Pracovní podvod

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Elberet
Pár slov o nás: neuvedeno

Pracovní podvod

Příspěvek od Elberet »

I. kap. Moje nevěra

Asi před dvěma týdny někdo z práce roznesl drb, že nadbíhám jedné naší nové kolegyni. Ten pracovní drb by mi až tolik nevadil, kdybych se o něm nedozvěděl rovnou od mé přítelkyně. Nebudu lhát, nebylo to nic příjemného, obhajovat se, vysvětlovat, že jsem nic neudělal, a že tu slečnu ani neznám. Nejhorší na tom všem je to, že jsem s ní nikdy nic neměl a v podstatě se ani neznáme.

Přítelkyně po několikahodinovém omlouvání a vysvětlování souhlasila, že jí mohu pomoci opět vybalit napůl sbalené věci zpět do skříní. Musel jsem slíbit, že se na kolegyni už nikdy ani nepodívám, což mi zase tolik nevadilo, když se stejně neznáme. Druhá o to horší podmínka byla ovšem horší. Mohl jsem si vybrat, buď změním práci, nebo začnu nosit pás cudnosti pro muže. Aby mi mohla plnohodnotně odpustit, musím pás cudnosti nosit v režimu 24/7 do té doby, dokud se zcela nezahojí všechny rány, které jsem své milované Markétce způsobil.

Z práce jsem teď musel chodit rovnou domů. Po příchodu jsem se muset vždy nahlásit přes videohovor, že jsem opravdu doma. Žádné pivo s kamarády po práci, žádný fitness, takže jsem býval pokaždé doma dříve než Markétka, která z práce chodila zpravidla až okolo šesté až sedmé hodiny. Vždy jsem tedy stihl přichystat společnou večeři a doufal, že moje láska brzy zapomene na ten hrozný zážitek, a náš život se vrátí do starých kolejí. Po večeři následovala vždy minimálně hodinová masáž chodidel, potom se nechala ještě vylízat a já pokaždé doufal, že mě odemkne a pomiluje se se mnou. Jakmile se udělala, a že to byly opravdu mocné orgasmy, odstrčila mě, dala mi pusu a utekla do sprchy. Po sprše jsme pustili nějaký film a Markétka do hodiny usnula.

II. kap. Moje prozření
Osmý den uzamčení jsem sám sebe nachytal, že se normálně těším, až ucítím tu omamnou vůni nohou mojí Markétky. Tyhle myšlenky začaly dopoledne, odpoledne se to už nedalo vydržet. Nadrženost se ve mě mísila s pocity vzrušení z odpíraného sexu a zároveň na povrch vyplouvaly pocity méněcennosti a radosti z podřízenosti vůči mé Paní. Nemohl jsem přestat myslel na to, jak si Markétka ráno oblékala černé silonky a představoval si, jak mi v nic přejíždí po obličeji ze strany na stranu a hladí mě.

Když jsem přišel domů, úplně jsem se celý nadržeností klepal. Koule jsem měl přeplněné k prasknutí, takže se mi pás cudnosti nemilosrdně zarýval za koulemi a klec zároveň hezky bránila ztopoření penisu, že jsem málem zapomněl zavolat a ohlásit příchod. Naštěstí jsem si vzpomněl včas, takže se Markétka moc nezlobila, když jsem přiznal, že jsem málem zapomněl. Po obligátním rutinním hlášení, co jsem všechno dělal a kde jsem všude byl, mi Markétka sdělila, že se na mě už nezlobí a věří, že jsem s kolegyní nic neměl, ale zároveň přiznala, že se jí moc líbí, jak jí teď rozmazluju, takže se bojí mě odemknout. Prý si někde na internetu přečetla zpověď nějakého cuckolda, že po odemčení přestává být tolik úslužný.

