Pavla

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Re: Pavla

Příspěvek od KarelK1968 »

Baculatypar píše: úte 02. zář 2025 17:33:09 Kdy bude pokračování?
Snad ještě autor nějaké napíše, ale myslim že se téma vyčerpalo
pedrox666
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od pedrox666 »

V pátek se Pavla vydala do práce jako v posledních dnech, halenka, sukně a naostro. Nechtěla Michala provokovat, kdyby ji chtěl znova zkontrolovat, i když žádné speciální instrukce nedostala.

Michal jí zavolal na WhatsApp až před polednem. Vzala videohovor, řekla moment a šla na záchod.

“Co máš zase?” zeptala se na záchodě.

“Nejdřív se i ukaž, jestli už jsi pochopila, jak se máš oblíkat.”

Pavla si zabrala postavu, pak zvedla sukni a ukázala, že nemá kalhotky.

“Fajn, pošli mi fotku tak, jak stojíš, s vyhrnutou sukni a s obličejem. Zítra v šest se stavím na trojku. Zařiď to, jak chceš, ale abys byla oblečená a namalovaná jako kurva, kterou jsi. Sexy šaty nebo sukně, co jsme koupili, a bez prádla nebo jenom podvazky, to nechám na tobě. Potvrď, že rozumíš, a pošli mi tu kontrolní fotku.”

“Rozumím”, odpověděla Pavla tiše.

“Jo a posílám ti v mailu odkaz na tvoje fotky a videa, abys viděla, jak si to užíváš. Tak zítra.” Michal ukončil spojení.

Pavla se vrátila do kanceláře, odložila mobil a šla si udělat kávu. Zbytek dne proběhl v klidu a Pavla odešla z práce jako obvykle v pátek.

Pepa, se kterým Pavla seděla v kanceláři, byl zhruba stejně starý jak Pavla, pár let přes čtyřicet. Byl to dvakrát úspěšně rozvedený muž, aktuálně bez přítelkyně. Z dlouhé chvíle, aniž by plánoval nějaké zneužití, začal Pavlu sledovat. Nebylo těžké se dostat do jejího počítače. Napřed zkoušel odpozorovat její heslo do počítače, pak ho napadlo použít kamery z Aliexpresu a uspěl. Kromě kamery schované ve světle nad jejím stolem měl jako šmírák záznam z pod jejího pracovního stolu a ze záchodu. Do mobilu se jí nedostal, ale po práci, když byla Pavla pryč, jí šmejdil na WhatsAppu a v mailech na počítači. Postupně sbíral zajímavý materiál včetně zpráv mezi ní a Michalem, takže chápal, proč se za poslední týden tak podstatně změnila. Sdílený adresář s jejími videi na Michalově Google disku, který jí poslal, byla ale bomba. Když zjistil, o co jde, začal okamžitě všechno stahovat na svůj disk, a po stažení se z jejího počítače odhlásil. V duchu poděkoval strejdovi Google za ukládání hesel, zasunul disk do svého počítače a rychle začal skenovat obsah. Během dvaceti minut se vyhonil dvakrát, pak se uklidnil, sbalil se a odjel domů. Na promýšlení, jak s tím naloží, měl celý víkend. Rozhodně se ale nechtěl spokojit jenom s honěním u fotek a videí.

Pavla se cestou z práce jako obvykle před víkendem stavila nakoupit a zaparkovala u nádraží, aby jako obvykle vyzvedla Jana. Při čekání přemýšlela, jak to má navlíknout s Michalovým požadavkem na opakování trojky. Když ho viděla přicházet, vystoupila z auta, políbili se, Jan ji objal a rukou na zadku překvapeně zjistil, že nemá kalhotky.

“Ty jsi naostro?”, zašeptal jí do ucha?

“Naostro a nadržená. Budeš řídit?” usmála se.

Jan si hodil kufr do auta a posadil se za volant.

“Copak tě tak vzrušilo? Něco v týdnu?”

“Ale ne, to ten náš minulý víkend.”

“A chtěla by sis to zopakovat?”

“Nevím, možná...”

“Možná znamená jo?” zeptal se Jan.

“Možná,” usmála se Pavla. “Teď se věnuj řízení.”

