V září jsem byl s přítelkyní v Saunii v Bohnicích. V odpočinkové místnosti jsem jí po druhém kole trochu "naladil" A pak jsem jí s erekcí odtáhnul do pánských sprch. Jsou tam takové kóje s lítacími dveřmi, které se dají zavřít dovnitř a sprchový box je otevřený všemu. Ve sprchách, kde jsou asi čtyři boxy, byli nějací chlapy a jeden se tvářil překvapeně, když jsem si jí tam za ruku vtáhl do poslední sprchy a ještě před nim z ní stáhl prostěradlo. I moje prostěradlo jsem pověsil na háček před sprchou a vtlačil jí do kóje, kde jsem jí zatlačil na kolena a strčil jí ocas do pusy. Ochotně mi ho začala kouřit a vůbec jí nevadilo, že ti chlapi se nahrnuli před naší sprchu a koukali se na nás. Kouřila mi ho jak o život a při tom se koukala na metr od ní už stojící čuráky. Dva to nevydrželi a začali si je honit ...
Po chvilce jsem si jí postavil, otočil, ohnul a zasunul. Pustil tu sprchu a začal si jí šukat... To už honili všichni tři a ona vzdychala jak o život. Když jsem jí zvednul nohu a ukázal jim její píču, hned se jeden udělal. Nebýt té sprchy, postříkal by mi jí svým semenem. Když jsem se do ní udělal já a pak mi z ní vyjel, jeden z těch diváků si o ní řekl. Jak byla ještě předklonu, vzal jsem mu ruku a přiložil mu jí krátce na její kozu. "Ne, mám jí zaplacenou na celou noc, ale za kilo ti dám na tu kurvu číslo"
V tom se mi probrala, narovnala se a vystrčila nás ze sprchy. Z poza zavřených dveří jen houkla "šampón!" Krátce na to vyšla ze sprchy a nahá, s prostěradlem v ruce prošla kolem nás a do zkoprnělích ksichtů řekla "za kilo vám dá číslo a já jsem za 5 litrů na páteční noc"
Víkend na to sama řekla, že by jsme mohli zase do Saunie. Ale to už je jiný příběh, I když už trochu drsnější...
PP Saunia Bohnice
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
jdiver3
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
Elberet
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: PP Saunia Bohnice
Tak šup sem s tím druhým víkendem.