Pavla

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
pedrox666
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Pavla

Příspěvek od pedrox666 »

Pavle zazvonil mobil. Petr, který jim měl děla nějaké opravy na domě. Zvedla to.

“Ahoj, co potřebuješ?

“Přijedu zítra asi v sedm večer a probereme ty práce. Mám nachystaný rozpočet, dovezu vzorník barev, abys věděla, co si chceš vybrat. A dej si pozor, co budeš mít na sobě. Pokud to budou šaty nebo sukně, tak se neudržím a konečně tě vyjebu. Zatím se měj, ahoj.”

Petr nečekal na odpověď a okamžitě zavěsil. Pavla zůstala v šoku.

Petr byl šikovný Ukrajinec, který jim kdysi spravoval chalupu a teď jim měl se svou partou opravit fasádu. V Česku byl už asi 20 let. Bylo pondělí a Pavla byla sama doma. Dcera měla do středy zůstat u přítele a manžel dojížděl od pondělí do pátku za prací do Prahy, kde byl jako manažer v korporátu. Byl tam asi půl roku, úvahy o stěhování zatím nebyly na pořadu dne.

S Petrem to mezi nimi trochu jiskřilo, když pracoval s partou na chalupě, ale k ničemu nedošlo, Jenom jí asi dvakrát sáhl na zadek a s úsměvem zmínil, že by stála za hřích, což ji neurazilo, ale potěšilo. 

Pavle bylo asi 45, střední postava. Štíhlá právě nebyla, ale měla širší boky, kulatý pěkně tvarovaný zadek a na svůj věk pevná, nepříliš velká prsa. Petrova poslední věta v ní vzbuzovala nervozitu. Jednoduché řešení bylo Petra přivítat v pevných kalhotách, probrat barvy a cenu u kávy a rozloučit se, nebo se vymluvit, že u toho musí být manžel a přesunout schůzku na víkend. Na druhé straně jí chyběl sex. S manželem si víceméně odbyli povinnou rychlovku v neděli večer, ale moc ji to neuspokojilo.

Když se večer osprchovala a lehla si do postele, musela na Petra myslet. Byl to silný chlap, na kterém bylo vidět, že pracuje fyzicky. Měl trochu břicho, ale veselé oči a byl celkem vtipný. Byl starý přibližně jako Pavla, rodinu měl na západní Ukrajině a občas za ním přijela manželka s dcerou, občas jezdil on za rodinou na Ukrajinu.

Začala si představovat, jaké by to s ním bylo a jaký by z toho mohl být průšvih, kdyby se to provalilo. Nevěděla, jestli jí manžel náhodou v týdnu nezahýbá. Žádné náznaky nepozorovala, i když si vlastě uvědomila, že před nějakým časem si začal hlídat lelefon a pokládat displejem nahoru. Může to znamenat, že si to s někým rozdává, zatímco ona suší… hubu asi ne, usmála se. I když… usmála se znova. Na druhé straně se jí kdysi svěřil, že ho vzrušuje představa, jak si ti rozdává s jinými muži, ale dál to nijak nepokročilo. Pavla to vyloženě neodmítla, ale skončilo to dotazem “a máš ty chlapy?”

Ze sexu jí nebyly cizí žádné praktiky na individuální bázi. Dlouhou předehru nepotřebovala, manželovi s úsměvem říkala, že nejlepší předehra je rychlovka. Lízání jí nevadilo, ale moc ji nebralo. Klasika samozřejmě, manželovi kouřila ráda, ale polykala, jenom když byla pořádně rozjetá. Anál manželovi kdysi navrhla sama a on se toho rád chytil. Dokázala se při něm udělat snad více než do kundy, ale bylo to specialita, kterou neprovozovali moc často. Zpestřovali si anál vibrátorem v kundě, občas došlo i na vibrátor a čurák v kundě současně. 

Kapitola sama pro sebe byl fisting. Pavla si to začala v mysli přehrávat. Poprvé to manžel zkusil, když měla dcera asi roka a byli na návštěvě u jeho rodičů. Prstění bylo součástí jeho předehry, kterou mu taky občas dopřávala, a on ji prstil a lízal, až mu do ní zajela dlaň až po palec. Chvilku jí takto šukal rukou, pak přidal palec až po kloub. Tlačil dál, ale moc co nešlo, i když byla Pavla vzrušená a nebránila se. Ruku si naslinil po obvodu části, která ještě nebyla vevnitř a pak si s její kundou hrál jako s koženou rukavicí. Vnější pysky byly pod tlakem ruky skryty uvnitř. Začal je postupně po obvodu vytahovat a natahovat, a přitom jí pomalu a zlehka rukou šukal, takže ústí kundy se postupně roztahovalo a ruka se centimetr po centimetru dostávala dál a dál. Najednou, když překonal nejširší místo, ruka zajela hladce dovnitř a ústí kundy pevně sevřelo zápěstí. Začal pomalu pohybovat pěstí, což začalo Pavlu přivádět k šílenství. Široce roztažené nohy do praku, manžel kmital rukou co nejrychleji a zásuny i zpětné pohyby byly čím dál delší, až ji mrdal rukou s prsty v sevřené špetce v celém rozsahu, ruka z kundy hladce vyjížděla a znovu zajížděla. Byla tak roztažená, že kloub palce už žádnou překážku nepředstavoval. Ale když na ni přišel bouřlivý orgasmus, kunda opět sevřela pevně ruku kolem zápěstí a ruka kmitala už jen v kundě, aby se nakonec znova uvolnila a ruku v podstatě vyplivla. 

Nejradši měla mrdání zezadu. kdy cítila čuráka až na děložním čípku. V této poloze manžel fisting vylepšil tak, že když tam měl ruku až po zápěstí, přidal tam ještě zespodu svůj klacek. Ten sice nenarážel na dělohu, protože překážely pokrčené prsty, dotyky prstů a naprosté naplnění to daleko předčily. V podstatě si ho v kundě vyhonil a její orgasmus byl ještě silnější.

Tyto vzpomínky a představy jí přivedly ruku do klína a začala se lehce dráždit. Překvapilo ji, jak je vlhká, Chvilku si zlehka projížděla kundu zvenku, pak se svlékla, vytáhla vibrátor, která měl přes 20 cm na délku a 5 centimetrů v průměru, na podlaze před zrcadlovou skříní rozprostřela ručník a začala se mrdat vibrátorem, který do ní hladce zajížděl i bez lubrikantu. V zrcadle pozorovala téměř realistický úd, který do ní zajížděl až po silikonové koule. Představovala si přitom, jak do ní stejně prudce a tvrdě zajíždí Petrův klacek. V prázdném domě se nemusela kontrolovat, takže orgasmus přišel s hlasitým výkřikem. Když se vydýchala, omyla a uklidila nářadí a s rukou v klíně a myšlenkou na Petra usnula.

