Tajomstvo pod snehom
Bola som ešte panna. Môj milý nenástojil a ja som bola mladučká. Bola som však pevne rozhodnutá, že jemu odovzdám svoju panenskosť. Keby bol požiadal, bez váhania by som sa mu oddala. A tak sme prišli o možnosť darovať sa jeden druhému v prostej nevinnosti.
Boli prázdniny a ja som využila pozvanie sesternice, ktorá už tri roky žila vo Švajčiarsku. Išla som tam s cieľom niečo si zarobiť ako brigádnička vo firme jej ženatého tureckého milenca a zároveň sa zdokonaliť v nemčine pred maturitou.
Hneď ako ma na letisku vyzdvihol sesternicin milenec Aihan, išiel po mne. Bol mohutný, bývalý zápasník, chválil sa, že má 150 kg a zakladal si na svojej mužnosti. Okato mi dával najavo, že sa mu páčim. Bývala som u sesternice v byte, čo patril Aihanovi. On za ňou chodil každý druhý večer. Hlasný sex som počula do kuchyne, kde som na gauči spávala.
Jedného dňa, keď som bola sama doma a bola som práve v sprche prišiel Aihan. Mal predsa kľúče. Byt bol jeho. A mal pocit, že mu patrí všetko v ňom. Aj ja. Vyzlečený vošiel za mnou do sprchy a začal ma objímať. Snažila som sa brániť, ale s mojimi 45 kg som proti trojnásobnej prevahe nemala šancu. Veľmi skoro si ma skrotil a začal slintavo bozkávať ma na šiju. Pritom mi hnietol moje ledva vypučané prsia. Jeho ruky boli všade. Úd, ktorý som viac cítila ako videla trčal mi medzi prsníkmi. Darmo som tlačila kolená k sebe. Zacítila som bolesť, keď mi strčil prst do štrbinky medzi stehnami. Stuhol a okamžite ma pustil. Začal sa ospravedlňovať a ubezpečovať ma, že sa nemusím báť. Viac krát sa to nestane. Jednoducho sa mu príliš páčim taká bledučká a on sa neovládol. Naivne som si myslela, že má úctu predtým, že som ešte panna.
Dva týždne bol pokoj. Ráno som chodila do práce a poobede som sa túlala po meste. Niekedy ma Aihan zobral na zmrzlinu a bol ku mne pozorný a slušný. Každý druhý deň navštevoval sesternicu za účelom sexu. Tvrdil, že je to jeho povinnosť. Neviem, ako to vnímala sesternica, ale tie dva dni potrebovala na regeneráciu. Pri každej návšteve Aihan dával okato na obdiv svoju mužnosť. Keď dozneli divoké zvuky sexu zo spálne, prišiel nahý a z ešte vždy vztýčeným penisom do kuchyne, aby si z chladničky vytiahol pivo. Pritom sa mu prezervatív hompáľal na úde do polovice naplnený bielou tekutinou. Visiaci koniec mi pripomínal tenisovú loptičku. Akoby mu vyrastala zo žaluďa.
Aihan ma pozval na oslavu. Jeho najstarší syn mal oslavovať dospelosť. Myslela som si, že bude mať osemnásť, ale bol ešte hodne mladší odo mňa. Spýtala som, sa čo hodí, aby som mu darovala. Aihan však jednoznačne povedal, aby som si s tým nerobila starosti.
V sobotu prišiel pre mňa Aihan oveľa skôr, ako som očakávala. Vraj musím mať vhodné oblečenie, ktoré sa hodí na takúto príležitosť a to chvíľu potrvá. Odviezol ma asi 20 km na druhú stranu mesta, do lepšej štvrte ako bola tá, kde sme so sesternicou bývali. Dom mal veľkú záhradu, kde stáli dva stany. Neskôr som sa dozvedela, že jeden je určený pre mužov a druhý pre ženy. Ujala sa ma staršia žena, slabo hovoriaca nemecky. Ukázala mi niekoľko hodvábnych šiat, ľahučkých ako vánok. Pripadali mi ako z rozprávky tisíc a jednej noci. Žena ma však najskôr odviedla do hammamu, s nádhernými mozaikami. Vaňa, skôr malý bazén bol takmer po okraj naplnený voňavou vlažnou vodou. Na vode plávali lupienky ruží. Žena mi naznačila, že kúpeľ je pripravený pre mňa. Pripadala som si ako kráľovná. Bola som v rozpakoch z prítomnosti ženy a nemala som sa k vyzliekaniu. Žena taktne odišla a ja som vhupla do kúpeľa. Bola to slasť a zavrela som oči. Keď sa ruky starej ženy dotkli jemne mojej šije zľakla som sa. Dala mi gestami najavo, aby som sa nebála. Povedala niečo také, ako že tento deň patrí mne a mám si vychutnať a zapamätať si ho pre svoje vnučky. Nerozumela som významu jej slov, ale pripisovala som to jej zvláštnej nemčine. Jej dotyky boli jemné a upokojujúce. Jemne mi masírovala celé telo. Od končekov prstov až po ušné lalôčiky. Jemne mi roztiahla stehná a hladila pysky na mojom ohanbí. Zrazu som zacítila, že jej prst zašiel medzi ne. Bol to len moment, na ktorý som nebola pripravená. Možno preto ma vystrašil. Starena však spokojne mľaskla a naznačila, že kúpeľ skončil. Zamotala ma do veľkej vyhriatej osušky. Naznačila niečo ako úklon a jej pery niečo ševelili v mne neznámom jazyku. Dve kaderníčky sa starali o môj účes. Nedal im veľa práce. Hriva zlatých vlasov sa sformovala do tvaru, ktorý sa im zrejme páčil. Mne pripadal divne. Obliekali mi jedny za druhými hodvábne šaty, až žena, ktorá túto procedúru