“Večer to probereme. A mohla by sis trochu vyhrnout sukni?”

“Abys nenaboural,” řekla s úsměvem, ale poslechla ho. Přemýšlela, jak přijít s tím, že zítra chce opět přijít Michal, a netušila, že Jan myslí na to stejné. Položil jí ruku na stehno a pak na holý podbříšek, Pavla mu ale nenabídla, aby se dostal prsty dál. Po chvíli mu odtáhla ruku s tím, že se má věnovat řízení. “Počkej domů, hlavně ať tam dojedeme”, usmála se.

Po příjezdu domů Pavla vybalila tašky, Jan si vybalil kufr a šli nahoru dát si sprchu, Jan šel po schodech za ní a rukou si při pomalé chůzi vychutnával její rozkrok bez kalhotek. Nahoře ji objal, otočil a prsty zjistil, jak moc je vlhká. Přitiskl ji k sobě a na své ztopořené péro a dlouze se políbili. Pak skočili spolu do sprchy a v posteli si dali rychlovku.

Když se vydýchali, Jan lehce hladil Pavle kundu a zeptal se:

“Tak co to opáčko s Michalem, chtěla bys?”

“Když ti to udělá radost...” předstírala nepříliš velkou ochotu.

“Ale no tak, děláš, jak by sis to neužila.”

“Víš, že ženu musíš přemlouvat a dobývat, aby nevypadala jako kurva,” usmála se.

“No právě, aby nevypadala,” pomyslel si Jan, ale mlčky se začal věnovat ústy jejím bradavkám.

Pavla ho odstrčila a vstala z postele. “Stačilo, jdeme něco dělat.”

Do večera se věnovali domu a domácnosti, Jan posekal trávu kolem domu. Pavla uklízela a připravila večeři. Po sprše se posadili ke stolu, Jan otevřel láhev červeného a přiťukli si.

Pavla přemýšlel o zprávě, kterou jí mezitím poslal Michal. Stálo v ní: “Zítra se stavím v 6 hodin. Pořád máš svobodu volby, ale doporučil bych zapomenout na slovo ne.” Netušila, s čím Michal přijde tentokrát, ale pořád byla v pasti ale nevěděla, že stejnou zprávu dostal i Jan.

„Píše mi Michal, že by se zítra rád stavil,“ začal Jan. „Co mu mám napsat?“

Pavle se ulevilo, že s tím nemusí začínat ona. „Že se může stavit, ale ať se chová slušně,“ řekla s úsměvem.

„Já myslím, že ses minule projevila jako hodně dobrá hostitelka a že to dokáže ocenit,“ pokračoval Jan. „Takže zítra v šest?“

„Co můžu s vámi nadrženci dělat,“ odtušila Pavla.

„My už tě nějak navedeme, neboj,“ usmál se Jan, vstal od stolu a šel jí dlouze políbit.

Večer v posteli se Jan domáhal manželského sexu, ale Pavla ho odmítla, i když byla sama vzrušená. „Šetři se na zítra, miláčku, ať se vyrovnáš Michalovi,“ šeptala mu do ucha s jeho vztyčeným klackem v ruce. „Dneska ani ráno nic nebude.“

Po obědě a po kávě se Pavla začala připravovat. Nejprve si vypláchla anál, pak se naložila do vany, kde si nakonec oholila nohy a kundu. Představa další trojky s Michalem ji vzrušovala, nakonec neodolala a poslala mu fotky namydlené a pak vyholené kundy bez komentáře.

Michal obratem odpověděl: “Lepšíš se, kurvičko. Mám pro tebe překvapení, máš se na co těšit.”

Po koupeli se Pavla oblíkla ještě do domácího. Sexuální atmosféra v domě houstla, když stála u kuchyňské linky, Jan k ní přistoupil zezadu, objal ji, cítila jeho erekci a zajel jí rukou do kalhotek.

“Do hladka oholená a mokrá...” zašeptal jí do ucha. “Asi si to dneska zase užiješ.”

“Když se budete snažit,” odpověděla s úsměvem. Otočila se dlouze se políbili.

“Co si vezmeš na sebe?”

“To ještě nevím. Můžeš mi pomoci s výběrem.”

