Evička Kúpele Dudince

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Dukolas
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Od mlada mam šťastie na zadané ženy. Viem tk s nimi. Mojou špecialitou je mokrý orgazmus, tvrdý sex a hlavne viem zo slušnej ženy urobiť náruživu kurvičku ,ktorá časom podrží hocikomu.

Evička Kúpele Dudince

Příspěvek od Dukolas »

No a máme tu ďalši príbeh od mojej známej Evičky ,ktorú som dlhe roky klátil kamošovi v Anglicku a potom aj par krát doma. Tento krát je príbeh bezo mňa a je to len Evičkyn zázitok ,ktorý mi prerozpravala ,ked sme sa po dlhom čase stretli na káve v Martine a potom som ju pretiahol v aute. Samozrejme som jej to všetko naložil na plno do šušky tak ako to má rada. Ale to je nepodstatny zážitok ,ktorych,podobnych bolo velmi veľa. Ta Rakšianska dolina by vedela rozprávať svoje. :-) Ale naspäť k Evičke.
Príbeh je ešte z roku 2015 tušim. To už Evička mala dcérku ,ževraj zo svojim mužom (čomu neverim ani ja a asi ani ona ) ,lebo už v Bardejove v kupeloch ju plnil pán Milan a v ďalšich kúpeloch akýsi judr. zo Žiliny. Potom otehotnela ,tri roky doma poslušne chovala dcerku. No a potom prišiel zase čas vyraziť do kúpelov. Tri týždne slobody. Iba občasna navšteva od manžela s dcerou. Inač cez týždeň procedury a večer kúpelnicky program. A takto večet spoznala aj Kanaďana Johna. Kedže Evička vie perfektne anglicky ,tak nebol problem komunikovať a John bol rád ,že v zaprdených Dudinciach spoznal niekoho fajn s kym sa dá pokecať a traviť volný čas. A tak ju obletoval. Bol to pánko v rokoch ,okolo 55 . Statný podnikateĺ s koreňmi na Slovensku ,syn emigranta a Kanaďanky. Takmer 2m vysoký ,ryšavý típek s pivným pupkom ,širokými ramenami ,žoviálny ,vášnivy motorkár a vinár. Evičke sa priatelsky venoval.aspoň tak sa jej zdalo ,držala sa na uzde a len si uživala jeho spoločnosť.
Až raz prišiel zlom. John vymyslel návštevu lokalnej vinnej pivnice v susednej dedine. A tak sa tam vybrali na prechadzku. Popijali vinko ,bavili sa ,Evička prekladala pribehy lokálneho vinára,čas plynul a alkohol robil svoje. Cesta naspat už v taxiku. Bolo už dosť hodin a Evička sa nejak ptirodzene na zadnych sedačkach pritúlila k nemu do náručia . Bol to len kúsok a jej mikrospánok prerušilo zastavenie taxika pred Johnovym hotelom Minerál. Samozrejme ju ako gentlaman pozval na poharik k sebe a potom že ju odprevadi k nej. Neodmietla. Evička v naladičke no.
A tak skončili u neho na izbe. John ju objal a chcel poďakovať za pekny večer. A v tom sa to zlomilo.
- Neviem čo to do mňa vošlo. No ale mala som už v sebe vela vina ,tyždeň som už nešukala a tak som sa k nemu privinula trochu viacej ako by sa patrilo. Taky statný chlap a to jeho náručie. Samozrejme to vycítil a začal ma hladiť. Pobozkal opatrne na krku a bola som stratená. Zrazu sa zatočl svet a začali sme sa olizovať ako pubeerťaci ,vášnivo uplná divočina. Doslova zo mňa trhal veci a ani neviem ako a bola som len v gaťkach ,cmulal mi prsia a pritom sa vyzliekal. Dal si dole nohavice aj s trenkami a ja som rukou nahmatala toho jeho hada pod velkym bruchom. Bol už riadne nadržaný a velky ozaj ako had. Ani nečakal a rovno ma stlačil na kolena a chcel aby som mu ho fajčila. Bol naozaj divoky a vedel čo chce a ako si to zobrať. A ja sprostá opitá som zase podlahla. Doslova nechápem. Ten jeho pivný pupok,ani nebol môj tip ale ta jeho dominantná povaha a maniere robili asi svoje a už som ho cmulala. Mal ryšavé zarastené vajcia a nadherneho velkeho vtáka. Aj hruby bol a tak som si ho davala kolko to šlo.
