Pokračujem v príbehu s mojou starou známou z UK. Evička na pobyte v Bardejovskych kúpeľoch a jej dobrodružstvo s kúpeľnikom. Po tom čo sa priznala ako si užila sme sa na pár dní odmlčali. Ja som mal dosť práce, ona si užívala kúpele. Vedel som ,že budem mať cestu okolo a stavím sa za ňou na pokec a kávu. Vyšlo mi to tak ,že môžem aj prespať. Keby náhodou. Celkom ma lákalo si z Evičkou zaspomínať na staré časy. Pár dní pred mojou pracovnou cestou za ňou som sa jej pripomenul cez msg ,ako sa jej darí a či teda bude mať na mňa čas a či by som mohol aj ostať na noc. Odpovedala mi až v noci po 22.00
- Prepač Tomáš ,že píšem až teraz . Jasne ,že môžeš prísť. A aj na noc. Aspoň ma na chvíľu zbaviš Milana. Poviem mu ,že príde za mnou manžel .
- Milan stále v hre ?
- No jasne. Venuje sa mi. Teraz odišiel.
- Hm? Boli ste na vínko?
- Pozerali sme film.
- Iba?
- No aj ma šukal zase.
- Zase? Takže si to užívaš hej?
- No už som raz taka. V podstate ma dáva už každý deň. Sém tam tu aj prespi. Normálne si už berie čo chce. Príde a pretiahne ma. Som blbá no.
- A ved si užiješ aspoň no.
- Lenže on ma už normálne plní
- Si nedávaš pozor ? Guma?
- Raz som si zase viac vypila ,šukal ma bez ,lebo nemal gumu už a v tom najlepšom ma varoval že už bude. A ja krava som mu dovolila nech ma nastrieka. Vieš ako mam rada ten pocit keď to horúce semeno do mňa strieka.
- No pekne. Tebe ide karta. Takúto ta presne poznám.
- No tak čo no. Len už má plní stále ajked som nechcela. Proste si ma berie ako chce. A ja krava mu držím.
- Evička to si proste ty. Ta slasť čo vieš dať chlapovi je úžasná. Si proste božská.
- Prídeš?
- Neviem Evička. Nechcem stať v ceste
- Prosím príď.
- Uvidím
Zvažoval som čo ďalej.Isť či nie
Nakoniec som sa predsa len rozhodol ju ísť pozrieť. Véd čo. Dám si kávu a uvidí sa.
Prešli ďalšie 3 dní a ja som vyrazil na Východ. Cesta rychlo ubehla. Vybavil som si pracovne záležitosti a už písal Evičke že som na mieste.
- Prídi do Kúpeľného domu....Tam bývam na prízemi Izba č.4
- Tak som išiel, zaklopal na izbu č.4 a nič.
Čakám, klopem a nič. Zrazu ide dole po schodoch Evička .
- Ahoj. Prepáč že čakáš. Poď dnu.
Odomkla dvere izby a vhupli sme dnu. Evička ma ponúkla vodou ,kávou. Usadila v kresle.
- Prepáč že si čakal. Bola som sa hore rozlúčiť s Milanom. Na dnes hi hi.
- Jaaj. Ok
- Daj si kávu, počkaj ma. Musím do sprchy.
Zdala sa mi nejaká vlačna ,unavená
Počul som prúd vody. Lákalo ma to ísť za ňou, no zároveň som mal neistotu a trochu ma to všetko odrádzalo.
- Prepáč Tomáš, spala som u Milana. Včera tu bola zase kupelnicka zábava, popijalo sa a skončila som u neho.
- Bolo dačo?
- Ráno som sa zobudila s bolavou hlavou . Rýchlo na procedúry a potom ma zavolal nech si idem k nemu oddýchnuť. Dnes fakt oddych. Teda tak som si myslela. Ale nedal mi pokoj a chcel sa rozlúčiť. Povedala som mu ,že príde manžel na jednu noc. Že nech to dnes nechá tak. Ale nedal mi pokoj a tak som ho urobila ústami iba.
- Bože ty si ale potvorka Evička
Hmmm ale teraz som nadržaná ja.
- Bože. Nedalo sa to vydržať. Vrhol som sa na ňu a pokračovali sme tam ,kde sme v Anglicku kedysi skončili. Divoké bozkávanie. Všetko oblečenie išlo z nás dole a už sme boli v sebe. Šukal som ju odzadu tak ako XY krát pred tým a vychutnával si jej úzku pičku ako ma sťahuje. Tiekla ,kňučala. Prosila aby som ju tvrdo šukal. Bola ta krása. Tie pocity. To mi vždy vedela dat len ona. Nechápem to do dnes čím to je. Proste byť v Evičke je najväčšia slasť. Vedel som že sa blíži koniec. Varoval som ju ,že už budem striekať.
- Do mňa Tomáš, urob sa do mňa . Vystriekaj ma .
- Naozaj môžem. ? Čo ak
- Poď striekaj. Daj mi to dnu. Kašli na to. Šukaj ma do konca.
- Ako Milan čo ? Aj ten ťa leje.
- Ano. Pod. Daj mi to už. Už budem aj jaaa
Zarazil som ho dnu až po koreň a striekal naplno. Bože to je nádhera. A ta jej dierka začala cukať a sťahovať, vyťahovať posledné kvapky zo mňa.
Potom sa ešte sklonila ku mne a očistila mi pusou vtáka. Proste úžasná Evička.
Prstami si hladila dierku ,olizovala prsty ktoré boli od semena jej štiav .
Asi ju naozaj milujem takúto ako je. Toto je božská žena.
Dopili sme kávu. Lahli na posteľ a oddychovali v náručí. Večer išli na prechádzku kupelnickym parkom ruka v ruke ako zaľúbený párik. V jeden moment išiel oproti nám muž. Už mierne prešediveli pánko, slušne oblečený, upravený. Letmo na nás hodil pohľad ,usmial sa. Evička mi silnejšie stisla ruku a sklopila zrak. Pýtam sa jej ? Milan ?
- Ano ,Milan.
Fešák.
- Ano. Ale k nemu nič necítim. Je to len môj blbý úlet. Ty si iný príbeh. Nesmie skončiť.
Premilovali sme celú noc. Bolo to divoké. Moc sme veru nespali . Až nad ránom trošku. No čas a povinnosti volali. Ja do prace ,do iného mesta. Evičku čakali procedúry. A tak sme sa ráno ešte rozlúčili. Zobral som si ju rýchlo odzadu v sprche a naposledy naplnil jej úžasnú kundičku
Evička chodí do kúpeľov pravidelne. A pravidelne sa v kúpeľoch stretneme. Teda raz za dva roky.
Jej Bardejovsky pobyt už netrval dlho. Bola tém ešte 5 dní a s Milanom sa už stretla len raz intimne. Vraj to už nebolo ono a cítil to aj on. Na rozlučku ju ošukal na koberci odzadu tak ako prvy krat. Len bez gumy . Čaro kúpeľov vyprchalo. Na tento krát.
Evička tričko v kupeloch. Časť 2.
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
Dukolas
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Od mlada mam šťastie na zadané ženy. Viem tk s nimi. Mojou špecialitou je mokrý orgazmus, tvrdý sex a hlavne viem zo slušnej ženy urobiť náruživu kurvičku ,ktorá časom podrží hocikomu.