Asi v pět se Pavla začala připravovat. V ledničce už měla připravené studené občerstvení. “Jako dobrá hostitelka,” pomyslila si. “Ale ne každá poskytuje návštěvě takové úplné pohostinství.” Přemýšlel o tom, jak se jí změnil zlomově život během posledních dvou týdnů, od nevěry s Michalem přes trojku, že se stala Michalovou hračkou, kterou půjčil své partě a že si ji úplně podřídil. Že zažila hodně fantastických orgasmů, ale obávala se, kam to ještě bude posouvat. Netušila, co myslel tím překvapením. V každém případě byla hodně vzrušená.

Pamatovala si, jak má být oblečená a nalíčená. Udělal si výrazný make-up a přemýšlela, jestli si má vzít šaty nebo halenku a sukni, samozřejmě z těch, které jí vybral Michal.

Zavolala Jana, kterého chtěla ještě podráždit. Oblečení měla rozložené na posteli.

“Koukám, že tady se někdo připravoval a nakupoval,” hrál s úsměvem překvapení, i když už to vše na fotkách od Michala viděl.

Pavla před ním stála jenom v černé krajkové soupravě, ve které prosvítaly její bradavky i venušin pahorek.

“Tak se mi předveď jako na molu.”

Pavla si postupně vyzkoušela šaty i všechny kombinace sukní a halenek. Na Jana udělala největší dojem průsvitná halenka a sukně s rozparkem téměř do pasu. Pavla s uspokojením sledovala bouli v kalhotách.

“Je to krásné, sluší ti to, jenom to trochu kazí to černé prádlo. Je ti vidět pás kalhotek a ta podprsenka.”

“To nějak přežijete, beztak to nebude na dlouho,” usmála se.

Prádlo si nechala, ale pořád si pamatovala, jaké byly Michalovy instrukce. Nazula si ještě černé otevřené boty na vysokém podpatku, vtáhla břicho a vypnula prsa.

“Tak co, ještě to ujde?”

“Jsi fantasticky sexy,” zašeptal Jan a přitiskl se k ní.

“Pojď dolů a nalij mi panáka, potřebuju to pro uvolnění,” odstrčila ho.

Oba nervózně čekali na Michala. Janovi cinkla zpráva.

“Pět minut a je tady. Prý s překvapením,” konstatoval. Že mu Michal připomenul, že nepřipouští žádné námitky, si ovšem nechal pro sebe.

“Jdu se ještě upravit.”

Úprava spočívala v tom, že si Pavla sundala kalhotky i podprsenku. V zrcadle se zkontrolovala, pohled jí utkvěl na prosvítajících růžových bradavkách, pak zkontrolovala rozparek na boku.

“Vypadám jako nadržená kurva,” pomyslela si. Nadržená jsem a kurva vlastně taky, i když z donucení.

Ozval se zvonek a Jan šel Michalovi otevřít. Když uviděl Michalovo překvapení, zůstal bez dechu. Za Michalem stál asi dvoumetrový chlap atletické postavy, černé vlasy ostříhané na ježka a velkou kyticí. Měl odhadem kolem čtyřiceti a usmíval se.

“Ahoj Honzíku, vypadáš překvapeně. Pozveš nás dál?” začal Michal se širokým úsměvem.

Jan beze slova otevřel do široka dveře a ustoupil dovnitř do zádveří. Pavla čekala Michala v předsíni, ale přítomnost nového hosta ji zaskočila. Na Michala byla připravená, ale že si ji někdo další bude prohlížet vyzývavě nalíčenou, na jehlách, v minisukni s rozparkem téměř po pás a vystavenými prsy nečekala. Ztuhla a nevěděla, jak reagovat.

“Dovolte, abych vám představil svého dobrého přítele Igora. Trochu jsme popili a když jsem se mu zmínil o vaší nesmírné pohostinnosti a otevřenosti, projevil zájem něco z toho okusit. Snad vám to nebude vadit. Pavlo, to je Igor, Igore, Pavla. Jane, Igor, Igore, Jan. Myslím s, že si všichni můžeme tykat, i když vím, že by tykání měla nabídnout žena. Nevadí, Pavlo?”

