Další zpověď na přání od mojí kurvy...

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
cuckoldboy
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Další zpověď na přání od mojí kurvy...

Příspěvek od cuckoldboy »

Píšu ti povídku o mých sexy dobrodružstvích, asi ti nemusím říkat, že jsem kurvička, ať příběhy mluví za mě!

Zavzpomínala jsem si na „poprvé“, když jsem za ním šla a jak to vůbec celé odstartovalo. Ten příběh znáš, našla jsem i konkrétní povídku, ale bylo a hezké a vzrušující si na to teď vzpomenout.
Zpětně je to až k neuvěření, že jsme začínali trochu nesměle a bála jsem se jaké to s ním bude, jestli mě nezabije a trochu mi mravenčilo v břiše při očekávání nového zážitku cestou za ním.. ale to vlastně asi pokaždé. A postupem času se ostýchavé pocity měnily v touhu a chuť být s ním a nechávat se sprostě šukat, klidně několikrát za noc a pak se ráno probouzet se stojícím penisem na ještě pořád malinko unavené pipince..
Líbilo se mi s ním psát sprosťárny, fotit se nahá, předvádět se mu, aby mě pak chtěl ještě víc a hodně mě rajdilo, jak moc se mu líbím a jak touží po tom, abych tam chodila co nejčastěji. I teď když na to myslím a píšu ti to jsem trochu vlhká..i předtím jsem byla, třeba psaní ze Slovenska po nocích s ním mě často přivedlo k hezkému orgasmu, navzdory únavě..stejně jsem si to pak udělala.
Měla jsem ráda ranní sexy, kdy už vyprchal alkohol, ale pořád jsme to chtěli dělat, když mě nahou na boku po probuzení hladil..od krku, přes prsa, pas a bříško až na boky..a skončil mezi stehny.. abych mu znovu podlehla. Říkal, že mě předse nemůže nechat jen tak být, když má „tohle v posteli“..
Vždy mě vzrušovalo jeho nadržení a to jak se na mě kouká, jak se v něm postupně probouzí ta úchylná stránka. Časem se měnil i náš sex od úplně obdivných prvních návštěv až po zvrácenosti ke konci.
Měla jsem se nechat přemluvit na tu trojku.. to zpětně trochu lituji. Líbila se mi.. a pořád se mi líbí představa, že jsou tam na mě 2 a všichni už na začátku víme co se bude dít a proč jsme tam přišli. Často si představuju, jak sedím u něj na gauči, a oni vedle mě, každý z jedné strany a nadrženě mě hladí a líbají a svlíkají..a dělají mi to rukou, a já jsem vlhká a svolná ke všemu.. a pak střih a ležím na jednom z nich a ten druhý si za mnou honí a pak se ve mě střídají a já se líbám s tím pode mnou a prsama mu narážím o obličej a pak jsou ve mě oba najednou..jeden v zadečku a druhý v pipince… ( v mý hlavě to jde snadno) a já mám pocit, že jsem úplně plná a děsně vzrušena a pak se chvilkou hýbou jen malinko, je v zadečku jenom žaludem a v pipince naopak strašně hluboko a moc se chci udělat a taky to udělám… no tohle se bohužel nestalo..
Ale…pocitů plné pipinky a taky zadečku bylo dost. Líbil se mi i ten první anál, když jsem měla spoutané ruce a nahá ležela jen tak pohozená na břiše na gauči a nemohla udělat nic s ním, že mi ho tam za chvilku strčí, nijak to korigovat, jen doufat, že snad bude něžný.. ne nebyl. Dělal to totálně pro svoje potěšení, hluboko a dost vzdychal a po hlubokých přírazech se do mě vystříkal…
