Prvá "trojka"

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
idontexist
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno
Kontaktovat uživatele:

Prvá "trojka"

Příspěvek od idontexist »

Poviedka napísaná s AI, ja som dával námet a určoval dej, AI to spísala do čitateľnej podoby.

Obývačka bola naplnená smiechom, cingotom pohárov a spomienkami. Po dlhých rokoch sme sa opäť stretli s Matúšom – mojím starým kamarátom, s ktorým som kedysi trávil takmer každý deň. Teraz sedel na gauči oproti mne, v ruke držal pohár vína, a medzi nami, ako prirodzený stred nášho večera, sedela Adela.
„Na staré časy,“ zdvihol Matúš pohár.
„Na staré časy,“ zopakovali sme spolu s Adelou a dopili. Alkohol už rozviazal jazyky, debata sa niesla od zážitkov zo školy až po hlúpe nápady, ktoré by nám za triezva ani nenapadli.
Adela, trochu rozžiarená vínom, sa zrazu zasmiala a prehodila:
„Viete, čo som nikdy nezažila? Ešte som nemala v rukách dva naraz.“
Nastalo krátke ticho, pohľady sa stretli, a všetkým trom nám bolo jasné, čo tým myslí. Matúš sa uškrnul, ja som cítil, ako sa mi zrýchlil dych.
„Tak to by sme ti mali splniť, nie?“ odvetil Matúš polovážne, poloprovokačne.
Adela sa len usmiala, pohľadom nás vyzvala, a napätie v miestnosti zhustlo.
Neubehlo ani pár sekúnd a nohavice sme mali spustené. Ja po jej pravici, Matúš po ľavici. Adela si sadla pohodlnejšie, natiahla obe ruky a priložila si nás k telu. V jej pravej ruke bol môj stoporený, menší úd, zatiaľ čo v ľavej držala Matúšov, citeľne väčší a hrubší.
Pomaličky nám obom začala sťahovať predkožky, rytmicky, striedavo. Pohľad mala uprený na naše tváre, akoby sledovala, kto sa prvý zlomí. Mne sa už po chvíli zrýchlil dych, kým Matúš pôsobil pokojne, akoby sa len zabával.
„Mám nápad,“ povedala Adela s iskričkou v očiach. „Dáme si závod. Nie o to, kto bude prvý, ale kto vydrží dlhšie. Víťazovi urobím orál.“
S Matúšom sme sa pozreli na seba a prikývli. Ona dobre vedela, že v pravej ruke je šikovnejšia a že mne stačí málo, aby som sa dostal na hranu. Pár minút som sa snažil ovládať, ale bolo to silnejšie než ja – moje telo ma zradilo. Adela to okamžite spoznala, pustila môj úd a zasmiala sa:
„Prehral si, Patrik.“
Bez váhania kľakla pred Matúša. Uchopila jeho tvrdý penis do ruky, oblízla špičku a pomaly si ho zasunula medzi pery. Sledoval som, ako mu mizne v jej ústach, ako si ho vychutnáva. Matúš zaklonil hlavu a povzdychol si.
Po chvíľach jej hry sa odtiahla a zotrela si slinu z kútika. Pozrela naňho, potom na mňa a povedala:
„Ale vieš čo, takto ja z toho nič nemám.“
Oprela sa dozadu na gauči, roztiahla nohy a jej pohľad padol na mňa.
„Ty si prehral, Patrik… tak sa postaraj, aby som mala potešenie aspoň od teba.“
Pomalým pohybom ma usmernila medzi svoje stehná. Jej vôňa mi udrela do nosa, keď som sa sklonil a priložil pery k jej vlhkým záhybom. Jemne som jej roztvoril pysky a začal jej jazykom kresliť krúžky okolo klitorisu.
Adela privrela oči a vzdychla, no jej ruka nenechala Matúšov penis dlho bez pozornosti. O chvíľu si ho opäť vzala do úst. Matúš sa oprel lakťom o operadlo gauča, hlavu mierne zaklonil a sledoval, ako mu mizne v jej ústach, zatiaľ čo ja som sa zúfalo snažil uspokojiť ju medzi nohami.
Keď sa mi podarilo zasiahnuť ten správny rytmus, prsty mi zaborila do vlasov a pevne ma pritlačila k sebe. Z jej hrdla vyšiel prerývaný vzdych, panvu dvihla a celé telo sa jej roztriaslo. Vlna orgazmu ju zaliala, cítil som, ako sa jej vlhkosť vylieva na môj jazyk, ako mi medzi stehnami pulzuje.
