PP Pohovor

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
pietrosos
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Jsme pár přes 30, nabízím svojí ženu a miluji nožky v silonkách, rád bych tu našel dívku, kterou by třeba lákalo se podělit o fotky svojích nožek, případně Bulla, který bude na nožky v silonkách ;)

PP Pohovor

Příspěvek od pietrosos »

Žena šla takhle jednou na pohovor, měla už sjednaný termín a mě jako cucka po několika zkušenostech napadlo, že napíšu zaměstnavateli email.
Zaměstnavatel byl velmi nadšený z mojí nabídky mi ženu zkusit sbalit. Přehodil termín na sobotu, kdy v officu nikdo není, vymluvil se na to, že to v týdnu nedává a že offiko nábor by byl v dalším kole.
Moje žena mi tuhle zpětnou vazbu poté říkala, protože jí to přišlo divné. Práce se jí ale zamlouvala, tak tam šla, řekl jsem, ať si veme sukni samodržky a bez kalhotek. Jelikož ví, jak mě to rajcuje, tak učinila.
V sobotu hned po obědě vyrazila. Napsal jsem zaměstnavateli na mobil, že už je na cestě a co má na sobě, nebo spíš nemá...
Poté byly 2,5 hodiny totálního ticha a mě už to přišlo divné, tak jsem napsal ženě na fb, ta mi během pár vteřin odpověděla, že vše je OK a že už se vrací. Za asi 15 minut mi přišla SMS od zaměstnavatele, že mám doma dobrou couru a že mu dala... řekl, že mi to sepíše do Emailu, protože to se do SMS nevejde.
Žena přišla domů a nic neříkala, jen že to bylo fajn, že byl hrozně pozorný vše jí ukázal (Naprosto vše, ale to mi neřekla), byl to šílený rajc, vědět, že zrovna přišla po hodinové mrdačce. Email mi přišel až někdy večer, totálně jsem se na to těšil... byla tam přiložená i fotka, jak moje žena leží na jeho sedačce v kanclu a on nad ní s pérem (rád bych foto přiložil, ale z důvodů diskrétnosti to bohužel neudělám), to foto prý udělal v rychlosti, když si nasazoval kondom, tak jí řekl, že si jen vypne mobil, aby ho nikdo nerušil a v tu chvili udělal fotku, fotka je v postatě péro s kondomem a naproti peru moje roztažená žena. Prý opravdu první hodinu řešili pracovní záležitosti a poté, když se vrátili po turné po officu tak jí chtěl něco ukázat, šli k jeho stolu a on otevřel šuplík, žena stála prý u něj a přímo čuměla do šuplíku plného kondomů :D, on ho rychle zavřel a řekl, že se omlouvá, špatný šuplík :D začali se oba smát a žena prý pronesla "tak takhle to u vás chodí" :D , no a když se tak nabídla, tak jen řekl "ano na některých pohovorech by se dalo leccos domluvit a při tom jí pohladil pod sukni na zadku, když stála u něj... moje žena se prý nechala usmívala se, byla prý minuta trapna a ticha... ale prý se jí to zamlouvalo protože ani neucukla... no a poté už byl čistě rozepsán děj jak jí šukal jak mu u toho řvala (prý se hodně snažila o vyšší peníze). Udělal se jí na břicho a poté šla žena domů... Ještě poté šla na offiko pohovor, kde tu pozici nedostala :D
Asi měsíc později jsem kápl božskou, že to trochu bylo z mojí strany a ona mě jen řekla, že to trochu tušila, ale nevěřila tomu, že bych to domluvil já od začátku.
pietrosos
Pár slov o nás: Jsme pár přes 30, nabízím svojí ženu a miluji nožky v silonkách, rád bych tu našel dívku, kterou by třeba lákalo se podělit o fotky svojích nožek, případně Bulla, který bude na nožky v silonkách ;)

Re: PP Pohovor

Příspěvek od pietrosos »

Tohle je real :) nemám se za co stydět ani proč si vymýšlet. Klidně se můžeme domluvit na unsee, a tam ti tu fotku ukážu.

