Ale to jsem prece cetl...ale tady sic otehotnela tak ji donutil k potratu aby si s ni mohli uzivat dal, nemela partnera ni manzela. Proste namet mnohem lepsi a najde se spousta potencionalnich pisatelu povidek co by ji klidne nechali tim zmrdem donutit k prostituci aby mela prachy na jejich drogy, a pokud jsi cetl clanek tak nejspis vsichni sjety si dali s pani ucitelkou mrdaci maraton aneb zkousku kolik toho jeji dirky zvladnou... Proste moznosti je mnoho a namet je zcela jiny mnohem drsnejsi
Polapená do pasti
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Polapená do pasti
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
to by byla suprovní povídka
- KarelK1968
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
- Kontaktovat uživatele:
Super povídka, jen pokračovat.
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
Také jsem chtěl doporučit povídku, co uvedl Mispulin. Ale pokud ti jde o to, že je to málo drsné a rád bys tam více jejího ponížení a utrpení, a přitom aby neměla partnera, tak to už je možná mimo rámec tohoto webu. Ale jelikož to tady je spousta příspěvků, tak máš přece možnost takovou povídku sám sepsat. Nemusíš čekat, až to za tebe udělá někdo jiný. Nápadů máš dostwuua píše: ↑ned 16. bře 2025 19:05:36Ale to jsem prece cetl...ale tady sic otehotnela tak ji donutil k potratu aby si s ni mohli uzivat dal, nemela partnera ni manzela. Proste namet mnohem lepsi a najde se spousta potencionalnich pisatelu povidek co by ji klidne nechali tim zmrdem donutit k prostituci aby mela prachy na jejich drogy, a pokud jsi cetl clanek tak nejspis vsichni sjety si dali s pani ucitelkou mrdaci maraton aneb zkousku kolik toho jeji dirky zvladnou... Proste moznosti je mnoho a namet je zcela jiny mnohem drsnejsi
- KarelK1968
- Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
- Kontaktovat uživatele:
Wuua: proč to děláš, když se ti to nelíbí nebo máš problém tak to nečti. Akorát tím odrazujes autora. Máš něco lepšího, sem s tím, dáme ti zpětnou vazbu.
-
Nemam cist co? Povidku nebo ten clanek na kterej jsem reagoval?KarelK1968 píše: ↑čtv 20. bře 2025 13:35:36 Wuua: proč to děláš, když se ti to nelíbí nebo máš problém tak to nečti. Akorát tím odrazujes autora. Máš něco lepšího, sem s tím, dáme ti zpětnou vazbu.
-
- Role muže: je SUBMISIV
Super povídka
-
- Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733
Také tě nějak nechápu:KarelK1968 píše: ↑čtv 20. bře 2025 13:35:36 Wuua: proč to děláš, když se ti to nelíbí nebo máš problém tak to nečti. Akorát tím odrazujes autora. Máš něco lepšího, sem s tím, dáme ti zpětnou vazbu.
Chceš po nicku Wuua, aby zřejmě nepsal žádnou zpětnou vazbu - ale zároveň ho vybízíš, ať on napíše povídku, že mu k ní dáme zpětnou vazbu?

Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
- KarelK1968
- Kontaktovat uživatele:
Jestli napíše aspoň stejně dobrou.Domkanda píše: ↑pát 21. bře 2025 14:12:58Také tě nějak nechápu:KarelK1968 píše: ↑čtv 20. bře 2025 13:35:36 Wuua: proč to děláš, když se ti to nelíbí nebo máš problém tak to nečti. Akorát tím odrazujes autora. Máš něco lepšího, sem s tím, dáme ti zpětnou vazbu.
Chceš po nicku Wuua, aby zřejmě nepsal žádnou zpětnou vazbu - ale zároveň ho vybízíš, ať on napíše povídku, že mu k ní dáme zpětnou vazbu?![]()
-
Parádní povídka!!!