Cikán Marek

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Mispulin
Pár slov o nás: neuvedeno

Cikán Marek

Příspěvek od Mispulin »

Povídka napsána spoluautory Mispulin a dr25 s pomocí AI.

Bylo horké léto a manželé Petra s Tomášem se rozhodli strávit týden v kempu u jezera. Chtěli si odpočinout od městského shonu, užít si přírodu a možná i trochu zaexperimentovat. Jejich vztah už nějakou dobu balancoval na hranici otevřenosti. Tomáš měl svou tajnou fantazii a Petra, no, ta se tomu nebránila, pokud to bylo s jeho souhlasem.
Třetí den v kempu se u jezera objevil mladý kluk, snad kolem dvaceti. Všimli si ho hned – vysoký, opálený, s tmavými vlasy a sebevědomým úsměvem. Měl na sobě jen plavky, pod kterýma se rýsovalo něco, co Petře okamžitě zamotalo hlavu. „Cikán,“ zašeptal Tomáš s lehkým pobavením, když viděl, jak jeho žena nenápadně zírá. „Líbí se ti, co?“ Petra se zasmála a pokrčila rameny. „No, charisma má, to se musí nechat.“
Ten večer u ohně se to rozjelo. Tomáš, který už měl v sobě pár piv, se naklonil k Petře a zašeptal: „Jestli chceš, jdi do toho. Jenom použijte kondom, jasný? Nechci žádný překvapení.“ Petra na něj chvíli koukala, jestli to myslí vážně, ale jeho vzrušený pohled ji přesvědčil. „Fajn,“ usmála se a mrkla na něj.
Mladík, jmenoval se Marek, seděl kousek od nich a kouřil cigaretu. Petra si upravila vlasy, vzala si sklenku vína a nenápadně se přesunula blíž. Stačilo pár slov, lehké pohrání si s pohledem, a Marek už se široce usmíval. „Tak co, krásko, nechceš se projít?“ zeptal se s tím svým drzým tónem. Petra se ohlédla na Tomáše, který jen nenápadně přikývl, a pak souhlasila.
Netrvalo dlouho a už byli na cestě k jejich chatce. Tomáš se mezitím vplížil dovnitř a schoval se do skříně – měli to domluvené. Chtěl vidět všechno, cítit ten adrenalin. Dveře se otevřely, Petra s Markem vešli a hned se na sebe vrhli. Marek ji chytil za pas, přitáhl si ji a začal ji líbat. Rychle ji svlékl z lehké letní halenky, ona mu stáhla tričko a pak i plavky. Tomáš ve skříni zatajil dech – ten kluk byl fakt vybavený.
Když se dostali k posteli, Petra se zastavila. „Počkej, musíme použít kondom,“ řekla rozhodně. Marek se na ni podíval, jako by ji nepochopil. „Cože? Bez toho je to lepší, neblázni,“ začal ji přemlouvat s hlubokým hlasem, co zněl až moc sebejistě. „Cítíš to pak úplně jinak, věř mi.“ Petra zaváhala, podívala se směrem ke skříni, kde tušila Tomáše, ale Marek ji už tahal k sobě. „No tak, neboj se,“ zašeptal a jeho ruce ji pevně držely.
Tomáš měl zakročit. Věděl to. Ale místo toho jen zíral, jak Marek jeho ženu položil na postel a bez váhání do ní vnikl. Bylo to syrové, divoké, a Petra se nebránila – naopak, její dech se zrychloval a ona se tomu poddávala. Tomáš cítil, jak ho to paralyzuje i vzrušuje zároveň. Marek se pohyboval rychleji, jeho dominance zaplnila celou místnost, a pak, s hlasitým zasténáním, do ní všechno pustil.
Tišina, co následovala, byla těžká jako olovo. Marek se zvedl, oblékl se a s ledabylým „tak zase někdy“ zmizel do tmy. Petra ležela na posteli, její oči byly skleněné, jako by teprve teď docházelo, co se stalo. Tomáš pomalu otevřel skříň, ale když chtěl něco říct, zarazil ho zvuk – tiché, ale zřetelné zaťukání na okno. Otočili se oba. Venku stál Marek, s cigaretou v ruce a s úšklebkem, co Tomášovi zježil vlasy na hlavě. „Hej, more, díky za tvou gadžinku. A mimochodem… já to s ní dělal už včera. Bez ničeho. Jen tak pro zábavu.“

