Polapená do pasti

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Mispulin
Pár slov o nás: neuvedeno

Polapená do pasti

Příspěvek od Mispulin »

Povídka napsána ve spolupráci autorů Mispulin a dr25 s pomocí AI.

Bylo to poprvé po dvou letech, co se Tereza rozhodla vyrazit večer ven. Od porodu malého Tondy se její život točil jen kolem plenek, kojení a manžela Petra, který pořád jen makal nebo hrál na playstationu. Třicet let, postava pořád slušná, i když boky trochu širší a prsa plnější než dřív. Když jí kámoška Lucka navrhla diskotéku, neváhala. „Jednou za čas si to zasloužím,“ řekla si, hodila na sebe černý šaty, co jí obepnuly křivky, a vyrazila.
Na place to žilo. Hudba duněla, světla blikalý, a Tereza s Luckou si u baru dávaly první drink. Po pár měsících abstinence jí panák vodky málem vyrazil dech, ale Lucka ji hecovala: „No tak, Terko, rozjeď to!“ A pak se objevil on. Mladej, tak kolem pětadvaceti, vysoký, s nakrátko ostříhanými vlasy a sebevědomým úsměvem, co by roztavil i ledovec. Šel rovnou k nim, objednal si pivo a začal Terezu obletovat.
„Ty tu nejsi moc často, co?“ začal, hlas měl hluboký, trochu drsný. Tereza se zasmála, nervózně si hrála s pohárem. „No, poprvé po dvou a půl letech,“ přiznala. On se naklonil blíž, oči mu zajiskřily. „To musíme napravit.“
Lucka se na něj zamračila. „Dej si bacha, Terko. To je Marek, místní frajer. Známá firma – ženský šuká a pak je odkopne.“ Tereza se zasmála, mávla rukou. „No tak, já jsem vdaná, mám dítě, takovýhle zajdové mě nezajímají.“ Ale Marek jen pokrčil ramenama a dál ji bombardoval pohledy a hláškami, co jí rozbušily srdce.
Pak přišel zlom. Lucka dostala zprávu, že její malý má horečku, a musela domů. „Dáš to tady beze mě?“ zeptala se, ale Tereza, už trochu rozjetá druhým drinkem, ji odbyla: „Jasně, já si ještě chvíli posedím.“ A tak zůstala sama. Marek neváhal. Přisedl si, objednal další kolo – tentokrát něco silnějšího. „Na zdraví, krásko,“ řekl a přiťukl si. Tereza cítila, jak jí alkohol stoupá do hlavy. Už dávno nebyla zvyklá pít, a teď se jí místnost lehce točila.
„Pojď se projít na vzduch,“ navrhl po chvíli, kdy už měla sklenku prázdnou. „Čerstvej vzduch ti prospěje.“ Ona váhala, ale nakonec kývla. Venku byla tma, park pár kroků od diskotéky voněl trávou a chlad jí lízal nohy pod šaty. Marek ji chytil za ruku, pak ji přitáhl k sobě. Jeho ruce jí sjely na zadek, pak na boky, a ona ucukla. „Hele, já jsem vdaná... mám dítě,“ zamumlala, ale hlas jí zněl slabě.
„A co? Já chci tebe,“ zašeptal jí do ucha, jeho dech byl horkej.