Igor přistoupil k Pavle. “Omlouvám se za toho nezdvořáka Michala. Samozřejmě, že si nedovolím vám tykat bez vašeho svolení. Přijměte prosím kytičku pro paní domu, rozhodně bych vás nerad uvedl do rozpaků.”

“Ale no tak, přece nebudeme tak formální. Co ty na to, Pavlo? Pokračoval Michal.

Pavla přijala kytici, natáhla ruku a s nervózním řekla:

“Ahoj Igore, Pavla, těší mě.”

“A ještě pusu na tykání,” dodal Michal a přistrčil jí k Igorovi.

“Tak jo”, usmál se Igor, přitiskl Pavlu k sobě, sklonil se k ní a dlouze jí políbil.

“Do prdele, to je chlap, ten mi voní” pomyslila si, když jí tisknul k sobě, rukou na zadku a jazykem jí rejdil v puse.

Jan na tu scénu koukal bez dechu. Takové překvapení opravdu nečekal, ale nenašel sílu k protestu.

“Ahoj, já jsem Igor,”, vytrhl ho ze strnutí. Jan mu podal ruku, zaraženě řekl “Ahoj, Jan,” a pak pozoroval Michala.

“Ahoj Pavli, moc jsem se na tebe těšil a myslím, že to dneska bude opravdu pěkný večer.“

Přitáhl ji k sobě, taky ji políbil, ale pravačkou jí zajel na zadek přes rozparek. “Mohla by ses trochu rozkročit? Rád bych zjistil, jak moc se těšíš.”

Pavla poslechla, Michal jí zvednul levou rukou sukni, pravou jí zajel do rozkroku a jeho prostředníček hladce zajel do kundy. Pavla se neubránila a její kunda prst sevřela a pohnula pánví, aby se poštěváček přitlačil více na Michalovu ruku.

“Šikovná kurvička,” zašeptal jí Michal do ucha.

“Já myslím, že můžeme přeskočit další formality, Jane, teče fakt pěkně. Můžeme dál?”

Jan fascinovaně pozoroval tu scénu.

“Ovšem, pojďte dále. Co si dáte na pití?” rozpačitě pokusil se ujmout role hostitele.

“Já si dám vodku, jestli můžu, Igor asi taky.”

“Ano, prosím.”

“Pavli, byla bys tak laskavá a přivítala Igora dýmkou míru? My tady s Janem musíme ještě něco dořešit. Jo a řekni Janovi, čím budeš zapíjet sperma.”

Michal odvedl Jana z pokoje.

“Tak co říkáš na překvapení? Chtěl jsi vidět Pavlu, jak ji mrdá více chlapů, dneska se ti to splní naživo.”
“To jo, ale tak jsme se nedomluvili,” namítal Jan. “Nic jsi mi neřekl předem.”

“Jane, domlouvání skončilo. Teď to prostě bude ber nebo neber. Pokud chceš Pavle řict, jak to všechno bylo a jak jsi ji do toho navezl, může být. Není nad upřímnost v manželství, že? Ale pořád mám všechna ta videa, která můžu pustit do světa, a nevím, jestli byste byli rádi a jestli by to utužilo vaše rodinné štěstí. Třeba jí budou vaše děti fandit a kolegové a sousedi to taky ocení. Tak co?”

Jan zaraženě mlčel.

“Takže v pohodě, Pavla zatím nevypadá nešťastně a snad si to dneska všichni užijeme. Pojď si dát panáka na rozjezd a jdeme se podívat, jak se Pavla sbližuje s Igorem.”

Vešli do pokoje a zdeptaný Jan byl fascinován tím, co viděl. Igor ležel s kalhotami staženými ke kolenům na pohovce, nad jeho nohama klečela Pavla s roztaženýma nohama a minisukně ani náznakem nezakrývala její zadek a kundu. Jednou rukou si dráždila poštěváček a druhou rukou svírala a honila jeho klacek, který zasouvala hodně hluboko. Halenku měla rozepnutou a Igor mačkal její prsa.

Michal k ní přistoupil zezadu, pleskl jí přes zadek a ruku jí odsunul z rozkroku.

“Vydrž, kurvo, ještě se je brzo se udělat. Soustřeď se na hosta, pěkně zapoj i druhou ruku.”