Obrázek

Obrázek
ccuckk
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od ccuckk »

Tak to je hodně rajcovni představa pro každého cuckolda. Taky muselo být vzrušující jak ti o tom hned neřekla.
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

OK, pro cucka rajcovní, ale pokud by mu to zamlčela a on to nevěděl, byla by to jen sprostá nevěra a ta na důvěře v manželství nepřidá. O jeho ženě to o něčem svědčí.
pietrosos

Příspěvek od pietrosos »

Domkanda -> absolutně neznáš detaily, které se odehrály v komunikaci s tímto "zaměstnavatelem", prvotní email byl psaný dost anonymně a ptal se pouze na hypotetickou situaci, zda by ten dotyčný do toho šel, dále pak, že tam kondomy dal, byl jeho nápad a obecně, je mi úplně jedno co si myslíš :) , že zaměstnavatelé často ukazují pracoviště jsi asi nezažil, v pořádku, ukazovat kde jak je co vybavené, aby ten případný zaměstnanec měl lepší ponětí o tom, jak to chodí na denním pořádku v daném officu.

Mispulin -> To je má osobní preference a chtěl jsem, aby mi to žena dělala, ona ví, že to chci už dávno před tímto pohovorem, proto měla i tušení, že v tom mám prsty. To jsou ty detaily, které bych musel všechny zmínit, ale pak by to nikdo nečetl.

A vůbec, nelíbí se mi, že se tu rozjede takový zbytečný povyk kvůli tomu, že tomu někdo nevěří, možná si své doposud pravdivé příběhy opravdu nechám pro sebe a poprosím adminy o smazání, už sem nic takového nepřidám. Já nemám proč komukoliv co dokazovat, chtěl jsem jen udělat radost cuckům s představou jak to může být rajcovní, ale nehodlám se tu dohadovat s někým, kdo něco takového nezažil a třeba jen závidí.
muf75

Příspěvek od muf75 »

Jako pokus o povídku to beru,ale PP to podle mne není.
pietrosos

Příspěvek od pietrosos »

Na vše máš vlastní odpověď a co napíšu, nebude mít dostatečné obhájení toho, že je příběh pravdivý. Nepřemýšlel jsem nad tím, jak to vyzní nebo to bude vypadat, věřil jsem pouze v to, že se tu najde někdo, komu to udělá radost a tu radost bude sdílet semnou. Ano jsem kanda, poměrně čerstvě teprve rok. Za minulý rok se toho událo dost a musím říct, že moje žena je naprosto úžasná v tom, co se odehrálo a oba si to užíváme. To, že tomu nevěříš a zní to jako z pohádky honiče, může být a přiznávám, že zrovna takový scénář se neděje na denním pořádku, ale stalo se. Přiznávám, že sám bych se neřadil do role vypravěče, spisovatele, sám mám problém se občas vyjádřit, takže tohle beru, že to z čtenářského hlediska může vypadat amatérsky.
Co se týče těch dotazů, který jsem ti nevysvětlil, je to zbytečné, na vše máš vlastní odpověď.
Takže znovu:
1) Není to výplod fantazie, na unsee ukázat pravdu nechceš, tak proč pořád hejtíš.
2) Vedoucí této pobočky nabíral ženu, pohovor byl na několik kol, s tím, že 1. kolo bylo, aby se vedoucí seznámil s osobou. 2. kolo bylo výběrové řízení s jakousi komisí, přes kterou uznali, že nemají pracovní naplnění pro pozici, jakou by si žena přála.
3) Na to jsem v podstatě odpověděl, detaily neznáš a rozepisovat to tu je blbost, prostě jsme si vyměnili pár anonymním mailů a poté mi předal kontakt na jeho amatéry, kde jsme pokračovali v této diskuzi, např. mi sdělil, že tam má jednu kolegyni, s kterou tohle praktikuje, protože její manžel je taky kanda
4) S těmi kondomy to může znít strašně, ale pokud to praktikuje s kolegyní, tak pak se to asi děje častěji, takže bych ty kondomy celkem chápal.
5) Jde vidět, že jsi opravdu nebyl v korporátu nebo jsi nevystřídal dostatečné množství firem, kde ti ukazují každou kravinu, protože já mám za sebou možná 5 pohovorů z minulosti a pokaždé mě představovali kolegy a ukazovali kanceláře. Předpokládám, že jsi starší, usedlý a už to někde doklepáváš 15 let v jedný firmě... v pořádku, časy se mění.
6) To jsem vysvětlil už předtím ale tedy dopodrobna, po telefonu jí neřekl v podstatě nic, tak jí řekl, že nejlepší bude když přijde s životopisem a pobaví se jakou má ona představu a jakou představu mají oni.
7) Zase... detaily emailu, a kompro to bylo až na amatérech, přes email se to neslo v duchu hypotetickém, to je úplně jedno :) stejně neuvěříš.