Tomáš stál uprostřed chatky, dech měl rychlý a pohled upřený na Petru. Markův smích ještě rezonoval v jeho hlavě a ta slova – „já to s ní dělal už včera“ – ho pálila jako žhavé uhlí. Petra seděla na posteli, ruce jí třásly, když si přitáhla deku k sobě. „Petro,“ zašeptal Tomáš chraplavě, „co to kurva znamená? Co se stalo včera?“
Petra polkla, oči sklopila k podlaze. Chvíli mlčela, ale pak začala mluvit, hlas jí vibroval nejistotou. „Já… já jsem ti to nechtěla říct. Myslela jsem, že to byla jen hloupost, jen takový moment. Ale teď…“ Odmlčela se, pak zvedla hlavu a podívala se na něj. „Bylo to včera odpoledne. Ty jsi šel na pivo s těma klukama z vedlejší chatky, pamatuješ? Já jsem zůstala u jezera, opalovala se.“
Tomáš přikývl, v hlavě mu blesklo, jak se tehdy smál s partou u ohně, aniž tušil, co se děje. „Pokračuj,“ vybídl ji, i když mu žaludek svíral strach.
„Marek tam přišel,“ řekla tiše. „Sedl si na břeh, kousek ode mě. Začal se mnou mluvit – nejdřív jen tak, o počasí, o kempu, ale pak začal být… osobnější. Říkal mi, jak jsem hezká, jak mi to v těch plavkách sluší. Měl ten jeho tón – takový hluboký, co ti vleze pod kůži. Pak se zvedl, natáhl ke mně ruku a řekl: ‚Pojď, skočíme do vody, osvěžíš se.‘ Usmál se tak, že jsem si řekla, proč ne. Chtěla jsem být jen kamarádská.“
Petra si odkašlala, hlas jí zeslábl, jako by se styděla za to, co přišlo dál. „Plavali jsme k rákosí. Najednou mě chytil za ruku a přitáhl si mě. ‚Vidíš, jak je to tady krásný?‘ řekl a začal mě líbat. Nejdřív jsem se cukla, ale on mě nepustil. ‚No tak, nebuď tak napjatá,‘ zasmál se a podržel mě za pas. Pak mě vytáhl na břeh, za ty rákosí, kde nás nikdo nemohl vidět. Slunce svítilo, bylo ticho, jen voda šplouchala. Stáhl mi plavky a já jsem ho hned zarazila. ‚Počkej, Marku, tohle nemůžem,‘ řekla jsem mu. ‚Ne bez kondomu. Nic neberu, mohl bys mě oplodnit.‘ Myslela jsem, že to pochopí.“
Tomášovi se sevřelo hrdlo, ale nechal ji mluvit. „A co on?“ zeptal se, hlasem napjatým jako struna.
Petra zavrtěla hlavou, v očích jí probleskl strach. „On se na mě podíval, jako bych ho pobavila. ‚Oplodnit?‘ zopakoval a začal se smát. ‚To je přece to nejlepší, ne? Bílá holka jako ty, s mým dítětem – to by byla paráda.‘ Držel mě za ruce a naklonil se blíž. ‚Neboj se, krásko, já vím, co dělám. Budeš na to vzpomínat.‘ Snažila jsem se ho odstrčit, říkala jsem: ‚Ne, prosím, tohle nechci,‘ ale on mě chytil pevněji a zašeptal: ‚Uvidíš, že to chceš. Všechny to chtěj. Jen se na chvíli vzpěčujou, ale pak si to užijou.‘“
