Benátská noc
Elena a Tomáš kráčeli úzkými, křivolakými uličkami Benátek, kde se měsíční svit odrážel v klidných vodách kanálů jako tisíce stříbrných jehlic. Bylo pozdní léto 2025, vzduch byl teplý a prosycený slanou arómou laguny, voní starých zdí a vzdáleného zpěvu gondol. Elena, s jejími dlouhými tmavými vlasy volně splývajícími přes ramena a v lehkých letních šatech, které jemně obepínaly její štíhlou postavu, držela Tomáše pevně za ruku. Byli zde na dovolené, ale tentokrát s tajemstvím – jejich vztah byl otevřený, postavený na hluboké důvěře a sdílené touze. Tomáš byl stag, muž, který nacházel hluboké vzrušení v tom sledovat, jak jeho vixen, Elena, prožívá svou sexualitu naplno, bez stínů žárlivosti, jen s hrdostí a compersí – radostí z jejího štěstí.
"Najdi si někoho, kdo tě rozpálí a já budu hrdý, že jsi moje,” zašeptal jí Tomáš do ucha. Elena se usmívala, její srdce bilo rychleji při pomyšlení na tu svobodu, kterou jí dával. Došli k Ponte di Rialto, kde se dav turistů řinul přes slavný most, osvětlený teplými světly a obklopený vůní čerstvých mořských plodů z nedalekého trhu. “Půjdeme do toho baru, o kterém jsem četla? Je to skryté, autentické,” navrhla Elena a ukázala na malý podnik nedaleko – Bar All’Arco, úzký bacaro v srdci San Polo, známý svými cicchetti a Aperol spritzem, kde se mísí místní a poutníci v dusivém, ale kouzelném prostředí.
Vstoupili dovnitř, kde se vzduch naplnil vůní čerstvého chleba, olivového oleje a sladkého vína. Bar byl malý, s dřevěnými policemi plnými lahví a malými talířky s malými jednohubkami – bakaláři, jako se říká v Benátkách. Sedli si k vyřezávanému dřevěnému pultu, objednali si Aperol spritz pro ni a červené víno pro něj. Elena si sundala lehký šál, odhalující hluboký výstřih šatů, který zdůrazňoval její plné prsa a jemnou křivku krku. Tomáš ji obdivoval, jeho oči zářily touhou. “Jsi nádherná,” řekl tiše, a ona se začervenala, cítíc, jak se v ní probouzí vzrušení z jejich plánu.
Nedlouho poté se k nim přiblížil muž, který vypadal jako z obrazu starého mistra. Byl to Marco, asi čtyřicetiletý Ital s kudrnatými tmavými vlasy, vousy upravenými do dokonalého tvaru a očima, které se leskly jako tmavá laguna. Nosil lněnou košili s rozepnutým límcem, odhalujícím zablesk hrudi, a pracoval jako umělec v nedalekém ateliéru nedaleko Campo Santo Stefano, kde se skrývaly skryté poklady Benátek – malé dílny plné pláten a mask, kde se dýchalo uměním. “Dovolíte si k vám přisednout? Benátky jsou jako tanec – lepší ve dvojici, nebo v trojici,” řekl s hlubokým, melodickým přízvukem, který zněl jako stará benátská serenáda. Tomáš se usmál a posunul židli. “Samozřejmě. Jmenuji se Tomáš, tohle je moje žena Elena. Jsme z Česka, objevujeme vaše tajemství.”
Marco se usadil, objednal si grappu a zapojil se do rozhovoru. Mluvili o městě – o skrytých mostech, kde se schovávají milenci, o umění v palácích jako Fondazione Querini Stampalia, kde se mísí staré fresky s moderními instalacemi. Marco popisoval své malby: “Maluji touhy, ty neviditelné, které se skrývají v kanálech.” Jeho pohled se neustále vracel k Eleně, obdivující její smích a způsob, jakým se její rty dotýkaly sklenice. “Máte oči jako laguna po bouři – bouřlivé a plné slibů,” řekl jí a lehce se dotkl její ruky. Elena cítila, jak se jí zrychluje tep, vzrušení z jeho blízkosti se mísilo s vědomím, že Tomáš to vše sleduje. Viděla v jeho očích ne žárlivost, ale hrdost – touhu, aby ji viděl zářit.
Tomáš se opíral o pult, popíjel víno a pozoroval, jak se jejich rozhovor prohlubuje. Elena se nakláněla blíž k Marcovi, její koleno se lehce dotklo jeho nohy pod pultem. Smích se stal intimnějším, komplimenty ostřejšími. “Chcete vidět můj ateliér? Je jen kousek odtud, v paláci u Campo Santo Stefano. Žádné turistické pastvy, jen čisté umění a… inspirace,” navrhl Marco a podíval se na Tomáše pro souhlas. Tomáš přikývl, jeho hlas byl klidný, ale nabitý energií. “Proč ne? Elena, co ty na to? Zní to jako dobrodružství.” Ona se otočila k němu, její oči plné otázek a vzrušení. “Ano, pojďme,” zašeptala, cítíc, jak se jí tělo zahřívá při představě.