Prozrazeno bylo už to, že dotyčný "vedoucí" (ne tedy zaměstnavatel), kdyby tento text četl, tak přesně ví o koho jde. Pokud budeš mít neustále dotazy, už se nehodlám vyjadřovat, nabídl jsem ti unsee, klidně ti tam ukážu (se zamazanými jmény) konverzace z amateru. Které jsem si asi nevycucal sám, ale to bys pochopil, kdybys opravdu chtěl.
lacoptak
Role muže: je BULL

Příspěvek od lacoptak »

pietrosos píše: pon 10. úno 2025 11:34:22 Na vše máš vlastní odpověď a co napíšu, nebude mít dostatečné obhájení toho, že je příběh pravdivý. Nepřemýšlel jsem nad tím, jak to vyzní nebo to bude vypadat, věřil jsem pouze v to, že se tu najde někdo, komu to udělá radost a tu radost bude sdílet semnou. Ano jsem kanda, poměrně čerstvě teprve rok. Za minulý rok se toho událo dost a musím říct, že moje žena je naprosto úžasná v tom, co se odehrálo a oba si to užíváme. To, že tomu nevěříš a zní to jako z pohádky honiče, může být a přiznávám, že zrovna takový scénář se neděje na denním pořádku, ale stalo se. Přiznávám, že sám bych se neřadil do role vypravěče, spisovatele, sám mám problém se občas vyjádřit, takže tohle beru, že to z čtenářského hlediska může vypadat amatérsky.
Co se týče těch dotazů, který jsem ti nevysvětlil, je to zbytečné, na vše máš vlastní odpověď.
Takže znovu:
1) Není to výplod fantazie, na unsee ukázat pravdu nechceš, tak proč pořád hejtíš.
2) Vedoucí této pobočky nabíral ženu, pohovor byl na několik kol, s tím, že 1. kolo bylo, aby se vedoucí seznámil s osobou. 2. kolo bylo výběrové řízení s jakousi komisí, přes kterou uznali, že nemají pracovní naplnění pro pozici, jakou by si žena přála.
3) Na to jsem v podstatě odpověděl, detaily neznáš a rozepisovat to tu je blbost, prostě jsme si vyměnili pár anonymním mailů a poté mi předal kontakt na jeho amatéry, kde jsme pokračovali v této diskuzi, např. mi sdělil, že tam má jednu kolegyni, s kterou tohle praktikuje, protože její manžel je taky kanda
4) S těmi kondomy to může znít strašně, ale pokud to praktikuje s kolegyní, tak pak se to asi děje častěji, takže bych ty kondomy celkem chápal.
5) Jde vidět, že jsi opravdu nebyl v korporátu nebo jsi nevystřídal dostatečné množství firem, kde ti ukazují každou kravinu, protože já mám za sebou možná 5 pohovorů z minulosti a pokaždé mě představovali kolegy a ukazovali kanceláře. Předpokládám, že jsi starší, usedlý a už to někde doklepáváš 15 let v jedný firmě... v pořádku, časy se mění.
6) To jsem vysvětlil už předtím ale tedy dopodrobna, po telefonu jí neřekl v podstatě nic, tak jí řekl, že nejlepší bude když přijde s životopisem a pobaví se jakou má ona představu a jakou představu mají oni.
7) Zase... detaily emailu, a kompro to bylo až na amatérech, přes email se to neslo v duchu hypotetickém, to je úplně jedno :) stejně neuvěříš.

Prozrazeno bylo už to, že dotyčný "vedoucí" (ne tedy zaměstnavatel), kdyby tento text četl, tak přesně ví o koho jde. Pokud budeš mít neustále dotazy, už se nehodlám vyjadřovat, nabídl jsem ti unsee, klidně ti tam ukážu (se zamazanými jmény) konverzace z amateru. Které jsem si asi nevycucal sám, ale to bys pochopil, kdybys opravdu chtěl.
Ze se s tema idiotama zahazujes. Vzdyt jsou to jen prudici/honici.
jozefmi
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od jozefmi »

pietrosos píše: pon 10. úno 2025 7:33:41
muf75 píše: ned 09. úno 2025 22:22:00 Jako pokus o povídku to beru,ale PP to podle mne není.
Já se musím smát :D vůbec netušíš, ale v pohodě. Mysli si co chceš.
@pietrosos, ser na tých magorov, čo stále len kritizujú. Príbeh je super, nenechaj sa odradiť. Ja som si ho veľmi rád prečítal. Neprišiel som si sem čítať ich sračky vysvetľujúce, že prečo je ten, alebo tamten príbeh nepravdivý. Keď chce domkanda hodnotiť slohy, nech sa stane slovenčinárom/češtinárom.
pietrosos

Příspěvek od pietrosos »

Díky chlapi :D to mě potěšilo.

@lacoptak
@jozefmi
Odpovědět