Jak mne Petr otevřel lásce jiných mužů

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
gill1000
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1790

Jak mne Petr otevřel lásce jiných mužů

Příspěvek od gill1000 »

Byli jsme s manželem na dovolené u moře, bydleli jsme v B&B, v malém domku nedaleko pláže. S námi tam ve vedlejším bytě bydlel ještě jeden host, jmenoval se Petr, o něco mladší než my. Byl velice příjemný, hned jsme se seznámili. Na pláži byl vždy kousek od nás, dost jsme si s ním povídali. Bylo jasné, že se mu líbím (v plavkách jsem opravdu sexy).

Třetí den šel manžel něco koupit a já jsem zůstala sama. Seděla jsem na terase a četla si. Petr si sedl vedle mne, nezávazně jsme si povídali a několikrát se mne při tom lehce dotknul. Líbilo se mi to. Pomalu mi začal lichotit. Říkal mi, jak jsem krásná, že mi to moc sluší, a takové řeči. A že je mne pro jednoho muže škoda, že si zasloužím aby mne milovali další, že si přece můžu vybírat, každý muž po mně určitě touží. Pak mi řekl, že by mě moc chtěl, jestli bych se s ním nechtěla milovat. Že by se mi to s ním určitě moc líbilo. Pohoršeně jsem odpověděla, že je to troufalost, že to je absurdní něco takového po mně chtít; jestli nevidí, že jsem tady s manželem.
"A kdyby's tu byla sama, chtěla bys ?", chytil mne při tom lehce za ruku (nechala jsem ho).
"No ne, samozřejmě, že ne,....jsem vdaná,....to přece nejde."
"Opravdu ?"
, díval se mi do očí - asi jsem se začala červenat.
"No ne...asi..."
Chvíli jsme se takhle přetahovali a mne to čím dál víc vzrušovalo. Až se překvapivě zeptal:
"A když by s tím tvůj muž souhlasil ?"
"Jak souhlasil, s tím přece nemůže souhlasit !"
"Zkusíme to ?"
"Co, jak zkusíme ?"
"No....já se ho zeptám."
"Zeptáš, jak ? Na co se ho zeptáš ?"
"No, jestli bych se s tebou nemohl pomilovat ?"
"A proč by ti to jako měl povolit?"
"No...nech to na mně...řeknu mu asi, že jako když ti to dovolí takhle, tak mu nikdy nebudeš nevěrná....jako za jeho zády.. a že se ti to bude libit...a budeš potom hodnější i na něj...já nevím, tak nějak..."
"Hele, ty to myslíš opravdu vážně....že se ho takhle zeptáš ?"
"No, jistě...moc po tobě toužím...kvůli tobě to risknu..."

Docela mne jeho troufalost imponovala:
"Tak jo, no, zkus si to....a uvidíš.....Ale neříkej mu, že jsem souhlasila, já jsem nesouhlasila !"
"?"
"Zatím...."

Odešla jsem na pokoj, a sledovala z okna kdy můj muž přijde. Už přicházel, Petr ho přivítal ve dveřích do domu, vešli spolu dovnitř. Co jsem to udělala ? S tím přece nemůže nikdy souhlasit. Naštve se na mne. Začala jsem se bát....ale taky mne to začalo vzrušovat. Mít milence s manželovým souhlasem ! Navíc krásného. Mladého, určitě je aspoň o deset let mladší než my. A touží po mně. Já jsem vlastně nikdy mladého muže neměla. A od svatby jsem spala jenom se svým mužem. Možná bych to někdy měla zkusit i jinde. A tohle by byla příležitost.

Bavili se dost dlouho. Když manžel přišel za mnou, nejdřív nic neříkal. Pak se mne zeptal:
"Ty jsi s ním mluvila ?"
"S kým ?"
"S tím...s Petrem ?"
"No ano, jistě... vždyť s ním oba mluvime, každou chvíli."
"Tak jsem to nemyslel.... Mluvila jsi s ním nějak důvěrně ?"
"Proč ?"
"Jako.....víš, že se s tebou chce vyspat ?"
"No....vím, no...."
"A ty ?"
"Co já ?"
"Ty chceš ? S ním ?"