Když ji Marek položil do trávy, Tereza ještě chvíli cítila, jak se v ní všechno míchá – strach, vzrušení, výčitky. Šaty měla vyhrnutý až k pasu, nohy se jí třásly a chlad trávy jí pálil kůži na stehnech. On klečel nad ní, kalhoty dole, a jeho péro – velký, tvrdý, žilnatý – trčelo jako něco, co nešlo přehlédnout. Tereza polkla. S Petrem to poslední dva roky bylo jen s gumou, rychlý a praktický šukání pod peřinou, když Tonda zrovna spal. Tohle ale bylo jiný. Syrový. Zakázaný.
„Ne, prosím... já nemůžu, mám manžela,“ zašeptala, ale Marek ji ignoroval. Přitiskl se k ní, jeho ruce jí pevně sevřely boky, a špičkou péra se dotkl její kundy. Byla vlhká i když si to nechtěla přiznat, to jeho sebevědomí a drsné doteky ji rozpalovaly. „Ty to chceš,“ zašeptal jí do ucha, hlas měl chraplavý, plný jistoty. A pak do ní vjel. Bez varování, bez kondomu, jen tak – celou délkou najednou až k děloze.
Tereza zasténala, hlasitěji, než chtěla. Cítila, jak ji roztáhl, jak ji vycpal. Bylo to jiné než s Petrem – Markovo péro bylo větší, tvrdší, a pohyboval se v ní s takovou silou, že jí to bralo dech. Každý příraz byl hluboký, rytmický, a ona cítila, jak jí masíruje dělohu a jak se jí kunda stahuje kolem něj, jak ji tření pálí a zároveň ji posílá do extáze. „Kurva, ne... já... nemůžu,“ mumlala, ale její tělo ji zrazovalo. Nohy se jí samy víc rozevřely do praku, boky se zvedaly proti jeho pohybům. Přes dva roky abstinence a pak tohle – bylo to moc silné, moc dobré.
Marek se nadechl, pot mu stékal po čele. „Ty jsi tak těsná, krásko,“ zasténal a přidal na tempu. Cítil, jak její pochva svírá jeho péro, jak je mokrá a horká, a to ho hnalo dál. Miloval ten pocit moci – věděl, že ji má v hrsti, že i když se brání, podlehla mu. Jeho ruce jí sjely na prsa, přes šaty je zmáčkl, palce mu dráždily ztvrdlý bradavky. „Řekni, že to chceš,“ vybídl ji, ale Tereza jen zavrtěla hlavou, oči zavřený, pusu pootevřenou. Nemohla to říct nahlas, ale její sténání mluvilo za ni.
Každý jeho příraz ji posouval blíž k hraně. Cítila, jak se v ní napětí stupňuje, jak jí kunda pulzuje kolem jeho péra. Bylo to divoké, nekontrolované, živočišné – žádná prcguma, žádný bariéry, jen jeho kůže na její, sliznice na sliznici, jeho tvrdost v jejím měkkém těle. S Petrem si po porodu dávali pozor, vždycky s kondomem, ale teď... teď si uvědomila, co jí chybělo. Ten pocit, když ji někdo bere bez zábran, bez ohledu na pravidla. „Prosím... ne do mě,“ zašeptala, když ucítila, že Marek zpomaluje, že jeho dech se zrychluje. Ale bylo to marný.
On se na ni podíval, oči měl temný, plný chtíče. „Tohle potřebuješ,“ zavrčel a pak to přišlo. Přirazil ještě párkrát, hluboko, až ucítila, jak se do ní opřel úplně celý, a pak vybuchl. Stříkal do ní, teplé proudy semene, které jí zaplavily pochvu a rozlévaly se v ní, a ona v tu chvíli nevěděla, jestli má křičet, nebo se nechat unést. Cítila, jak se v ní rozlévá to cizí životadárné sperma, jak ji plní, a její tělo zareagovalo samo – orgasmus ji zasáhl jako vlna, nohy se jí roztřásly, kunda se stahovala kolem jeho péra v extázi, jako by ho nechtěla pustit ven. „Do prdele...“ vydechla, poprvé nahlas, a pak se zhroutila do trávy, tělo celý rozklepaný.
Marek se ještě chvíli nechal v ní, vychutnával si ten pocit – její těsnost, její poddajnost, to, jak ji dostal. Pak se pomalu vytáhl, jeho péro pořád napůl tvrdý, lesklý od jejích šťáv a jeho semene. „To bylo něco, co?“ řekl s úsměvem, zatímco si zapínal kalhoty. Tereza ležela na zádech, dech měla rychlý, šaty pomačkaný a nohy pořád roztažený. Cítila, jak jí jeho semeno pomalu teče ven, jak jí stéká po stehnech, a v hlavě jí blikala jediná myšlenka: „Já neberu pilulky. S Petrem jsme používali jen kondomy.“ Panika se míchala s podivným zadostiučiněním – byla vdaná, měla dítě, a přesto tady ležela, ošukaná cizím chlapem, s kundou plnou jeho semene.
Marek se zvedl, mrkl na ni. „Příště zase, krásko.“ A zmizel do tmy. Tereza zůstala sama, tráva jí studila záda, a ona si uvědomila, že to, co právě zažila, bylo něco, co jí změní život. Ať už to dopadne jakkoliv.
Tereza ležela v trávě, dech se jí pomalu uklidňoval, ale tělo pořád vibrovalo po tom, co s ní Marek provedl. Šaty měla vyhrnutý k pasu, nohy roztažený, a mezi stehny jí pomalu vytékalo jeho semeno – horký, lepkavý, důkaz jejího pádu. Hlava se jí točila alkoholem, vzrušením a výčitkama, když vtom zaslechla kroky. Rychle se pokusila posadit, ale byla příliš pomalá.
„No teda, Terezo?“ ozval se hlas, který ji probral jako ledová sprcha. Otočila hlavu a spatřila Honzu, kolegu jejího manžela Petra. Honza byl ten typ chlapa, co Petr nesnášel: arogantní, s věčně uštěpačným úsměvem a pověstí, že si rád hraje na frajera. Teď stál nad ní, oči mu přejížděly po jejím těle od pomačkaných šatů až k její odhalené kundě, kde se lesklo Markovo semeno. „Co tady děláš v takovýhle... situaci?“ řekl a v jeho hlase byla škodolibá zvědavost.