Ráno vstala, dala si sprchu a oblékala se do práce. Zkontrolovala mobil. SMS od Petra. “Nezapomeň se k těm šatičkám pěkně oholit :)”.

Cítila, jak jí vlhne kunda. Naťukala odpověď: “Nic nebude. Budu v riflích a na zámek!”. Chvilku váhala, ale pak přidala smajlíka a zprávu odeslala. 

“Do prdele,” pomyslela si, “co to sakra dělám…” Cítila nervozitu a vzrušení. Rychle se sbalila a vyrazila do práce. Práce měla dost, do toho telefonáty, takže se musela soustředit.

Před obědem jí opět pípla SMS: “Je to na tobě. Zámky odemykat umím, ale násilím tě dobývat nebudu. Radši bych ti zvedl tu sukýnku a hladil a lízal tvou vyholenou … :)”.

Odpověď: “Nezapomeň, že máme vybrat barvu a domluvit cenu”. Smajlíka tentokrát nepřidala.

Odjela z kanceláře na oběd do nákupního centra. Dala si jenom rychle boršč u Arména a pak, s divným šimráním v žaludku, a přece jenom vzrušená zašla do obchodu s prádlem. Vybrala si bílý podvazkový pás a punčochy, bílé krajkové kalhotky a podprsenku, které byly skoro průhledné. Zaplatila, strčila prádlo do batůžku a opět vzrušená a nervózní se vrátila do práce. “Nic není rozhodnuto, třeba si to nechám pro manžela," uklidňovala se.

Když se vrátila domů, nervozita a vzrušení se stupňovaly. Pavla se holila jenom občas, spíše si udržovala krátký porost, ale manžel ji měl radši vyholenou a její vyholená kunda měla za následek bouřlivější sex. Občas, když se vrátili oba mírně nebo více opilí a hodně nadržení, třeba z restaurace nebo z firemního večírku, po něm chtěla, aby ji vyholil on, čehož se vždy s chutí chopil. Pavla se v duchu přesvědčovala, že na Petrovy požadavky reagovat nebude, ale cítila, že možná bude všechno jinak, Domů dorazila asi pět hodin. Rychle do sebe hodila nějaké jídlo a zavolala dceři, aby se ujistila, že se dnes domů nevrátí. 

“Mám to udělat? Nebudu toho litovat? Nebude z toho průser?” ptala se sebe sama znova. Pak si vzpomněla na prádlo co, koupila a vytáhla je z batůžku. Na manžela to zabíralo, což se zpětně odráželo na Pavlině dokonalém uspokojení, když si na sebe občas něco podobného vzala na sebe. 

“Tak jo, jdu do toho. Jeho chyba, že u toho není," pomyslila na manžela. “Chtěl ze mě děvku, tak ji ze sebe na chvilku udělám," rozhodla se.  Nalila si panáka vodky, hodila jej do sebe a šla do sprchy. 

Kosmetickým zrcadlem zkontrolovala, jestli se oholila dokonale, pak si ještě zkontrolovala hladkost kundičky prsty. Oblékla si podprsenku, natáhla punčochy, a i když to byly samodržky, připla si je podvazkovým pásem, Parfém, rtěnka, stíny, večerní malování. Zvýraznila si oči, o kterých věděla, že na muže zabírají.

“Tak co dál na sebe? Které rifle si mám vzít?” zasmála se v duchu. Nakonec se rozhodla pro letní riflové šaty bez rukávů, které byly nad kolena a zapínání bylo na knoflíky odshora dolů. Přemýšlela, kolik si jich nechat rozepnutých, a nakonec se rozhodla pro decentní úpravu nahoře i dole. Znamenalo to, že podprsenka byla vidět jen při pohledu opravdu shora a lem punčoch při pohledu z úrovně pasu, jak zjistila v zrcadle. Petr byl ovšem podstatně vyšší. 

Nervózně sledovala hodiny a přemýšlela, že to pořád může stopnout a vrátit do úrovně žertovné konverzace. Ale pak si dala ještě jednoho panáka. Věděla, že alkohol ji pomáhal se vzrušit a ztratit zábrany a nemuselo ho být moc. Někdy stačilo i jedno pivo, aby málem znásilnila manžela. Cítila, jak na ni vodka začíná působit. Vzrušení a nervozita stoupaly. V tom se ozval zvonek. 

Otevřela a Petr vstoupil dovnitř. \V ruce měl složku s dokumenty a vzorník barev. 

“Ahoj," řekl s úsměvem. “Tak Jdeme na to?” 

“Na ty barvy," usmála se nervózně. 

“Všechno má svůj čas.” Odložil věci, přitáhl si ji k sobě a hrubě jí políbil. Cítila tlak jeho ztopořeného péra. 

“Napřed se musím přesvědčit, jestli jsi správně pochopila instrukce. Jednou rukou ji stále tisknul k sobě a druhou jí zajížděl do rozkroku.

“Ty punčochy ti chválím, ale ty kalhotky jsou zbytečné”. Zajel prstem zboku pod kalhotky a po kontrole hladkosti venušina pahorku zajel na ústí. 

“Za přípravu máš bod. Jsi krásně mokrá” a začal já rozepínat šaty.

“Počkej, co ty barva," pokusila se protestovat, ale cítila, že to nezabere.

“Jedeme podle priorit. Prioritou je tě konečně pořádně vymrdat, chtěj jsem to udělat už dávno," vysvětlil jí zase Petr, přitom skončil s knoflíky a sundal jí šaty. Chvíli si ji prohlížel, a pak jí stáhnul kalhotky ke kotníkům. Vystoupila z nich jednou nohou a druhou je odkopla stranou. Znova si ji přitáhnul a začal jí prstit. Kolenem jí donutil roztáhnout více nohy, čemuž neměla sílu ani chuť bránit.

“A teď mi řekni, jestli chceš listovat katalogem, nebo mrdat!”

“Mrdat," zašeptala.

Dva zásuny prstů, pak je v ní nechal., ale dvěma zahnutými prsty jí zlehka masíroval přední stěnu pochvy.

“Neslyším, nahlas!”

“Mrdat!” Tak už pojď do mě!”

“Přání dámy je mi rozkazem. Můžeš si ho rozbalit.”

Poslušně mu rozepnula pásek a zip a stáhla mu kalhoty i slipy. Vyskočil na ni silný dvaceticentimetrový macek. Neodolala a začala ho lehce honit. Odhodil svršky na podlahu a sundal si i košili. Pět ji přitiskl k sobě, přizvedl ji a čurákem jí začal projížděl mezi sevřenými stehny a dotýkal se při tom kundy. Její vzrušení se stupňovalo., začala vzdychat.

“Tak kam tě půjdem mrdat? Na pohovku do obýváku nebo do manželské postele do ložnice? “ Petr už u nich byl a vzhledem k tomu, že se domlouvali i na drobných opravách omítek v pokojích, znal rozložení místností.

“Do postele je to daleko, jdeme," řekla. Chytla jej za čuráka a vedle k pohovce. Pustila ho, lehla si na záda a pokrčila a roztáhla nohy. 

