No a druhá adeptka, kterou se mi podařilo sehnat je manželka kamaráda, který sem mnou studoval a nyní má s Mirkou dvě děti. Je jí už přes čtyřicet, ale postavou je pořád velice zajímavá. Hodně štíhlá, spíše sportovní, drobná s malinkýma prsama a rozkošným naivním xichtíkem, jež kontrastuje s jejím vysokým vzděláním a úspěšnou praxí ve vědeckém oboru, ve kterém se nevyzná nikdo z mého okolí. Prostě intelektuálně založená žena, celkově velice krásná a zajímavá, která ale svoji krásu a asi celkově sexualitu vůbec nevnímá, protože pořád bádá v myšlenkových sférách běžným smrtelníkům naprosto vzdáleným. Proto ji také nelze sbalit ani na malý zálet a dostat se k jejímu tělu prostě není možné jinak, než lstivou oklikou přes vědecké účely. Na to ona bude slyšet a tak jsem oslovil s nabídkou jejího manžela. Na venek také abnormální slušňák, ale představa veřejného obnažení a ponížení jeho manželky s velmi skrytým sexuálním kontextem ho evidentně zaujala. Jedinou jeho podmínkou bylo, že z celé akce dostane tajně videozáznam, což jsem mu mohl slíbit. Na dámy čekalo několik šikovně rozmístěných skrytých kamer a jedna neskrytá. Opatrně jsme ji nasměrovali k pocitům nepostradatelnosti její oběti ve prospěch vědy a výzkumu a asi to na ní zabralo, protože velice ochotně vyplnila formulář a souhlasila s účastí na experimentálním testování prototypu vyšetřovacího přístroje. I když zatím ani moc nevěděla, co ji čeká. To se dozvěděla v den, kdy se na akci dostavila. Ze školní auly obě adeptky vyzvedl jeden obzvláště pohledný student a přivedl je do rozlehlé sklepní místnosti, plné nejrůznějšího vybavení. Stroj ještě nemohli zahlédnout, což byl záměr, určitě by utekly hned jak by jim došlo, jak funguje. Je potřeba je nejdříve postupně zbavit vlastní vůle, možnosti odporovat, nedat jim možnost vzdoru. To my tu umíme a tak jsme na nich začali ihned pracovat. Bylo naprosto nezbytné, aby si dámy ihned odložily vše, co by je zakrývalo.
Trochu protestovaly, zda by to nešlo až těsně před procedurou, ale to nepřipadalo v úvahu. Bylo potřeba je trochu připravit co se dezinfekce týče. Teda nebylo, ale mě to přišlo, jako vhodná záminka. Zatím co si Mirka upravovala své hnědé mikádo sponkami, ptala se po nemocničním obleku, aby se mohly zakrýt alespoň andílkem, ale i tuto možnost jsem v čas eliminoval a teď jsem čistě pro jejich pocit zadostiučinění sprdnul jednoho medika, že nic takového nezajistil a bylo vyřízeno, dámy se pře námi nyní svlečou a předvedou nám svá vzácně krásná tělíčka. Velice neochotně se postavily každá ke své židli a začaly si na ně odkládat svršky. Mladá kabátek, těsný bílý svetřík, džíny. Starší pak dlouhou nudně kostkovanou sukni, sako a bílou blůzku a pak pomalu punčocháče. To už jsme si je já i pět mediků a čtyři budoucí inženýři prohlíželi v prádle. Mladší Martina měla bílá sexy tanga, vysoko vykrojená a v předu hrozně svůdně úzká, což jí až vulgárně vysoko obnažovalo boky a zvýrazňovalo tvary její pánve a nahoře pak měla kvalitní vyztuženou push-up podprsenku také bílé barvy s náznakem rajky. To mne trochu zklamalo, protože začínalo být pravděpodobné, že její prsa budou méně pevná, možná i tou vahou už povislá. No, necháme se překvapit a prohlédnem si štíhlou čtyřicítku. Její prádlo rozhodně nevyvolávalo žádné erotické pocity. Šedé obyč kalhotky kryly většinu jejího zadku a rozdělovaly každou její půlku na další dvě. Místo podprdy měla jen bílou košilku, jakou nosí malý holky do školky a výraz v jejím obličeji ani nezračil stud, či COKOLIV, co by souviselo s přicházející situací jinak, než že se právě chystá položit oběť na oltář vědy. Až bude na oltáři, snad už to taková nuda nebude.
