PP - v hospode

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
DrGarden
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
Kontaktovat uživatele:

Re: PP - v hospode

Příspěvek od DrGarden »

Tak už ide do tuhého a som s toho trochu nerozny. Moja s ním
bude mať stretko (ak sa nič nepredvídateľné nestane) 24.3.2026.
Mala by to byť taká klasika. Príde k nemu na masáž (predpokladám, že na stole bude nahá),
pomaličky ju pri masáži pripraví na milovanie a ja konečne zažijem ten pocit
aké to je.. :oops: dostať vytúžené parôžky.
Ten deň celý robím, tak budem v práci. Rozprávali sme sa o tom predvčerom, že by si s ním už mala dohodnúť termín, (nechce aby som tam bol s ňou a ani mi nechce povedať v ktorý deň za ním pôjde) Slúbila mi, že mi všetko povie aké to bolo a čo robili..
Je to úžasný pocit ked sa s mojou Majkou rozprávam o jej milencovi úplne otvorene. Myslím, že nás to oboch silno vzrušuje a máme po tom naozaj vášnivý sex. Samozrejme v určitých veciach je ešte ostýchavá, ale hlavne že nabrala odvahu a našla si kamaráta s ktorým to naozaj chce!
Obrázek

PS: Vymenili si už aj tel.čísla. Vyzerá to, že sa s ním asi budem deliť o svoju polovičku viac krát :roll:
Obrázek
DrGarden
Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Tu je pokračovanie, ale finálne. (Cítať zhora nadol.) Moja prešla na nú komunikáciu, mala nejaké podozrenie že ju tu sliedim :) Povedala mi dosť, ale samozrejme nie všetko. Budem rád ak sa vyjadríte, DrGarden
Obrázek
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Obrázek

Obrázek
kentusssak
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od kentusssak »

DrGarden píše: čtv 19. bře 2026 14:28:35 Obrázek

Obrázek
Tak teraz mas problem kedze presli na whatsup a maju svoje cisla viac detajlov uz asi mat nebudes… nebudu vuac pouzivat pokec…
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Tu je prcánka mojej ženušky od zadu pred naši milovaním 18.3. (po dlhej dobe..) Chcela aby som jej ju odfotil pre milenca - maséra. Dalšiu súlož už by mala mať s ním ak všetko dopadne podľa plánu, Ako to všetci chceme.. Skúsim jej naznačiť, aby mi priniesla fotku z jej prvého „neverného“ milovania. Poprípade nahrávky alebo ideál video, ale tomu veľú šancu nadávam. Nesmierne ma vzrušuje predstava, že mi ju ten masér vypráši toho 24.3. v čase okolo cca 11.00h. kým ja budem makať v práci. Chce to s ním napoprve diskrétne.

Obrázek

Takéhoto krásavca by mala mať vo svojej dierke či v ústach. Rada robí orál-sex a nemá problém ani s výstrekom do pusy. Potom večer ak to dopadne zdarne.. prídem z práce a krásne ju do sucha vylížem! Už teraz sa teším na jej opichanú prcálku. Môj kamoš v slipoch ju bude chcieť iste ochutnať zahorúca po šťavnatom použití od milenca.
manzel33
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od manzel33 »

Tak ako? Bolo z toho nakoniec nieco? Nasadila ti parohy?
onescout4u
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Páčilo by sa mi vidieť manželku si užívať. Počuť ju a cítiť jej vášeň .

Příspěvek od onescout4u »

DrGarden píše: ned 17. led 2016 11:37:46 Pripajam fotku mojej Majky: http://postimg.cc/image/9kyjz3ld7/
Veľmi pekná ženička
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

manzel33 píše: čtv 26. bře 2026 11:02:01 Tak ako? Bolo z toho nakoniec nieco? Nasadila ti parohy?
Ano, už mám krásne a výrazné parohy! Bola s ním. Viac napíšem neskôr.. :oops:

Obrázek
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Takto vyzerá moja sladká nevernica a jej vyprcaná kundička. Doťahujem ešte detaily, viac neskôr..

Obrázek

Obrázek
Macata
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Macata »

To můžete udělat ins miji
Odpovědět