli vidět nejraději vy?
-
AnonymniAnonym
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Na tohle fórum mě zavedla zvědavost a jistý zájem o toto téma.
Re: PP Promenáda v pánské šatně
Super povídka,chtěl bych mít to štěstí a být jedním z pánů v té šatně
,ale je mi příjemná i myšlenka,že by hlavní aktérkou byla moje drahá polovička.