Pavla poslechla a začala Igorovi honit jeho dlouhý klacek oběma rukama. Igor jí přitlačil hlavu ke svému klínu a tvrdě ji mrdal, až se začala dusit. Trochu povolil, aby se nadechla, a pak zase přirážel, To několikrát zopakoval, až se do ní udělal.

“Pěkně ho vysaj, ať je čistý,” poručil Michal, který to už všechno řídil. “A ještě úsměv a viktorku na kameru, prosím,” když Pavla dokončila úkol.

Pavla vysála poctivě poslední kapky Igorova spermatu, přičemž hleděla na Michalův mobil, pak se poslušně usmála a dvěma prsty pravé ruky udělala véčko.

Igor s úsměvem poděkoval Pavle za milé přivítání, natáhl si kalhoty a šel si dát panáka, který už stál na stole. Přiťukl si s Michalem, podal panáka i Pavle, která odpočívala na sedačce a přiťuknul i s ní.

“Ty si nedáš?” zeptal se se Jana.

“Ne, já už jsem měl a musím se šetřit,” odpověděl.

Pavla vstala, kopla do sebe panáka a z ledničky vyložila na stůl nachystané občerstvení. Se zapínáním halenky se neobtěžovala.

“Tak co, Jane, jsi s pokojený s ústním projevem své drahé polovičky? Já myslím, že celkem obstála, ne? Zdá se, že nemístný stud už odhodila.”

Nečekal na odpověď a přitáhl Pavlu za ruku a posadil si ji na klín.

Pavla cítila jeho tvrdé péro. Michal si chvíli pohrával s jejími bradavkami, pak ji začal lehce prstit.

“Plán na dnešní večer a noc je následující. Jan dostane dnes funkci řidiče. Vyrazíme do klubu, kde se budeme bavit, pít, tančit a šukat. Nejvíc asi Pavla. Podržíš každému, kdo si řekne. Oblečení neformální, Pavli, tobě sluší to, v čem jsi. Bude tam stejně přítmí a určitě tam nebudeš jediná kurva. Jenom přemýšlím, jestli si nedáme všichni jedno kolo, než vyrazíme, ještě máme čas, než se to tam rozjede. Jaký na to máš názor, kurvičko? Chceš vymrdat?” zeptal se se dvěma prsty zabořenými v její vlhké kundě.

“Jo,” odpověděla tiše.

“Neslyším, nahlas!” odpověděl Michal.

“Ano, chci vymrdat,” řekla hlasitěji.

“A od koho chceš vymrdat?”

“Ode všech,” odpověděla zastřeným hlasem.

“Nahlas a celou větou!”

“Chci vymrdat ode všech!” řekla hlasitě.

“A proč chceš vymrdat ode všech?”

“Protože jsem nadržená!”

Protože jsi nadržená co?”

“Protože jsem nadržená kurva!”

“No vidíš, první krok je přiznání. Svlíknout a na pozici. Igor byl před chvílí, teď tě vymrdám já. A pak se uvidí.”

Pavla poslušně shodila halenku a sukni a směřovala opět k pohovce.

“Počkej, když tak pěkně žádáš, musíš se více snažit.” Michal ji chytil za ruku. “Napřed já.”

Michal si lehl na pohovku. “Pojď si ho pěkně rozbalit a postavit.”

Pavla mu poslušně rozepla kalhoty a stáhla mu je i boxerky. Michal ležel nehybně a Pavlu jenom pozoroval. Klekla si stejně jako na Igora a začala mu jeho poloztopořený penis honit a kouřit, až byl pevný.

“Fajn, teď se můžeš napíchnout. Tak ne, otoč se a dívej se při tom na Jana. Určitě se mu to bude líbit, podívej, jakou má bouli v kalhotách.”

Pavla poslechla, dřepla si nad něj, prsty pravé ruky si roztáhla kundu a levou rukou do sebe navedla jeho klacek. Dosedla až na doraz, rukama se opřela o Michalovy nohy a začala pomalu přirážet. Podívala se na Jana, který už měl péro venku a pomalu si ho honil, ale pak zavřela oči a začala zrychlovat přírazy. Michal jí nastavil proti análu svůj prostředníček a Pavla na něj napřed narážela, ale jak jej přibližoval, brzy ho měla v sobě taky. Pavla dlouho nevydržela, ale její vášnivé přírazy zabraly i na Michala, takže se udělali spolu.