Protože se mi zvláště ta mladší z nich velmi líbila, zastavil jsem proces svlékání a pozval je k zodpovězení několika důležitých dotazů ohledně vyšetřovací procedury. Postavily se s rukama podél těla předemnou a poslušně odpovídaly na všechny mé dotazy. Zajímalo mě samozřejmě alespoň pár detailů z jejich sexuálního života, a tak jsem se dozvěděl, že obě měly pouze jednoho sexuálního partnera, anální styk zažila pouze ta mladší a masturbuje také pouze ona. Ostatní věci jako menstruace atp. v normálu a tak jsem přistoupil k poslednímu kroku přípravy našich pacientek na ponížení a ukončil fázi kochání se ženským tělem pouze v prádle, což byla zvláště u mladé samičky velká škoda. Děsně jí to seklo, musela vědět, že se tu bude muset takhle ukazovat. Vyzval jsem obě, aby se u své židle svlékly do naha a až budou, konečně jim popíšu, co je vlastně čeká. Dopřáli jsme jim trošku soukromí a necivěli na ně úplně nepokrytě, když je budem mít na záznamu a ony se obě za okamžik vrátily úplně nahé. Obě si stydlivě zakrývali intimní partie a já neodolal a napomenul je, že v tomto prostředí zanecháme projevů studu, abychom zbytečně v mladých studentech nevzbuzovali nemístné pocity, na což obě naletěly a předvedly se nám s rukama odevzdaně svěšenýma podél těla. A my měli unikátní možnost si je prohlédnout, protože teď byly v situaci, kdy jen naslouchaly bez jakékoliv aktivity.
Sice jsem k nim sáhodlouze promlouval, ale i já si je dobře prohlížela kochal se jak jejich krásou, rozdílností jejich ženských předností, tak i jejich pocity, které v této situaci velmi těžko zakrývaly. Obe byly viditelně nervózní, v prvních chvílích z toho, že jsou úplně nahé a nezakryté před tolika muži, a po chvilce z toho, co je čeká. Stály tu vedle sebe, předváděly svá těla a vylekaně naslouchaly, jen budou použity. Všichni mezitím měli možnost, prohlédnout si perfektní tělo mladé osmnáctileté slečny, s krásně pevnými, kulatými prsy s většími, světlounce růžovými dvorci a skoro neznatelnými bradavkami, jak se zarputile snaží nezakrývat si svůj dokonale a čerstvě vyholený klín, kde má rozkošnou mladinkou kundičku, zatím jen párkrát použitou, ale výstavně krásnou. Měla krásné vnější pysky v barvě okolní kůže a zcela jí zakrývaly ty menší závojíčky. Zatím zakrývaly. Neubránil jsem se srovnání s top modelkami erotických stránek, tahle kočička by byla jejich královnou. No, spíš princeznou, ještě jsme tu měli skoro dokonalou čtyřicetiletou milfku po dvou porodech. I její prsa byla hezká, malinká, s drobounkými dvorci hodně tmavé barvy a výrazně dlouhými bradavkami. Její cecky zimou, nebo vzrušením trčely snad tři centimetry a všichni jim tak věnovali náležitou pozornost. Na malinkých kulatých kozičkách působily velice rajcovně. Pohledy všech sjížděly ale po jejím hubeném těle dolu, mezi její nohy. Nemohl jsem uvěřit, že sledujeme rozkrok zralé ženy, který zatím ukázala pouze jednomu muži, a nejspíše pouze po tmě a za účelem páření.
A my mohli sledovat, jak neuměle si pro nás upravila svoji kundu. Měla od podbřišku pruh chloupků zcela neupravený, jen mírně zúžený. A nekončil, jak by každý očekával nad začátkem jejích pysků, ale pokračoval až dolu přes její štěrbinu mezi půlky. Nečekané, přijít takto s vědomým, že se bude muset ukázat. Patrně žije zcela mimo erotický svět a netuší o sexuálních preferencích dnešních mužů vůbec nic. Přesto na nás působila velice rajcovně, protože měla ve všech směrech dokonale vypracované tělo. Asi ani ne od nějakého cvičení, jako od běžného sportování a hlavně pracovního nasazení doma i v zaměstnání. Svaly jí byly vidět i na\ břiše, které měla asi od těhotenství jen malinko vypouklé, ale krásně tvarované. Po bocích i na tříslech se jí rýsovaly svaly, stejně jako na rukou a jak jsme později zjistili, i na zádech, hýždích a všude po těle. Nádherná vyzrálá žena, i když menšího vzrůstu, zvláště vedle statné skoro stoosmdesát centimetrů vysoké osmnáctky, která sice měla také perfektní tvary, ale její podkožní vrstva tuku jí dodávala mnohem více holčičí zjev a oblejší tvary. Přesně tak jsem si dnešní akci představoval. Sprznit na stroji alespoň dvě takto rozdílné ženy, jak tělesně, tak i duševně. Zatím co dopřávaly pohled na svá obnažená těla studentům, bedlivě a s obavami naslouchaly, jak jim velice podrobně a odborně popisuji, jak budou muset pro první fázi zaujmout pozici na loktech a kolenou v připravených opěrkách, ruce i nohy jim budou připoutány, aby sebou necukaly, Opřeny budou mít pohodlně jak lokty, tak kolena a ještě navíc pod hrudníkem mezi prsy budou mít úzkou opěrku, která jim bude vymezovat polohu trupu. Poté jim budou lubrikovány oba otvory v rozkroku, jak anální, tak i vaginální a zároveň bude opěrkou upevněna jejich hlava tak, aby jim trubice hltanu směřovala přesně v ose kanálu, který bude právě vyplňovat spodní sonda, to znamená, že pokud jim bude zavedena spodní sonda poševním kanálem, budou spíše narovnané, a až budou testovány skrz análek, podpěru mezi prsy snížíme a ony budou mnohem více vystrčené. Proti spodní ultrazvukové sondě bude totiž do jejich těla pronikat i sonda skrz jejich hrdlo.
A nebude to je tak na krajíček. Z důvodů maximální přesnosti vyšetření musíme hroty obou sond maximálně přiblížit. Uvnitř jejich těla. Takže sonda určená do hltanu musí proniknout až do žaludku a zároveň anální sonda naproti ní až na maximum jejich análkem, hluboko do střev. Vaginální sonda pak na maximum hloubky jejich pochvy. Dále jsem jim oznámil rozměry všech ultrazvukových nástavců,, které na ně hodláme použít. Obě sice vylekal průměr, kdy budou muset do krku pojmout 5cm, do análu 6 a do pochvy je se speciálně tvarovaným hrotem pro vyplnění poševního dna kolem a pod děložním čípkem o průměru 7,5cm. Nejvíce je obě ale děsila jejich délka, kdy mají všechny dost přes 60cm. Dalo práci jim vysvětlit, že to sice bude vypadat hrozivě, ale že zdaleka neplánujem použít k zavedení do jejich těl celou délku. Jen skoro celou. Maximum, co nám jejich otvůrky dovolí. Další důležitá informace je, že ultrazvukové zářiče nejsou ještě dokonale odladěné a pro testování je použita levnější verze. Sice neškodná, ale poměrně intenzivně vibruje. Upozornil jsem je, že kdyby na ně náhodou šlo nějaké vzrušení, ať se rozhodně necítí nemístně. Jsme tu všichni vědci a případné projevy nadměrné excitace přehlédneme, ba možná naopak, kdyby se svým intimním pocitům nebránily a dokázaly na stroji vyvrcholit, bude to pro výzkum velice přínosné. Po celém procesu testování na čtyřech je pak ještě čeká to samé v poloze na zádech. Po tomto mém zakončení nejen že se jejich rozrušení ještě zvýšilo, ale navíc obě viditelně zrudly. Představa, že se budou muset udělat nabodnuté na vyšetřovacím stroji před zraky deseti úplně cizích mužů je ani náhodou nenechala v klidu. Ani tu polofrigidní intošku ne. No, nastala chvíle, kdy první z nich bude muset zakleknout na náš rožeň a nechat se nabodnout z obou stran. Když jsem je vyzval, aby si pořadí zvolily samy, přihlásila se po dlouhém váhání ta mladší z nich. Prý aby nemusela sledovat, co ji čeká.
