Po poslední zkušenosti na oslavě, kdy si přítelkyně užívala sexu se svým milencem a novou kamarádkou uběhl sotva týden. Asi se jí to hodně zalíbilo, tak zas naplánovala něco nového a extra nemravného.
Já už ani nevím kdy jsem naposledy stříkal, a klícku jsem už nesundal ani nepamatuju.
Ale za to co přítelkyně prováděla a plánovala jsem vlastně ani nechtěl.
Už po týdnu mi řekla že by si se mnou ráda prohrála a pořádně mě ošukala do zadečku.
No byl jsem samozřejmě nadšený. Takové hrátky jsem měl moc rád.
Byl pátek večer a přítelkyně mi řekla ať se jdu připravit na pořádné šukání. Hned jsem se šel vypláchnout a pořádně umýt a vyholit do hladka.
Potom mě zavedla nahoru do ložnice, a začla mě pevně přivazovat. Ležel jsem na posteli na zádech a nohy měl přivázané ke stropu, takže vlastně nohy do praku. Ležel jsem na kraji postele aby měla přístup k mému zadečku. Potom mi ještě pevně přivázala ruky k čelu postele, takže jsem je měl natažené nad sebou.
Dala mi pásku přes oči a na uši sluchátka a pustila hlasitou hudbu.
Chvíli jsem tam ležel bez povšimnutí a jen se těšil až mi začne něco zasouvat do zadečku.
Po chvilce už jsem cítil nějaké doteky a pohyby postele.
Cítil jsem jak mi maže gel kolem mé anální dírky a pomalu začla zasouvat ze začátku malý kolík. Postupovala hodně pomalu a jemně, a mě to bylo moc příjemné. Když už jsem měl dírku lehce roztaženou, tak vzala větší kolík a začla mi ho znovu zasouvat do zadečku. Hodně rychle se mi dírka roztáhla, a brzy tam vklouznul celý. Chvíli mi ho tam nechala zasunutý a nechala mě tam ležet bez povšimnutí. Jak jsem tak v klidu ležel, tak jsem cítil jak se nějak hýbe postel. Říkal jsem si že si asi lehla vedle mě, ale bylo mi divné že se u toho tak vrtí. Po chvilce jsem cítil jak mi vytahuje kolík ze zadečku a místo toho mi tam strčila dva prsty, a začla mi dráždit prostatu. Byl jsem v sedmém nebi, a cítil jsem jak se mi sperma tlačí do močové trubice a pomalu teče do klícky. Chvíli mě takhle dráždila, abych si to co nejvíce užil. Potom jsem cítil jak vytáhla prsty, a začla mi tam pomalu zasouvat celou ruku. Cítil jsem že to zpočátku nejde, a trvalo docela dlouho než tam vklouzla celá. Mezitím jsem ale pořád registroval že se ta postel a matrace hýbe čím dál víc.
Najednou jsem ale ucítil celou ruku ve svém análku. Hned jak mi tam zasunula celé zápěstí, tak mi najednou někdo sundal sluchátka, a já hned slyšel jak vedle mě na posteli někdo hlasitě sténá. Chvíli jsem se zaposlouchal a poznal jsem že to je moje přítelkyně. Po chvilce mi bylo jasné že ji tam někdo šuká.
Byl jsem z toho úplně vedle, ležel jsem připoutaný na své posteli, někdo vedle mě šuká moji přítelkyni, a já mám v zadku něčí ruku.
Nevěděl jsem co je více vzrušující, a tak jsem prostě ležel a představoval si to.
Po chvilce mi ale bylo dopřáno víc. Najednou mi přítelkyně sundala pásku z očí a já hned viděl kdo ji šuká. Byl to ten její milenec Martin, kterého jsem viděl na té oslavě. Chvíli jsem se na ně díval jak si oba užívají sexu. Najednou mi ale někdo začal tu ruku vytahovat ze zadečku a zase rychle zasouvat zpět. Byl jsem zvědavý kdo to je, tak jsem zvedl hlavu, a vidím jak se na mě usmívá ta holka z oslavy které jsem v jejím pokoji lízal kundičku.
Najednou mě docela dost rychle začala šukat rukou, já jen ležel a díval se jak moje přítelkyně nahlas sténá a křičí. Ten kluk ji šukal opravdu tvrdě, podle toho jak křičela už měla opravdu dost. Já jsem z toho byl neskutečně vzrušený. A cítil jsem jak mi z klícky teče sperma.