“Krásná pozice, počkej, to si musím vychutnat. Roztáhni si pořádně píču, chci si prohlédnout.” 

Opět silné rozpaky, kdy se v její mysli mísil stud předvádět své nejtajnější zákoutí před v podstatě cizím chlapem se silným vzrušením. Poslechla a roztáhla si prsty pysky.

„Řekl jsem pořádně. Roztáhni s pořádně. Trč si prsty do díry a pořádně ji roztáhni, ať vidím, co mě čeká.“

Poslechla a držela kundu roztaženou, čtyři prsty v ní.

„Drž, jak jsi“. Nejprve jí rukama hladil vnitřní stanu stehen, a dostával se až pod pupek, ale kundě se vyhýbal. Pak ucítila jeho jazyk tam kde předtím bloudily jeho ruce. Nakonec jí lízal kolem kundy, ale pořád se vyhýbal nejcitlivějším místům, vstupu do kundy a klitorisu. „Tak už dělej Strčil jí do kundy tři prsty a začal jí dráždit prsa, která osvobodil z podprsenky. Prsa zpracovával střídavě ústy a volnou rukou. Bradavky byla její silná erotická zóna, takže se její vzrušení ještě zvýšilo. 

“Tak už mi ho tam vraz," zasténala skrz zuby.

Konečně se dočkala. Chytla ho pravou rukou, klasickým ženským pohybem ukazováčku a prostředníčku levé ruky si rozevřela pysky a nasměrovala ho do sebe. Petr do ní zajel až po koule a cítila, že její kunda je opravdu plná. Přitáhla si kolena k hrudi a vycházela vstříc jeho přírazům. Udělali se společně. Chvíli zůstal v ní a pak se zvedl. Pavla vydechovala a ležela na zádech s roztaženými nohama, oči zavřené a ani nevnímala, že Petr na chvíli odešel.

“Ještě prosím úsměv na kameru," prosím.

Otevřela oči a uviděla Petra s mobilem v ruce. 

“Co to děláš? Okamžitě toho nech a co máš, vymaž!”

“To by byla škoda, takové krásné fotky. Vypadáš jako spící krasavice z ruské pohádky. I ten zvukový doprovod stojí za to, to si rád přehraju”

“To jsme si nedomluvili, okamžitě to smaž!”

“To neudělám a ani mě to nenapadne. Fakt je to krásný materiál a byla by ho škoda. Teď si můžeš vybrat. Buď to takhle ukončíme, nebo mě budeš pěkně poslouchat. Můžu odejít s jednou pěknou šukačkou, fotkama a zvukem, jak mě prosíš o omrdání, to jenom kdyby tě napadlo to hodit na znásilnění. Nakonec tady máme ještě tu konverzaci, šatičky a zdokumentovanou dokonale oholenou kundu, za kterou ti děkuju. 

Pokud se na tom rozejdeme, neudělám ti nic zlého. Může se ale stát, že si to všechno nahraju na flešku, kterou asi nešťastně ztratím. Samozřejmě si tam poznamenám, kdo jsi a kde bydlíš, tvůj soukromý i pracovní mail. Obávám se, že neznámý nálezce to pošle na firemní kontakty, které není těžké dohledat a asi i manželovi a pár přátelům.

Druhá možnost je, že budeme pokračovat v přátelských vztazích a budu tě mrdat kdy a jak budu chtít. Můžu tě ale uklidnit, že to bude jenom občas a rozhodně nechci, abys z toho měla nějaký průser, zkrátka tě nechci zničit. Co bych z toho měl, kdybys neměla co ztratit? Teď ti dám čas na rozmyšlení. Můžeš na sebe hodit zase ty šatičky, udělej mi kávu a pojďme vybrat tu barvu. Pak mi řekneš, jestli mám vypadnout, nebo jestli mi budeš dneska dělat poslušnou kurvu.”

“Do prdele, jednou v životě jsem myslela kundou a je z toho takový průser," nadávala si Pavla. Zvedla se z postele, z chodby vzala šaty a prádlo a šla si nahoru na bidet umýt zaneřáděnou kundu.

Celá roztřesená a vyděšená se vrátila dolů, Petr už seděl za stolem se vzorníkem. jenom v trenýrkách. 

“Tak to kafe a v klidu se posaď.” Udělala kávu a posadila se vedle něj, ale držela si odstup. Začal listovat katalogem, a vysvětlovat výhody a nevýhody jednotlivých řešení, ale Pavla ho v podstatě nevnímala. 

“Tak jakou barvu chceš”? 

“Fakt nedokážu odpovědět," vydechla. 

“Klidně to můžeme ještě odložit a probrat třeba i s manželem. Ostatně s manželem toho můžeme probrat i víc, pokud se nedohodneme,” usmál se. “Teď to podstatné. Kterou variantu si vybereš?” 

Pavla mlčela. 

“Vidím, že máš problém se včas a správně rozhodnout. Uděláme to formou nenásilnou. Prostě si budeme hrát v podstatě vadí nevadí a až bude vadí, přijde na řadu varianta 1, to je ta s ostudou. Jenom tě upozorním, že ta ostuda nemusí přijít hned a že s budeš trápit v nejistotě, kdy se to provalí. Takže začínáme. Já ti budu dávat lehké úkoly a ty je budeš plnit, nebo řekneš vadí a končíme. Rozumíš?”

Pavla mlčela

“Rozumíš, co jsem řekl?” ozval se zvýšeným hlasem.

“Rozumím.”

“Rozepni si šaty a ukaž mi kozy”.

Pavla váhavě poslechla.

“A teď mi ho pořádně očisti a kuř”.

Pavla uchopila jeho polotvrdé péro a začala kouřit. Napřed jenom žalud, ale Míša ji narazil na svůj kolík, až jí narážel skoro do krku. Nenechal se ale udělat do konce.

“Co má za hračky, myslím samozřejmě erotické.”

”Vibrátor, venušiny kuličky, zrcátko, to je asi všechno”.

“Nalej si a vypij a panáka vodky. Vadí nebo nevadí?”

“Nevadí”. Co mohla jiného udělat.

“Tak plň.” Pavla si nalila panáka a kopla to do sebe. Rozlilo s v ní teplo, ale pořád to mělo účinek i na její vzrušení, i po tom šoku,

“Jdeme do postele. Vadí nebo nevadí?”

“Nevadí," řekla s těžkým vzdechem.

“Vem si na sebe punčocha a podvazkový pás. Nic víc.”

Šli z pokoje ke schodům do patra. Petr měl v ruce mobil. 

“Teď přijde klíčové rozhodnutí. Udělám si ještě pár krásných fotek. Pokud řekneš vadí, končíme a je tady varianta jedna. Vadí? 

Pavla zaváhala, ale vyklouzlo z ní další tiché nevadí.