Když se mi Markétka tak hezky svěřila, rozhodl jsem se vyklopit, co od rána tíží zase mě a že nedokážu přestat myslet na její nohy v těch černých silonkách. Čekal jsem, že když vybalím, jak se chci mazlit s jejíma nožičkama v silonkách, tak se mi akorát tak hezky vysměje. Místo toho ale s naprostým klidem sdělila, že záliba o ženské nohy je u submisivně založených jedinců běžná věc. Hrozně jsem se styděl a snažil jsem se oponovat, že já přeci nejsem žádný submisiv. Markéta mě ovšem totálně uzemnila, že dominantní chlap by si zaprvé nikdy nenechal zamknout penis pod zámek a zadruhé se nemám za co stydět. Hovor potom utnula, protože k ní do kanceláře přišel šéf a něco nutně potřeboval. Do minuty mi pak přišla fotka jejích nožiček se sdělením, že má sice moc práce, ale bude se snažit dnes přijít domů co nejdříve a na masáž si dnes nechá ty silonky. Nevěděl jsem co odepsat, tak jsem napsal jen, že se moc těším a šel připravit večeři. Než jsem stačil odepsat, přistála mi další zpráva s odkazem na deníček, o kterém Markétka mluvila před chvílí do telefonu.

III. kap. Karta se otáčí
Makétka přišla z práce skutečně o něco málo minut dříve než obvykle, ale zato byla totálně ztahaná, a to byl teprve čtvrtek. Příchod, pusa i večeře proběhly v rámci nově zajeté rutiny, jenom dnes jsme u večeře jsme neprohodili skoro ani slovo. Měl jsem strach z toho, jak hrozně jsem se těšil na dnešní masáž, že jsem nedokázal říct ani slovo. Na Markétce bylo vidět, že je opravdu hodně unavená, takže mi akorát ve zkratce vypověděla, co je nového v práci.

Dojedli jsme, Markétka mi pochválila jídlo a pak jsme oba čekali co udělá ten druhý. Těch deset minut ticha se zdálo nekonečných. Stydíš se?, zeptala se mě moje láska. Sklopil jsem oči a souhlasně přikývl. Následovala ještě delší asi jedna minuta ticha, kterou prolomila opětovně Markétka se slovy, tak se přesuneme na gauč k telce. Sedl jsem si na koberec Markétka si natáhla nožičky jako obvykle a čekala, co se bude dít. Všechno probíhalo jako obvykle, akorát dnes si Markétka nešla nejdříve osprchovat nohy, ale sedla si na gauč tak, jak přišla z práce.

M: tak se nestyď, vždyť jsi mi nohy masíroval i včera a předtím minimálně čtyřikrát do té doby, co jsi pod zámkem.
Já: no, celkem jsem ti je zamčený masíroval už sedmkrát.
M: a pročítal jsis ty stránky, co jsem ti poslala?
Já: hmmmm
Začal jsem s masáží. Bylo to jiné než jindy, takový pocit studu jsem ještě nikdy nezažil. Markéta nosí v práci celý den kozačky, takže její nohy byly celodenním nošením opravdu poznamenané. To, co ostatním lidem smrdí, byla pro mě rajská vůně, kterou jsem se snažil nenápadně nasávat nosem. Ponížení z celé téhle situace ve mě vyvolávalo obří návaly vzrušení a já v tu chvíli toužil po jediném, políbit Markétu přímo zespodu na chodidla.