Potom si ta holka co mě šukala asi chtěla odpočinou, protože ruka už ji musela bolet, tak vzala nějaký extra velký kolík a nacpala mi ho silou do zadečku. Nechala mi ho tam a šla někam pryč. Mezitím slyším jak ten kluk začal sténat, a vystříkal se do kundičky mojí přítelkyně. Hned potom si ona sedla na můj obličej a chtěla lízat dokud nebude mít taky orgasmus, já jsem vůbec neváhal a s chutí jsem ji začal vylizovat všechno sperma z kundičky. Netrvalo to dlouho a svíjela se tam v orgasmu.
Potom mi zase nasadila pásku přes oči a sluchátka, a nechala mě tam bez povšimnutí.
Ležel jsem tam minimálně půl hodiny s obřím kolíkem v zadku, a nic se nedělo, ani se nic nepohnulo. Řekl bych že šli asi pryč. Asi skoro po hodině jsem cítil jak mi někdo vytahuje kolík ze zadečku, a hned mě zase začal šukat rukou. Opravdu mě nikdo nešetřil a dost rychle mi zasouval a vytahoval ruku z análku.
Nějakou dobu mi projížděl análek, až už jsem toho měl opravdu dost, a chtěl jsem aby to už přestalo. Po chvilce mi byla dopřán odpočinek, ale asi po 2 minutách jsem cítil jak mi do zadečku zasouvá něco obřího. Cítil jsem ze to moc nejde, a opravdu velké roztažení, myslel jsem že to snad nezvládnu. Análek se pořád roztahoval a já čekal kdy konečně ten kolík zajede po zúžené místo a zůstane tam. To se však ale nestalo, v tom maximálním roztažení jsem najednou cítil jak mi někdo připíná kolem pasu a zadečku nějaký postroj proti vyklouznutí kolíku. Jak jsem později zjistil, tak tenhle kolík neměl zúžení, a byl opravdu obrovský.
Hned co mi byl zajištěn postroj, tak mi najednou někdo sundal sluchátka i pásku z očí. Hned jsem zase viděl tu holku co si se mnou předtím hrála, zase se na mě krásně usmívala.
Potom mi hned říká. Tvoje přítelkyně s Martinem jeli někam pryč, a mě poprosila abych tě odpoutala, a říká že na ni nemáš čekat že přijde až zítra.
Já jsem si ale řekla že si s tebou ještě trochu pohraju, hrátky s análkem mě totiž hodně baví. A navíc se mi dneska nikdo nevěnoval, a ráda bych zažila aspoň jeden orgasmus.
Potom mi hned řekla že by chtěla zase udělat lízáním, tak se celá svlékla, a sedla si mi na obličej.
Měla zase krásně hladkou a hodně mokrou kundičku, a já miloval lízání, takže jsem se hned dal do práce a s chutí ji vylizoval všechnu šťávičku. Ona se asi po 10 minutách udělala.
Jakmile byla hotová tak si lehla vedle mě a začla mě vášnivě a dlouze líbat, mě se to moc líbilo, a vůbec jsem neprotestoval. Ona pak řekla že se ji hodně líbím, a že když má moje přítelkyně milence, tak bychom si mohli taky spolu potají užívat.
Ona se mi taky hodně líbila, tak jsem ji řekl že bych byl moc rád a že se to nemusí nikdo dozvědět, ale nejdřív že by mě mohla konečně odpoutat.
Pořád jsem tam ležel s nohama do praku s obřím kolíkem v zadečku.
Ona souhlasila a začla mi odvazovat ruce i nohy, a nakonec mi vyndala i ten kolík, jediné co mi sundat nemohla byla klícka na penisu.
Hned co mě osvobodila, tak jsme si lehli na postel a začli se líbat a trochu osahávat. Zeptal jsem se jí jestli jí nevadí že mám na penisu zamčenou klícku.
Ona řekla že se jí to líbí, ale že s tím časem něco uděláme. Potom jsme si ještě dlouho povídali, protože jsme věděli že moje přítelkyně přijede až druhý den. Hlavně jsme se dohodli že tohle bude naše tajemství, a že si musíme dát velký pozor aby na nás nikdo nepřišel.
Milenka kandaulisty
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
zenith30
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsem submisivní kanda a rád ukazuji svou ženu. Chtěl bych ji také vidět s jiným.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1241
- Kontaktovat uživatele: