PP - Naše nevydařené poprvé.

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
dr0bek
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

PP - Naše nevydařené poprvé.

Příspěvek od dr0bek »

Můj příběh se začal odehrávat už cca před 8.lety. Kdy jsme byli se ženou krátce po svatbě. Už v tu dobu jsem na sobě začal pozorovat vzrušení z toho pomyšlení že si to manželka rozdává s bývalým přítelem. Který je sexuálně dost zdatný. Dnes má žena 36.let blond postava jak se říká krev a mléko. Prsa akorát do pořádné chlapské ruky cca 3ky. Měli jsme manželskou krizi kdy jsme měsíc žili odděleně. V tu dobu si našla zajíčka 20.let. Samozřejmě s ním i spala. V tu dobu jsem také přišel na to že i s bývalým mě jednou podvedla. Poté jsme k sobě opět našli cestu a já jsem se jí začal svěřovat o svých fantaziích. A to se jí evidentně taky zalíbilo, konkrétně představa že jí pořádně někdo vymrdá a pak si užijeme i pořádný sex spolu jen my dva. Se svým zajíčkem Lukášem byla stále v kontaktu, tak to vedla tím směrem že je stále sama. Trvalo to asi tři měsíce občasného psaní a dvou osobních schůzek než k něčemu došlo. Stalo se to vlastně teď nedávno. Nainstaloval jsem skrytou kameru a má žena Zuzana si pozvala Lukáše k nám. Já si sedl před domem do auta a sledoval dění. Vesele se bavili, dotýkali se navzájem, povídali si. Po vypité flašce rumu to konečně přišlo. Seděli na sedačce měli puštěnou hudbu a přítmí. Zuzana si vzala krátké šaty bez ramínek sedla si obkročmo na něj on jí stáhl šaty z prsou a rozepnul podprsenku. Začal si hrát z jejími kůzlátky. Masíroval jí je a sál. Po chvilce líbání jí ze sebe shodl vedle na sedačku a začal jí dráždit rukou na její kundičce přitom se stíhali líbat a druhou rukou jí masíroval kozy. Potom stáhl kahotky a svlékl si triko a rozepnul kalhoty. Ona se na něj dívala dychtivě, to aby ne když má čuráka cca 25.cm vrátil se i ní roztáhl jí nohy a začal do ní bušit jako smyslů zbavený. Zuzana držela jako poslušná děvka. Po chvíli si sedl a ona si vyskočila na něj. To se mu dost líbilo, mohl si hrát s kozačkami a líbat jí. Lukáš si ji zase shodil a natočil si její prdelku tak aby byla bokem a on do ní mohl pronikat ze strany. Pak zase na chvíli skončila na zádech. Opět do ní začal bušit. Objala si ho a nohama si jej přitlačila více k sobě. Po Lukášově orgasmu jsem ji zavolal jako že jí vezu nemocné dítě z hlídání. Což to Lukáš zabalil oblékl se a utekl. Ona se údajně neudělala což tomu moc nevěřím jejich akce byla fakt 10.minut téměř nepřetržitého mrdání. Ale tohle je asi jedno. Fakt je ten že nevím zda jsem byl špatně nalazený ale po návratu domů jsem měl spíše vztek a k našemu sexu došlo až pozdě v noci co jsme to probrali. Nemohl jsem jí nic vyčíst když jsem si to sám vymyslel. Teď jsem na řadě já, příště místo Lukáše pozveme nějakou slečnu a já si budu užívat to jak to dělá Zuzaně holka. Jestli jsem nebo nejsem kanda netuším. Ale ani teď nedokážu říct jestli bych ještě něco takového zažít chtěl. Ale 100% ne když u toho nebudu a nechci už ani Lukáše. Jaké jsou názory na tyhle opravdu pravdivé zážitky zkušenějších? A co si myslíte o mém postoji k jejich sexu?
muf75
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP - Naše nevydařené poprvé.

Příspěvek od muf75 »

Já zjistil,že mě také vadí,když u toho nejsem.Takže vždy případnému zájemci napíšeme naše podmínky (a to i v případě,že nabízí za sex odměnu) a je na něm,jestli s tím bude souhlasit či ne.Máme jen jednu výjimku,kde to nějak překousnu,když chce abych počkal venku.
Odpovědět