Vítěz bere vše

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
mandak1
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Vítěz bere vše

Příspěvek od mandak1 »

Sedím mezi nimi. Můj muž a druhý muž sedí vedle sebe a sledují mě. Vidím jejich napětí, jejich touhu uspět, a cítím, jak mě to vzrušuje. Mám plnou kontrolu nad tím, co se stane.

„Tak jo,“ šeptám, „dneska to bude soutěž. Vy dva proti sobě. Já rozhodčí.“ Položím jednu ruku na penis mého muže a druhou na jeho konkurenta. „Cíl je jednoduchý – vydržíte co nejdéle. Kdo se udělá první, má smůlu. Vítěz si mě zaslouží a může mě šukat. Rozumíme si?“

Oba přikývnou. Sleduji jejich dech, jejich napětí, jejich očekávání. Začínám pomalu – u manžela zrychluji, u druhého držím klidnější tempo. Šeptám mu: „Podívej, u něj zpomaluju… ale tebe budu honit hned naplno, co to jde.“ Cítím, jak se mu zrychluje dech, jak se napíná.

Otočím se na druhého: „Ty držíš skvěle… máš pořádný velký penis… jsi silnější než on?“ A znovu přidám manželovi. Vím přesně, jak ho držet na hranici, kdy už skoro nemůže vydržet. „No tak, vydržíš? Nebo to pustíš dřív?“

Cítím jeho tělo pod svou rukou, slyším jeho vzdechy. Sleduji každé jeho zakolísání, každý zrychlený tep. Je tak blízko, a já ho nenechávám vydechnout. Vedle něj vidím druhého, jak se snaží vydržet – a já si hraju s tempem, s kontrolou, s napětím.

A pak to přijde – vzdá se. Vidím jeho reakci, jeho sperma stříká přímo do mé ruky, a já se triumfálně usměju. „Tušila jsem, že to tak dopadne… nebo jsem to snad tak chtěla? No jo, teď máš smůlu,“ šeptám mu, stahuji ruku a otočím se na druhého.

„A ty… ty jsi vydržel. To znamená, že si mě zasloužil a můžeš mě šukat,“ říkám mu s úsměvem.

Uchopím kondom do ruky a pomalu mu ho nasazuji na jeho mohutný penis. Cítím jeho napětí, jeho dech se zrychluje, zatímco ho držím pevně v ruce a stále nasazuji kondom. Sleduji jeho reakce, každý jeho pohyb, a cítím, jak mě to vzrušuje. Jakmile je kondom pevně na svém místě, pomalu mu sedám na penis, hladím jeho hrudník a sleduji jeho vzrušení a každý jeho nádech.

Cítím jeho tělo pod sebou, sleduji jeho napětí a vzrušení. Každý pohyb, každé jeho zakolísání, každý jeho nádech – všechno mě vzrušuje.

„Tak, ukaž mi, jak mě dokážeš šukat,“ šeptám mu. Sleduji, jak reaguje, jak se snaží držet rytmus a kontrolu, a cítím, jak se moje vzrušení stupňuje. Jsem plná energie, plná touhy po hře, kterou si s námi oba muži užívám.

Zůstávám v roli rozhodčí a pozoruju manžela, jak sleduje každý můj pohyb. „Koukej, jak ho šukám,“ šeptám, abych ho provokovala. „Už vidíš, kdo vyhrál? Ty jen koukáš.“ Sleduji, jak se napětí mezi nimi rozvíjí, jak oba reagují na moje tempo, na moje pohledy, na moje doteky.

„Už mě šukej pořádně,“ šeptám, a cítím, jak se vzrušení stupňuje. Cítím, jak mě svým velkým penisem dokončuje, jak zajíždí do mě hluboko co to jde, a jak se napětí uvolňuje – prožívám silný, intenzivní orgasmus.

Když procitnu z toho skvělého šukání, podívám se na něj a šeptám: „Chci, abys do mě přiřážel co nejvíc, co to jde, pořádně! A vystříkej se dovnitř, chci cítit, jak ti pulzuje… máš kondom, tak můžeš.“ Cítím jeho napětí, jak se připravuje, dech se mu zrychluje. Každý prudký náraz, každý jeho zrychlený pohyb mě vzrušuje ještě víc, a zároveň sleduji, jak se blíží ke svému výstřiku. Přitáhnu si jeho zadek, když nakonec exploduje do kondomu, a vychutnávám si pocit úplné kontroly i jeho reakce. Oddechuje, kondom opatrně sundává a odchází. Jsem hotová a maximálně spokojená. S ještě rozevřenými nohami a citlivou roztaženou kundičkou se usměju na manžela a říkám mu: „Příště mě zase můžeš šukat ty, miláčku.“
idontexist
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Kontaktovat uživatele:

Re: Vítěz bere vše

Příspěvek od idontexist »

Super poviedka. Veľmi podobnú som napísal tiež za asistencie AI. Táto téma súťaže sa mi veľmi páči.
Skrimisher
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Skrimisher »

Pěkné ;)
mandak1

Příspěvek od mandak1 »

Je to sice fantazie, ale člověk by to takhle zažil rád i v reálu.
raymond

Příspěvek od raymond »

Je to fantazie, protože už první dvě věty si navzájem odporují.
mandak1

Příspěvek od mandak1 »

Ne, je to fantazie protože to nemá v názvu PP. A zrovna se zaměřit na takovou blbost místo celého děje. Špatně jsem se vyjádřil, ale myslím že stačí představivost a každý pochopí, jak je to myšleno.
raymond

Příspěvek od raymond »

OK, ale i popis fantazie by měla mít svá logickou souvislost. A blbost to není. Uvádiš někoho do děje a hned v prvních větách uvedeš totální oslovinu
mandak1

Příspěvek od mandak1 »

Dobře, tak speciálně pro tebe, odmysli si první dvě věty a dej si tam tohle.

Sedím mezi nimi – vedle mě můj muž a na druhé straně ten, který mě svou přítomností stále přitahuje.

Ono v sexu hledat logiku, občas jde prostě jen o to živelné šukání a logika jde stranou. Ale když to potřebuješ takto, tak proč ne. No, hledej další chybu, je jich tam dost. ;)
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

S chybami nebo bez nich je to jedno, pro cuckolda super povídka. Jen jako manžel paroháč bych měl za úkol udělat se rychle a ještě za to poděkovat že jsem vůbec mohl.
myrnatos

Příspěvek od myrnatos »

Být při nějaké podobné výzvě donucený stříkat je můj sen :) Krásně submisivní záležitost a přitom ten orgasmus by asi byl brutální...
Odpovědět