Vystoupala dva schody, když ji Petr zastavil 

Předkloň se a roztáhni pěkně půlky, ať je krásně vidět tvoje kunda. Pavle nezbylo než opět poslechnout. Udělal fár fotek. Pak jí opět střčil dva prsty do kundy. “

Tak jdeme, kurvičko moje” a pokračovali nahoru, přičemž si její chůzi s rukou v kundě natáčel na video. “Tak nám rozestel a vybal ty hračky," zavelel.

Pavla vytáhla z nočního stolku látkový pytlík, kde byla erotické pomůcky. Kromě těch, co vyjmenovala, tam byl ještě gel a nějaké prezervativy, které ovšem s manželem nepoužívali.

“Tak se předveď, co s nimi děláš. Začneme třeba kuličkami. Na výlet tě s nimi vezmu až někdy příště, teď si je tam jenom strč. Nevadí?”

Pavla neodpověděla, ale lehla na záda, roztáhla nohy a do kundy si zasunula napřed jednu, a potom i druhou kuličku. Z kundy jí trčel jen provázek na vytažení. Petr odložil mobil.

Zatahal za provázek a cítil odpor, jak se její kunda sevřela a Pavla opět vzdechla. Ještě zlehka zatahal, ale povolil, aby zlatá kulička, která se objevila v ústí kundy, opět vklouzla zpátky. Tak Pavlu chvilku dráždil, až se začala kroutit a vzdychat. Potáhnul ještě víc, až z ní vyklouzly postupně obě kuličky, které tam okamžitě zastrčil zpátky. Začal jí lízat a sát, přitom jí zevnitř opět vytahoval, ale ne úplně ven, první kuličku. Pavla přidala na vzdychání. Petr jí pak vytáhnul první kuličku z kundy, al okamžitě ji zatlačil jazykem zpátky a to opakoval, dokud se Pavla nezačala blížit dalšímu orgasmu. Do ruky vzal opět mobil, udělal pár snímků roztažené Pavly a lehl si na zem před zrcadlovou skříň.

“Nasedat do stanice nebe," zahlásil. Pavla pochopila, že má nasednout na jeho vztyčený kolík, obkročila jej, podřepla a chtěla si jeho úd postupně zavést do kundy. Petr to všechno natáčel.

“Tak ne. Otoč se.”

Pavla se otočila obličejem k zrcadlu a začala opět nasedat na jeho kládu. Nemohla se odtrhnout od pohledu, jak jeho čurák roztahuje její kundu a jak di ní zajel až po koule.

“Tak do práce, já se musím soustředit na uměleckou produkci.” Pavla se začala zvedat a přisedat, zatímco Petr točil střídavě šukající Pavlu v zrcadle a zezadu svůj kolík, který se rytmicky ztrácel v kundě a zase se objevoval.

Pavla zrychlovala přírazy. Pohled na sebe a v ní mizející a objevující se Petrův kokot umocňoval její vzrušení, že přestala vnímat Petrův mobil a orgasmu dosáhla s hlasitým výkřikem. Skončila nabodnutá na Petrův kolík, opírala se o jeho kolena a cítila, jak v ní pulzuje a stahuje se několika výstřiky. Chvíli oba vydechovali.

“Vstávej, plesknul ji přes zadek. Pomalu se nadzvedla a čurák z ní vyjel s hlasitým mlaskutím.

“Teď mi předveď svou vycákanou kundu. Napřed na všechny čtyři a pěkně ji vyšpul na kameru a roztáhni si ji. Pavla klečela a opírala se o lokty, zadek vystrčila. Cítila, jak z ní vytéká Petrovo sperma.

“Pěkné, ještě roztáhnout kundu, ať je vidět i nálož uvnitř, však už to umíš.”

Musela se opřít čelem o podlahu. Použila čtyři prsty a Petrovi poskytla záběr, který požadoval.

“Nádhera. Vidíš, jak ti to jde, jsi vlastně talent od přirození. Už víš, co máš dělat teď?”

Pavla se na něj nechápavě podívala.

“Opět mi očistit pracovní nástroj.“

Petr se přesunul na postel a lehl si na záda, polotuhý penis ulepený spermatem a její kundí šťávou mu sjel na stranu. Pavla si k němu poslušně klekla a ústy mu vysála zbytky spermatu ze žaludu, a potom jej očistila po celé délce. Petr to pořád celé natáčel.

“Šikovná," pochválil ji a plesknul po zadku.

Položil jí vedle sebe.

“Tak co, už ses rozhodla, nebo budeme pokračovat ve vadí nevadí?”

“Už mě nech, prosím, už nemůžu.”

“Nemůžeš co?”

“Nemůžu už mrdat, už mám dost," zašeptala.

“Nám na vojně velitel říkal, že když voják nemůže, může ještě třikrát. Já myslím, že na kurvy to platí taky. Uvidíme. Roztáhni nohy a strč si do kundy ten vibrátor.”

Pavla neochotně poslechla. Vibrátor do kundy plné semene zajel hladce. Petr si ji prohlédl a vibrátor vzal do pravé ruky. Začal vibrátorem jemně a pomalu hýbat, pak zapnul jemné vibrace. Pořád pracoval hodně jemně, ale už ji mrdal vibrátorem po celé délce a pozornost věnoval i klitorisu. Pavla opět začala zažívala příjemné pocity, i když k orgasmu měla daleko.

Tak jak to bude? Mám toho nechat a odejít?

Pavla mlčela. Petr přidal na vibracích a přitvrdil.

“Máš před sebou závažné, ale svobodné rozhodnutí. Mám odejít, nebo budeš moje poslušná kurva? Nic mezi tím není, jedno nebo druhé. Musíš se jasně vyslovit. Mám odejít?

“Ne," vyšlo z ní tiše.

“A co tedy budeš?“ zeptal se a vibrace nastavil na maximum.

Pavla cítila, jak se blíží další orgasmus. Stejně jak ji před chvíli vzrušil pohled na to, jak do sebe vtahuje Petrův klacek, ji vzrušila představa, jak Petrovi poslušně drží na jeho rozkaz a podle jeho potřeby.

“Kurva. Budu tvoje kurva,” řekla tiše.

“Neslyším, nahlas!”

“Budu tvoje kurva!”

“To jsem chtěl slyšet. A taky jsem to potřeboval pro záznam," zašeplat jí do ucha, otočil se k ní a hraním s bradavkami a vibrátorem ji dovedl k dalšímu orgasmu, zatímco Pavla svírala a zuřivě honila jeho penis, který se jevil jako připravený k další akci.

Když už byla Pavla definitivně zlomená, udělal s Pavlou ještě spoustu pornografických záběrů. V posteli, na schodech, v koupelně, na kuchyňské lince, na pohovce i venku na terase. S vibrátorem, s roztaženou kundou i análem, v prádle i v pracovním kostýmku, ze kterého buď vyčuhovala prsa, nebo sukně byla zvednutá tak, že odhalovala kundu. Během focení ze sebe Petr dostal poslední zbytky toho, co měl v koulích. Bílá halenka, brýle a čurák v puse a vyboulená tvář, sperma na obličeji s pohledem na kameru, postříkané brýle a pohled do kamery.