Petra se odmlčela, hlas se jí třásl. „Přitlačil mě na zem, jeho oči mě propalovaly. ‚Nikdo se to nedozví,‘ říkal mi, ‚jen ty a já. A možná něco navíc, co si odneseš.‘ Smál se, jako by to byla hra. Já jsem ztuhla, Tomáši. Chtěla jsem křičet, ale on mi položil ruku na pusu a řekl: ‚Klid, holka, to bude rychlý. A uvidíš, že se ti to bude líbit.‘ Pak… pak to udělal. Tvrdě, rychle, a… já nevím, jak to říct. Marek měl pravdu. I když jsem nechtěla, líbilo se mi to. Udělala jsem se s ním – hned poprvé. Bylo to jako zkrat, něco, co jsem nemohla ovládnout.“
Tomáš stál jako přimražený. „Cože?“ vydechl, nevěřícně na ni zíral.
Petra zvedla oči, slzy jí tekly po tvářích. „Já vím, že to zní špatně. Ale bylo to tak. Jenže… včera jsem plodná nebyla. Podle mýho cyklu mám ty dny až za dva dny. Takže by to mělo být v pohodě. Nic se nestane.“ Snažila se to říct s jistotou, ale hlas jí přesto vibroval.
Venku se ozvaly kroky. Tomáš se otočil k oknu. Marek stál venku, s mobilem v ruce, a šklebil se na něj. „Mám video, more,“ zavolal skrz sklo. „Chceš to vidět?“ Nečekal na odpověď, otočil telefon a zmáčkl play. Z reproduktoru se ozval šum vody a Petřin zoufalý hlas: „Ne, prosím, ne bez kondomu, já nic neberu!“ Markův smích ho přehlušil: „Klid, krásko, to bude v pohodě. Udělám ti cikánský dítě, uvidíš. Bílý holky to milujou, jen to nechtěj přiznat.“
Obraz se roztřásl, jak Marek položil telefon do trávy – bylo vidět všechno. Jeho velké, tvrdé péro, jak se blíží k Petřině kundě, detail jejího těla, jak se pod ním napíná. „No tak, nebraň se,“ huhlal na videu, „vím, že to chceš. Podívej, jak ti to jde.“ Jeho ruce ji držely za boky, pohyby byly rytmické, tvrdé, a ona, i přes své protesty na začátku, začala sténat – hlasitě, až se její tělo zachvělo v orgasmu. „No vidíš, gadžinko, jak ti to sluší,“ říkal dál, „tohle ti tvůj gadžo nikdy neudělá.“ Kamera zachytila, jak do ní zajel ještě hlouběji a dokončil.
Video skončilo a Marek se zašklebil. „Slyšel jsem vás,“ řekl pomalu a podíval se na Petru skrz okno. „Takže za dva dny, jo? To je perfektní. Vrátím se, krásko, a tentokrát to bude ještě lepší – plodný dny, plodný zážitek.“ Otočil se k Tomášovi a dodal: „A ty mě pustíš dovnitř, gadžo. Viděl jsi, jak si to užila. Chce to zopakovat. A ty taky, přiznej si to.“ Mrkl na něj a zvedl telefon. „Za dva dny tady budu. Ať je chatka ready.“
Tomáš cítil, jak mu krev buší ve spáncích, ale Markův hlas měl v sobě něco hypnotického. Petra za ním tiše vzlykala, ale v jejím pohledu byla i jiskra – něco, co naznačovalo, že Marek ji skutečně zlomil. „On… on má pravdu,“ zašeptala nakonec. „Líbilo se mi to. A za dva dny… já nevím, Tomáši.“ Marek se zasmál a pomalu se vzdaloval, ale jeho slova visela ve vzduchu jako hrozba – nebo slib.