M: no nezníš moc přesvědčivě, jestli je to na tebe moc, řekni si.
Já: všechno je v pořádku, jen je to pro mě celé nové a stydím se, že se mi líbí něco, co se mi líbit třeba nemá. Bojím se, zda ti to nevadí?
M: to je normální, že máš strach z nové věci. Když jsi se mi takle přiznal a já se na tebe už nezlobím, bylo by fér, kdybych ti řekla, co jsem všechno plánovala ti provést.
Já: mám mít strach? Chtěla jsi mě opustit?
M: už se nemusíš bát, ale přiznávám že rozchod a veřejné zostuzení byly jednou z možností, co mě napadla. Tak jako vem si, že mě přišla na služební mail zpráva, ve které je fotka tebe a tý flundry, že prej jste se měli před měsícem na firemním večírku líbat a skončit spolu v posteli. Vše popsané velice barvitě do nejmenších detailů.
Já: ale víš, že to není a ani nemůže být pravda. Seděli jsme u stejného stolu, a možná dokonce odcházeli asi opravdu ve stejný okamžik, ale pak jsi mě odvezla domů autem, takže jsem s ní nikam nemohl jet vyšukávat.
M: promiň, asi jsem potřebovala nějaký čas to vstřebat. Masírovat ale umíš hezky.
Já: a co jsi na mě teda ještě plánovala?
M: no víš na e-miminu jsem našla dost drastický recept, jak se pomstít nevěrníkovi.
Já: tak mi to pověz, nebo mám přestat masírovat?
M: no ten návod měl dvě fáze. První fázi máme vlastně celkem rychleji než jsem předpokládala za sebou. Ve zkratce radili v první fázi zamknout, zcela odstavit od orgasmů a postupně si vychovat latentního cuckodla. No a proto jsem si našla ty stránky, co jsem ti dnes poslala odkaz. Koukal jses na ně?
Já: no pročetl jsem si je v rychlosti. Ale cuckolding je hlavně o podvádění, nebo jsem něco nepochopil?
M: až nato, že v cuckoldingu žena souloží jinde s mužovým svolením, takže to pak není podvádění.
Já: a jak jsi myslela latentní cuckold? To jsem teď jako já? A co jsi ještě plánovala?
M: pochop mě, byla jsem z toho co jsi udělal zklamaná a zlobila jsem se na tebe.
Já: no a dál?
M: no první fázi máme už bezpečně za sebou. Jsem si jistá, že jsi připravený.
Já: jak to myslíš, že máme za sebou? Jakože jsem připravený na to, abys mě nahradila někým jiným?
M: nahradit tě rozhodně nechci, ale byla by škoda nezkusit něco nového, když se nás to oba očividně vzrušuje.
Já: hmm...
M: nedělej se, vidím na tobě, že tě ta představa taky vzrušuje.
Já: no a o co teda ve druhé fázi jako jde?
M: ve druhé fázi bych měla začít spát s jinými chlapy.
Já: no a ty někoho máš? S kým jako?
M: měla jsem v plánu začít spát se svým šéfem.

Podle Markéty se mi při jejím popisování druhé fáze totálně rozzářily oči. Já dodnes vybavuji obrovskou vlnu směsice nových emocí od ponížení až po neukojitelnou touhu po hlubším a hlubším ponížení. Neudržel jsem se líbal její božské nožičky na každém místečku a přitom nasával krásnou vůni zapařených silonek.

IV. kap. Po čem skutečně toužím
M: ty snad toužíš, abych se s Lukášem opravdu vyspala? To snad není možné.
Já: a ty bys se s ním chtěla fakticky vyspat?
M: tak Lukáš mi nadbíhá už od doby, co k nám nastoupil.
Já: neodpověděla jsi mi.
M: líbil se mi vždycky, a co jsi mě měl podvést, tak na milování s ním myslím víc a víc. Milování ale se vším všudy, chápeš?
Já: jako že s ním chceš chodit a mě bys opustila?
M: chodit asi úplně ne, to by stejně asi nefungovalo, ale milovat se ano.
Já: jak to myslíš, jakože úplně nechodit?
M: je to pro mě také nové, nevím co od toho čekat. A také nevím, jestli takový režim zvládneš ty. Lukáš je sice děvkař, co si holky nepřipouští moc k tělu, ale za sebe neručím, můžu se zamilovat, víš. Takže se může stát cokoliv.
Já: hmmm
M: nebuď smutný prosím. Vím pevně, co v tobě mám, že bys mi tohle nikdy neudělal. Lukáš se mi totiž dnes přiznal, že mě chtěl dostat do postele, tak mi poslal ten anonym.
Já: takže ti lhal, a přesto tě přitahuje?
M: když on Lukáš je prostě Lukáš, tomu nejde úplně poručit, chápeš?
Já: a jak to teď s námi bude?
M: měl bys vědět, že jsem se s ním dnes líbala a mám v plánu se s tím zítra po večírku vyspat.

