Povídka psaná ve spolupráci Mispulin, dr25 a AI.
Bylo sobotní ráno a my jsme trávili víkend u mých rodičů na chalupě. Máma odjela na týden do lázní, takže jsme tam byli jen já, moje manželka Petra a můj táta. Petra měla na sobě jen dlouhý tričko, co si oblíkla po ránu a žádné kalhotky, žádnou podprsenku. Už se to jednou stalo, že si takhle sedla ke snídani a já jsem měl možnost zahlídnout její kundu, když si roztáhla nohy, a ty její trčící bradavky pod tenkým materiálem trička. Tenkrát si toho nikdo kromě mě nevšiml, ale tentokrát to bylo jiné.
Seděli jsme u stolu v kuchyni, já naproti Petře, táta vedle ní. Snídaně probíhala normálně – kafe, rohlíky, máslo, džem. Petra si sedla trochu neopatrně, tričko se jí vyhrnulo a já jsem zase měl ten pohled. Ta její hladká kunda se lehce leskla v ranním světle co pronikalo oknem. Bradavky jí trčely skrz tričko jako dvě malý špičky, a já jsem cítil, jak se mi zrychluje tep. Tentokrát jsem si ale všiml, že táta, co seděl hned vedle ní, taky sklopil pohled. Nejdřív jen krátce, jako by se ujišťoval, že dobře vidí. Pak se podíval znovu, déle. Viděl jsem, jak mu ztuhl výraz a jak se mu zvedl koutek úst v lehkém, téměř nepostřehnutelném úsměvu.
„Petro, ten džem si podáš sama, nebo ti ho mám přisunout?“ zeptal se táta nenápadně, ale jeho hlas měl něco v sobě jiného, něco hravého. Petra se usmála a natáhla se přes stůl, čímž se tričko ještě víc nadzvedlo. „Už si ho vezmu,“ řekla a ani si neuvědomila, jaký výhled tím poskytuje. Táta se neudržel a jeho pohled sklouzl dolů. Viděl jsem, jak se mu zježily chlupy na rukou.
Po snídani jsem musel skočit do města pro nějaký věci do auta. „Vrátím se za hodinku,“ řekl jsem a vyrazil. Jenže jsem si cestou uvědomil, že jsem si zapomněl peněženku, tak jsem se otočil zpátky. Když jsem vešel do chalupy, bylo ticho. Žádné zvuky z televize, žádné cinkání nádobí. Jen tichý šepot z kuchyně. Opatrně jsem nakoukl za roh a málem mi spadla čelist.
Petra seděla na kuchyňské lince, tričko vyhrnuté až k pasu, nohy roztažené. Táta stál před ní, jednou rukou jí hladil prsa přes tričko, druhou měl položenou na jejím stehně. „Ty máš ale krásný kozičky,“ zašeptal táta a jeho prsty jemně stiskly jednu bradavku. Petra se zachvěla, ale neodtáhla se. Naopak zavřela oči a lehce zasténala. „Tohle bys neměl,“ řekla tiše, ale její hlas byl spíš vzrušený než varovný. „Já vím,“ odpověděl táta a jeho ruka sklouzla dolů, přes břicho až k její kundě. „Ale když jsi takhle sexy, co mám dělat?“
Sledoval jsem, jak ji hladí, jak jeho prsty pomalu krouží kolem její kundy, zatímco ona se opírá o linku a nechává ho. Pak se najednou posunula dolů, klekla si před něj a rozepnula mu kalhoty. „Tak tohle sis asi představoval, co?“ řekla s šibalským úsměvem a vzala jeho už tvrdý péro do ruky. Táta jen zasyčel a opřel se o stůl. Petra se naklonila a pomalu mu ho vzala do pusy. Nejdřív jen špičku, olízla ji, pak ho začala kouřit hlouběji. Táta jí položil ruku na hlavu a tiše zasténal: „Bože, ty to umíš…“ Ona se jen usmála a pokračovala, její rty klouzaly nahoru a dolů, ruka mu ho přitom jemně honila. Bylo vidět, že si to užívá – oči měla přivřený a občas se sama dotkla mezi nohama.
Po chvíli ji táta zvedl za ramena. „Pojď sem,“ řekl chraplavě, otočil ji a přitiskl ji břichem k lince. Petra se prohnula, vyšpulila prdel a roztáhla nohy. „Chceš mě tady?“ zeptala se a podívala se na něj přes rameno. „Jo, hned,“ odpověděl táta, chytil ji za boky a vjel do ní jedním rychlým pohybem. Petra vyjekla, protože táta má docela macka, takže se jí musel tlačit až na čípek, ale ona hned se začala přirážet zpátky. „Tvrději,“ zašeptala a táta poslechl. Šukal ji rychle, hluboko, jeho ruce jí pevně svíraly boky. Linka pod nimi vrzała, nádobí na stole se třáslo. „Ty jsi ale kurvička,“ vydechl táta mezi přírazy a ona se jen zasmála: „A ty starej nadrženej kozel,“ zasmála se Petra mezi přírazy, její hlas byl chraplavý a plný vzrušení. Táta ji pevně držel za boky a šukal ji tvrdě až to pleskalo, jak si řekla. Linka pod ní vrzała a ona se přirážela zpátky, úplně ponořená v tom divokém rytmu. Najednou jí ale hlavou asi probleskla myšlenka, či spíš uvědomění si, že nic nebere. Žádná antikoncepci, táta nemá žádnou ochranu. Zastavil se jí dech, ale neřekla to nahlas. Nechtěla to pokazit. Vzrušení ji pohltilo jako vlna, a i když se v hlavě asi prala sama se sebou – Mám to říct? Nemám? Co když… – její tělo ji neposlouchalo. Chtěla to, chtěla ho, a ten vnitřní hlas, co jí našeptával opatrnost, se utopil v tom, jak moc ji to rajcovalo.