Tereza se začala zvedat, rukama si instinktivně stahovala šaty dolů. „Honzo, prosím... nic neříkej Petrovi,“ zamumlala, ale hlas jí zněl zoufale. Honza se jen ušklíbl, vytáhl mobil a během pár vteřin ji vyfotil – ležící na trávě, nohy od sebe, kunda pořád mokrá a plná. „Tohle je něco, co by Petr rád viděl, ne?“ řekl a pak se zamyslel. V očích mu zajiskřilo. „Ale víš co? Nejdřív si to taky užiju.“ Přepnul mobil na video a začal natáčet.
„Ne, prosím, ne!“ zakňourala Tereza, ale Honza už si rozepínal kalhoty. Klekl si k ní, chytil ji za zápěstí a přitáhl ji zpátky do trávy. „Buď hodná, Terezo. Nechceš přece, aby tohle viděl Petr, nebo jo?“ řekl a jeho hlas měl temný, výhružný podtón. Ona se bránila, ale byla unavená, rozklepaná a pořád opilá – neměla sílu ho odstrčit.
Honza si ji prohlédl jako kořist. Jeho péro už stálo, ne tak velké jako Markovo, ale tvrdé a připravené. Viděl její kundu, pořád otevřenou a mokrou od semene, a to ho ještě víc rozvášnilo. „Ty jsi pěkná děvka, co?“ zavrčel, chytil ji za stehna a roztáhl jí nohy ještě víc. Mobil držel v jedné ruce, natáčel každý detail – její zmatený výraz, její tělo pod ním, tu špinavou scénu, co se chystala přijít.
Pak do ní vjel. Tereza zasténala, spíš z šoku než z rozkoše. Cítila, jak ji Honzovo péro proniká, jak klouže po Markově spermatu, co v ní ještě zůstalo. Bylo to jiné – Honza nebyl tak dominantní jako Marek, ale šukal ji s jakousi zlostí, s potřebou ji ponížit. Jeho přírazy byly rychlé, krátké, a ona cítila každý pohyb – jak ji tření dráždí, jak se její kunda stahuje, i když se tomu bránila. „Kurva... ne... přestaň,“ šeptala, ale její tělo ji zase zradilo. Po Markovi byla pořád citlivá, a i když ji Honza deptal, cítila, jak se v ní znovu rozpaluje žár.
Honza se zaklonil, dech měl zrychlený. „Ty jsi fakt kurva, Terezo. Petr by z tebe měl radost,“ syčel a rukou ji plácl přes zadek. Cítil, jak je uvnitř mokrá, jak je teplá a kluzká, a to ho hnalo dál. Natáčel každý její pohyb – jak se pod ním svíjí, jak její prsa poskakují pod šaty, jak její kunda přijímá jeho péro. Bylo to pro něj víc než šukání – bylo to vítězství nad Petrem, nad tou jeho dokonalou ženskou, co teď ležela pod ním jako hadr.
Tereza zavřela oči, slzy jí stékaly po tvářích, ale zároveň cítila, jak se její tělo vzpírá její vůli. Honzovy přírazy ji roztřásly, pochva jí pulzovala a ona se nenávistně chytla trávy, protože věděla, že se blíží další orgasmus. „Prosím... ne do mě,“ zaúpěla, protože si uvědomila, že ani Honza nemá kondom.
Ale Honza ji neposlouchal. „Drž hubu a užívej si! Tamten přede mnou tě taky zasemenil kundu, tak co!“ zavrčel, přirazil ještě několikrát, tvrdě a hluboko, a pak to přišlo.
Ucítila, jak do ní stříká – další dávka semene, teplá a hustá, se mísila s tím, co v ní zanechal Marek. Honza zasténal, tělo se mu napjalo, a ona cítila každý jeho výstřik, jak ji plní, jak se jí to rozlévá oi děloze. Její kunda se stáhla, orgasmus ji přepadl proti její vůli – nebyl tak silný jako s Markem, ale stejně ji roztřásl, až jí unikl tichý výkřik. Ležela tam, zlomená, zahanbená, ale zároveň podivně uspokojená.
Honza ho z ní vytáhl, péro měl pořád tvrdé, lesklé od jejích šťáv a svého semene. Zkontroloval mobil – video běželo, všechno měl zachyceno. „Tohle si nechám,“ řekl s úšklebkem, zapnul si kalhoty a podíval se na ni. „Až se Petrovi budeš zpovídat, pozdravuj ho ode mě.“ Pak se otočil a zmizel do tmy, nechávaje ji ležet v trávě – šaty zmuchlané, kundu plnou semene od dvou chlapů, a hlavu plnou strachu, co bude dál.
frtfrt

Re: Polapená do pasti

Příspěvek od frtfrt »

To chce pokračování
Tomasb2
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od Tomasb2 »

Tahle povídka si zaslouží pokračování
pajda1

Příspěvek od pajda1 »

Super povídka 👍moc se těším na pokračování.
kanda77
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: jsme manzelsky par ona domina on sub co ji rad posloucha

Příspěvek od kanda77 »

jj krasa tesim jse co bude dal
artax

Příspěvek od artax »

Taky jsem pro další díl...
Lucka
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Lucka »

Luxusní povídka také se těším na pokračování.
pedrox666
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od pedrox666 »

My tady fantazírujeme a život je sám hodně pestrý: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... h-40513170
wuua
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Příspěvek od wuua »

pedrox666 píše: ned 16. bře 2025 11:24:59 My tady fantazírujeme a život je sám hodně pestrý: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... h-40513170
Hm namet na povidku 😉
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

wuua: tak si přečti Tajemství školní tělocvičny, to je obdobné.
Odpovědět