Poznala jsem, že už se rozhodl mne k Petrovi pustit, ale naoko dělá drahoty. Možná ho takové dohadování dokonce vzrušuje. Přistoupila jsem na hru.
"Neee, néné....jsem tvoje manželka, přece..."
"No, ale ... kdybys nebyla ? ........ Nebo .... kdybych souhlasil, třeba ?"
"Néné,..... a...ty bys souhlasil ?"
"No.....řekl jsem mu, že záleží na tobě. Když budeš chtít,......Chceš ?"
(tiše) "Jo."
"Ty....Opravdu chceš ???"
"No....víš, od té doby, co jsme spolu jsem nikoho jiného neměla. Chtěla bych to zase zkusit s jiným. Už jsem na to myslela...ale nechtěla jsem tě podvést. Ale tohle bude jiné...když to víš."
"A jak si představuješ ? Že jako za ním teď půjdeš a necháš se ošukat ?"
"No ne....tak..... Teď ne... ještě. Já jsem myslela dnes večer, třeba. Musím se připravit, ...."
"Připravit ?"
"Aspoň trochu...jako vysprchovat, nalíčit, učesat, vyholit, a tak...."
"Vyholit pičku ?"
"No jo, tak přece s ním budu spát, ne ? Musím ji mít hezkou."
"A jako opravdu to chceš ?"
"Vždyť už jsi mi to už dovolil !"
"Jojo, já jenom....Když ho vůbec neznáš ? Hele, on tohle zkouší s každou, co tady bydlí."

To je vlastně pravda. Zajímavé, že mne to doteď nenapadlo. Byl tak milý...
"No, asi jo. Aspoň to nebude žádný trouba. .... Hele, já mu to půjdu říct....že večer přijdu...za ním. Jo ?"
"No jo, no, když opravdu chceš."
"Chci. Ano."

Trochu jsem se upravila a šla jsem. Styděla jsem se víc, než když bych už za ním šla do postele. Ani nebyl překvapený, říkal, že si byl jistý, že mne manžel pustí. Zeptala jsem se ho, jak ho přesvědčil, aby mu dovolil si mne vzít. Prý mu řekl, že má nádhernou ženu. Že by jí neměl bránit poznat i jiné muže. Že taková žena to potřebuje a zaslouží si lásku více mužů. A že ho pak za to bude mít mnohem víc ráda. A pak mu řekl, že on by se se mnou chtěl milovat. Hned. Jestli mi dovolí s ním jit. Překvapilo ho, jak rychle můj muž souhlasil. Jako by se mu ta myšlenka líbila. Odporoval asi jenom tak na oko, aby se neřeklo. Ale zdálo se, že to sám chce. Petr mne pak lehce políbil a řekl, že už se moc na nás večer těší. Slíbil mi, že to bude moc hezké.

V pokoji jsem se pak začala na schůzku připravovat. Všimla jsem si, že to manžela hodně vzrušuje, možná víc, než kdybych se připravovala pro něj. Najednou se úplně změnil. Díval se na mne, když jsem se holila mezi nohama. Pořád byl u mne, radil mi, jaké si mám vzít prádlo - že prý ví, které Petra nejvíc vzruší, až mne bude svlékat. Trval na tom, že si musím vzít podprsenku - prý je lepší, když se mu budu odhalovat postupně. Vypadalo to, že mu opravdu záleží na tom, abych se Petrovi líbila. Nebo taky chtěl abych nám neudělala v jeho posteli ostudu, abych nás dobře reprezentovala ? Jako by byl pyšný, ze po mně Petr touží. Když jsem byla připravena odejít, objal mne a zašeptal mi "Miluju tě, chci aby sis to s Petrem užila. Dej mu všechno."

