PP Vánoční večer

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
miniptak
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: stejný nick na amatérech

PP Vánoční večer

Příspěvek od miniptak »

Rozhodl jsem se, že vám tady popíšu vánoce roku 2010. Vím že je to již hodně let, ale tento zážitek z hlavy nikdy nevymažu.
Jak vše začalo? Moje tehdy 23letá partnerka s kterou jsem v tu dobu byl rok a půl, měla tradici s kamarádkou, že štědrý večer po večeři se scházely v non stop baru u nás na sídlišti. Čekali jsme na kamarádku a ta měla cca 2 hodiny zpoždění. Já byl po noční a celý den jsem nespal, ale holky mě přemluvily a šel jsem s nimi do baru. Tam jsem si dal pár piv a kolem jedné jsem řekl, že jdu domů spát. Holky zůstaly v baru. Já doma v pohodě usnul a vzbudilo mě nad ránem, jak partnerka přišla domů úplně sundaná a ani se nesvlékla a padla do postele. Já vstal kolem deváté a křičel na mě její (tehdy ještě tlačítkový) mobil, že potřebuje nabít. Dal jsem jej na nabíječku a on se rozsvítil a to co jsem viděl na displeji z hlavy nevymažu. Byla tam zpráva z neznámého čísla.
Zněla: Šel bych s tebou na světa kraj, jestli tam postel maj. Večer jsi byla úžasná.
V tu chvíli jsem myslel, že jí přetrhnu. Nicméně jsem se přes to přenesl a začal si s oním dotyčným psát. Dozvěděl jsem se, že holky šly pak ještě do jiného non stopu a tam si povídaly s partou kluků a tento, jmenoval se Pepa, za ní šel na záchod a s vytaženým penisem si stoupl před ní a ona při vykonávání potřeby sedící na míse, mu ho kouřila. Trvalo to prý tak 5 minut, ale neudělal se, jak byl napitý. Pak se odmlčel, asi usnul.
Odpoledne jsem mu psal už z mého mobilu a dal si s ním sraz v tom samém baru. Jakmile partnerka přišla k sobě, asi tak 20minut před tím, než jsem měl odejít za Pepou do baru, jsem jí vše řekl a odcházel s tím, že si s ním jdu promluvit. S Pepou jsme seděli na baru, on přišel ještě s kamarádem, protože se bál, že dostane po tlamě, dali jsme si pár piv a povídali. Mezi tím jsem dostal od partnerky asi stovku zpráv, kde se mi omlouvala a kála se, že už nikdy nic takového neudělá. Já se s Pepou dohodl a šli jsme společně k nám. Zrudla, když viděla, že jsme přišli spolu. Já jí řekl, ať nám všem naleje něco dobrého k pití a udělá kávu. S Pepou jsme si sedli do obýváku a povídali o úplně jiných věcech, takže ona vůbec netušila, co se děje. Když jsme vypili kávu, tak jsem partnerce řekl, ať se jde osprchovat a oholit a že to samé pak udělám já i Pepa, aby z toho byly pěkné fotky. Ona nevěřila vlastním uším a já jí na to řekl. Včera jsi ho kouřila a já z toho nic neměl, tak to chci vidět a chci si to nafotit. Bez dalších řečí šla do koupelny a pak i my 2.
Po té jsme šli všichni do ložnice, tam jsem jí před ním svlékl a přikázal jí, ať ho přede mnou pěkně vykouří. Byli jsme nazí všichni a netrvalo dlouho a oddávali jsme se perfektní trojce. Pepa byl opět trošku moc, protože i kouřil trávu, takže během hluché chvilky, co jsem se partnerce věnoval já a tvrdě jí šukal, usnul. Probudil jsem ho a vyprovodil z našeho bytu.
Neměl jsem dost, zavlékl partnerku do obýváku, pustil na amatérech kameru a šukal jí před kamerou tam. Během přenosu jsme měli snad tisíc zpráv od pozorovatelů, jak se jim líbí, jak vzdychá, jak se jim líbí její prsa a celé tělo, že jsem na sklo napsal adresu s požadavkem, že kdo přijede, má přivézt krabičku cigaret a může si to s námi rozdat.
Netrvalo dlouho a zazvonil zvonek. Šel jsem pro hosta dolů, vyjeli jsme výtahem do osmého patra a šli do ložnice. Než jsme cokoliv začali, tak další zvonek. Ano správně. Byl tam další amatér.
A všichni jsme si to náramně užili. Takže její nevěra s vykouřením náhodného chlapa na záchodě v baru dopadla tak, že jí další večer ošukali 4 chlapi a ona pak prospala celý den a chodila s hodně do široka roztaženýma nohama. Vznikly z toho pěkné záběry a pro mě vzpomínka na celý život.
Mates
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP Vánoční večer

Příspěvek od Mildas155 »

a co manželce,libilo se ji to,a pokracujete dal?jinač parada
miniptak

Příspěvek od miniptak »

Líbilo.
Mates
daf2007
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od daf2007 »

Super
Playman38

Příspěvek od Playman38 »

Je to pravdivý príbeh?
miniptak

Příspěvek od miniptak »

Playman38 píše: ned 11. led 2026 12:48:27 Je to pravdivý príbeh?
Ano je pravdivý
Mates
Playman38

Příspěvek od Playman38 »

miniptak píše: ned 11. led 2026 19:08:32
Playman38 píše: ned 11. led 2026 12:48:27 Je to pravdivý príbeh?
Ano je pravdivý
Tak sa pochvál fotkami
Odpovědět