Nato jsem se regulérně rozbrečel. Brečel jsem jako amina a přitom jsem líbal nohy své princezny. Markétka držela, nechala si ode mě olizovat své krásné nohy a já se u toho hezky vyplakal. Po nějaké době jsem ještě se slzami v očích sebral odvahu na zásadní otázku.

Já: a co my dva? Co když se zamiluješ? Mě už nemiluješ?
M: víš, že neumím oddělovat city a šukání a my dva spolu už asi nikdy šukat nebudeme.
Já: a co to zastavit a dát výpověď? Vydělávám dost pro oba.
M: tohle není o penězích, toužím se s ním vyspat. Potřebuju ho cítit v sobě a nechci, abys mi v tom bránil, ani se nechci s tebou kvůli němu rozejít. Netlač na mě prosím.
Já: je jasné, že miluješ, to je hrozný.
M: není to pro mě lehké.
Já: ani pro mě ne, ale určitě to spolu zvládneme.
M: myslíš si, že zvládneš hrát druhé housle?
Já: musím, miluju tě a nemůžu bez tebe žít.
M: můžeme počkej, svážu ti ruce a něco zkusíme.

Lehl jsem si na záda rovnou na zem, ruce mi Markétka spoutala za záda a na krk připevnila obojek, který pevně přivázala k noze gauče. "Ještě to něco chce, něco mi tu chybí" prohlásila a odešla do ložnice. Po chvilce šramocení se vrátila a něco schovávala za zády. Musel jsem zavřít oči, ale pro jistotu mi je zakryla nohou, zatímco rukama mi připevňovala skřipce na bradavky. Proč dělala takové tajnosti doteď nechápu. Moc jí to se skřipcema nešlo, bylo vidět, že je má v rukou poprvé. Když se jí konečně podařilo nasadit je tak, aby nepadaly, sedla si na gauč a obě chodidla položila na můj obličej.

M: líbej mi nožičky, je to příjemné a líbí se mi, jak mě to šimrá.
Já: děkuji, moc rád ti líbám nohy.
M: jsem tvoje bohyně?
Já: ano, jsi moje bohyně a ....
M: už buď ticho a užívej si moje nohy víc potichu.

Markéta přejížděla chodidly po mém obličeji přesně tak, jak jsem si to odpoledne představoval. Občas zavadila o škřipce, což mi působilo ohromnou bolest, která mě naprosto omračovala, ale i přesto jsem chtěl aby to dělala víc a víc. Nejlepší bylo, když mi jednu nohu položila přes pusu a druhou mě tahala za řemínek, který byl mezi skřipci natažený.

M: hrozně toužím, aby byl Lukáš ve mě.
Já: já taky.
M: cože?
Já: chci s Vámi prožít Váš orgasmus u Vašich nohou.
M: ty mi vykáš?
Já: ani jsem si nevšiml, asi nějaký instinkt.
M: zopakuj to.
Já: co mám zopakovat? Že chci líbat Vaše nohy?
M: že chceš, aby mě Lukáš vyšukal.
Já: chci, aby Vás Lukáš vyšukal.
M: nahlas!
Já o poznání nahlas: chci, aby Vás Lukáš vyšukal a chci být u toho!
M: a co chceš při tom dělat?
Já: chci být přitom, až Vás bude Lukáš tvrdě šukat, a u toho Vám líbat nohy!
M s posměchem: ty ale budeš čekat poslušně doma, rozumíš?
Já: ano Má Paní!
M: řekni to ještě jednou!
Já: chci, aby Vás Lukáš vyšukal, zatímco budu poslušně čekat doma a těšit se na Vaše nohy!