Pavla ztratila pojem o čase. Bylo 11 hodin, když skončili.

“Tak jo, kočko moje nedomrdaná," usmál se na ni. “Já dneska pofrčím, abych náhodou u sousedů nenarušil tvoji dobrou pověst. Ještě by ses dostala do řečí. Teď si vysvětlíme, co bude dál. Budeš poslouchat a plnit, co to budu přikazovat. Když ti řeknu, že máš někam přijít, zařídíš so to a přijdeš. Budeš to ale vědět dostatečně dopředu, snad kromě nějakých rychlovek na hajzlu. Když máš být oholená, budeš oholená. Pokud to řeknu, že kurva jako ty nepotřebuje kalhotky nebo podprsenku, budeš naostro. Když ti řeknu, ať mi pošleš fotku, pošleš mi fotku s požadovaným obsahem. Kontrolovat tě budu občas naživo přes WhatsApp, abys nepodváděla. Je to jasné?”

“Jasné”.

“Zítra máme odpočinkový den, takže se můžeš dát do pořádku. Pak ti pošlu nákupní seznam, co všechno vám chybí d domácnosti a co koupíš. Samozřejmě ze sexshopu, ale možná, že tam půjdeme nakupovat spolu. A samozřejmě musíme tak vybrat tu barvu, ať na tebe, vlastně na ten barák můžeme s partou vlítnout," zasmál se, jako by se mu povedl dobrý vtip.

Šla ho vyprovodit ke dveřím, Na sobě měla jenom punčochy, na kterých byly zasychající skvrny od spermatu. Na rozloučenou ji ještě silně políbil, přičemž se Pavla se nebránila, a naopak sama zapojila jazyk. Prohrábl jí kundu, kterou mu ochotně nastavila, ještě jí olíznul bradavku a zavřela za ním dveře. Došla k pohovce, svalila se na ni a dávala dohromady myšlenky, co se to vlastně stalo a co ji čeká.

Bezpečnostní kamera, která stála na poličce a kterou zapínali, jen když odjížděli na dovolenou, ji stále zabírala.

Petr nasedl do auta, vybral kontakt na Pavlina manžela a spustil volání.

“Všechno šlo jako po másle. Díky za ty rady, já myslím, že to zabralo a bude to fungovat. Myslím, že se v ní probouzí pěkní zvíře. Kdybys mě sem neposlal, asi bych nezabodoval. Fotky a videa ti pošlu až z počítače, ale snad sis to užil aspoň v tom přímém přenosu. A nezapomeň to z té kamery stáhnout a potom vymazat, ať nemáš problém.”

“Díky za spolupráci. Odměnu sis myslím vybral slušnou. Zatím se měj a neznič mi ji, ať může mrdat i o víkendu.”
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Re: Pavla

Příspěvek od Mildas155 »

parada,este kdyby tak sukala z celiu partou .....
Skrimisher
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE

Příspěvek od Skrimisher »

Pěkné ;)
Kinky-coupleCZ
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Jsme dominantní pár, hledáme k nám sub kamaráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinky-coupleCZ »

Super povídka se skvělým potenciálem k pokračování 😈
JeToPekne
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: som dominantny, ale aj kandaulista :( moja priatelka je hanbliva, ale mojim priatelom sa uz ukazala, nechala sa pofotit a pomilovat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JeToPekne »

pekne, uz asi tusim ako by to mohlo pokracovat a tesim sa na dalsie diely
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

No tvl, taky bych potřeboval nějaké řemeslníky.
nickanicek

Příspěvek od nickanicek »

Úžasné, fascinující. Těším se na pokračování
Pepsi

Příspěvek od Pepsi »

Tak táto poviedka je proste paráda !!! Ma úžasný potenciál na pokračovanie.
zazzazz

Příspěvek od zazzazz »

tak to je dobrý snad bude i pokračování
pedrox666
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Příspěvek od pedrox666 »