- No viem si to predstaviť ,ty a velky vták. Máš na takych šťastie.
- Riadane mi držal hlavu a urcoval si tempo. Tiekla som z toho. Cukalo mu v ňom ale vytiahol a už si ma nastavoval od zadu.Ani ma nelizal,ani neskusil či som otvorená prstami. Vedel že som. Išiel na istotu.
- Gumu ,gumu si daj. Len som prosila v angličtine. Ale bolo mi to prd platne ,lebo žiadnu nemal a ja som odmietala len na vonok. Ajtak som chcela ved vieš čo?
- No jasne. Ved ty to vždy tak chceš. Maš to v sebe.
- Hej,.Čstá štetka čo sa chce dať jebať na ostro a citit semeno.
- Presne.
- A tak ma aj ošukal. Nastavil si ma a na jeden záber si ma doslova natiahol na toho vtáka . Až ma to na chvilu zabolelo, keď mi ho natlačil až na kŕčok maternice. Povitiahol a znova. Šukal ma tak asi 15 minút a ani nič nepovedal,len fuňel a zrazu som citila ako sa napol a striekal tu jeho horúcu mrdku do mňa.
Potom vytiahol,otočil si ma a ja som ho poslušne očistila. Tu noc som spala u neho.
Ráno skoro odišla k sebe dala sa dokopy. A to bol začiatok šukania v Dudinciach.
- No ale tento ma naučil aj veci ktore som nikdy nerobila. Bože. Taky tučko nechutny ryšavý ,ale vedel ako na mňa.
- Bral si ma ako poslednú kurvu a ja som poslušne k nemu chodila ,kedy sa to len dalo.
Dokonca som mu aj lizala riť ,taku zarastenu,chlpatú. Až som sa potom hnusila sama sebe. Ale keď mi napisal vždy som poslušne prišla a držala ,robila čo si povedal,rozkázal. Úplná kurva subinka. A to som teda nečakala.
Vedel ma riadne pretiahnuť.
- A ako to dopadlo ?
- No čo ti poviem. Cez tyždeň som chodila k nemu a šukal ma ako si zachcel a cez vikend prišiel manžel s malou . To som si kus oddychla ,lebo na izbe s malou som s mužom nič nemohla. V nedelu odišli na obed a večer ma už šukal John s tym jeho kladivom. Vieš si predstaviť ten obraz v zrkadle ?
- Ja na kolenach ,hlava pod tym jeho bruchom a v ustach ten jeho velky vták. Alebo ako je on predklonený a ja mu rozťahujem zadok a lížem ritný otvor ,honim vtáka.
- No ty si čislo. Riadne si ťa omotal okolo prsta
- Totalne. To boli dva týždne absolutného sexu. Ani raz ma nelizal ,nič. Len ma šukal. Vačšinou od zadu alebo som pod nim ležala a plnil ma zakaždým. Iba raz som ho vyfajčila dokonca. To keď sme sa lučili a ráno naposledy som mu to urobila už len ustami. Na tie jeho vrlkr chlpate vajcia a vtaka nikdy nezabudnem. A teda semena mal vždy mega veľa.
- Si si pochutila čo ?
- No raž uplne a inokedy len to čo mu v ňom zostalo alebo co zo mňa na neho vytieklo a zlyžala to z neho. Vieš ze lubim tu chuť.

A taketo príbehy ma Evička za plné vrece. Na buduce Vám napišem ako zažila černocha v Piešťanoch. Tieto jej kúpelnicke zážitky.
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Evička Kúpele Dudince

Příspěvek od Mildas155 »

moc pěkné dik
Odpovědět