Podlehla jsem

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
zenith30
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem submisivní kanda a rád ukazuji svou ženu. Chtěl bych ji také vidět s jiným.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1241
Kontaktovat uživatele:

Podlehla jsem

Příspěvek od zenith30 »

Svému příteli jsem oznámila že v sobotu jdu na velkou oslavu narozenin našeho bývalého trenéra. Mělo tam být opravdu hodně lidí a většinu z nich jsem znala.
Přítel nebyl nijak proti, řekl mi ať si to užiju, a že on bude doma.
Přišla sobota, a já se začala chystat na oslavu. Šla jsem se do ložnice obléknout, a na posteli jsem viděla že mám přichystané nějaké oblečení.
Byly tam černé krajkové tanga, otevřená podprsenka, sexy tričko a sukýnka, k tomu ještě vedle ležel řetízek s klíčkem od pásu cudnosti a vzkaz, " miláčku doufám že si to dneska pořádně užiješ a budeš provokovat, vem si prosím vše co jsem ti nachystal.
Tohle jsem opravdu nečekala, ale řekla jsem si že mu to přání splním. Oblékla jsem si tedy vše co tam bylo nachystané, hlavně ten řetízek s klíčkem.
Potom jsem šla příteli říct že teda vyrážím, jen jsem ho ještě osahala jestli má penis opravdu zamčený v klícce.
Vše bylo jak má a já mohla jet. Vyrazila jsem odpoledne kolem 3 hodiny a bylo to jen 15 minut autem.
Hned po příjezdu jsem se začla rozkoukávat kdo všechno tady je a koho znám. Šla jsem se přivítat s trenérem a popřát mu.
Postupně jsem se přivítala s každým koho jsem dlouho neviděla a trochu s nima pokecala. Všimla jsem si ale jak na mě někteří chlapi i ti které znám od dětství koukali, jak jsem později zjistila tak klíček na krku a otevřená podprsenka přitahovali pozornost. Čas ubíhal a já jsem se zakecala z jedním z dávných kamarádů. Kecali jsme docela dlouho o všem možném.
Seděli jsme vedle sebe, když najednou mi přišla zpráva na mobil od přítele, otevřela jsem ji a tam byla fotka jeho zamčeného penisu v klícce a napsáno že je strašně nadržený a večer by mě chtěl pořádně vylízat.
Já jsem však nedávala pozor a mobil nezakrývala, a kamarád který seděl vedle mě všechno viděl. Najednou se mě zeptal kdo to je na té fotce a co to má na penisu. Já jsem mu to samozřejmě nechtěla říct, ale pořád se mě vyptával a že to nikomu neřekne.
Byl úplně neodbytný, a já si teda řekla že se mu svěřím.
Začla jsem mu vykládat jak to máme doma se sexem, že přítel mě skoro vůbec nešuká, že mi dělá orgasm, jen lízáním. Taky jsem mu řekla že nosí klícku na penisu skoro pořád, a že mám od ní na krku klíček. Taky že mi čím dál víc říká a naznačuje že by mě chtěl vidět šukat s jiným a tak. Kamarád mě při tom svěřování bedlivě poslouchal a docela se vyptával. Postupně si dal všechno dohromady, a bylo mu to jasné, protože mezitím co jsem vyprávěla, tak on mě najednou nenápadně chytil kolem pasu a začal mi lehce rukou zajíždět pod tričko až na mé na půl odhalené prsa. Já jsem se na něho podívala co to dělá, a on se ke mě najednou přiblížil a začal mě líbat.
Po chvilce mi začal líbat krk a šeptat mi do ucha, že mě chce teď hned. Přitom mi už rukou začal zajíždět pod sukni, a přes kalhotky mi lehce hladil kundičku. Já jsem si nijak nebránila, trochu jsem roztáhla nohy a začla ho líbat taky.
On najednou přestal a řekl jestli nepůjdeme někam jinam. Zvedli jsme se a šli jsme někam nahoru na chodbu kde nikdo nebyl. Hned na to mě přitiskl ke zdi a začal mě zase líbat a osahávat.
Já jsem byla úplně v tranzu a na nic jsem nemyslela, úplně jsem se mu dodávala. Hned vedle byla nějaká malá skříňka, tak mě na ni posadil, hned vyndal z kalhot svůj penis, který byl už úplně tvrdý, ani jsem na nej nestihla sáhnout. Potom mi jen vyhrnul sukni, odsunul kalhotky na bok, a docela rychle mi ho zasunul do mojí už hodně mokré kundičky.
Šukal mě tam na chodbě opravdu tvrdě a rychle, přesně tohle jsem už potřebovala. Asi po 10 minutách nejednou začal vzdychat a vystříkal se do mě. Nic neříkal, jenom mi dal zpátky kalhotky, on schoval svého macka do kalhot a šel pryč. Já jsem seskočila z té skříňky, trochu se upravila a šla zase mezi ostatní lidi. V kalhotkách jsem měla dost mokro, jen jsem doufala ať mi to neteče po stehnech. Byla jsem furt hodně vzrušená, a nechtěla jsem si to utírat, rekla jsem si že by to mohlo být super překvapení pro přítele. Ještě jsem ale neměla v plánu jít domů, tak jsem se ještě nějakou dobu bavila s ostatníma. Uplynulo zase několik hodin, a já si řekla že je čas jet domů. Byla jsem se tedy postupně s některými lidmi rozloučit, i s tím kamarádem co mě před několika hodinami ošukal, a od té doby si mě nevšímal.
On řekl že mě půjde doprovodit k autu.
Venku už byla docela tma a já parkovala na docela schovaném místě. On toho samozřejmě využil a znuvu se ke mě přitiskl a natlačil mě na auto. Hned me zase začal líbat, a do toho mi říkal že mě chce ještě jednou ojet, když si doma moc neužiju.
Já se zase vůbec nebránila, v kalhotkách jsem měla ještě pořádně mokro.
On mě najednou otočil a opřel o auto, hned mi zase vyhrnul sukni a kalhotky trochu stáhnul. Zase na nic nečekal a tvrdě mi ho tam vrazil, říkala jsem si že je v sexu asi dost dominantní a rád šuká tvrdě. Mě tohle doma chybělo, tak jsem se zase nebránila. A tím že nikdo nebyl kolem jsem dost nahlas sténala.
On se zase asi po 10 minutách udělal, pak mi natáhl moje mokré tanga zpátky a řekl že se snad ještě uvidíme. Že je hrozně rád že mě potkal. A snad bude mít můj přítel doma radost.
Já sedla do auta a jela domů, ještě před tím jsem ale napsala příteli že už vyjíždím, a ať mě čeká nahý v koupelně a leží na zemi.
Hned po příjezdu domů jsem šla do koupelny, on ležel na zemi úplně nahý se svým zamčeným penisem.
Já na nic nečekala a hned si klekla kundičkou nad jeho obličej, odsunula jsem kalhotky a přitiskla kundičku plnou spermatu na jeho pusu.
On mě začal úplně s chutí vylizovat, vypadalo to že ho to hodně vzrušuje, protože vůbec nechtěl přestat ani po tom co jsem se udělala. Já už ale měla dost, a tím že jsem dlouho nebyla na záchodě, jsem si řekla že ho zkusím počůrat.
Zvedla jsem se a rozkročmo jsem začala čůrat na jeho břicho, klícku a občas i obličej. Hned co jsem byla vyprázdněná jsem si vlezla do vany, a jemu jsem řekla ať jde za mnou. Potom jsme si v napuštěné vaně povídali o našem novém zážitku
Odpovědět