Strejda s tetou mi nabídli , ať s nimi jedu na hory do Rakouska. Z Prahy jeli dvě rodiny a brali taky bratrance Jirku z Bolky. Ten jel v autě u strejdy s jejich dětma Michalem a Ajou. Pro mě se stavili v Plzní a já přisedl do auta jejich kamarádů Romana a Alice a jejich dvou dcer . Pavle bylo 14 a Lence 12 let. Mě bylo čerstvě 18 a cestou jsme povídali . Alice mi začala hned tykat , že jsem trochu jako její starší syn. Cesta do Uttendorfu docela utekla a večer jsme se ubytovali v penzionu. Apartrmánek měl dva větší pokoje a jeden malý, kde jsme spali s Jirkou. Také malou kuchyňku a koupelnu . Od ˇúterý do pátku jsme lyžovali . Já si v pátek pochroumal koleno, proto jsem sobotní lyžování vynechal. Zůstal jsem déle v posteli a snil jsem si o Alici. Celou dobu byla moc příjemná , krásně se mi s ní povídalo o knihách o filmech a o všem možném. Taky jsem ji viděl pobíhat v kuchyňce v legínách a jednou i v kalhotkách. Byla drobné postavy o půl hlavy menší než já. Měla v těch kalhotkách prdelku , jako její 14 letá dcera. Krásné blonďaté kudrnaté vlasy až na ramena. Vyprávěla příhodu , když šla s kámoškama na na dvojku do vinárny , musela ukazovat občanku a to měla doma dvě děti. Na tuto krásnou bytost jsem myslel a pod dekou mi začal tvrdnout klacek. No nic dám si sprchu , až se odpoledne vrátí , tak tady zase bude rachot.
Vyrazil jsem v trenkách do sprchy. Vešel jsem do kuchyňky a zarazil jsem se. Byla tam Alice. Vařila si kafe a na sobě měla krátké růžové tričko a černé kalhotky. Ty jsi nešla lyžovat? Ne ne Hoziku ,už jsem z toho za ty čtyři dny utahaná a nechci dopadnou jako ty, zasmála se. A kdo by se o tebe postaral? řekla dvojsmyslně. Dáš si snídani? Jo řekl jsem a zatím co Alice šla vařit čaj pro mě a já jí sledoval pohledem a přemýšlel jsem o jejích slovech a celé situaci , tak začala zase činnost v trenkách, že už to bylo vidět. Alice se ke mně otočila a já tam stál a stál mi i v trenkách . Pobaveně se usmívala a dělalo ji to asi dobře, že mě tak plaší.
Jediná šance, já se vlastně jdu sprchovat. Vrazil jsem do sprchy sundal trenky a pustil si vodu na hlavu. Ani jsem neslyšel otvírat dveře. Když jsem se otočil ve sprše , stála tam Alice nahá a s úsměvem mě pozorovala. Můžeš mi namočit vlasy? S těma kudrnatýma je pořád starost, ohnula se směrem ke mě a blonďaté háro přehodila dopředu . Tak tam stála ohnutá s vlasy až na zem a koukala na moje péro z třiceti centimetrů. A mě s každým úderem srdce šel pták výš a výš. Vodu chci na vlasy, ostatní až potom.
Nechal jsem se vést. Voda na vlasy. Potom jazyky do úst a hlazení celého krásného těla. Tiskl jsem ji k sobě, chytil jsem ji za zadeček a zdvihnul k sobě a ona mi stehny sevřela péro a já jsem byl na vrcholu blaha. Pojď jdeme do postýlky. Posbírali jsme věci v koupelně a šli do našeho kumbálu. Tam si mě Alice uložila na záda a lehce pokouřila ptáka, ten se postavil a ona na něj nastoupila čelem ke mně. Klekla si a pomalu nasouvala svojí do hlaďoučka oholenou píčku. Dosedla a slastně vzdechla. Ležel jsem na zádech a pozoroval krásnou ženu s rukama nad hlavou jak rajtuje moje péro a vzdychá u toho. To se nedalo dlouho vydržet a já jsem zadržel dech. Můžeš řekla Alice a já vydechl a začal do ní stříkat. Přisedla na mě a sevřela mě svojí nádhernou píčou. Byl jsem v sedmém nebi. A taky jsem se trošku styděl , že jsem byl dost rychle.
Pořád na mě seděla , uvolnila stisk a mě postavení začalo opadat a cítil jsem jak semeno začíná vytékat.
Pojď jdeme do sprchy. Když jsme nazí procházeli kuchyňkou otočil jsem Alici k sobě a začal ji znova vášnivě líbat. Když jsem konečně měl v puse jenom jeden jazyk, povídán Alice promiň jestli jsem... Nenechala mě domluvit. Honzíku v klidu , máme do pěti hodin čas, budou obědvat v hospodě. A takhle mi kundičku v životě nikdo nevystříkal a teď už pojď teče mi to po stehně.
Šli jsme do koupelny a já se těšil co bude dál.
Lyžovačka v Rakousku
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je CUCKOLD
Re: Lyžovačka v Rakousku
No a co bylo dál?
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
boreec
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Jsem jaký jsem. Jinak než při komunikaci a osobním setkání se to stejně nepozná
Krása!!! a konečně bez AI