Zvíjala sa ešte chvíľu, kým napätie konečne opadlo a ona sa zvalila dozadu na gauč, uvoľnená a spokojná. Chvíľu len oddychovala, potom otvorila oči, usmiala sa a pozrela na Matúša.
„Teraz už som pripravená… Potrebovala som, aby ma Patrik poriadne pripravil… lebo takého, ako máš ty, som ešte nikdy v sebe nemala.“
Matúš sa usmial, natiahol k nej ruku a ona sa začala dvíhať, stále celá rozpálená. Sadla si mu obkročmo na stehná a pomaly si jeho tvrdý penis nasmerovala medzi svoje pysky. Na okamih sa zastavila, nadýchla sa, a potom pomaly klesla. Jej vzdych sa zmenil na tiché zakvílenie, keď cítila, ako ju roztiahol.
„Bože…“ vydýchla a nechala ho úplne vkĺznuť do seba.
Ja som si sadol vedľa nich, neschopný odtrhnúť pohľad. Celé telo sa mi chvelo od vzrušenia – sledovať, ako moja žena dosadá na môjho kamaráta, bolo šialene dráždivé.
Adela sa začala hýbať, pomalými, zmyselnými pohybmi bokov. Matúš zatváral oči od rozkoše. Mne medzi nohami pulzoval stoporený penis, tvrdý a dychtivý. Vtom natiahla ruku ku mne. Najprv mi pohladila stehno, potom prstami našla môj úd a miešok. Jemne stisla, prešla po celej dĺžke a usmiala sa na mňa pomedzi vzdychy.
„Pozri sa na seba,“ zašepkala. „Taký nadržaný, keď vidíš, ako si to užívam s ním…“
Matúš zastonal, chytil ju za boky a prirážal zdola, ona mu šla v ústrety čoraz rýchlejšie. Jej stonanie sa miešalo s mojím prerývaným dychom a Matúšovým hlbokým funením.
Potom zrazu otvorila oči, pozrela na mňa a prerývane vyslovila:
„Poďme… do spálne.“
Ľahla si na chrbát, rozťahujúc nohy na bielej posteľnej plachte. Matúš si kľakol medzi jej stehná a jediným pevným pohybom do nej vkĺzol. Ja som si ľahol k nim, tak blízko, že som cítil teplo z ich tiel. Adela natiahla ruku, nahmatala môj penis a začala ma dráždiť.
Matúš do nej pritom tvrdo prirážal, ona sa pod ním zvíjala, a ja som bol uväznený v tom kontraste – moje vzrušenie v jej ruke a pohľad na ňu, ako si užíva s iným.
Jej vzdychy sa zrýchľovali, nechty zaborila Matúšovi do chrbta, celé telo sa jej napínalo. Cítil som, ako sa jej dlaň sťahuje, stláča môj penis silnejšie, než si uvedomovala.
„Áááh…!“ zakričala, keď vlna orgazmu prešla jej telom. Zvíjala sa pod Matúšom, panvu mala vysoko zdvihnutú, boky sa jej chveli a ruka mi tak silno zovrela úd, že som až zaťal zuby.
Matúš nespomaľoval, prirážal ďalej a ja som videl, že aj on už je na hranici.
„Už budem…“ zachrapčal. „Kam to chceš?“
Adela otvorila oči, pozrela mu priamo do tváre a so šibalským úsmevom zašepkala:
„Na bruško.“
Matúš párkrát prudko prirazil, potom z nej rýchlo vyšiel a okamžite ju zalial horúcou dávkou semena. Biely prúd dopadal na jej brucho, rozlieval sa po jej pokožke a ona len spokojne vzdychla.
Môj úd stále v jej ruke, už ma nedokázala držať na uzde. Vzrušenie z toho, čo som videl, bolo priveľké – zaklonil som hlavu a s trasením tela som sa vystriekal priamo na svoje brucho.
Matúš sa zvalil vedľa Adely, vydýchnutý a spokojný. Ja som sa položil z druhej strany. Adela ostala medzi nami, s bruškom posiatym jeho semenom, a ja so svojím vlastným na sebe.
Nikto už nepovedal ani slovo. Všetci traja sme ležali spotení, vyčerpaní a zvláštne spojení tým, čo sa práve stalo. Adela sa usmievala, jej oči žiarili, a my dvaja sme len cítili, ako sa naše dychy postupne upokojujú.
Takto sme zaspali – Adela v strede, lesknúca sa od Matúšovho semena, a ja s vlastným na bruchu, spokojný a vyčerpaný.
Odpovědět