Jsme s mou subinkou spolu už přes pět let a za tu dobu jsme prozkoumali spoustu nových a vzrušujících věcí. Svět BDSM nám oběma přirostl k srdci a čas od času jsme navštěvovali i různé swingers akce. Až dosud jsme však měli jasně nastavenou hranici: subinka mohla zažívat téměř vše, kromě klasického sexu s jiným mužem. Ne kvůli žárlivosti, ale protože jsme chtěli, aby ten okamžik měl skutečný smysl. Chtěli jsme, aby to bylo víc než jen „cizí péro v kundičce“ — aby to byl zážitek, který nás oba posune.
Já si už dlouho v hlavě přehrával fantazii, jak sleduju, jak se moje poslušná čubička oddává jinému muži, jak je v ní hluboko, jak ji šuká přede mnou — s mým souhlasem, s mým vedením. Ta představa mě vzrušovala do hloubky. A ona to věděla.
A pak to jednoho dne přišlo. Subinka po návratu z akce, kde byla sama, mi s opatrností, ale zároveň s nadšením, začala vyprávět o Pavlovi. Nováček, trochu nejistý, ale sympatický a vnímavý. Povídali si, dotýkali se, a ona mu dovolila ochutnat její mokrou kundičku. Na oplátku mu honila jeho tvrdý klacek, až se udělal s kondomem nad jejím rozechvělým tělem. Přesně jak měla dovoleno. Ale cítila, že právě s tímhle mužem by chtěla víc. A hlavně — že mi chce dopřát ten zážitek, po kterém jsem toužil.
Nešlo jen o sex. Oba jsme věděli, že jde hlavně o důvěru a představu té, která je vydaná, jako poslušná kurvička, na pospas dvěma mužům. Tím, že jde o víc, ona je tu pro mne a zároveň pro nás. Když chci já…
Byl pátek odpoledne, venku bylo krásně a já měl chuť si užít hezký čas ve wellness. Vyrazili jsme tam a najednou mne napadlo, že by mohlo být příjemné tam nebýt sami. Navrhl jsem subince, ať zkusí Pavlovi napsat, zda také nemá čas a chuť se vidět. Bylo to jen nápad, ale o to lepší bylo, že Pavel souhlasil a do wellness za námi dorazil.
První společné chvíle ve třech byly velice příjemné. Seděli jsme ve venkovní vířivce, popíjeli drink, voda krásně hřála… Nálada byla moc příjemná - povídání, smích, poznávání, lehké dotyky. Navrhl jsem, že bychom se mohli přesunout do saunového světa. Pavel s nadšením souhlasil a subince se nápad také líbil…
Následovalo rychlé svlečení mokrých plavek, kdy bylo vidět, jak si Pavel subinku se zájmem a možná i lehkým očekáváním, prohlíží. Rychlé zahalení do prostěradla a první, kam jsme šli, bylo tepidárium, kde bylo příjemných 35 stupňů, ticho, prázdno, prakticky tma, jen hvězdná obloha a blikající krb. Intimní atmosféra, která přímo volala po něčem víc.
Usadili jsme se na vyhřáté lavice, hezky vedle sebe, tak že subinka seděla mezi námi, jen lehce zahalená v prostěradle. Pokračovali jsme v povídání, které už přešlo z nevinných témat do těch, které naše těla a mysl rozpalovala víc…
Odhalil jsem subinky tělo povolením jejího prostěradla - její tělo reagovalo — chvělo se, dýchalo rychleji, protože v tu chvíli věděla, že se schyluje k něčemu víc. Velmi si užívala ten pocit, že je mezi námi nahá a je tu pro nás a my oba pro ni.