Tahání za bradavky postupně nabralo na intenzitě, až Markéta jeden skřipec utrhla. Dotoho jsem musel stále dokola opakovat větu "chci, aby Vás Lukáš vyšukal, zatímco budu poslušně čekat doma a těšit se na Vaše nohy!", a to dokud se Markéta neudělala. Viděl jsem jen její lýtka, takže jsem ani nepostřehl, že si to přitom udělala sama rukou. Moje nová Paní si obě nohy položila opět na můj obličej, poručila si líbání chodidel a přitom spokojeně oddychovala. Když po nějaké době opět nabrala síly, ukopla i druhý skřipec a se slovy, jdeme na další kolo, nasedla tentokrát přímo na můj obličej a asi do půl minuty se opět udělala.
exkandaulista

Re: Pracovní podvod

Příspěvek od exkandaulista »

Hned druhý odstavec mě rozčílil. Jak jako způsobil Markétce rány? Nic neudělal, tak se nemá za co omlouvat a jestli ona je tak žárlivá, měla by to řešit, je to důsledek vlastního nízkého sebevědomí.

Vím že je to povídka, ale jen pro jistotu, kdyby si někdo na chvíli myslel, že takovým chováním si ji udrží ;-)

Bohužel i reálně se najdou chlapi, kteří se takhle chovají.
onpropar
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem jaký jsem. Jinak než při komunikaci a osobním setkání se to stejně nepozná

Příspěvek od onpropar »

Krása...
68libor
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od 68libor »

Pitomost .
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Mildas155 »

dobrý pokracuj
ronin
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Sloužím své Paní...

Příspěvek od ronin »

Nádherné! Ano, přesně takhle to funguje, věřte nevěřte.
Moc se těším na pokračování.
cuckjan
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Příspěvek od cuckjan »

Super
Elberet

Příspěvek od Elberet »

ronin píše: sob 11. říj 2025 22:41:55 Nádherné! Ano, přesně takhle to funguje, věřte nevěřte.
Moc se těším na pokračování.
Je to samozřejmě jen povídka, nicméně ženské uvažování takle opravdu funguje. Ženská zajde ven, tam ji největší machýrek začne do hlavy mastit nesmysly, a rozchod je na stole. Pravdu má i exkanda, že ženskou si takle (pozn. platí bez patřičného finančního zajištění) určitě udržet nejde, ale tohle je pohádka pro honiče, ne návod pro ideální Kanda vztah.
Klouned

Příspěvek od Klouned »

Pěkná povídka!
Elberet

Příspěvek od Elberet »

V. kap. hlouběji a ještě hlouběji
Markéta našem sexuálním zážitku usnula jako nic. Zato já za celou noc oči nezamhouřil. Hrozně moc jsem potřeboval odpovědi na všechny otázky, které se mi honily v hlavě a jen umocňovaly nejistotu a beznaděj, které se mě postupně zmocňovaly. Pocity euforické nadrženosti se prolínaly a mísily s návaly vzteku, aby se vše přeměnilo v pocit totálního frustrujícího sebezničení. Ten prolhaný namistrovaný šéfíček Markétce ve snaze dostat do postele podvede, málem zničí náš vztah, a ona po něm touží ještě víc? To snad ani nemohla být pravda, ale ono se to dělo a já byl uprostřed všeho. Hrozně jsem to všechno chtěl s Markétkou probrat, ale také jsem jí nechtěl otravovat ve dvě ráno, takže jsem si šel do obýváku pustit telku.

Ráno mě vzbudila až Markéta, která se přišla rozloučit, že už musí do práce. V rozespalosti jsem se jí snažil zadržet, že s ní potřebuji probrat náš včerejší rozhovor, ale odbyla mě, že všechno probereme večer, až se vrátí z firemní párty. Stihl jsem jí akorát políbit nohy a byla fuč. Až po cestě do práce jsem si uvědomil, že na tom večírku bude určitě také ten prolhaný frajírek, na kterého moje Markétka nemůže přestat myslet. Čas se táhl jak mrcha, minuty byly jak hodiny a černé myšlenky mě užíraly celý den. Snažil jsem se myslet pozitivně a chlácholil jsem se příslibem, že vše večer probereme. Již z předchozích vztahů jsem věděl, že je lepší vztahové otázky neřešit přes telefon, takže jsem se hlídal, abych nenapsal nějakou blbost.

