Sousedská výpomoc 5.

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
kuto8157
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Sousedská výpomoc 5.

Příspěvek od kuto8157 »

Autori : Kuto8157, dr25

Další den ráno, když jsme se probudili, jsme ještě v posteli vedli společný rozhovor. Leželi jsme v té samé posteli, kde se ještě před pár hodinami odehrávaly divoké orgie mezi Silvií a dvěma našimi sousedy – mladým Markem a starším Lacem. Prostěradlo bylo pomačkané, na několika místech pořád vlhké od potu, šťáv a jejich semene, a vzduch v pokoji byl těžký, nasycený tou směsicí vůní, co nám připomínala všechno, co se tu dělo. Silvia ležela na boku, jedna noha přehozená přes druhou, a její blond vlasy se rozprostíraly po polštáři jako závoj. Já jsem ležel na zádech, ruce za hlavou, a pořád jsem se snažil zpracovat ten chaos pocitů, co ve mně zůstal.
Najednou Silvia promluvila, její hlas byl měkký, ale plný něčeho, co mě hned probralo. „Lukáši, víš, jak moc mi to včera sedlo?“ začala a pomalu si přejela rukou po stehně nahoru, až k té své kundičce, z níž ještě pomalu vytékaly poslední zbytky té husté směsi, co v ní Marek s Lacem nechali. Lehce si ji promnula, pak si olízla prst – její rty se leskly od té šťávy – a s lehkým úsměvem pokračovala: „Tahle nevinná hra mě tak strašně vzrušuje. Víš, že tě moc miluju. Jsme manželé, snažíme se dělat věci, který nás baví a vzrušujou. A tohle… tohle je něco, co mě dostává.“ Otočila se na mě, její oči svítily touhou, a pak dodala: „Chci, abys při příští akci byl aktivní i ty.“
Chvíli jsem na ni jen zíral, srdce mi bušilo rychleji, než bych čekal. Ten pocit vzrušení byl zpátky – ostrý, téměř bolestivý, ale zároveň mě tahal dál. Ale pod tím vším byla i ta bezmoc. Věděl jsem, že tahle hra už není jen nevinná zábava, že se nám vymyká z rukou, a já jsem si nebyl jistý, jestli ji ještě dokážu zastavit. „Fajn,“ vydechl jsem nakonec, „budu u toho. Aktivně.“ Silvia se usmála, přitiskla se ke mně a políbila mě – její rty byly teplé, měkké, a já cítil, jak mě to znovu pohltí.
O dva dny později se Marek s Lacem ohlásili, že přijdou zase „obšťastnit“ Silvii, jak to Laco vtipně nazval. Byly to už pravidelné návštěvy – každý třetí den, někdy i častěji, podle toho, jak moc byli rozdivočelí. A musím říct, že jsme všichni byli nadržení jako zvířata. Silvia se na ně připravila – oblékla si červený latexový korzet, co jí těsně obepínal tělo a zvedal ty její trojky až k nebi, k tomu černé samodržící punčochy a kalhotky s otvorem, přesně jak si Laco přál minule. Když vešli do obýváku, Marekovi se v teplákách rýsovala boule a Laco si jen olízl rty, jeho žilnatý penis už se tlačil pod kalhotami.
Silvia začala tradičně – klekla si před ně, rozepnula Lacovi kalhoty a vzala si jeho úd do pusy. Kouřila ho pomalu, ale důkladně, její jazyk klouzal po těch žilách, až Laco zasténal a chytil ji za vlasy. Pak se otočila k Markovi, jeho černý penis už stál v pozoru, žalud se leskl od jejích slin, a ona ho začala zpracovávat stejně. Já jsem stál opodál, v ruce sklenku vína, a čekal na svou chvíli. Sledoval jsem je a cítil, jak mi kalhoty těsněji svírají rozkrok.
Marek si pak lehl na naši postel, jeho péro trčelo vzhůru jako sloup, tmavý žalud se leskl a kapky potu mu stékaly po hrudi. Silvia se nad ním postavila, chystala se na něj nasednout, ale najednou se zastavila. Všichni jsme ztuhli a čekali, co bude dál. Otočila se na mě, její oči svítily touhou, a řekla: „Lukáši, pojď sem. Chytni jeho penis a strč mi ho do kundy.“ Srdce mi vyskočilo až do krku, ale šel jsem. Byl jsem maximálně vzrušený – ta představa, že budu takhle aktivní, mě dostala. Marek se jen usmál, ležel tam s rukama za hlavou a čekal.
Přistoupil jsem k posteli, chytil jsem jeho penis do ruky – byl tvrdý jako skála, horký, a já cítil, jak mi pod prsty pulzuje. Silvia si klekla nad něj, roztáhla nohy a pomalu se začala nasazovat. V tu chvíli se ke mně naklonila a začala mě líbat – její jazyk se proplétal s mým, zatímco já jsem Markovo péro naváděl do její kundičky. Když do ní vnikl, dlouze vzdychla, posadila se až na doraz a začala jezdit. Její boky se pohybovaly nahoru a dolů, latex skřípal a její trojky se houpaly v rytmu.
