PP - v hospode
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
onescout4u
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Páčilo by sa mi vidieť manželku si užívať. Počuť ju a cítiť jej vášeň .
Re: PP - v hospode
Je to Majka a jej pička.
- DrGarden
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
- Kontaktovat uživatele:
-
nemuzusipomoct
Rozhodne by mela. Snad se nejaky to semeno, kterym ho jeji milenec neustale plni, ujme.
- DrGarden
- Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za podporu, ale ak by mi ukázala pozitývny tehotenský test, tak to si neviem ani predstaviť! Začala by nosiť v sebe milencové bábo a mňa by automaticky brali ako budúceho taťku.. Taká zblúdená spermia by z mojej štíhlej polovičky spravila guličku a budúcu rodičku, uff. Jedna vec je, jej plná pošva cudzieho semena po ich spoločnej súloži a moje silné vzrušenie z toho a iná, ak sa jej ženské vajíčko spári s jeho plodným ejakulátom. Bolo by už jedno či by sa to stalo v tom najlepšom pri ich vzájomnom orgazme, alebo bez neho. Môže sa to stať a samozrejme, riziko hoci malé nie úplne vylúčené. Ešte stále máva sporadicky menštruáciu a ako som už spomínal, on je od nej oveľa mladší, má určite lepšie a kvalitnejšie spermie ako ja a k tomu ešte aj ich žiadostivá telesná vášeň robí zázraky.. Ešte spomeniem nie až tak nezaujímavú skutočnosť, že keby k tomu reálne naozaj došlo, nebol by to až taký prúser, kedže sa trochu na seba podobáme výzorom aj postavou. Každopádne čierne dieťa by to nebolo
. Bola by z toho ale veľmi zaujímavá situácia nakoľko ja som z presvedčenia proti potratu.
-
nemuzusipomoct
Majka se mi libi cim dal vic. Toto vlakno by si zaslouzilo update. Jak se dari milencovi naplnit Majkine tuzby?
-
ogarzrachovca
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsme pár a máme rádi sex a dobrodružství.
Kde to prosím je.DrGarden píše: ↑úte 26. kvě 2026 19:19:42 Boli sme sa s Majkou cez víkend nudiť pri jazere. Pri odchode mi na moje prekvapenie navrhla, či by sme tam nemohli ísť aj my stanovať.. Jej plán ma dosť vážne zaujal, kedže tam boli naozaj pekný borci. Myslím že im ani ona neostala nepovšimnutá. Aspoň traja jej to dali pohľadom najavo čo tam prespávali. Predsa len, noc má svoju moc zvláš ak je nahá a nočné kúpanie nemusí ostať bez záujmu. Príležitosť na zoznámenie by určite nastala a ostatné si treba len domyslieť..
![]()
- DrGarden
- Kontaktovat uživatele:
Nuda na Sutovom jazere
-
Macata
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
Co tak nalit a zkusit moji macatou zenu.