Tomáš ja som tu niekoho stretla . Klasika . Zase sa na mňa nalepil nejaký kupelnicky multiotecko. Ale fešák v rokoch. Tesne pred 50 tkou. Z Trnavy. Celkom sa mi venuje. Na kávičku, večer tie kupelnicke kultúrne programy. Robí mi všade garde.
A už niečo akože bolo ?
- A tak vieš . Veď má poznáš aká som po pohári červeného. Keď ja za to nemôžem
Včera sme skončili u neho na izbe. Vraj si pozrieme film. Tak aj bolo. Film ,vínko, pokec ,pohodička. Nechcela som. Nemala som nič takéto v plane ,ale podľahla som tomu momentu . To napätie, kto z koho. Proste sme sa bozkávali a ošahavali. Ale nič viac. Tak zatiaľ som odolala. Snáď bude kľud. Fakt už nechcem byť môjmu neverná. Véd sa snažíme o bábo. Cítim sa hrozne.
- Objal som ju a povedal, že to bude ok. Je v kúpeľoch. Nech si hlavne oddýchne a nerieši. A nech si hlavne dáva na seba pozor ,aby jej neublížil a pod....
Rozlučili sme sa a ja som už musel trieliť domov. Čas nepusti a čakala ma dlhá cesta.
- Prešlo pár dní. Nedalo mi to a tak som sa Evičke ozval cez msg ako sa jej darí a ako v kúpeľoch. Pôjdem za týždeň okolo.
Žiadna odpoveď. Až na druhý deň ráno.
- Ahoj Tomáš. Prepáč mala som toho veľa. Večer sa mi nedalo písať. Bola som vonku s Milanom na prechádzke a na vínko.
- A stále všetko v pohode ?
- Ehm. Ako to napísať. V pohode asi nie úplne ,ale zatiaľ to je v norme.
- Takže nič ,držíš sa?
- Včera večer sme boli zase u neho. To čo minule ,ale tak vieš. Po vínku mi to nedalo a preblafla som mu ho.
- Akože oral ?
- Hej vyfajčila som ho. Ja krava. Mne ten chlast berie zábrany. Ale sľúbil že ma rešpektuje a bude už kľud.
- Aspoň to stalo za to?
- Čo ja viem. Pekný ho mal to ano. Nie tak hrubý, šlo to fajn a rýchlo, ale ja ajkeď som sa pri tom robila dole ,tak som sa nestihla spravit.. Rýchlo mi to pustil do úst. V sprche som potom na teba spomínala a urobila sa. Neprídeš má pozrieť?
Tu som už vedel ze Evička je zase vo svojom a len tak to nenechá. Toto nebude koniec kupelnickeho zážitku. Ten Bardejov ešte len príde.
- Prídem, ale až o nejakých 8 dní.
- Ok Tomáš. Budem rada. Pa .Musím ísť.
Evička si to užíva. Pomyslel som si a urobil si to pri predstave ,ako fajčí pána dokonalého a prehlta jeho semeno. Nuž Evička Tričko. A jej starý doma maká na stavbe rodinného hniezda. Namiesto toho ,aby jej robil garde a plodil s ňou dediča trónu.
- o dva dni správa v mobile
- Čau Tomáš. Som v tom až po uši. Napíš.
- Co sa deje Evička ?
- Proste ma dostal. Dala som mu .Podržala som mu ako nejaká šľapka.
Toto ma zase vzrušilo a chcel som vedieť viacej.
- Ako sa to stalo sakra?
- Bola tu tancovačka, popijalo sa a tak som už bola pri chuti z toho.
- Čo ďalej
- Ty chceš vedieť detaily ? Si ok ? Divne
- Hej daj detaily. Páči sa mi to
- No neviem. Išli sme na izbu. Chcela som ísť už normálne späť. Vraj ma odprevadi. Odomkla som a on ma vtlačil dnu. Odzadu ma objal ,dal ruku hneď pod sukňu a prstami ma dráždil. Tiekla som z toho tancovania a alkoholu. Bozkával krk.
- A ďalej ?
- Donútil ma si klaknuť. Myslela som si že chce aby som ho robila ústami. Ale on ma otočil na štyri. Vyhrnul sukňu, plesol ma po zadku a ďalej prstoval a zatiaľ si dával dole gate.
Normálne chcel ísť do mňa. No ja som nechcela. Zase mi plesol po zadku a prelizol mi ju od ritky až dole. No nevydržala som to. Ale varovala som ho že jediné s gumou. Som dúfala že nemá.
- To si mala gumu ?
- Nie ,ale on mal. Bol pripravený na mňa.
- Dal si gumu ani neviem ako rýchlo a už bol vo mne. Strašne tvrdo ma prašil a ja pripita som mu držala. Krava.
- A sakra. A ďalej ?
- No nič celý čas ma na koberci odzadu dával asi 15 max 20 minút. Skoro som sa urobila .
- A ako to skončil? Do gumy ?
- Hmm. Tomáš to nie .
- Tak ako ? Čo tá ostriekal ?
- Nie. Vravel že už bude že mi ta dá do úst. Bože ako to ja ľúbim, jesť. Véd vieš.
Tak rýchlo vytiahol. Taka som bola stiahnutá, že mu guma ostala zo mňa trčať v pičke.A rýchlo mi ho dal do úst, dohonila som ho a už striekal.
- Bože Evička ty si číslo. Úžasné.
- Čo úžasné? Krava som. Obyčajná trúba. Co teraz. Sa hanbim. Som jak kurva.
- Ale čo to riešiš. Véd mal gumu a užila si si.
- Neurobila som sa. Zase až keď odišiel sama. Klasika v sprche a spomienky na UK.
- To ma mrzí. Ale tak snáď už bude pokoj. Koľko tam ešte budeš.?
- Dva týždne ešte Tomáš. Sakra.
- A on ?
- Tiež. Mame rovnaké termíny aj procedury. Takže sa stále stretávame. A neviem sa ho zbaviť .
- Kašli na to Evka. Hlavne sa netráp. Véď mal gumu. Pohoda. Už si to zažila. Zvládneš to
- Joj. Ďakujem Tomáš. Snáď ano. Prídi ma pozrieť
- Dobre Evička Véd prídem na pokec a kávu.
- Iba ?
- Jasne. Véd máš parťaka
- Netrep. To bol omyl.
- Ok. Vidíme sa. Musím do sprchy.
Musel som sa ísť umyť. Celý som bol od semena čo som striekal z nej.
A to nebol úplný koniec.