Sousedská výpomoc

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
kuto8157
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Sousedská výpomoc

Příspěvek od kuto8157 »

Autori Kuto8157 a dr25 s pomocí AI

Bydleli jsme s manželkou Silvií v pěkném rodinném domku na kraji vesnice. Mně, Lukášovi, bylo šestatřicet, Silvii o dva roky víc. Byla to pořád kočka – blondýnka s pevným tělem, který by jí mohla závidět i mladší holka. No a ty její prsa... říkali jsme jim "trojky", krásně plný, přesně padnoucí do ruky. Vedle nás bydleli sousedi, slušná cikánská rodina. Nebyl s nimi žádný problém, naopak – jejich osmnáctiletý kluk, Marek, mi občas chodil pomáhat s prací kolem domu. Sekat trávu, přenášet dřevo, prostě takový ty věci. Byl to tichý, slušný kluk, pořád ještě trochu nesmělý. Říkali mi, že ještě žádnou holku neměl, což mě v jeho věku trochu překvapilo.
Jednou v létě, když mi Marek pomáhal s řezáním dřeva, jsem si všiml, jak mu oči utíkají k Silvii. Ležela na dece na trávníku, opalovala se v bikinách a ty její křivky byly jako magnet. Když se otočila na bok, viděl jsem, jak se Marekovi v teplákách rýsuje pořádná boule. Snažil se to maskovat, ale nešlo to přehlédnout. Usmál jsem se pod vousy a nechal to být.
Ten večer jsem to pověděl Silvii. Seděla na gauči s sklenkou vína a jen se zasmála. „Ty blázne, to si vymýšlíš! Ten kluk? Po mně?“ Nevěřila mi ani slovo. Ale viděl jsem, jak jí to zalichotilo. „No, jestli je to pravda, tak ho příště otestuju,“ mrkla na mě a usrkla si vína.
Příležitost přišla o pár dní později. Marek zase pomáhal venku, a Silvia se rozhodla, že si na něj trochu zahraje. Oblíkla si krátkou sukni a těsný tílko, pod kterým se jí ty její "trojky" krásně rýsovaly. Když jsme pracovali, prošla se kolem nás, ohnula se pro něco na zahradě a já viděl, jak Marek zčervenal a rychle odvrátil pohled. Večer jsme se tomu doma smáli. „Ten kluk je úplně pryč z tebe,“ řekl jsem jí. Silvia se jen ušklíbla. „Co kdybychom ho trochu vyzkoušeli? Jestli se lekne, nebo jestli by šel dál?“ Navrhla to napůl v žertu, ale viděl jsem jí v očích, že ji ta myšlenka vzrušuje. A přiznám se, mě taky.
Dohodli jsme se. Zavolal jsem Marka jednou večer, že potřebuju pomoct přestěhovat skříň. Přišel v teplákách a tričku, pořád trochu nesmělý, ale ochotný. Když jsme skříň dotáhli na místo, řekl jsem mu, ať se posadí v obýváku, že si dáme sklenku vína. Sedl si na gauč, já mu nalil a chvíli jsme kecali o hloupostech. Pak přišla Silvia. Měla na sobě jen tenký župan, co sotva něco zakrýval. Sedla si naproti Markovi, nohu přes nohu, a já viděl, jak jí župan trochu povolil – pod ním byla úplně nahá a mezi stehny se jí mihla její kundička. Marek polkl, zjevně nevěděl, kam s očima.
Po chvíli rozhovoru a druhé skleničce vína Silvii „náhodně“ sklouzl župan z ramene. Jedno prso se objevilo v celé kráse a Marekovi málem vypadly oči z důlků. „Oj, pardon,“ řekla Silvia s nevinným úsměvem, ale místo aby se zakryla, nechala župan sklouznout ještě níž. Marek seděl jako opařený. „Můžeš si sáhnout, jestli chceš,“ řekla tiše a natáhla se k němu. Chvíli váhal, ale pak opatrně položil ruku na její pevné trojky. Viděl jsem, jak se mu třesou prsty, ale oči mu svítily vzrušením.
Silvia ho vzala za ruku a přitáhla si ho blíž. „Pojď,“ zašeptala a pomalu ho svlékla z trička. Byl mladý, štíhlý, ale měl pěkně vyrýsované svaly od práce. Pak mu stáhla tepláky a jeho tvrdý penis vyskočil ven – pořádný kousek, to se muselo nechat. Silvia se usmála a lehla si na gauč, roztáhla nohy a naznačila mu, ať jde k ní. Já jsem seděl vedle a jen se díval, jak ho pomalu svádí. Riskli jsme to bez kondomu – byl mladý, zdravý, ještě žádnou ženu neměl, tak co by se mohlo stát? Silvie má telísko takže tehotenství nehrozí.... snad...
Marek se naklonil nad ni, nejprve opatrně, ale pak už se nechal unést. Začali šukat – nejdřív pomalu, pak rychleji. Silvia ho chytla za zadek a přirážela k němu, její prsa se houpala v rytmu. Pak si lehla na bok a on ji vzal zezadu, rukama si hrál s jejími trojkami. Po chvíli ho posadila na gauč a nasedla na něj, jezdila na něm, až se celý gauč třásl. Marek sténal, zjevně nevěděl, co dřív – bylo to pro něj poprvé a šlo to na něm vidět.
Po nějaké době už to nevydržel. „Už budu,“ zašeptal a Silvia ho ještě víc přitiskla k sobě. Pak se roztřásl a já viděl, jak do ní stříká – plnil ji svým semenem, mladým, plodným, cikánským. Když skončili, zůstal na ní chvíli ležet, zadýchaný, a Silvia se jen usmívala. „Líbilo se ti to?“ zeptala se ho. Marek jen přikývl, pořád trochu v šoku. „Hodně,“ vydechl.
Od té doby se na nás občas přišel podívat. A my s Silvií jsme si říkali, že jsme mu asi pěkně otevřeli dveře do světa......
nickanicek

Re: Sousedská výpomoc

Příspěvek od nickanicek »

To je nadhera, těším se na pokračování
Maťko21

Re: Sousedská výpomoc

Příspěvek od Maťko21 »

Nádhera 😇🥰 mať takú susedu
Odpovědět