Zaměstnavatel byl velmi nadšený z mojí nabídky mi ženu zkusit sbalit. Přehodil termín na sobotu, kdy v officu nikdo není, vymluvil se na to, že to v týdnu nedává a že offiko nábor by byl v dalším kole.
Moje žena mi tuhle zpětnou vazbu poté říkala, protože jí to přišlo divné. Práce se jí ale zamlouvala, tak tam šla, řekl jsem, ať si veme sukni samodržky a bez kalhotek. Jelikož ví, jak mě to rajcuje, tak učinila.
V sobotu hned po obědě vyrazila. Napsal jsem zaměstnavateli na mobil, že už je na cestě a co má na sobě, nebo spíš nemá...
Poté byly 2,5 hodiny totálního ticha a mě už to přišlo divné, tak jsem napsal ženě na fb, ta mi během pár vteřin odpověděla, že vše je OK a že už se vrací. Za asi 15 minut mi přišla SMS od zaměstnavatele, že mám doma dobrou couru a že mu dala... řekl, že mi to sepíše do Emailu, protože to se do SMS nevejde.
Žena přišla domů a nic neříkala, jen že to bylo fajn, že byl hrozně pozorný vše jí ukázal (Naprosto vše, ale to mi neřekla), byl to šílený rajc, vědět, že zrovna přišla po hodinové mrdačce. Email mi přišel až někdy večer, totálně jsem se na to těšil... byla tam přiložená i fotka, jak moje žena leží na jeho sedačce v kanclu a on nad ní s pérem (rád bych foto přiložil, ale z důvodů diskrétnosti to bohužel neudělám), to foto prý udělal v rychlosti, když si nasazoval kondom, tak jí řekl, že si jen vypne mobil, aby ho nikdo nerušil a v tu chvili udělal fotku, fotka je v postatě péro s kondomem a naproti peru moje roztažená žena. Prý opravdu první hodinu řešili pracovní záležitosti a poté, když se vrátili po turné po officu tak jí chtěl něco ukázat, šli k jeho stolu a on otevřel šuplík, žena stála prý u něj a přímo čuměla do šuplíku plného kondomů
Asi měsíc později jsem kápl božskou, že to trochu bylo z mojí strany a ona mě jen řekla, že to trochu tušila, ale nevěřila tomu, že bych to domluvil já od začátku.