PP Promenáda v pánské šatně

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
macam
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Baví mě ji ukazovat, ji baví, že mně to baví a postupně se "otužuje", přestože jí to není vlastní. Myslím si, že vypadá dobře a byla by škoda to skrývat :-)

Re: PP Promenáda v pánské šatně

Příspěvek od macam »

jdiver3 píše: pát 23. led 2026 17:57:04 Píšeš i o sw, takže jsi asi i koukal, jaj se ti jinej o ní "stará"?!
No zatím se nám to stalo dvakrát, že jsme se prostřídali, a moc času koukat se na ni jsem neměl, protože jsem se já "staral" zase o tu jeho, že ;-) A celkově nejsem cuckold, takže mně ta myšlenka nijak nevzrušuje, že žena má sex s jiným, nepotřebujeme Bulla. Na druhou stranu ale ani nežárlím a nejsem lakomý :-) Ona po tom taky neprahne, ale když se nás na jedné SW párty snažil "sbalit" jeden sympatický pár, tak jsme tomu dali volný průběh, a bylo to fajn. Pak jsme se s nimi a ještě se třetím párem sešli po pár týdnech soukromě a máme rámcově dohodnuty i další setkání. Všichni si to užívají, je to zpestření života a sex je pro nás teď už "jen" zábava.
macam
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Baví mě ji ukazovat, ji baví, že mně to baví a postupně se "otužuje", přestože jí to není vlastní. Myslím si, že vypadá dobře a byla by škoda to skrývat :-)

Chystá se druhé kolo

Příspěvek od macam »

Posledně nakonec nic nebylo, ženě se do opakování hned po týdnu nechtělo. Ale zítra opět do sauny půjdeme a já jsem k tomu využil situace, kdy manželka nedávno prohrála jednu takovou naši deskovou hru s erotickým podtextem a vzešel pro ni z toho nějaký hambatý úkol. Dal jsem jí na výběr ze tří možností:
1) Zinscenujeme stejnou situaci, jak je popsána v povídce a ona se opět projde nahá pánskou šatnou,
2) přijde se osprchovat na závěr po saunování do pánských sprch s tím, že spěchá a u nich ve sprchách je plno,
3) během pobytu ve wellness zóně se bude jen minimálně nebo vůbec zakrývat prostěradlem. Tzn. při přechodech k bazénku, na lehátku, v Kneippově chodníku - všude nahá.
Jsem zvědav, co si vybere. Tipuji, že (1) už znovu nedá a (2),(3) jsou za mně pravděpodobností tak na stejno.
Co byste třeba chtěli vidět nejraději vy?
AnonymniAnonym
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Na tohle fórum mě zavedla zvědavost a jistý zájem o toto téma.

Re: PP Promenáda v pánské šatně

Příspěvek od AnonymniAnonym »

Super povídka,chtěl bych mít to štěstí a být jedním z pánů v té šatně :D,ale je mi příjemná i myšlenka,že by hlavní aktérkou byla moje drahá polovička.
Odpovědět