viedla, povedala dosť. Odviedli ma naspäť do obytnej časti domu. Tu ma už čakal Aihan. Správal sa ku mne veľmi úctivo a odviedol ma do veľkej miestnosti, kde v strede stála veľká posteľ. Odviedol ma k nej a podal mi pohár vína, sladkého a koreneného. Bola som smädná a vypila som nápoj. Aihan mi pokynul, aby som si odpočinula, že slávnosť potrvá ešte dlho. Hneď ako odišiel, som zaspala. Prebralo ma to, že sa mi niekto nešikovne snažil vyzliecť šaty. Vykríkla som, ale v tom som sa znova ocitla na pokraji spánku. Videla som, počula som, vnímala som, ale nemala som vôľu čokoľvek zmeniť. Okolo mňa stálo zo desať starších mužov, asi vážených členov rodiny. Medzi nimi stál Aihan. Žiaril hrdosťou ako kohút. Jeho prvorodený syn sa práve pokúšal dostať sa mi medzi nohy a urobiť zo seba muža a zo mňa ženu. Pochopila som bleskovo čo sa deje a začala som sa brániť ako levica. Hoci bol odo mňa o dva roky mladší mal zjavnú váhovú prevahu. Bol však neobratný a ja vrtká ako lasička. Ušla som z postele, ale nie ďaleko, nohy mi vypovedali poslušnosť a zviezla som sa otupená na koberec. Aihan ma znova uložil. Moje roztiahnuté ruky však tento raz priviazal o posteľ. Snáď to bolo aj zbytočné, lebo už som nemala silu akokoľvek vzdorovať. Poslušne som čakala natiahnutá na posteli. So široko roztiahnutými nohami čakala moja svätyňa na zneuctenie. V duchu som plakala, ale navonok som nevládala protestovať. Oslávenec sa mal po druhý krát pokúsiť splniť svoju misiu. Nervové vypätie a neskúsenosť však spôsobili nefunkčnosť jeho údu. Síce sa snažil a pomáhal si rukami, no jeho úd nevládal prekonať prekážku mojej panenskej blany. Muži začali šomrať a radiť sa,, čo robiť podľa tradície v takomto prípade. Nakoniec ukázali na Aihana. Pomohli mu vyzliecť zvláštny slávnostný šat. Kľakol si na posteľ medzi moje roztiahnuté nohy a šomral nejakú modlitbu. Jeho úd mieril na moje panenské telo. Ešte viac mi roztiahol stehná a naľahol na mňa. Bezohľadne do mňa zaboril svoj čierny kôl. Napriek otupeniu nápojom som vykríkla od bolesti a zamdlela. Keď som precitla, bolesť už nebola taká intenzívna. Bála som sa otvoriť oči. Počula som mľaskavý zvuk ako sa Aihanov kôl brodil v zmesi mojej krvi a intímnych sekrétov. Stále som mala oči zatvorené. Dolu som cítila len bolesť. Nedokázala som vnímať kopulačné pohyby, ktoré by mali žene spôsobovať rozkoš. Orientovala som sa len sluchom. Aihan čudne zachrochtal. Pripomenulo mi to babičkin dvor a jej mašurko. Vzápätí zavyl a zvalil sa na mňa. Hlasno oddychoval, za ovácií zhromaždených mužov. Konečne sa rozhodol zliezť zo mňa. Otvorila som oči. Prvé čo som videla bol Aihanov lesklý úd, pokrytý ružovou penou. Videla som mu ho už viackrát, neviem prečo, ale pripadalo mi smiešne, že mu chýba ten biely prívesok na konci žaluďa. Postupne som si uvedomila, že tenisová loptička sa rozliala v mojich útrobách. Oslávencovi zrejme pomohol otcov úspech, a bol pripravený zopakovať svoj pokus. Privalil ma a tentoraz do mňa vnikol bez problémov. Bola som taká roztiahnutá, že som ho v sebe vôbec necítila. Nič, len bolesť bola o poznanie menšia. Dívala som sa tučný tmavý zadok rytmicky sa pohybujúci medzi mojimi smotanovými stehnami. Chlapec náhle znehybnel a zatriasol sa. To bol signál, aby pozorovatelia vybuchli v jasot. Odviedli si oslávenca a zvonku sa ozývali výkriky a výstrely.
O mňa už nikto nejavil záujem. Po čase prišla oná stará žena a pomohla mi prejsť do kúpeľne. Tentoraz nie do hammamu, ale do úplne bežnej, ako v našom paneláku. Čakali ma moje šaty. Vedľa bol ešte balíček. Boli v ňom zložené tie nádherné šaty, v ktorých som čakala na svoj osud. Zobral ich taxikár, ktorý ma odviezol. Cestou som sa rozhodla, že šaty zahodím pri prvej príležitosti, Keď ma taxikár vysadil, prvé som šla do prístrešku pre separovaný zber rozhodnutá pomstiť sa na tých šatách. Balíček bol veľký a pri vkladaní do kontajnera sa roztrhol. Vypadla z neho obálka. Na zemi sa pootvorila, len toľko, aby boli vidieť vložené franky. Nechala som obálku ležať. Mal to byť môj zárobok. K jednému poníženiu ešte druhé. Veď nie som kurva. Snáď pomôžu nejakému chudákovi, čo ich nájde. Odcestovala som na druhý deň.
Nepovedala som o tom nikomu. Tú hanbu som si dusila v sebe. Dlho trvalo, lež som to predýchala. Druhý sex (a tentoraz už milovanie) som zažila až po dvoch rokoch s mojím vyvoleným. Týmto mu ďakujem za všetko, čo pre mňa urobil a znamená. Milujem ťa!
Manželkine spovede
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
- romantik
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: neuvedeno