Evička tričko . Počiatok

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Dukolas
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Od mlada mam šťastie na zadané ženy. Viem tk s nimi. Mojou špecialitou je mokrý orgazmus, tvrdý sex a hlavne viem zo slušnej ženy urobiť náruživu kurvičku ,ktorá časom podrží hocikomu.

Evička tričko . Počiatok

Příspěvek od Dukolas »

Tento príbeh sa skutočne stal. Stal sa v Anglicku . Boli časy ,keď sme sa tam postretavali komunita Slovákov a Čechov. Vytvorili sme jednu veľkú partiu ,dá sa povedať bublinu okolo mesta Oxford. Časté žurky, spoločné akcie. Makali sme na vlastnej budúcnosti. Teda nie všetci. Zopár z nás, ktorí sme boli nezadani sme skôr pracovali na prítomnosti. Užívali sme si. Ja vtedy okolo 30 rokov. Svet gombička. Bola práca, bol chlast ,žúrky a sveta žiť. V našej Čs bubline však boli aj zadané dvojice. Oni naozaj makali ,šetrili peniaze. Manželky ,snúbenice, frajerky po večeroch žehlili, strážili deti a pod... Každá libra do prasiatka ,tak ako manžel, frajer,snúbenec naplánoval. Na nový sporák, tehlu,obklad ,auto doma na Slovensku. Sém tam výlet po okolí a sem tam nejaká tá party v zdielanom doma. Raz sa taka party konala aj u nás. Bývali sme vtedy 4 chalani v jednom dome. Kúpilo sa pivko ,navaril guláš, niečo sa grilovalo. Postupne sa začala schádzať naša Čs smotánka. Zaujímavá bola jedna dvojica. Peter z Púchova a jeho ešte vtedy len priateľka Evička. Normálna dvojica s istou buducnosťou. Šetriť na dom ,potom svadba ,šetriť na investičné byty ,potom dieťa, prvá dovolenka pri mori a ved to poznáte. Makať, šetriť, makať šetriť. Ale mladosť je krásna a treba aj sem tam vypustiť páru. V tom bol Peťo zelenač. Ten sa trošku napil a zmorila ho únava z gardeningov, prace v reštyke a neviem čo ešte stihal. No Evička bola iný ďábel. Veriaca mladá, krásna štihlonoha brunetka s modrými očami ,krásnymi trojkami. Veľmi slušne žieňa. Ale pozor. Len po tretí pohor hocičoho tvrdeho. Potom to začalo. Trhanie pančúch, sťahovanie tričká. Ale len v rámci alkoholoveho opojenia, srandy ,zábavy. Volali sme.ju preto Evička tričko. Ani vo sne by ma nenapadlo ,že práve na tejto našej pravidelnej ožierke sa stane niečo ,čo som ani naplánoval, ani tomu nepomahal. Proste som sa s Evičkou ocitol u mňa na izbe sám. Ja som mal už tak 2 v žile určite, ona tiež. Vrhli sme sa na seba ,začali bozkávať a hneď aj sťahovať oblečenie. Vtedy som ju prvý krát ochutnal. Peter spal dakde na gauči. Lenže dom bol plný a toto fakt nebolo bezpečné a tak rýchlo ako to začalo to aj skončilo. Ani som si to ráno moc nepamätal. Iba mi prišla sms od Evičky že čo to malo znamenať a ze sa musíme stretnúť a vysvetliť si to. Tak sme sa dohodli a stretávali a vysvetľovali a bozkávali, ošahavali navzájom v aute dobrého pol roka. Vždy len fajka v aute ja urobiť prstami ju ona mňa.Semeno jej chutilo do poslednej kvapky. Nechcela o sexe ani počuť. Vraj to nemôže urobiť. Ja som bol slobodný a bolo mi všetko jedno. Pretiahol by som aj vodarensku trubku . Aj to tak bolo a Evička to o mne vedela. Vedela všetko. Vedela že som pretiahol čo malo krvný obeh okrem rovnakého pohlavia. Až raz sa mi naskytla príležitosť byť sám doma a jej Peter na Slovensku niečo vyriešiť. Asi lacnejšieho zubára. A tak sme sa konečne stretli sami u mňa. Pohár červeného Evičke vždy dobre padne a ten druhy naštartuje presne to čo som potreboval. Jej zmenu z veriacej slušnej dievčiny na povolnú nadržanú kurvičku. A konečne to prišlo. Rozbalil som si ju ako vianočný darček. Jej nádherné prsia som si po dlhom čakaní vychutnal v kľude a bezpečí mojej izby na veľkej posteli. Vzájomný oral nesmel chýbať a to jej : Môžem si pofajkať ? Ma dostavalo do varu. Evička milovala fajčiť tvrdeho vtáka. Ale úloha bola jasná. Ošukať ju tak aby chcela zase a znova. A tak som ju konečne napichol. Krásne na jeden záťah bez gumy ,hlboko dnu. Nastal ten krásny pocit tesneho zovretia. Teda mal som rôzne kundicky ale táto bola iná. Takú slasť som ešte nikdy necítil. Vystrelilo ma to do inej dimenzie. Krásne ma sťahovala ,štavičky mazali čo mali a my sme si to krásne rozdávali v každej možnej polohe. Evička sa urobila snáď tri krát a ja som bol v tranze keď som ju od zadu plnil semenom až po okraj. Konečne som dosiahol svoje. Bola moja. Teda stále Petrova ale ten furt makal na ich spoločnej budúcnosti a ja som makal na jeho Evičke. Od vtedy už pravidelne. Chodievala často ,vždy keď bol dom prázdny. Niekedy keď bol Peter v práci chodieval som ja za ňou. Bol to krásny pocit plniť ju semenom a tak ju posielať domov za svojím milačikom. Bol som im aj na svadbe . S celou partiou. Evička bola krásna nevesta a keď som s ňou tancoval tak sme si šepkali naše tajné sprostosti navzájom do uška. Ako to už musí skončiť a pod.... Mesiac po svadbe mi už jej obrúčka zdobila vtáka keď mi ho pri fajke honila a bol to krásny pohľad. Evička tričko chodila ku mne pravidelne na spestrenie jej života 3 roky. Potom sme každý išli svojou cestou. Ja na nejaký čas do Kanady ,oni s Petrom domov na Slovensko dokončiť dom ,splodiť syna a žiť krásny spoločný život. Evička bola jedna z viacerých zadaných žien, ktoré mi osud dal do cesty a trebalo ich obšťastniť. Pretiahnuť, uspokojiť, aby sa mohli vrátiť spokojne k svojim partnerom. Ale tak tesnú kundičku som už nikdy nezažil.
Odpovědět