Dva dny uběhly jako mlha nad vodou. Tomáš s Petrou se v chatce sotva na sebe podívali, mlčeli, ale napětí mezi nimi bylo hmatatelné. Petřina slova – „Líbilo se mi to“ – visela ve vzduchu jako jed, a Tomáš se v sobě rval mezi vztekem, ponížením a podivným vzrušením, které ho nutilo přemýšlet o tom, co přijde. Markův slib, že se vrátí, se jim oběma vryl do mysli.
Byl večer, slunce už zapadlo a kemp se ponořil do ticha přerušovaného jen šumem jezera. Tomáš seděl u stolu s pivem v ruce, když se ozvalo zaklepání na dveře. Petra, která stála u okna, se prudce otočila. „On je tady,“ zašeptala, hlas jí zněl jako směs strachu a očekávání.
Tomáš ztěžka vstal, otevřel dveře a tam stál Marek – vysoký, opálený, s tím svým drzým úsměvem. V ruce držel mobil, jako by to byla zbraň. „Tak co, more?“ řekl a naklonil hlavu. „Pustíš mě dál, nebo mám to video poslat rovnou tvým kámošům z kempu? Myslím, že by ocenili, jak si tvá ženská užívá.“ Tomáš sevřel pěsti, ale po chvíli mlčení ustoupil. Marek vešel dovnitř, jako by chatka patřila jemu.
Petra stála opřená o zeď, oči měla sklopené, ale tělo se jí napjalo, když se Marek přiblížil. „No tak, krásko,“ řekl tiše a položil jí ruku na rameno. „Dneska jsou ty tvoje plodný dny, co? Pamatuješ, jak sis to se mnou užila. Dneska to bude ještě lepší.“ Otočil se k Tomášovi a dodal: „A ty, more, se můžeš koukat. Vidím ti na očích, že to chceš.“
Tomáš chtěl něco říct, ale Marek ho přerušil. „Nehraj si na hrdinu. Sedni si tam,“ ukázal na židli v rohu, „a užij si show. Tvoje žena to chce, já to chci, a ty… ty to taky chceš, jen to ještě nechápeš.“ Jeho hlas byl jako med, co klouže po ostří nože – měkký, ale neodbytný.
Petra zvedla hlavu a podívala se na Tomáše. „Já… já nevím, jestli to zvládnu odmítnout,“ přiznala tiše. „Líbilo se mi to s ním, Tomáši. A teď… teď jsem v tom nejhorším období. Ale on to ve mně probudil.“ Marek se zasmál. „Vidíš? Říkal jsem ti, že to chce. Všechny bílý holky to chtěj, jen potřebujou pošťouchnout.“
Bez dalšího slova ji chytil za ruku a odtáhl ji k posteli. Tomáš se sesunul na židli, paralyzovaný tou podivnou směsicí emocí. Marek svlékl Petru rychle, jako by to dělal tisíckrát, a ona mu to oplátila – stáhla mu tričko a kalhoty, až stál před ní nahý, jeho péro už tvrdé a připravené. „Žádný kondom, jo?“ řekl Marek a podíval se na ni s úšklebkem. „Dneska to chceš pořádně, plodná gadžinko.“
Petra zaváhala, ale pak slabě přikývla. „Jo… chci to,“ zašeptala a její hlas se zlomil. Marek ji položil na postel, roztáhl jí nohy a naklonil se nad ni. „Podívej se na mě,“ přikázal jí. „Chci, abys mi řekla, že to chceš. Že chceš moje dítě.“ Petra se zachvěla, ale pod jeho pohledem se podvolila. „Chci to… chci tvoje dítě,“ vydechla, a Tomášovi se zastavil dech.
Marek se zasmál a vnikl do ní – tvrdě, bez váhání. Jeho pohyby byly rytmické, dominantní, a Petra pod ním sténala, její tělo reagovalo rychleji, než čekal. „No vidíš,“ huhlal Marek, „tohle je ono. Bílá holka, co se mi poddává. Udělám ti cikánský dítě, a ty budeš moje.“ Tomáš zíral, jak jeho žena pod Markem vzdychá, její ruce ho obemykají, a pak se její tělo zachvělo – udělala se, ještě rychleji než poprvé.
„To je ono,“ řekl Marek a zrychlil. „Teď mě nech dokončit.“ S hlasitým zasténáním do ní všechno pustil, jeho tělo se napjalo a pak povolilo. Petra ležela pod ním, dech měla rychlý, oči skleněné. Marek se zvedl, oblékl se a otočil se k Tomášovi. „Za měsíc si to můžem zopakovat, more. Až bude jistý, že to chytlo.“ Mrkl na něj, vzal si mobil a odešel, nechávaje chatku ponořenou do ticha.
Petra se pomalu posadila, podívala se na Tomáše a zašeptala: „Promiň… ale on mě má. A já… já jsem to chtěla.“ Tomáš mlčel, hlavou mu vířily myšlenky – co teď? Marek je zmanipuloval oba, a oni se tomu podvolili. A co hůř, něco v něm naznačovalo, že to možná není konec.
kuto8157
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA

Re: Cikán Marek

Příspěvek od kuto8157 »

Super, dufam ze bude pokračovanie
nickanicek

Příspěvek od nickanicek »

Nádhera, drobek mi z toho slintal
marko
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Jezdit cizí holku nebo paničku je prostě neodolatelně vzrušující. Hledám i nezkušenou Hotwife Praha

Příspěvek od marko »

Trochu moc vyjasněné ale dobrý. Bílá holka nechce hned dítě chce si to užít. Takhle sní spíš Cuckold. A žádná nechce jen jedno číslo to by bylo málo. Teprve druhý a další má ty správný grády.
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

marko píše: čtv 27. úno 2025 9:25:12 Trochu moc vyjasněné ale dobrý. Bílá holka nechce hned dítě chce si to užít. Takhle sní spíš Cuckold. A žádná nechce jen jedno číslo to by bylo málo. Teprve druhý a další má ty správný grády.
Moc to analyzuješ. Je to stánka pro cuckoldy, tak se nediv, že je to psáno pro ně. On taky každý cigán není super kanec, ale o tom to není.

Ale na druhé straně, jako námět pro další psaní to není špatné. I pro nás cuckoldy by bylo vzrušivější, kdyby ji jedno číslo nestačilo a sama prosila o další.
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Mildas155 »

Anpoenitet píše: pát 28. úno 2025 12:29:29
marko píše: čtv 27. úno 2025 9:25:12 Trochu moc vyjasněné ale dobrý. Bílá holka nechce hned dítě chce si to užít. Takhle sní spíš Cuckold. A žádná nechce jen jedno číslo to by bylo málo. Teprve druhý a další má ty správný grády.
Moc to analyzuješ. Je to stánka pro cuckoldy, tak se nediv, že je to psáno pro ně. On taky každý cigán není super kanec, ale o tom to není.

Ale na druhé straně, jako námět pro další psaní to není špatné. I pro nás cuckoldy by bylo vzrušivější, kdyby ji jedno číslo nestačilo a sama prosila o další.
Anoo
marko
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Jezdit cizí holku nebo paničku je prostě neodolatelně vzrušující. Hledám i nezkušenou Hotwife Praha

Příspěvek od marko »

Anpoenitet píše: pát 28. úno 2025 12:29:29

Ale neanalyzuji. Jen jsem vyjádřil názor. Koneckonců chodí jsem i Bullové a Hotwife. A pro Bulla ani pro Hotwife tahle představa rychlého naprcání bez rafinovanosti a dalšího.... Ale jen názor možná námět.
Tms0411
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)

Příspěvek od Tms0411 »

Jo toto je moc dobře vymýšlená popsaná povídka!=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Peter 666

Příspěvek od Peter 666 »

Poviedka presne podľa mojich predstáv, takto by som si to aj ja veľmi želal zažiť, od a po z :twisted: :D ;)
Perverzátor
Role ženy: ženu nemám
Pár slov o nás: Miluji ukazovat své holky kamarádům a cizincům
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perverzátor »

Tak to je hodně povedená povídka :twisted:
Má ex Petra, měl také sex s cikánem, ale s Dušanem. Na perníku šukal Petru a já Dušana ženu, cikánku Silvu. Petra s ním dělala 69, misionáře, na pejska a na koníčka. Jezdila na cikánském čůráku na koni, mlaskala a Dušan se do ní 3 x vystříkal.
Obrázek
Vystavovat nahé fotky gf na netu,číst sprosté komentáře,mazat na ní cizí mrdku,půjčovat jí kamarádům,dělat z ní děvku.
Odpovědět