Od deseti hodin jsem pravidelně nahlížel z okna, zda neuvidím přicházet svoji lásku, i když mi bylo jasné, že dříve než o půlnoci nedorazí. Nedokážete si představit moji radost, když v půl jedné konečně před naším domem zastavil taxík a z něj vystoupila moje láska. Oblékl jsem si mikinu a letěl otevřít dveře. Chtěl jsem jí hned mezi dveřmi políbit, ale uhnula mi.

M: á tady je někdo netrpělivý, těšil jsi se na mě?
Já: ani nevíš jak.
M: to je dobře, pomoz mi zout kozačky, jsem asi trošku opilá.
Já: je to vidět, posaď se prosím lásko, rád ti pomůžu. Užila jsis večer?
M: moc, a co ty?
Já: myslel jsem celou dobu na tebe, na náš včerejší rozhovor a měl jsem hrozný strach kde jsi a co děláš, víš já tě moc miluju a jsi pro mě všechno.

Mezitím se mi podařilo zout Markétce obě boty, dořekl jsem větu a políbil její krásné nohy. Nejdříve jeden krátký polibek na každou nohu, ale pak jsem se neudržel a pusinkoval dokud jsem nezulíbal každé místečko. Markéta si dala nohu přes nohu a nechala mě užívat si její nohy, které v tu chvíli patřily jen mě. Po nějaké chvíli jsem si uvědomil, že mi Markéta nic neodpověděla, což bylo divné. Kdykoliv jeden z nás vyslovil slovo "miluju", ten druhý obratem odpověděl stejně. Ale teď nic, tak jsem zvedl hlavu a zjistil, že Markéta něco píše na telefonu.

Já: kam píšeš teď večer?
M: už to budu mít, počkej odešlu to rychle, že jsem dorazila domů.
Já: nestalo se něco?
M: tak odesláno, pojď přesuneme se do obýváku.
Já: ok, můžeme. Asi ti přišla odpověď, to je celkem rychle, je o tebe zájem.
M: to víš, to tak bývá.
Já: tak mi řekni, kdo ti píše, prosím.
M: Kuba mi psal.
Já: a co chce?
M: říkala jsem ti, že chtěl vědět, že jsem dorazila.
Já: jasně, a proto jste si vyměnili tři zprávy. Co jsi mu odpověděla, řekni prosím.
M: poslala jsem mu pusu.
Já: a proč mu prosímtě posíláš pusu?
M: na dobrou noc trumpeto, proč asi.
Já: a od kdy si vy dva posíláte takové zprávy?
M: od té doby, co jsme se líbali.
Já: cože, kdy a proč?
M: říkala jsem, že jsem se dneska asi trošku opila.
Já: to snad není možné, proč jsi to udělala?
M: když se opiju, tak dělám hlouposti. Tvrdne ti z toho?

Samozřejmě, že jsem cítil, jak mi penis v kleci tvrdne. Moje ponížení bylo o to horší, neboť mi Markéta po cesta do obýváku nasadila policejní pouta a ruce připoutala k noze gauče, takže jsem ani nemohl vstát a odejít. V kleče u jejích nohou jsem si musel chce nechtě vyslechnout, jak mi byla moje láska nevěrná. Nevěděl jsem co říct, tak jsem se snažil alespoň obstruovat, ale jejím nohám přímo před mým obličejem se nedalo moc vzdorovat.

Já: to je přeci vedlejší.
M: psst, tak tvrdne ti nebo ne? Chci slyšet pravdivou odpověď, nebo odejdu a nechám tě tu připoutaného dokud si to nerozmyslíš.
Já: jo, tvrdne mi a kroužek se mi zařezává do pytle.
M: to je dobře šmudlíku.
Já: to není dobře, takové věci mě nemají vzrušovat.
M: a počkej, až se s ním vyspím. Těšíš se?
Odpovědět