Jan s Pavlou se vzali ještě na studiích. Na začátku měli vztah hodně divoký. Každý chodil s někým jiným, na začátku se jenom kamarádili, ale nakonec je to k sobě přitáhlo. Jan se se svou přítelkyní rozešel, ale Pavle rozchod trval o něco déle a hlavně s přestávkami, kdy chlapce tak nějak míchala dohromady. Jan je na jedné studentské oslavě nachytal spolu a ztropil v opilosti žárlivou scénu. Rozhodl se to ukončit, ale když za ním Pavla asi po týdnu přišla a řekla, že se rozhodla pro něj, podlehl a za celou dobu manželství nelitoval.
Měli dvě děti s odstupem tří let. Syn Petr byl v předposledním ročníku vysoké a tento semestr na Erasmu v Itálii. Dcera byla ve druhém ročníku a doma se vyskytovala jenom občas. Milostný život procházel různými fázemi, od bouřlivého sexu k útlumu a zase se občas zvedly vlny. V poslední době to ale vypadalo na klidnou a nudnou hladinu.
To, že je kandaulista, zjistil náhodou. Žena se mu svěřila, že po ní vyjel práci šéf. Samotný byl překvapen, že místo toho, aby žárli, ho to naopak silně vzrušilo. Začal si představovat, jak ji šéf po práci ojíždí a ona se mu rozmrdaná vrací domů. Fantazie se rozšiřovaly na to, jak jim v práci dělá děvku, kterou si podávají mezi sebou.
S představami se pokusil ženě svěřit, ale i když někdy v opilosti vypadala, že by se něco mohlo realizovat, vždy to šlo do ztracena. Když se mu žena svěřila, že jí Michal naznačoval, že by ještě stála za hřích, začal si ji představovat s Michalem. Jeho představa nebyla nechat ji jenom ojíždět někým jiným, ale aktivně se do toho zapojit. Při sexu mu šlo samozřejmě o vlastní uspokojení, ale ještě více ho vzrušovaly Pavliny hlasité orgasmy, když už to pořádně rozjeli, a fakt, že byla multiorgasmická.
Od času, kdy jim Michal opravoval chalupu uplynul asi rok, chalupu mezitím prodali a pořídili si dům na vesnici. Byla to novostavba, ale stavitel poněkud odfláknul omítky a nějaké spárování sádrokartonů v podkroví a zkrachoval. Michal byl velice zručný a relativně levný řemeslník, který měl svou partu a po dobrých zkušenostech se rozhodli znovu jej využít.
Když Jan začal pracovat v Praze a dojížděl jenom na víkendy, začal si promýšlet plán, jak zrealizovat své představy. Bylo tam riziko, že do toho Michal nepůjde, nebo že to nedej bože napráší Pavle. Zavolal Michalovi pro jistotu ze skrytého čísla a vysvětlil mu, o co mu jde. Řekl, že ví, že mu chtěl přefiknout ženu, ale že proti tomu nic nemá, naopak. Vysvětlil mu scénář, jak to rozehrát. Kdyby Pavla nechtěla, holt k ničemu nedojde, ale pokud se nechá vymrdat, musí mít páku na to, aby si s ní dokázal dělat, co bude chtít, ale jenom s Janovým vědomím a souhlasem.
Michal s tím byl srozumět a jak to dopadlo, už víme. Michal mu poslal fotky a videa, které s Pavlou natočil, a Jan konečně viděl, jak mu Pavlu mrdá někdo jiný. Samozřejmě sledoval to první mrdačku na kameře a záznam si také uložil a z karty na kameře smazal.
Pavla si po Michalově odchodu napustila vanu, ponořila se do horké vody a přemýšlela, jak se mohla dostat do takové situace a jaké to bude mít následky. Hloubala, jak by z Michalovy pasti vyklouzla, ale zatím na nic nedokázala přijít. I kdyby se svěřila manželovi, nepomohlo by to. Michal měl pořád fotky a videa, které by mohl beztrestně použít. Byla unavená, kundu měla citlivou a překrvenou, ale i když pořád cítila divné vzrušení, na to, aby se znovu sama udělala, neměla sílu.
V posteli si přehrávala, co se dneska vlastně odehrávalo. Odsouhlasila, že bude Michalovi dělat poslušnou kurvu. To jí ponižovalo, měla strach, co to bude znamenat, ale jeho dominance se doplňovala s její zatím nikdy neprojevenou submisivitou. To, jak s ní zacházel a k čemu ji nutil, se jí vlastně líbilo, ale obavy z toho, co bude, to příliš neubíralo. Měla rodinu, muže, dceru, slušné postavení v malé firmě a rozhodně nestála o to, aby všechno ztratila.
Vzbudilo jí zvonění budíku na mobilu. První myšlenka byla opět na průšvih, do kterého se dostala. Zkontrolovala zprávy, žádné nové nebyly. Rychlá sprcha, natáhla na sebe prádlo, halenku a džíny. „Že jsem si je nevzala včera,“ povzdechla si.
V práci probíhalo všechno naprosto normálně. Občas nervózně kontrolovala mobil, jestli tam nemá něco od Michala. Po práci se po cestě stavila nakoupit a dojela domů, kde už byla dcera. Navečeřely se a probraly plány na víkend. Dcera se šla k sobě učit, Pavla si pustila televizi a projížděla internet. Před osmou jí zavolal manžel.
“Tak jak to doma zvládáte? Všechno v pohodě?”
“To víš, že jo, jako vždycky. Lenka už je doma, ale na víkend chce být zase s Tomem u nich na chalupě.”
“Co naděláme, no snad se potkáme aspoň v pátek. Jo a volal mi Michal.”
Pavla ztuhla, krve by se v ní nedořezal, jak píší klasičtí autoři, ale Jan po kratičké pauze pokračoval.
“Říkal, že se včera stavil, ale že strašně nerozhodná a že jsi tu barvu stejně nevybrala. Domluvil jsem se, že se teda staví v sobotu odpoledne a spolu to konečně rozhodneme. Kup nějaké maso na gril, když tak chvilku posedíme a probereme i další věci. Chtěli by nastoupit za týden.”
Pavle se posezení s manželem a Michalem vůbec nelíbilo, ale nenapadlo ji nic, jak by to mohla Zrušit, tak to jenom slabě zkusila.
“No nevím, třeba Michal nebude mít na posezení čas, ví jak je těžké ho vůbec sehnat.”
“Neboj, už je to domluvené. Doba je taková, že si musíme řemeslníky hýčkat,”, usmál se. “Tak se měj, lásko, zítra jdeme se zákazníky na večeři, tak asi volat nebudu. Těším se na tebe”.
“Tak si to zítra užij. Taky už se tě nemůžu dočkat”.
Přemýšlela, jak asi bude grilovačka probíhat a jestli se vůbec dokáže chovat normálně, ale řešení to stejně nemělo.
Pípla jí zpráva na WhatsApp. Michal.
“Jak se máš, moje kurvičko?”
“Mizerně”
“Ale no tak, včera jsi nepodala vůbec špatný výkon, můžeš na sebe být právem hrdá. Jenom to chce ještě trochu dopilovat ústní projev. Nesmíš tolik tlačit, ale to doladíme. Souhlasíš?”
“Co můžu dělat?”
“Správná otázka, odpověď přece znáš. Rozumíš?”
Pavla neodpovídala.
“Odpověz, rozumíš?”
“Ano.”
“V mailu máš objednávku ze sexshopu. Vyřiď, zaplať, vyzvedni hned ráno, budeš to potřebovat. Ráno si nezapomeň oholit kundu, ať neškrábeš, a pauzu na oběd si protáhni na hodinu. Neplánuj si oběd s kolegy, co kdy a jak ti napíšu. Zítra budeš si vezmeš stejné šaty, co jsi měla včera a nezapomeň na to sexy prádlo. Pochopilas?”