Bude to tak pro ni lepší, nebo spíš méně strašné. Udělala si ze svých blond vlasů hezký culík, aby jí během zákroku nepadaly vlasy do obličeje a pak byla ihned odvedena ke stroji a když jej poprvé doopravdy spatřila, podlomily se jí kolena. Naštěstí ji vedli statní pomocníci a ti ji nenechali v nesnázích a bez váhání ji na podpěry určené k jejímu maximálnímu ponížení ihned správně umístili. pokoušela se ještě zdržovat, nebo se z procedury vykroutit, ale bylo už pozdě na to, aby se intenzivnímu zákroku na svých nejintimnějších místech vyhnula. Musí nyní zaujmout pozici na čtyřech, s důkladně vystrčeným zadkem. Umístila si ještě co nejpohodlněji lokty i kolena a pečlivě se vycentrovala na hrudní opěrce. Jeden aktivní medik jí upravil prsa, aby jí na ně opěrka netlačila a stal se tak prvním, kdo se toho skvostu dotkl. Vysely jí krásně po stranách úzké hrudní podpěry a stále držely ten neuvěřitelně úžasný tvar, přičemž její světlé bradavky směřovaly přesně kolmo dolu. Zatímco mladé slečně inženýři připevňovali nohy a ruce k opěrkám, poslal jsem dva mediky, aby nám připravili i naši malou milfku.
Musí se nechat oholit, úplně. Trochu ji to vzalo a její výraz říkal, že až takové ponížení tu neočekávala, ale poslušně se nechala doprovodit ke stolu vedle umyvadla, vylezla si na něj, podle pokynů jednoho medika zvedla a roztáhla nohy a svoji střeženou kundičku tak nastavila k oholení a ještě důkladnějšímu obnažení. I na toto místo samozřejmě směřovala jedna z kamer. Její ponížení bylo o to intenzivnější, že si sama musela držet nohy zvednuté, roztažené a sama tak své nejintimnější partie vystavovala mladému medikovi, který si s holením jejích záhybů dával velice záležet. Bylo už zde patrné, jak je poslušná a jak je celé věci v rámci vědeckého pokroku oddána, že neváhá a přes obrovský stud a pocity naprostého ponížení nastavuje svoji pomalu se obnažující vulvu úplně cizímu člověku, aby se před zraky mnoha dalších mohla svojí úžasně ženskou píčou nechat nabodnout na ultrazvukovou sondu. Když je vše v jejím rozkroku hotovo, je přivedena nedaleko stroje, kde už nastává fáze pronikání do těla mladinké kočičky a tak dáma s čerstvě oholenou kundou může sledovat, jak je prsatá dívka polohována a nastavena svými sexy tělesnými otvory proti dlouhým a tlustým sondám. První jí míří do otevřené pusy, kterou velice ochotně a poslušně nastavuje přímo proti oblému bílému hrotu. Ten se dává pomalu do pohybu a obě pacientky konsternovaně sledují hrot, jak se přibližuje a za nedlouho už mizí v pusince bezbranné mladinké dívenky. Ihned po prvním náznaku dávení je pronikání zastaveno a je naopak spuštěno přibližování a pak řízené pronikání anální sondy.