Venku se noc ochladila, ale vzduch byl stále těžký od vlhkosti. Šli tři, Marco v čele, vedoucí je úzkými calle, kde se ozývaly vzdálené kroky a šplouchání vody. Procházeli kolem skrytých dvorů, kde se skrývaly malé fontány a staré sochy. Elena držela Tomáše za ruku, ale její mysl byla u Marca – u jeho širokých ramen, u způsobu, jak se otáčel a usmíval. Došli k ateliéru v starém paláci, s fasádou pokrytou ivy a vysokými okny, která se otevírala na kanál. Marco otevřel těžké dveře a zapálil řadu svíček, jejichž světlo tančilo na plátnech rozházených po podlaze – abstraktní formy v červené a modré, evokující vášeň a moře.
Nalil víno do křišťálových sklenic a přistoupil k Eleně. “Zde maluji své touhy. A vy jste inspirace,” řekl a jemně ji políbil na tvář. Elena se neodvrátila; naopak, otočila hlavu a nechala, aby se jeho rty setkaly s jejími. Polibek byl nejdřív lehký, jako dotek pera, pak se prohloubil – jeho jazyk prozkoumával její ústa, ruce se klouzaly po jejích bocích, zvedající lem šatů nahoru a odhalující hladkou kůži stehen. Tomáš se opřel o zeď, jeho dech se zrychlil. Viděl, jak se Elena prohýbá v Marcově objetí, jak její prsty zabořují do jeho vlasů. To bylo přesně to, po čem toužil – vidět ji jako vixen, sebevědomou a toužící, s jeho podporou jako bezpečnou sítí.
Marco ji otočil k sobě, pomalu rozepnul zip šatů, nechávaje je sklouznout na podlahu. Elena stála před ním nahá, jen v černé krajkové spodní prádlo, její kůže se leskla v měkkém světle svíček. Obdivoval ji, jeho ruce přejížděly přes její prsa, stiskající je jemně, pak pevněji, zatímco prsty kroužily kolem bradavek, které ztvrdly pod jeho dotekem. “Jsi dokonalá,” zamumlal a klekl si, jeho ústa se přesunula níž – líbal břicho, pak stehna, nakonec se dotkl její intimity přes krajku. Elena zasténala, její pohled se setkal s Tomášovým přes místnost. Viděla v něm touhu, souhlas, a to ji rozdmýchalo ještě víc. “Podívej se na mě,” zašeptala mu, zatímco Marco strhl spodní prádlo a jeho jazyk se ponořil do ní, olizující vlhkost, která se v ní shromáždila.
Tomáš se přesunul blíž, sedl si na starou sametovou pohovku u zdi, jeho ruce se třásly vzrušením. Sleduje, jak Marco ji zvedá a tlačí k velkému plátnu, její záda se opírají o chladné plátno, zatímco on si rozepíná kalhoty. Jeho mužnost byla tvrdá, pulzující, a když vstoupil do ní pomalu, palec po palci, Elena vykřikla slastí. Její tělo se prohnulo, nohy se omotaly kolem jeho boků, a rytmus se rozjížděl – pomalý nejdřív, pak rychlejší, hlubší. “Ano, takhle,” sténala Elena, její nehty se zabořily do Marcoových ramen, zatímco on ji bral s vášní, která naplňovala místnost. Tomáš se dotýkal sebe sama přes kalhoty, ale nechal je, aby si užili ten okamžik; jeho vzrušení pramenilo z její radosti, z pohledu na to, jak se odevzdává bez zábran.
Čas se zastavil v extázi. Marco ji vzal na podlahu, kde se valili na měkkém koberci, Elena nahoře, jezdící na něm s divokostí, její prsa se hýbala v rytmu, vlasy se rozlétaly. Pak ji otočil na všechny čtyři, vnikající zpoza, jeho ruce na jejích bocích, zatímco ona se dotýkala sebe sama, dosahující vrcholu v sérii vln slasti. Steny se mísily s dechem, těla se leskla potem, a když Marco konečně vybuchl v ní, Elena se zhroutila, lapající dech, smějící se šťastně. “Bylo to… úžasné,” řekla, když se oblékala, a přitáhla si Tomáše k sobě pro polibek. Marco je vyprovodil s úsměvem a polibkem na tvář. “Benátky mají svá tajemství. Vraťte se.”
Na zpáteční cestě k hotelu, pod hvězdami a mosty, drželi se za ruce pevněji než kdy dřív. “Děkuji ti,” zašeptala Elena, cítíc, jak se jejich pouto prohloubilo. Tomáš ji objal. “Pro tebe bych udělal cokoli. Jsi moje vixen – a já tvůj stag navěky.” Noc v Benátkách se stala jejich nejsladší vzpomínkou, touhou sdílenou.
Benátská noc - Stag & Vixen
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
- Stag-Vixen
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Stag & Vixen - dominantní Stag a chtivá Vixen
- BULL_or_LOVER
- Role muže: je BULL
Re: Benátská noc - Stag & Vixen
Na můj vkus lehce sladké, no každopádně text opravdu na úrovni, dobrý styl, hezká čeština a NADEVŠE - extra body za to, že milenec nemá velkej vocas. Lidem už hrabe a jak ve fantazii nefiguruje alespoň 20cm, nenachází v tom vzrušení a pak je z toho jen nesmysl, co nestojí za dočtení do konce. Fajn povídka! Super.
-
pajda1
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: neuvedeno
Díky za super povídku
..
-
Michelle
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: Jsem Michelle, po nějaké době se ze mne stala lehce submisivní vixen a líbí se mi pečijící dominantní energie muže.
Krásná povídka, líbí se mi příběh i styl vyprávění. Je vidět, že autor Benátky opravdu zná.