Príbeh je ešte z roku 2015 tušim. To už Evička mala dcérku ,ževraj zo svojim mužom (čomu neverim ani ja a asi ani ona ) ,lebo už v Bardejove v kupeloch ju plnil pán Milan a v ďalšich kúpeloch akýsi judr. zo Žiliny. Potom otehotnela ,tri roky doma poslušne chovala dcerku. No a potom prišiel zase čas vyraziť do kúpelov. Tri týždne slobody. Iba občasna navšteva od manžela s dcerou. Inač cez týždeň procedury a večer kúpelnicky program. A takto večet spoznala aj Kanaďana Johna. Kedže Evička vie perfektne anglicky ,tak nebol problem komunikovať a John bol rád ,že v zaprdených Dudinciach spoznal niekoho fajn s kym sa dá pokecať a traviť volný čas. A tak ju obletoval. Bol to pánko v rokoch ,okolo 55 . Statný podnikateĺ s koreňmi na Slovensku ,syn emigranta a Kanaďanky. Takmer 2m vysoký ,ryšavý típek s pivným pupkom ,širokými ramenami ,žoviálny ,vášnivy motorkár a vinár. Evičke sa priatelsky venoval.aspoň tak sa jej zdalo ,držala sa na uzde a len si uživala jeho spoločnosť.
Až raz prišiel zlom. John vymyslel návštevu lokalnej vinnej pivnice v susednej dedine. A tak sa tam vybrali na prechadzku. Popijali vinko ,bavili sa ,Evička prekladala pribehy lokálneho vinára,čas plynul a alkohol robil svoje. Cesta naspat už v taxiku. Bolo už dosť hodin a Evička sa nejak ptirodzene na zadnych sedačkach pritúlila k nemu do náručia . Bol to len kúsok a jej mikrospánok prerušilo zastavenie taxika pred Johnovym hotelom Minerál. Samozrejme ju ako gentlaman pozval na poharik k sebe a potom že ju odprevadi k nej. Neodmietla. Evička v naladičke no.
A tak skončili u neho na izbe. John ju objal a chcel poďakovať za pekny večer. A v tom sa to zlomilo.
- Neviem čo to do mňa vošlo. No ale mala som už v sebe vela vina ,tyždeň som už nešukala a tak som sa k nemu privinula trochu viacej ako by sa patrilo. Taky statný chlap a to jeho náručie. Samozrejme to vycítil a začal ma hladiť. Pobozkal opatrne na krku a bola som stratená. Zrazu sa zatočl svet a začali sme sa olizovať ako pubeerťaci ,vášnivo uplná divočina. Doslova zo mňa trhal veci a ani neviem ako a bola som len v gaťkach ,cmulal mi prsia a pritom sa vyzliekal. Dal si dole nohavice aj s trenkami a ja som rukou nahmatala toho jeho hada pod velkym bruchom. Bol už riadne nadržaný a velky ozaj ako had. Ani nečakal a rovno ma stlačil na kolena a chcel aby som mu ho fajčila. Bol naozaj divoky a vedel čo chce a ako si to zobrať. A ja sprostá opitá som zase podlahla. Doslova nechápem. Ten jeho pivný pupok,ani nebol môj tip ale ta jeho dominantná povaha a maniere robili asi svoje a už som ho cmulala. Mal ryšavé zarastené vajcia a nadherneho velkeho vtáka. Aj hruby bol a tak som si ho davala kolko to šlo.
- No viem si to predstaviť ,ty a velky vták. Máš na takych šťastie.
- Riadane mi držal hlavu a urcoval si tempo. Tiekla som z toho. Cukalo mu v ňom ale vytiahol a už si ma nastavoval od zadu.Ani ma nelizal,ani neskusil či som otvorená prstami. Vedel že som. Išiel na istotu.
- Gumu ,gumu si daj. Len som prosila v angličtine. Ale bolo mi to prd platne ,lebo žiadnu nemal a ja som odmietala len na vonok. Ajtak som chcela ved vieš čo?
- No jasne. Ved ty to vždy tak chceš. Maš to v sebe.
- Hej,.Čstá štetka čo sa chce dať jebať na ostro a citit semeno.
- Presne.
- A tak ma aj ošukal. Nastavil si ma a na jeden záber si ma doslova natiahol na toho vtáka . Až ma to na chvilu zabolelo, keď mi ho natlačil až na kŕčok maternice. Povitiahol a znova. Šukal ma tak asi 15 minút a ani nič nepovedal,len fuňel a zrazu som citila ako sa napol a striekal tu jeho horúcu mrdku do mňa.
Potom vytiahol,otočil si ma a ja som ho poslušne očistila. Tu noc som spala u neho.
Ráno skoro odišla k sebe dala sa dokopy. A to bol začiatok šukania v Dudinciach.
- No ale tento ma naučil aj veci ktore som nikdy nerobila. Bože. Taky tučko nechutny ryšavý ,ale vedel ako na mňa.
- Bral si ma ako poslednú kurvu a ja som poslušne k nemu chodila ,kedy sa to len dalo.
Dokonca som mu aj lizala riť ,taku zarastenu,chlpatú. Až som sa potom hnusila sama sebe. Ale keď mi napisal vždy som poslušne prišla a držala ,robila čo si povedal,rozkázal. Úplná kurva subinka. A to som teda nečakala.
Vedel ma riadne pretiahnuť.
- A ako to dopadlo ?
- No čo ti poviem. Cez tyždeň som chodila k nemu a šukal ma ako si zachcel a cez vikend prišiel manžel s malou . To som si kus oddychla ,lebo na izbe s malou som s mužom nič nemohla. V nedelu odišli na obed a večer ma už šukal John s tym jeho kladivom. Vieš si predstaviť ten obraz v zrkadle ?
- Ja na kolenach ,hlava pod tym jeho bruchom a v ustach ten jeho velky vták. Alebo ako je on predklonený a ja mu rozťahujem zadok a lížem ritný otvor ,honim vtáka.
- No ty si čislo. Riadne si ťa omotal okolo prsta
- Totalne. To boli dva týždne absolutného sexu. Ani raz ma nelizal ,nič. Len ma šukal. Vačšinou od zadu alebo som pod nim ležala a plnil ma zakaždým. Iba raz som ho vyfajčila dokonca. To keď sme sa lučili a ráno naposledy som mu to urobila už len ustami. Na tie jeho vrlkr chlpate vajcia a vtaka nikdy nezabudnem. A teda semena mal vždy mega veľa.
- Si si pochutila čo ?
- No raž uplne a inokedy len to čo mu v ňom zostalo alebo co zo mňa na neho vytieklo a zlyžala to z neho. Vieš ze lubim tu chuť.
A taketo príbehy ma Evička za plné vrece. Na buduce Vám napišem ako zažila černocha v Piešťanoch. Tieto jej kúpelnicke zážitky.