Ta je pro snazší identifikaci černá, vaginální pak bude červená. Jakmile se hrot černé sondy ve tvaru obřího falusu dotkne těsné zadní dirky nevinné holčičky, je pohyb vpřed zastaven a medici pomalu připravují skulinku mezi krásnými kulatými hýžděmi k proniknutí velkého tvrdého předmětu. Nasměrují malý otvůrek přímo před chladivý hrot sondy a pak jej rozevřením svalnatých půlek pootevřou. Sonda se dává do pomalého pohybu a vytlačuje ze světle růžové rozety přebytečný gel, což nahá milfka sleduje s nepokrytým zájmem a rozrušením. Asi úplně zapomněla, že je úplně nahá a čerstvě oholená, rukama si zakrývajíc ústa sleduje, jak v mladém tělíčku mizí tvrdý hrot sondy. Sama tam podle svých odpovědí nikdy nic neměla, tak si ani neumí představit, jaké to vlastně může být. Ovšem vím jistě, že na slastné pocity nemá ani pomyšlení. Po každých pěti centimetrech pronikání je pohyb falusu pozastaven, aby si svaly pánevního dna přivykly objemnému předmětu. Po minutce pohyb do těla pacientky pokračuje a ta neuvěřitelně statečně drží svoji velmi těsnou dirku nastavenou s falusem bílé sondy těsně na mandlích. To pro ni znamená, že dopředu uhýbat skoro nemůže, nebo se jedině narážet na hltanovou sondu, což ji zanedlouho stejně čeká. Po průniku zhruba dvaceti centimetry zapínáme anální sondu a na monitoru se nám objevuje ultrazvukový obraz zevnitř těla naší pacientky. Vibrace vzniklé zapnutím generátoru ultrazvukových vln pronikají do těla dívky a ta reaguje pevným sevřením očí, pěstí a vzdychnutím. Je připravena na další pronikání. Podle obrazu na monitoru ji čeká ještě minimálně dalších dvacet centimetrů. A velice pomalu, ale důsledně je do prdelky taky dostane. když už má hrotem sondy napnuté střevo a víme, že to dál opravdu nepůjde, je na řadě opět její rozkošně nastavená pusinka. Mladý inženýr nadšeně zapíná pomalý pohyb do jejího hrdla a my jsme svědky prvních návalů. Slečna statečně dáví a svaly jejího těla se v intenzivních návalech zatínají, pohupují se jí prsa a zatíná bříško, což se přiznám, na téměř všechny v místnosti působí velice erektivním dojmem. Kromě nezkušené milfky.
Ta valí oči a určitě si už na podpěrkách představuje sebe, jak bude odevzdaně poníženě trpět. Nyní většina přítomných co mají volné ruce nevydrží, vytahuje mobily a celou situaci si natáčí a fotí. Taky už se nezdráhají a klidně si pohladí pacientku znehybněnou a rožněnou na vyšetřovacím stroji. Někdo po prdelce, někdo potěžká nebo prohmatá její kozy, vyšpulený zadek i záda, odhalenou část jejího plochého břicha, nebo spíše podbřišku. Dost zájem je o focení nádherného xichtíku mladé dívky s vyvalenýma očima a falusem v krku. Pomalu se jí už díky slzám roztékají šminky ale dostává další centimetry. Po nějaké době se blížíme k žaludku a já sleduji milfku, na které je kupodivu místo zděšení vidět opravdové zaujetí. Zapomněla, že je tu úplně nahá a pomalinku se blíží k hluboce nabodnuté holčině, aby na monitoru viděla obraz vnitřku jejího těla, ale hlavně detaily celé procedury, kdy se dívce plní citlivé otvory umělými falusy značných rozměrů. Tu právě čeká pojmout poslední nejtěžší centimetry hrdelní sondy a pak bude mít klid od pronikání. Začnou ale vibrace ultrazvukových emitorů. Všichni jsme zvědaví, jak to bude zvládat. I paní nahá vědkyně, které zřejmě na plno nedochází, že půjde na řadu ihned po ní a nyní zaujatě diskutuje s jedním z tvůrců stroje o velikosti vaginální sondy a o tom, zda by ke zpřesnění vyšetření pomohlo zavést do těla pacientky obě pánevní sondy najednou.
