Dnes si odo mňa Majka opatrne vypítala tieto fotky. Je jasné, že ich adresátom bude muž. Už predtým som si všimol, že jej písal nejaký nápadník. Zdá sa, že si s niekym už začala písať.. Hneď som jej ich poslal a okázalo ju vyobímal! Nemusím hovoriť, že sme spolu už dávno nič nemali. Nedávno dostala od sestry dopis a keď som jej ho dával povedal som jej "Aha, dostala si list od milenca!" Usmiala sa, že sa to už takto nerobí. Zdá sa, že je tu šanca aby mi nasadila parohy. Celý deň som bol z toho vzrušený.. tie fotky jasne vypovedali o našom vzťahu. Keď som odchádzal do nočnej, utŕžil som aby mi poslala správu. Povedala, že len ak bude mať NA TO čas (si s ním písať).. Vie že môže, má môj súhlas nájsť si občas niekoho za mňa. DrGarden
Pozrel som sa na Majkinú komunikáciu a prekvapilo ma množstvo odpovedi medzi nimi a 9.vymenených fotiek. To by snád naznačovalo záujem z oboch strán. On je o pár rokov mladší, čo je povzbudzujúce. Presne o čom si písali a či sa už stretli.. zatial neviem. Každopádne mi už naznačila, že je niekto "na obzore".
Je mladší o 9.rokov, čo je určite fajn. Tu je slúbená komunikácia medzi nimi s mojim komentom. Prikladám prvú časť z dvoch, ale POZOR! Cíta sa odspodu nahor, komunikácia nie je presne totožná s časom ale postupnosť je zachovaná.