Pohľad ženy na tantru masáž, ktorú dostala ako darček.
Keď som dostala poukaz na tantrickú masáž, najskôr som ho držala v rukách s rozporuplnými pocitmi. Na jednej strane ma hriala predstava, že niekto myslel na mňa a chcel mi dopriať niečo výnimočné. Na druhej strane som cítila obavu – či tam mám vôbec ísť, či to nie je príliš odvážne, či budem vedieť prekonať hanblivosť. Po nociach som nad tým premýšľala, váhala. Ale čím bližšie bol termín, tým viac vo mne rástla zvedavosť.
Keď som prišla na miesto, privítal ma masér s úsmevom a pokojom, ktorý na mňa okamžite pôsobil upokojujúco. Jeho hlas bol jemný, vysvetlil mi, že celá masáž je o uvoľnení, o dôvere a o kráse tela. Keď som sa uložila, cítila som zrýchlený dych a búšenie srdca. Ale jeho prvé dotyky ma ukľudnili – nebolo v nich nič hrubé ani unáhlené, len rešpektujúca jemnosť.
Najprv prechádzal dlaňami po mojich ramenách a rukách, akoby zo mňa sťahoval napätie. Postupne ma hladil po chrbte, nechával si čas, jeho dotyky boli pomalé, zmyselné. Každý ťah ruky bol ako vlna, ktorá ma zalievala pokojom. Po chvíli som cítila, ako moje telo reaguje – zrazu som bola citlivejšia, vnímala som každý detail, každý dotyk, akoby bol zosilnený.
Potom som pocítila jeho pery – jemný bozk na šiju, potom na plece. Najprv som ostala prekvapená, ale v tom okamihu som sa necítila ohrozená, naopak, cítila som sa uctievaná. Jeho bozky neboli náhlivé, boli nežné, akoby chcel povedať: si krásna, si hodná láskyplnej pozornosti.
Postupne prechádzal nižšie, občas sa zastavil, položil dlaň a chvíľu ju nechal len tak spočívať, akoby mi dával čas. Medzi dotykmi mi venoval ďalšie bozky – na chrbát, boky, stehná. Pri každom som cítila, ako sa vo mne roztápajú zábrany.
Jeho ruky poznali cestu, vedeli, kde pritlačiť a kde len jemne kĺzať po pokožke. Niekedy bol pevný, inokedy sa ma dotýkal tak ľahko, že som mala pocit, že len dýcha na moju kožu. Hral sa s kontrastom – sila a jemnosť, dlaň a pery, tlak a nežné pohladenie.
Môj dych sa zrýchlil, z pier mi unikali tiché stony, ktoré som už nedokázala zastaviť. A potom to prišlo – vlna rozkoše, ktorá ma zaplavila tak, že som musela zavrieť oči. Myslela som, že je to vrchol, no vzápätí prišiel ďalší. A ešte ďalší. Ak som správne počítala, moje telo sa odovzdalo štyrikrát. Bolo to pre mňa nečakané, akoby som objavila v sebe niečo, o čom som doteraz nevedela.
Na konci ma objal. Len sme ležali, on ma hladil po vlasoch, po rukách, a sem-tam ma opäť pobozkal – tentoraz už bez vášne, len nežne, ako keby mi ďakoval za dôveru. Cítila som sa nádherne – nielen ako žena, ale ako bytosť, ktorá je prijatá a uctievaná.
Keď som sa obliekla a vyšla von, cítila som sa ľahšia, pokojná, ale aj zvláštne nabitá energiou. Cestou domov som myslela na rodinu, na manžela, na deti. Uvedomila som si, že túžim po viac nežnosti aj doma. Že práve to mi chýba – pozornosť, jemné dotyky, pohladenie bez dôvodu. S povinnosťami, únavou a stereotypom akoby sa to z nášho života pomaly vytrácalo. A ja som si teraz veľmi silno uvedomila, že táto blízkosť je niečo, čo potrebujem, aby som sa cítila živá, krásna a milovaná.
Na masáži
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.