Do debaty jsem vstoupil a upozornil ji, že to sice o moc přesnější nebude, ale pokud má zájem, můžem to na ní vyzkoušet, ale mladou tímto trápit nechci. Teď jí došlo, že i ona si bude muset kleknout na stroj, ukázat nám, jak statečně dáví, když jí zajíždí sonda do krku, jak se jí pohupují kozičky a zatínají svaly celého těla, jak se jí pomalinku otvírá těsná zadní dírka a kdo ví co ještě dalšího. Vyvalila na mě oči, zakryla si otevřenou pusu a řekla, že asi teda ne, že to nebude nutné, pokud jsme tuto možnost již zvážili. Nechal jsem ji v pocitu, že se dvojité penetraci vyhne a pokračoval ve sledování utrpení mladinké dívenky, které právě zapli uvnitř těla vibrace. Evidentně ji to zaskočilo a nevypadala, že by jí další trápení přišlo jakkoliv příjemné. Abych před kamarádovo manželkou nevypadal jako úchyl pasoucí se na utrpění mladé holky, dal jsem se s ní trošku do řeči a popisoval jí vznik stroje, proč jsou sondy tak silné a co hrozí díky vibracím. Ona kategoricky prohlásila, že orgasmy nemívá a určitě ji nebude vzrušovat cokoliv související s vědeckým výzkumem, i když je to takto zdánlivě intimní. Souhlasil jsem, že to pro ženu může být nepříjemné a neosobní, ale že se nic nestane, kdyby se náhodou nechala unést. Mezitím jsme sledovali zapáleného inženýra, jak se pohybuje kolem důkladně nabodnutého tělíčka mladinké kočičky a detailně natáčí veškeré části jejího těla, včetně vyděšeného obličejíku s roztékajícím se makeupem. Mirku zajímalo, na o takové video potřebujem a proč jí natáčí i obličej, přiznal jsem jí, že vývoj a výsledky tohoto stroje sleduje spousta vědců i nevědecké veřejnosti doma i v zahraničí a tak bude instruktážní video prvním návodem, jak podobný stroj konstruovat, případně používat. A vědom si její odevzdanosti a bezbrannosti jsem ji hned upozornil, že v místnosti jsu další kamery přenášející veškeré dění živě pro několik zájemců na dalších školách a lékařských pracovištích. Na chvíli, během které jí pomalu docházelo, že je nahá před mnohem více lidmi ztratila řeč.