“Ano.”
“V 10 mi ještě zavoláš na WhatsApp. Nahá z postele, zapnutý vibrátor v kundě.”
Opět pauza.
“To se tě musím pořád ptát, jestli rozumíš? Jsi moje kurva, tak se podle toho chovej!”
“Rozumím,” odpověděla s přemáháním.
“A nezapomeň na dobré světlo. Buď přesná a snaž se!”
“Rozumím.”
Nalila si sklenici vína a přemýšlela, co bude dál. Michal po ní bude chtít nějaké prasárny přes WhatsApp. Dcera ještě v 10 určitě nebude spát a Pavla si bude muset nějak zařídit, aby ji nevyrušila. Vyřešila to tak, že po sprše za ní zašla do pokoje s tím, že je unavená a jde si lehnout a možná chvilku číst a jestli teda Lenka ještě něco nepotřebuje. Do postele si připravila vibrátor, ručník a lubrikant. Na čtení neměla ani pomyšlení. Zamkla se, pyžamo si zatím nechala na sobě, na postel do nohou připravila stolní lampu. Stropní světlo nechtěla použít, aby silné světlo pod prahem nevzbuzovalo pozornost, kdyby Lenka náhodou procházela kolem do koupelny. Netušila, jak dlouho si s ní bude Michal chtít hrát, ale doufala, že se to nebude moc protahovat.
Za 5 minut 10 se začala připravovat. Sundala i kalhoty od pyžama. Dlaněmi trochu zahřála vibrátor, použila lubrikant a zasouvala si jej do kundy. Nebylo to zrovna snadné, protože na to nebyla připravená. Začala si hladit kundu a hrála si s poštěváčkem, zkusila se uvolnit, ale moc se jí to nedařilo. V hlavě si opět přehrávala scény ze včerejška a začala cítit potřebu cítit v sobě vibrátor, který jí rozměry připomínal Michala. “Ten hajzl mě vzrušuje,” uvědomila si. Přesně v 10 ležela na zádech a vibrátor měla v kundě celou délkou. Naaranžovala lampičku proti svému rozkroku, zapnula ho na nejnižší vibrace a vytočila na WhatsApp videohovor s Michalem. Jenom zvuk nemělo cenu ani zkoušet. V uších měla bezdrátové pecky s mikrofonem.
Telefon vyzváněl asi 20 vteřin, než to Michal zvednul. Kameru nezapnul.
“Co potřebuješ, kurvičko?”
“Já do prdele nic, ty mě vydíráš!”
“Jak vydírám? Máš vždycky možnost volby a svobodně ses přece rozhodla, že místo toho, abys byla hvězdičkou amatérského porna mi budeš dělat poslušnou kurvu. Pokud nesouhlasíš, můžeme se kdykoli vrátit k variantě 1. Přece ti to nebudou opakovat věčně. Teď ukaž, jestli jsi pochopila instrukce a ukaž se mi pěkně shora.”
Pavla zvedla telefon a kamerou postupně projela své ležící tělo od hlavy k pokrčeným nohám.
“Fajn. Ukaž mi detail na kundu, nevím, jestli máš vibrátor zapnutý.”
Pavla poslechla.
“Polož mobil na postel a klekni si nad něj. A sundej si vršek.”
Pavla se vztyčila na kolenou. Přizpůsobila záběr své kundy na mobilu, stáhla si vršek přes hlavu. Vibrátor jí začal vyklouzávat z kundy, ale stihla ho zachytit a zasunout zpátky celou délkou, což v ní vzbudilo velice příjemné pocity.
“Vibrátor naplno a desetkrát si pořádně projeď kundu. Nespěchej a pěkně počítej.”
Pavla přidala na vibracích a začala se pomalu mrdat vibrátorem. Stahovala kundu proti vibrátoru a při dosažení koncové polohy se výstupek na vibrátoru dotýkal jejího klitorisu. “Pořádně, celou délkou tam i zpět.” komandoval Michal.
Pavla prodlužovala dobu s plně zaraženým vibrátorem a poševní stah se stupňovaly. Při počítání začínala vzdychat, při “osm” se začala blížit orgasmu. Když napočítala 10 a vibrátor tlačila do kundy a na klitoris, Michal zavelel:
”Stop. Vytáhnout! Teď si roztáhni kundu na kameru.”
Pavla neochotně poslechla. Pořád v kleče si natáhla vnější pysky a ukázala detailní záběr své kundy.
“Pořádně si ji roztáhni. Pěkně čtyři prsty do díry a roztáhnout, přece tě to nemusím učit.”
Pavla opět poslechla.
No vidíš, zdá se, že tě to celkem baví. Stačilo, kaž teď ty prstíky, ať vidím, jak jsou od tvojí kundí šťávy.”
Pavla ukázala na kameru lesklý ukazováček a prostředníček pravé ruky.
“Fajn. Na všechny čtyři. Mobil pod nasvícenou kundu. Můžeš pokračovat s vibrátorem do konce, dokud se neuděláš.”
Pavla zaujala požadovanou pozici, levačkou se opírala loktem o postel a pravačka navedla vibrátor hladce do kundy. Pozorovala obrazovku mobilu mezi svými koleny, jak vibrátor mizí a zase se vysouvá a zrychlovala. Pak zaryla obličej do polštáře, aby nebyla hlasitá, a nakonec ve vyčerpaně zhroutila na bok. Vydechovala a ve sluchátkách poslouchala Michala.
“Pěkné představení, které by si zasloužilo daleko širší publikum," usmál se. “Teď poslouchej, jak to bude zítra. Oběd o půl dvanácté v nákupním centru vedle tvé práce. Zaparkuješ vedle mého bílého tranzitu, budu stát úplně vzadu, kde bývá prázdno, to najdeš. V kundě budeš mít zapnutou hračku, co si ráno vyzvedneš. Pak skočíme na kafe a pak tě v dodávce vymrdám. Bude to rychlovka, abys to stihla, nakonec taky musím makat, i když bych tě radši mrdal celou hodinu. A ty sluchátka měj v práci po ruce, pokud nechceš, ať kolegové slyší, jak budeš dostávat instrukce.”
Michal ukončil hovor.
Ve čtvrtek ráno zaplatila vyzvedla balíček z boxu podle instrukcí. V autě ho rozbalila. Byl tam černý korzet, který končil podle obrázku pod prsy na jedné straně a nad chlupy, v soupravě s černými tangy. Dále nějaký kovový nástroj, který evidentně sloužil pro roztahování tělesných otvorů, a pak vibrační vajíčko s dálkovým ovládáním a přísavkou na klitoris se zdůrazněním na obalu, že se s tím dá běžně chodit a fungovat. Poslední věc byl třiceticentimetrový vibrátor s průměre, 5-6 cm, jak bylo opět znázorněno na obalu. Dívala se na to dost vyděšeně a nedokázala si představit, že by do sebe ten gigantický vibrační falus dostala. Balík nechala v autě a do kabelky si dala jenom vajíčko dálkovým ovládáním.
Michal jí napsal asi v 10 hodin.
“Za 10 minut mi zavolej na WhatsApp. Odkud chceš, ale bude to videu a vem si s sebou to vajíčko.”
“OK,” odpověděla. Vzala si kabelku, mobil a sluchátka a šla se zavřít na záchod. Záchody nebyly naštěstí společné, ve firmě měli tři záchody a dvě koupelny na 9 lidí, jeden byl vyhrazený pro dvě ženy.
Když vyšla za záchodu, měla v sobě vibrační vajíčko. Musela si ho nechat zapnuté, jak jí Michal nařídil, protože jí vyhrožoval kontrolou přes WhatsApp, ale nechala si ho vrnět na nejnižší stupeň. Nařídil jí nechat je zapnuté na půl hodiny, pak jej směla vypnout, ale nechat v kundě. Další příkaz byl zapnout vajíčko po nesednutí do auta na místo setkání. Pavle připadalo nejjednodušší tyto příkazy prostě plnit.