Laco stál vedle, jeho penis v ruce, a jen se usmíval. Pak si klekl k Silvii a ona ho vzala do pusy – kouřila ho, zatímco jezdila na Markovi. Já jsem se přidal – jednou rukou jsem jí začal dráždit bradavky, šimral jsem je, stiskl, až zasténala, a druhou rukou jsem jí masíroval klitoris. Byla úplně mimo – její tělo se třáslo, jeden orgasmus střídal druhý, a já jsem cítil, jak je mokrá, jak její šťávy tečou po Markovi. Ten si dal záležet – přirážel zdola, jeho koule pleskaly o její zadek, a po chvíli zařval a naplnil ji svou mladou dávkou.
Když přišel na řadu Laco, Silvia se položila na záda, nohy roztáhla dokořán a podívala se na mě. „Lukáši, udělej to samý,“ řekla. Laco se na mě šibalsky zasmál a řekl: „Díky za tyhle služby, chlape.“ Chytil jsem jeho žilnatý penis – byl těžší, vrásčitý, ale pořád tvrdý jako kámen – a navedl ho do Silvie. Když do ní vnikl poslední centimetr, začal přirážet, jeho velké koule se houpaly a pleskaly o ni. Já jsem pokračoval – dráždil jsem jí bradavky a klitoris, a ona křičela rozkoší. Viděl jsem, že Laco už dlouho nevydrží – jeho dech byl rychlý, chraplavý, a najednou zařval, nabodl ji až po kořen a začal stříkat. Hladil jsem Silvii po břiše a cítil jsem, jak se jí stahují svaly, jak její tělo přijímá tu hustou dávku.
Po tom všem jsme chvíli odpočívali, zadýchaní a zpocení. Marek s Lacem se pak zvedli, oblékli se a rozloučili – „Za tři dny zase,“ řekl Laco a mrkl na mě. Takhle to pokračovalo několik týdnů, pravidelné návštěvy, divoké orgie, a já jsem byl pokaždé aktivnější – naváděl jsem je do ní, dráždil ji, a občas jsem si ji vzal sám, zatímco oni se dívali.
Pak ale přišel den, kdy Silvia musela na gynekologii. Prohlídku už několikrát odložila – vždycky měla nějakou výmluvu, a já jsem to nechával být. Čekal jsem na ni v autě před ordinací, nervózní, ale bez konkrétního důvodu. Když se vrátila, viděl jsem v jejích očích jiskřičky, ale zároveň nejistotu. Sedla si vedle mě, dala mi pusu a pak to řekla: „Lukáši, jsem těhotná.“ Zůstal jsem jako opařený. Nerozuměl jsem tomu – vždyť měla tělísko, jak je to možné? „Cože?“ vyhrkl jsem. Chvíli mlčela, pak začala: „Víš, jak jsem se přeobjednávala na ty prohlídky, že jsem tam nemohla přijít?“ „Ano, vím,“ odpověděl jsem, „vždyť to měla být jen obyčejná kontrola.“ „Jo, měla,“ přikývla, „ale zapomněli jsme, že tělísko má určitou dobu funkčnosti. Po pěti letech se má měnit. Doktor mi řekl, že už ho mám šest let, zjistil, že jsem těhotná, a musel mi ho vyndat.“
„Budeme rodiče, Lukáši,“ dodala nadšeně, i když jsme oba věděli, kde je pravda. Marek a Laco si plnili svůj plán – chtěli ji oplodnit, a teď se jim to podařilo. Když jsme jim to řekli, byli nadšení. Marek se usmál a řekl: „Já věděl, že to jednou vyjde.“ Laco ho poplácal po rameni: „Máme v tom praxi, co, kluku?“ Silvii se s rostoucím bříškem a trojkami plnými mléka líbila ještě víc – její tělo se zaoblilo, prsa byla ještě větší, a oni na ni pořád koukali jako na bohyni.
Jednou, když odcházeli po další návštěvě, Laco se otočil a řekl: „Těšíme se na další spolupráci. Teď máme důkaz, že to umíme.“ Silvia se zasmála a já jsem věděl, že tahle hra už není jen hra. Bylo to něco většího – a my jsme byli uprostřed toho všeho. Ale když jsem viděl Silvii, jak září štěstím, řekl jsem si, že to za to stálo. I když to dítě nebylo moje, byla to moje žena, a já jsem ji miloval víc než cokoli.
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Re: Sousedská výpomoc 5.

Příspěvek od Mildas155 »

Boží,a navic to pokracování tak brzy dík moooc
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Super 👍 Už se nemůžu dočkat na pokračování.
olba

Příspěvek od olba »

Uzasne, tesim se na pokracovani
nickanicek

Příspěvek od nickanicek »

Úžasně napsané. A to že s nimi otehotnela je paráda
bert666

Příspěvek od bert666 »

Aktivita manžela a to že si to želala sama manželka je velmi vzrušujúce, "rajcovné" . To je fakt už iný level :) som zvedavý kam sa to posunie :) Kludne moze byť tá manželova aktivita na želanie manželky viac popisovaná.
84jas84
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od 84jas84 »

Úžasná séria
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

To se již nikam nepomůže, není kam.
Odpovědět