Pavla se složila na Michalovy nohy, doznívaly záškuby její kundy, která ještě svírala Michalovo vadnoucí péro. Po chvíli ji Michal plesknul přes zadek a nařídil jí, aby ho pořádně očistila. Pavla se otočila a začala sát jeho povadlé péro, takže byla ve stejné pozici jako když kouřila Igora, klečela s vystrčeným zadkem. Vzápětí do ní hladce zajel Igorův čurák. Že to byl Igor, poznala Pavla okamžitě, protože ve srovnání s Janem to byl pořádný macek. Pokračovala v očistě Michala, ale zároveň vycházela Igorovi vstříc. Mrdal jí asi deset minut, že bude, poznala podle zrychlující se frekvence, kterou do ní bušil. Michal zůstal ležet pod ní, ale stihl se natáhnout pro mobil a Pavlu v akci opět natáčel. Akce skončila Igorovým výstřikem do Pavly a Pavla se zhroutila Michalovi na klín, obličejem na Michalově klacku.

Michal ji po chvíli ze sebe stáhnul a nařídil Pavle, aby očistila i Igora. Pavla se posadila na sedačku, ale pod sebe si podložila ručník, aby neudělal fleky vytékajícím semenem. Když vysála z Michala zbytky semene, Michal kývnul na Jana.

„Ted si můžeš užít manželského sexu.“

Jan se podívala na Pavlu. Ležela na pohovce, nohy pokrčené a roztažené a oči měla přivřené. Z kundy jí vytékalo sperma, které do ní naložili Michal a Igor. Pohled na rozmrdanou manželku ho přiváděl na hranu extáze. Zasunul jí hladce do kundy tři prsty a zlehka ji projížděl. Pavla mu se zavřenýma očima vycházela pánví vstříc, pak ho uchopila za zápěstí, jeho ruku si dala k ústům, prsty si strčila do pusy a olízla.

“Pojď do mě, lásko,” řekla Pavla.

“Tak se mi líbíte, holubičky,” přidal se Michal hlasitě.

Pavla roztáhla nedočkavě nohy a Jana si přitáhla. Michal opět všechno natáčel. Zatímco Igor seděl za stolem a všechno pozoroval.

Pavla do sebe nasoukala Janův klacek, ale moc ho v sobě necítila, přesto poctivě přirážela. Jan se do ní udělal po pár minutách a zůstali v objetí.

“Pořádně ho do ní oklepej. Pavlo, ty ho teď taky pořádně očisti od té směsi mrdky. Fajn,” komentoval Michal.

“Ale do auta tě plnou nevezmu. Klekni si pěkně na Janův ksicht a co můžeš mu pěkně vytlač do huby. Ty, Jane, ji pěkně očisti jazykem.”

Pavla už byla totálně zlomená, takže nad rozkazy ani nepřemýšlela a plnila je bez váhání a odmlouvání. Jan po vylizování cizího semene nikdy netoužil, ale s vědomím toho, čím mu vyhrožoval Michal, se neochotně podřídil. Nakonec ho horká a mokrá kunda jeho ženy trochu vzrušila, ale plná erekce se po nedávném výstřiku ještě nedostavila.

„Běž si dát sprchu, Pavli, a převleč se. Přijď se nám potom ukázat, jestli budeš dostatečně sexy. My tady zatím povedeme chlapské řeči,“ nařídil Michal, který už se plně ujal vederní celé akce.

Pavla odešla nahoru a Michal pokračoval.

“Abys neřekl, tady máš taky dárek.”. Podal Janovi zabalenou krabičku.

“Díky, co to je?” usmál se Jan nervózně.

“Něco, co ti připomene tvou roli. Můžeš to samozřejmě odmítnout, však podmínky znáš.”

Jan rozbalil balíček a překvapeně zíral na klec na penis.

“Do prdele, co já s tím?”

“Nasadit a nosit. Pavla bude mít dost práce i bez tebe. Aspoň ji nebudeš rozptylovat a budeš si více vážit své nadržené kurvy, kterou jsi pomohl stvořit. Tak si to rychle nasaď, než se vrátí Pavla, péro ti už nestojí, pěkně se zamkni a dej mi klíček. Nebo chceš z toho všeho vycouvat?”