Na parkoviště dojela podle instrukcí. Šaty a prádlo měla to, co Michal nařídil, vajíčko jemně vrnělo. Michalovu dodávku našla snadno, vzadu na parkovišti pod nákupním centrem. Nejbližší auta stála asi tři až čtyři místa daleko, zaparkovala na vedlejší místo vedle bočních zasouvacích dveří dodávky a nervózně čekala. Viděla Michala na sedadle spolujezdce, jak něco dělá na mobilu. Pak ucítila, jak vajíčko začalo silně pulsovat. Vibrace zesilovaly a zeslabovaly a sání klitorisu bylo opravdu cítit. Michal se na ni usmál, vystoupil z auta a otevřel boční dveře. Vystoupila, zamkla auto dálkovým ovládáním, zaklapla klíček a držela jej v ruce. Nervózně vykročila. Michal jí objal kolem pasu, přitiskl k sobě, ruce mu sjely na její zadek a políbil ji.
Polibek neopětovala. “Snaž se trochu. Já vím, že prostitutky se nelíbají, ale ty jsi jiná kategorie, jsi moje kurva.” Opět se přitiskl na její ústa a nechal se nepříliš vášnivě líbat.
“Kouření ti jde o něco lépe než romantika,” konstatoval. “Nevadí, pojďme na to, co máš ráda. Změna plánu, kafe si budeš muset dát sama, nemám tolik času,” vedl jí do dodávky. Uvnitř ležela matrace s relativně čistým prostěradlem.
“Jak se ti líbí hračka s bluetooth ovládáním? Spárování proběhlo hladce, jak vidím. Svlíknout a nohy do praku,” rozkázal.
Pavla se neochotně začala rozepínat a vnímala pulsování vajíčka, které bylo hodně intenzivní a příjemné. Klíček od auta si strčila do kapsy šatů. Michal ji jenom v punčochách položil na záda na matraci a pozoroval vajíčko v akci. Pak jí začal vajíčkem zlehka šukat a přísavkou trefoval přesně klitoris. Pavla se začala kroutit, přirážet proti vůči jeho pohybům a vzdychat. Michal vajíčko náhle vytáhnul, vypnul a svým vztyčeným klackem zaplnil místo v mokré kundě. Pavla cítila, jak do ní zajel a opět vytěsnila z hlavy všechno kromě chuti na sex, Michalův kolík a silné ruce. Když jí při mrdání začal líbat, už se nebránila, ale polibky vřele opětovala. Udělali se současně. Michal v ní ještě chvíli zůstal. Pak se zvednul, utřel se jejími kalhotkami a natáhnul si kalhoty. Pavla se začala zvedat taky.
“Nespěchej, to ještě není všechno. Roztáhni pěkně nohy a kundu, musíme vše zdokumentovat.” Vzal mobil a opět udělal pár snímků Pavly a detaily její přetékající kundy. Pak přepnul na video.
Z kapsy šatů vytáhl klíč od jejího auta. “Drž, jak jsi,” zavelel opět. Do kundy jí strčil klíč a zasunul jej prstem co nejhlouběji. “Co to kurva zase děláš,” protestovala Pavla. “Tiše, nekecej a drž,” odpověděl klidně. Vajíčko jí zasunul do kundy a zapnul na maximální výkon a zastrčil Pavle do kundy. Teď se oblíkej a vypadni, musím jít makat. A pohni, nebo ti vyhodím šaty a tebe, jak tebe, jak nimi a odjedu.”
Pavla na sebe rychle hodila šaty, kalhotky strčila do kapsy šatů a začala se zapínat.
“To stačí, už vypadni.” Pavla stihla zapnout jenom dva knoflíky přes prsa a už ji vystrkoval ze dveří. S bouchnutím zavřel posuvné dveře, nastartoval a odjel.
Pavla stála před svým autem, vajíčko silně vibrovalo. Pavla stiskla stehna k sobě, opřela se o blatník, předklonila se a projel jí další silný orgasmus. Nechala ho odeznít, ale vajíčko pořád dělalo svou práci. Potřebovala se dostat ke klíči. Už si chtěla dřepnout za auto a začít dolovat, když se blížila skupina asi tří mužů. Rozhodla se proto, že se musí dostat na toalety a tam si snad poradí. Cesta byla asi tři sta metrů. Našla prázdnou kabinku, kašlala na to, že vedle asi někdo sedí, vykasala šaty a dřepla si vedle mísy. S úlevou vypnula vajíčko. Vytáhla vibrátor z kundy, strčila si tam dva prsty, ale klíče se sotva dotkla. Roztáhla ještě více nohy a musela si kundy vstrčit všechny čtyři prsty, aby nakonec klíč zachytila mezi ukazováčkem a prostředníčkem. Klíč položila na zem a rukou ulepenou od Michalova spermatu zajela opět do kundy. Nemohla si pomoci a rukou dosáhla dalšího orgasmu. Posadila se na sedátku a vydechovala. Pak se natáhla pro papír a utřela si rozkrok. Přemýšlela, co s kalhotkami, protože vlhkost Michalova studeného spermatu na miniaturním kousku jemného prádla na sobě cítit nechtěla. Rozhodla se nechat si je v kapse. Podívala se na hodinky, už měla být zpátky v práci.
Pokusila se vytlačit ze sebe zbytky spermatu, ale věděla, že z ní ještě bude něco vytékat. Na to, aby si koupila kalhotky nové už nezbýval čas. Pohled jí padl na vajíčko. V ruce ho k autu asi neponese, takže jí nezbylo než si ho zase strčit do kundy. Vyšla z kabinky, opláchla si ulepené ruce a obličej a vydala se k autu. Přemýšlela, jestli si má vibrátor vytáhnout, ale rozhodla se neriskovat skvrny na šatech nebo na sedadle. Bude holt muset zařadit pohotovostní kalhotky do výbavy jako když se zamlada šlo pařit na diskotéku.
Když přišla do práce, přihlásila se opět do systému a odskočila si na záchod. Vzpomněla si na tampón v kabelce, který použila, takže nebezpečí fleků na šatech bylo zažehnáno. Vibrátor byl konečně zpátky v kabelce, stejně jako mokré kalhotky.
Seděla za monitorem a pokoušela se soustředit na práci.
“Pavlo, můžeš se mi, prosím podívat na tohle? Nějak jsem se v tom zamotal,” ozval se od sousedního stolu kolega Pepa. Zvedla se a naklonila se k jeho monitoru. Ukazoval jí nějaký text, ale jedním prstem jí přejel bok od pasu pod zadek. Pavla ztuhla, ale Pepa dělal jakoby nic a pokračoval Když mu vysvětlila elementární otázku a sedala si, Pepa pronesl: “Zajímavé, na oběd v pořádku, z oběda naostro.”
“Koukám, že jsi bystrozraký, ale není to nic, to by tě mělo zajímat, nedej bože snižovat tvůj pracovní výkon,” odpálkovala ho.
“Já s výkonem problém nemám. Ani s tím pracovním,” odpověděl s úsměvem.
Pavla už to nechala být. Pepův postřeh jí příjemný nebyl, ale bylo pozdě. Dodělala, co musela, a po práci vyrazila nakupovat a domů.
V pátek ráno dostala Pavla od Michala další instrukce.
„Teším se na grilovačku. Myslíš, že Jan s námi půjde do trojky?“
„Zbláznil ses?“
„Myslím, že by sis to jako dvouocasá kočka taky dokázala užít. Myslím, že by pro něj bylo lepší, kdyby zjistil, že má doma nadrženou kurvu od tebe a příjemným způsobem, než ode mě. Nech si ti projít hlavou. V každém případě tě chci zítra u tebe doma vymrdat, tak přemýšlej, jak to zařídíš.“
Odpovědět