Během fáze, kdy mladé tělíčko podstupovalo fázi opakovaného zasouvání a úplného vysouvání anální sondy, což už provázely značně hlasité projevy jí zaručeně napadlo, že ji takto uvidí i někdo, koho zná a kdo zná ji. A s kým se nejspíše potom bude stýkat. Bude vědět, jak vypadá, uvidí ji oholenou, bude moci sledovat jak reaguje na takovéto ponižující prznění. Chvíli vypadala hodně zaraženě a po otázce, zda bude vše veřejně dostupné a mém ubezpečení že samozřejmě a to dlouhodobě viditelně zrudla. Nevypadalo to ale vůbec, že by se chtěla bránit, nebo že by uvažovala o požadavku záznam nezveřejňovat. Spíš se s novou zkušeností pomalu vyrovnávala a zpracovávala pocity z toho pramenící. V tom okamžiku nastala fáze, kdy se mladé Martince dostalo uvolnění od hrdelní sondy a ta nás obdařila takovou záplavou vzdychání, že jsme nevěřili, že by celou tu dobu, kdy musela být zticha i jen malinko trpěla. Hlasitě oddychovala a hekala jako při porodu, cukala sebou a zatínala pěsti. Při posledním průniku sondy prdelkou vyloženě slastně vykřikla a pak trpěla poslední dlouhý průtah análem s dlouhými, hlasitými a vyloženě slastnými vzdechy. Mirka to sledovala s nevěřícným až vyděšeným pohledem. Tu malou frigidu ani nenapadlo, že žena může prožívat slast i při něčem jiném, než je vydávání červeného diplomu u příležitosti ukončení vysokoškolského vzdělání. Navíc na stroji a ještě před zraky cizích mužů. Zažívala opravdový kulturní šok. Neodvažoval jsem si hádat, zda na ni bude mít spíše pozitivní, nebo úplně negativní vliv, ale její vnímání sexuality se dneškem zaručeně změní. A to mladou pacientku ještě čeká vaginální sonda. Zkušená matka už sleduje, jak ji za vystrčenou zadnicí mladinké dívky nasazují na stroj a nahlas zapochybuje o její tloušťce. Uznávám, že i proti tělu urostlé mladé dámy působí nejen délka, ale hlavně průměr sondy až neúměrně, ale ihned jsem poznamenal, že u jejího rozkroku bude kontrast velikosti sondy a poševního vchodu ještě markantnější.
Uznala, že to zajisté bude a váhavě se zeptala co když se sonda do některého z jejích tělesných otvorů nevejde. Popsal jsem jí podrobně fiziologické možnosti svěračů, svalstva kolem poševního vchodu, způsoby uvolnění při různých vyšetřeních, nebo porodu a ona pochopila, že se nabodnutí svých direk nevyhne. Náš rozhovor postupně začala vyrušovat znovu penetrovaná Martinka, které snížili opěrku mezi prsy a tak teď byla svoji prdelkou značně vystrčená. Musela chudinka zaklonit hlavu opravdu moc, aby mohla přijmout do svého krčku dlouhou sondu a statečně nastavovala svoji malinkou kundičku obrovské červené sondě., která nyní spíše připomínala býčí penis, chystající se deflorovat mladinkou vyděšenou jalovičku. Medici za asistence kamery vydatně pomáhali od prvního doteku špičky sondy s Martinky nastavenou kundičkou s jejím otvíráním a přizpůsobováním, což vyvolalo další vlnu dušeného vzdychání a pohupování kozičkama. Jakmile byla sonda jen na krajíčku, došlo k zapnutí emitoru a vibrace byly slyšet po celé místnosti. Ani jsme si při výrobě nedali velkou práci s nějakým utlumováním, na to by přišla řada až v případě realizace a nasazení do běžné praxe. To tu nehrozí, takže si holky užijou. Netrvalo to moc dlouho a speciálně tvarovaný hrot sondy se dotkl děložního čípku na dně mladinké pochvy. Stačilo jí pár pohybů pánví a prohlubeň v jeho středu pojmula jej děložní čípek. Na monitoru jsme vše dobře viděli a instruovali ji, jak se má nastavit aby se sonda dostala do její rozkošné kundičky co nejhlouběji.