Mnohem lepší byl ale celý anální večer na bytě na Nádražní, kde mě muselo slyšet i pár dalších ulic. V kabelce jsem si přinesla všechno svoje náčiní.. a měla anální dildo v zadečku už když jsme to dělali předtím..víš jak moc jsem s ním vlhká.. všechno bylo hezky šťavnaté a mlaskalo to…ale pak jsem anální kolík vyměnila za větší a hrála si s ním..zasouvala ho jen na kraj a pak dovnitř úplně celý a chvilku ho tam nechala a zahýbala s ním proti pipince..ta už byla moc nateklá..ptal se jestli si to může natáčet, já mu to dovolila a on byl děsně nadrženej. a pak mi to dělal do zadečku jako zvíře, byl jen rukama v kliku opřenej u mý hlavy a moc přirážel a křičel a vzrušovalo ho jak řvu já..takhle jsme to dělali určitě třeba 15 minut..trochu mě to bolelo, ale zároveň to bylo zvláštně vzrušující..a pak mě vystříkal. Zeptal se mě, jak je možný, že jsem to předtím nechtěla a najednou jsem taková milovnice a mám anal jak „highway“..chtěla jsem se urazit, ale měl to být kompliment a udělal mi to hezky, tak jsem se nezlobila :P
Pokaždý, když jsem pak na něj vytáhla tyhle analdildo srandy tak ho měl strašně naběhlej a tvrdej, až jsem se ho trochu bála, ale bylo sexy ho mít takhle v moci….
Měla jsem ráda, když mu moc stál a ty první přírazy při každé návštěvě..nejvíc tehdy před naší svatbou, jen v černém síťovaném bodyčku, které sem si rozepla a čekala na něj chvilku na kolenou s rukama opřena o opěradlo gauče..a pak ho do mě strčil a já myslela, že mi vybouchne mozek jak byl velké přesně tak, aby mě to nebolelo, ale zároveň bylo všeho strašně moc a je to asi jedno z největších vzrušení, jaké jsem v životě zažila a i teď si ho dokážu přesně vybavit.. a pořád to se mnou dělá stejný věci...tehdy jsem si i řekla, že s tebou to nikdy takhle „plný „ pocit nebyl..
Stejně ráda si vzpomínám na to, jak moc ho vzrušilo, když si uvědomil, že mu fakt dovolím, aby mě vystříkal do pipinky. Myslím, že celý ten večer a sex ho hodně bavil, hodně jsme se smáli a povídali si, já moc nepila, a pak jsme to dělali nejprve na gauči a pak se přesunuli do postele a tam, když byl na mě a já s rozkročenými nohami, když jsem mu řekla, že to chci dovnitř..to bylo jak elektrika. Zakalil se mu pohled vzrušením, pak se ještě zeptal jestli může, párkrát hodně přirazil a pak jsem už jen cítilla jak se ve mě cuká a dál přiráží a zavírá oči vzrušením z orgasmu.
Byl to od začátku velký obdivovatel mý pipinky a oholení.. Lízání s ním mě taky bavilo, ale raději jsem mu to pusou dělala já…
Vždy ho hodně rozdráždilo, když jsem mu kouřila na kolenou na gauči a on přede mnou stál a já na něj u toho koukala a sliny mi tekly kolem pusy, jak jsem je nestíhala polykat..anebo když jsem mu sála koule, tak jak to dělávám tobě..on na zádech.. a u toho mu to dělala rukou. To vždy hodně hekal a říkal ať mu to tak dělám..a jak se mu to líbí.
Celé na této avantýře bylo asi nejprostší jak moc jsme se znali a že ty návštěvy nebyly jen dobrý den , svlíkni se a ošukám tě. někdy moc mluvil, ale pak se mi to s ním líbilo a měla jsem ho trochu ráda..spala v jeho tričku bez kalhotek…ráno se s ním líbala a zakrývala se jeho rukou a tulila k ní v spooningu.. pouštěli jsme si písničky a pak to znovu dělali..a já se pak styděla jít domů, protože mi uvnitř bylo hezky…
Trebus
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Další zpověď na přání od mojí kurvy...

Příspěvek od Trebus »

Za mě je to dobré, originální a zajímavé. Palec nahoru :D
Odpovědět