Petr už na mne čekal. Myslela jsem, že se na mne hned vrhne, ale navrhnul mi, že si nejdřív půjdeme někam sednout na skleničku. Odjeli jsme tam jeho autem. U vína se mne hodně ptal, jaká jsem, co mám ráda, jak dlouho už jsem vdaná, jak se mi to líbí. Jestli jsem už měla milence (zatím ne) a tak. O sobě toho moc neřekl. Asi za hodinu jsme se vrátili do jeho pokoje. Nalili jsme si ještě jednu skleničku vína. Chtěl si mne pořádně prohlídnout, musela jsem vstát, otočit se a dělat různá gesta. Při tom mne často upravoval. Chytil mne třeba za ruku a trochu ji pootočil. Postupně se mne dotýkal čím dál vic a začínal mne hladit. Políbili jsme se. Vzal mne za ruku a odvedl k posteli. Začal mne svlékat a líbat po celém těle až skončil mezi mýma nohama. Začala jsem nahlas dýchat. Přitáhla jsem si ho k sobě a řekla mu, že ho chci. Rychlé se taky svlékl a vzal si mne. Začali jsme se milovat. Vzrušovalo mne, že můj muž asi z vedlejšího pokoje všechno slyší. Když jsem se pak k němu vrátila, potvrdil mi, se celá naše milování přes zeď poslouchal. Slyšel, jak jsme odjeli, a po hodině se vrátili. Jak jsme vešli do pokoje a bavili se spolu. Slovům nerozuměl, ale slyšel nás mluvit. Pak jsme zmlkli a slyšel jenom neurčité zvuky (to jsme se asi začali líbat, hladit a svlékat). Jasně prý pak slyšel, když jsme se začali milovat. Prý bylo slyšet i to, jak do sebe naše těla narážejí. Představoval si, jak do mne opakovaně vniká jeho penis, jak mne roztahuje. Slyšel moje vzdychání i výkřiky, když jsem se s Petrem udělala. Slyšel, jak jsem při tom křičela Petrovo jméno a taky, že ho miluju. Slyšel křičet i Petra a vytušil, že do mne právě Petr začal stříkat. Pak se to po chvilce ticha opakovalo, a ještě jednou. Tím poznal, že mne Petr udělal třikrát. Pak, po dlouhé době ticha slyšel, jak se otevřeli dveře, když jsem od Petra odcházela. Věděl, se se k němu vracím.

Rychle jsem opravdu vešla zpátky do našeho pokoje. Na nic se mne neptal a vzal si mne zpátky. Skoro hned se ve mně udělal, a pak ještě jednou. Byla jsem úplně spokojená, bylo to všechno nádherné. Petrovi vděčím za to, že i když manžela miluju a líbí se mi sex s ním, vím, že budu potřebovat i jiné muže. Budeme si o tom muset doma promluvit, ale jsem si jistá, že manžel bude souhlasit.
hertz2

Re: Jak mne Petr otevřel lásce jiných mužů

Příspěvek od hertz2 »

Hezké, dobře napsané
dorcel_scout
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Hledám ženy a páry na akce, které pořádám.

Příspěvek od dorcel_scout »

Tak to většinou začíná...
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

Aneb jak z manžela udělat č.2 a ze sebe nenasytnou couru. Ano, takhle to začíná. Ani ji manža nemusel moc přemlouvat, toho přemluvil Petr a manža souhlasil docela odevzdaně, žádný jásot.
Vitajtepani
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Vitajtepani »

😍😍😍
68libor
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od 68libor »

Jako povídka je to vzrušující ale s reálným životem to moc společného nemá .
gill1000

Příspěvek od gill1000 »

Mispulin píše: úte 30. zář 2025 18:39:06 Aneb jak z manžela udělat č.2 a ze sebe nenasytnou couru. Ano, takhle to začíná. Ani ji manža nemusel moc přemlouvat, toho přemluvil Petr a manža souhlasil docela odevzdaně, žádný jásot.
Zkusil jsem to napsat z hlediska manzelky.
gill1000

Příspěvek od gill1000 »

68libor píše: úte 30. zář 2025 20:09:56 Jako povídka je to vzrušující ale s reálným životem to moc společného nemá .
Fakticky asi ne, ale nektere motivace a touhy jsou asi dost realne.
stir55
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od stir55 »

Počítáš s nějakým pokračováním, nebo jsme u konce?
gill1000

Příspěvek od gill1000 »

stir55 píše: čtv 02. říj 2025 13:48:11 Počítáš s nějakým pokračováním, nebo jsme u konce?
Asi uz ne. Mne pripada nejzajimavejsi vzdycky ten zacatek - kdyz za kurvi poprve. Jak k tomu dojde, atd. Pak uz to je banalni.
Odpovědět