rostak:

Naprostý souhlas. Nevěra nejhrubšího zrna a neoddiskutovatelný podraz na manžela. Za to bych jí dal okamžitě červenou kartu, vyměnil zámky u domovních dveří a z internetu si stáhl a vytiskl žádost o rozvod a Návrh na popření otcovství. Navíc by mi to v makovici šrotovalo a začal bych se zamýšlet, že když je moje žena schopna takového podrazu, zda už to není jen repete prvního, tzn. přemýšlel bych, zda naše první dítě je opravdu moje. Tajně bych si opatřil nějaký genetický matroš našeho dítěte a nelitoval peněz na soukromý test DNA, abych měl jasno.
Ono je hezké, že je DrGarden kanda a té své dopřával různé organizované a schválené úlety s jinými, ale jakmile byl z té pozice organizátora či alespoď pozorovatele de facto vystrnaděn a ti dva (ona a milenec) už na něho vykakali a jeli si to své za jeho zády, byla to už nevěra nejhrubšího zrna. A ještě se domlouvat, jak si ona od milence nechá udělat kukačku. To byla tedy obyčejná svině svinutá.
DrGardene, prosím nenech nás čekat a popiš, jak to s tvou bývalkou dopadlo, zda si se pochlapil...