Jan zaraženě mlčel, ale v hlavě mu to šrotovalo. Chápal, že nemá na to, aby teď odmítnul další krok.

“Vidím, žer se ti do toho fakt nechce, tak nic, nebudu na tebe tlačit. My s Igorem se jdeme se podívat, jak to jde Pavlínce, a až se vrátíme, budeš zamčený a dáš mi klíček, nebo mi vrátíš celou klec, což by bylo hodně statečné. Máš chvilku na rozmyšlenou.”

Michal s Igorem odešli nahoru za Pavlou. Byla v ložnici, na sobě černí síťované samodržící punčochy, černé krajkové kalhotky a podprsenku. Na posteli měla rozložené šaty, halenky a sukně, které nakoupila s Michalem.

“Tak jak se ti líbí Pavla? Trochu starší ročník, ale jinak to jde, ne? Myslím, že se dneska ještě dobře pobavíme, ne?”

“Mrdá a kouří fakt dobře. Jak se to to povedlo, si ji takhle ochočit?”, zeptal se Igor.

“Já myslím, že ta děvka je v ní, jenom potřebovala trochu pomoci. Podívej, jak se snaží, aby zapůsobila. Co bys jí doporučil na sebe?”

“Asi ty černé šaty.”

“Slyšela jsi? Zkus si je, ať vidíme, jak ti jdou.”

Pavla poslechla a oblékla si je. Igor s Michalem ji sjeli pohledem a Michal ji dále úkoloval.

“Otoč se, ať vidím, jak vypadáš zezadu, teď z profilu. Co ty na to, Igore?”

“Myslím, že jí to sekne.. Kalhotky si zatím může nechat, myslíš, že potřebuje podprsenku?”

“Podíváme se.”

Pavla si bez váhání svlékla šaty, sundala podprsenku a znova na sebe natáhla šaty. Šaty ji těsně obepínaly, takže kopírovaly její mírně povislá prsa včetně vystupujících bradavek.

Prohlédli si ze všech stran, ohodnotili ji zezadu v předklonu a pochválili.

“Ještě vydrž”, nařídil Michal Pavle. Když byla v předklonu a opírala se rukama o postel. Zajel jí rukou zezadu do rozkroku, druhou rukou odsunul klín kalhotek a zasunul jí dva prsty do kundy. Ucítil, jak se jí kunda stáhla, ale hned prsty vytáhnul.

“Podívej, jak je mokrá”, ukázal Igorovi mokré prsty. “Můžeš se postavit”, řekl Pavle. Když se postavila a otočila k nim, strčil jí prsty do úst, aby je pořádně očistila.

“Myslím, že můžeme vyrazit. Ještě si vem nějaký svetřík, k ránu může být chladno.”

Sešli dolů, kde už čekal Jan.

“Ještě nám nalej panáky na cestu a můžeme vyrazit. Pavle samozřejmě taky.” Jan poslechl, nalil tři panáky a podal jim je.

“Tak co pro mě máš? “

Jan Michalovi podal klíček.
haller

Příspěvek od haller »

Dobrý příběh 👍
Pepsi
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Pepsi »

Paráda !!!! Dúfam, že na pokračovanie nebudeme zas čakať dlhé mesiace
onpropar
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem jaký jsem. Jinak než při komunikaci a osobním setkání se to stejně nepozná

Příspěvek od onpropar »

WAU!!!
Wejgll

Příspěvek od Wejgll »

Moc pěkné 👍
vinklar
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL

Příspěvek od vinklar »

Nádhera
lucitv
Role muže: je SUBMISIV

Příspěvek od lucitv »

Moc dobré, díky za pokračování! :)
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Mildas155 »

nadhera prosim pokracovani
bazinga
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Jsem 39 lety muž z Jižní Moravy. S přítelkyní máme oba hodně pestré záliby a fantazie. Rád tu sbírám nápady, případně občas pokouknu po někom k nám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bazinga »

Skvělé pokračování. Za to čekání to stálo a vyvíjí se to moc zajímavým směrem.
Odpovědět