Táta si toho nevšiml. Chytil ji za vlasy, přitáhl si ji k sobě a přirážel ještě hlouběji bušíc jí na dělohu jak beranidlem do vrat. „Ty jsi ale nenasytná, co?“ zavrčel a ona jen zasténala. Pak ji najednou vytáhl od linky, otočil ji a přitiskl ji k jídelnímu stolu. „Pojď, tady to bude lepší,“ řekl chraplavě. Petra se opřela rukama o stůl, prohnula se a roztáhla nohy. V hlavě jí pořád blikala ta myšlenka – Nic neberu, kurva, nic neberu – ale když do ní znovu vjel, všechno to zmizelo. Cítila jen jeho tvrdé péro, co ji vyplňovalo, a stůl pod ní se třásl, jak ji bral. „Jo, takhle,“ vydechla a sama si sjela rukou mezi nohy, aby se ještě víc dráždila. Táta ji chytil za ramena a šukal ji rychle, stůl skřípal a talíře na něm poskakovaly. „Ty jsi fakt děvka,“ zašeptal jí do ucha a ona se jen ušklíbla: „A ty starej nevěrnej hajzl, co si to užívá.“
Po chvíli ji táta zvedl ze stolu. „Ještě nekončíme,“ řekl a táhl ji k ušáku v rohu kuchyně – starému křeslu s vysokýma opěradly. Posadil ji do něj, chytil ji za nohy a roztáhl je. Položil jí stehna na opěradla, takže seděla úplně otevřená, vyšpulená, její kundička vystavená a připravená. Petra se v hlavě pořád prala – Mám to říct, ještě je čas… ale kurva, já to chci – ale vzrušení ji úplně pohltilo. Koukal na ni jeho tvrdý péro, co se lesklo od jejích šťáv, a ona sama sebe přistihla, jak si kundičku roztahuje prsty. „No tak, pojď,“ vybídla ho tiše a táta neváhal.
Klekl si před ní, chytil ji za boky a vjel do ní až po kořen. Petra vyjekla, křeslo se pod ní zachvělo. „Bože, to je hluboko,“ zasténala a on se jen usmál. „To máš za to, že jsi tak sexy,“ odpověděl a začal přirážet. Bylo to jiné než u linky nebo na stole. V téhle poloze cítila každý jeho pohyb, každý centimetr, co do ní zajížděl. Nohy jí visely na opěradlech, ruce se držely za opěrku hlavy a ona se nechala unášet. Táta ji šukal pomalu, ale tvrdě, jako by si to chtěl vychutnat. „Líbí se ti to, co?“ zeptal se a ona jen přikývla, neschopná odpovědět. V hlavě jí pořád blikalo – Nic neberu, do prdele, nic neberu – ale ten pocit, jak ji vyplňuje, ji úplně ovládl.
Postupně zrychlil. Chytil ji za prsa, mačkal jí je přes tričko a přirážel tak hluboko, že měla pocit, že ji roztrhne. „Už budu,“ zavrčel po chvíli a Petra zavřela oči. Teď to řekni, teď… Ale neřekla nic. Místo toho se prohnula ještě víc a zašeptala: „Nastříkej to do mě.“ Táta se zarazil až na doraz, jeho tělo se zatřáslo a ona ucítila, jak do ní stříká teplé, silné proudy, co ji vyplňovaly. Zasténala, její tělo se roztřáslo a ona se v tom momentu přestala prát sama se sebou. Bylo to pryč. Jen vzrušení a ten pocit, jak v ní pulzuje.
Chvíli zůstali tak, těžce oddychovali. Pak ji táta pomalu pustil, její nohy sklouzly z opěradel a ona se sesunula do křesla. „To bylo něco,“ řekla tiše a upravila si tričko. Táta se jen usmál, zapnul si kalhoty a řekl: „Jo, to bylo.“ Pak se otočil a šel si sednout zpátky ke stolu, jako by se nic nestalo.
Já jsem stál za rohem, úplně ztuhlý, a nevěděl, co dělat. Nakonec jsem se tiše otočil a vyšel ven. Peněženku jsem si vzal později. A Petře jsem nikdy neřekl, že jsem je viděl.
Brzy na to, asi po třech týdnech, přišla Petra, že je v tom, že jsem ho z ní asi včas nevyndal. Když jsem si to propočítal, vycházelo to, ale já nikdy nepátral, zda je těhotná se mnou nebo s tátou, zda v sobě nosí mé dítě nebo sourozence...
Táta
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Táta
Nádherně napsané. Moc vzrušující