Naše ruce se začaly dotýkat jejího těla — nejdřív nesměle, pak čím dál odvážněji. Její vlhkost rostla stejně jako její vzdechy. Prsty nás obou hladily její stehna, boky, ňadra i bradavky, a když jsme se dotkli její kundičky, reagovala tak krásně spontánně. Naše rty doplňovaly doteky, její vzdechy nás povzbuzovaly. Nejprve jemně, pak důrazněji. Masírovali jsme jí stehna, prsa, bříško... a když jsme se dotkli její vlhké, vzrušené kundičky, z hrdla jí unikl hluboký vzdech. Byla nadržená, úplně promočená, klitoris pulzoval touhou. Prsty jsme ji roztahovali, roztírali její vlhkost po těle, zajížděli dovnitř, střídali se…
A ani ona nezůstávala pasivní — oběma rukama dělila svou pozornost mezi nás oba, hladila po těle, trošku škrábala, užívala si reakcí našich těl. Svými rty ochutnávala slanou vlhkost, kterou způsobovalo teplo, ale také vzrušení… Pomalu došla až k našim vzrušeným chloubám, které objala ve svých dlaních… Porovnávala velikosti, míru vzrušení… Jemně je honila a pozorovala, jak reagujeme. Držela je v dlaních, hrála si s nimi, mačkala koule a i ona si užívala naše viditelné vzrušení. Byla ve svém živlu. Děvka pro dva muže, nadržená a naprosto odevzdaná. Zároveň však silná, vzrušená i vzrušující.
S Pavlem jsme byli velmi vzrušení a já cítil, jak ve mně roste touha posunout vše dál.
Vsunul jsem do její kundičky dva prsty a začal ji tvrdě prstit. Třásla se, sténala, prosila: „Nepřestávej, pane, prosím, dělej mi to... víc!“ Přidal jsem třetí prst a i podle zvuků, které subinka vydávala bylo jasné, že se brzo udělá… V kundičce hlasitě čvachtalo a za chvilku si užila první výstřik mokrého orgasmu. V ten moment jsem se otočil na Pavla. Přenechal jsem mu místo mezi jejíma roztaženýma nohama. Vzal ji také prsty, zkušeně, důrazně. Reagovala okamžitě — tělo se jí znovu napjalo, prsty zatínala do našich stehen. A o chvilku později pak opětovně explodovala. Výstřik její šťávy zalil prostěradlo pod ní, tekla jako fontána, vzlykala rozkoší.
Nezastavili jsme. Otočil jsem ji, roztáhl jí půlky a projel jí zadeček dvěma prsty. Současně měl Pavel ruku hluboko v její kundičce. Byla sevřená mezi námi, ovládaná, roztažená, naplněná. Vzrušení z ní sálalo, doslova hořela jak byla v sedmém nebi. Nádherná, když mezi námi ležela, třásla se vzrušením a rozdávala doteky. Byla jen naše — děvka pro nás dva, chtivá a připravená udělat vše pro naše potěšení. A přitom věděla, že má dvěstě procent pozornosti…
Přesunul jsem ji do kleku mezi nás, byla vzrušená a hladová. Naše penisy byly lesklé od její péče. Můj tvrdý ocas nasála do pusy s chutí, jazykem objela špičku a pak mě vzala hluboko — až po kořen. Dávila se na něm a přitom slastně sténala. Já si užíval hloubku její pusy, její jazyk i rytmus, který mi dělá tak moc dobře. Pavel jí mezitím dál dráždil prsty, což jí přinášelo další a další slast a zároveň ji připravoval na víc. Jeho prsty jí projížděly kundičku tak intenzivně, že se mokré orgasmy ani nedaly spočítat…
V ten moment jsme byli všichni na hraně. Dříve však, než stačila potěšit svou šikovnou pusinkou i Pavlův penis, který byl vztyčený a mokrý od vlastních šťáv, subinka začala ztrácet kontrolu, tělo se jí třáslo, hlava se jí motala. Museli jsme přestat. I tělo má své limity - potřebovalo akutně vodu, vzduch, klid. Opatrně jsme jí pomohli ven, napila se, nadechla čerstvého vzduchu a pozvolna se vracela zpět do rovnováhy. Byla slabá, ale šťastná. Mokrá, uspokojená, stále rozechvělá…
Pavel musel odjet dříve než jsme mohli přemýšlet o pokračování. Ale než odešel, poděkoval. A tiše dodal, že mi závidí to hluboké kouření — že doufá, že příště si ho taky užije. A že se těší, až ho subinka vezme do pusy, sevře rty kolem jeho dlouhého ocasu a pohltí ho celého. Možná pak i víc. Do kundičky… Do zadečku…
My se těšíme taky. Až bude připravená. Až si ji znovu vezmeme. Spolu. Tvrdě. Beze studu.
Pod hvězdami, kde se z nevinné atmosféry rodí nejhlubší touhy, a kde je ještě hodně co objevovat…
PP - Z vířivky pod hvězdnou oblohu
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Hledám fajn pár s HW