Potom dostala ještě několik centimetrů do krku a mohl začít intenzivní scanning jejích vnitřních orgánů. I přes značné zanoření sondy se místností rozléhal zvuk vibrací, které se s měnící se frekvencí stávaly intenzivnější a intenzivnější. Chudinka neměla nejmenší šanci se ubránit a i když se o to viditelně pokoušela, navlečená na dvou falusech se za necelých deset minut hodně silně udělala. Každý z jejích diváků se ujal nějaké důležité role, takže například dva dobrovolníci sledovali chování jejích koziček a kontrolovali chování jejích rozkošných cecíků, další měl prst v její prdelce, aby cítil orgastické stahy pánevního dna a jeden hlídal prsty její klitoris, aby poznal dopředu, že to na ní jde. Monitor nám prozradil, jak intenzivní svalové kontrakce Martinka prožívá a i to, že díky tomu, že jsme ultrazvuk nechali běžet naplno po celou dobu jejího vyvrcholení, trvalo celé její vrcholné představení přes 4 minuty. Mirka se ihned ptala, zda i jí necháme běžet vibrace v takové intenzitě, i kdyby to na ní náhodou šlo, tak jsem ji ubezpečil, že rozhodně ano a to až do úplného konce jejího případného vyvrcholení. Jsou to pro nás vzácná data, která jsou sice vykoupena značným utrpením pacientky, ale pomohou pak v lepších metodách vyšetření mnoha dalším ženám.
To ji trochu motivovalo sledovat, co se s Martinkou děje dál a čekat na svoje strojní sprznění. Martinky tělo pomalu opouštěla hrdelní sonda a když i její špička vykoukla z její pusinky, zničená dívka svěsila odevzdaně hlavu. Ještě byla spodkem trochu proměřena, ale na to už skoro nereagovala a jen odevzdaně klečela na stroji s vystrčenou kundičkou a vystavovala se kamerám a nadržencům, kteří se už ale těšili na hrdinku Mirku s jejím drobným ženským tělíčkem. Když Martinku odpoutali, sundali z přístroje a bezmocnou ji odvedli položit se na stůl, počká na druhé kolo a kde museí ještě zodpovídat spoustu otázek, byla na řadě milfka Mirka. Během toho, co musela sledovat, jak medici na sondách vyměňují kondomy jsem ji upozornili, že musí zaujmout polohu tak, abychom ji mohli důkladně znehybnit a ona nemohla uhýbat ani náporu do jejích spodních otvorů, ani průniku sondy do krku. Slíbila, že se nastaví, jak jen bude umět a už ji dva medici brali za ruce a vedli ke stroji. Ještě se rozhlížela po kamerách, hlavně za sebe a trochu se bránila, když ji tlačili za krk do předklonu, aby se opřela lokty do opěrek, ale nohy už zvedla celkem poslušně, bez většího váhání. I když byla o dost menší, než Martina, dali jsme jí kolenní opěrky víc od sebe a těšili se, že bude mít svůj ženský rozkrok ještě víc vystavený a většina se nedočkavě přesunula spíše za ni, abychom měli ten zakázaný výhled co nejdříve.
I když to vnímala a pohlédla na mne, neodradilo ji to a pokračovala v zaujímání pozice. Svoje kozičky pověsila přesně symetricky po stranách hrudní opěrky a sklonila se dolu, aby se opřela o lokty. Tím na nás konečně vystrčila svoji sportovní prdelku a pod jejím těsným zadním otvůrkem jsme jako jedni z mála mužů na světě mohli spatřit její čerstvě oholenou skvostnou ženskou píču. Neměla vnitřní závojíčky úplně skryté jako Martina, která měla dívčí kundičku i v okamžiku, když roztáhla nohy. Mirka je měla sice ne vyčuhující přes ty vnější, ale viditelné po celé délce od poštěváčku, až k hrázce. Také je měla o poznání tmavší, než pacientka před ní a její kunda vypadala opravdu žensky a na její věk velmi zachovale. Kochali jsme se a sledovali, jak ochotní medici promazávají gelem obě její dirky a nebojí se vetřít spoustu gelu i dovnitř a pak, jak se k útlému tělu pomalu přibližují rozměrné falusy, chystající se do těsných a citlivých otvorů paní vědkyně proniknout. Mirka sebou cukla, když se studený oblý hrot dotkl její malinké anální dirky a pak poslušně podle pokynu otevřela ústa, aby uvolnila cestu dlouhému dildu, které ji bude pronikat rozkošným krčkem až do žaludku a dávit ji po celou dobu jejího prznění, nejspíš i během vyvrcholení.