Mirek a Leontýna

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Khon50 IZ
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Mirek a Leontýna

Příspěvek od Khon50 IZ »

Část 2.1
Druhé setkání

Míra a Leontýnka svým společným nevšedním zážitkem ještě dlouho žili. Jejich už tak dobrý sexuální život tato událost nakopla až neuvěřitelným způsobem. Šukali spolu od té doby snad každou volnou chvíli a přitom si často povídali o tom, co a jak ten den prožívali. Týna často vzpomínala na podle ní dokonalé Karlovo péro a to jak se Míra zvládl věnovat jejímu tělu, zatímco jí tím pérem Karel šukal. Obecně se jí ten koncept, kdy se dva muži starají o jednu ženu začal libit. Míra zase nemohl zapomenout, na ten pocit, když jí držel za ruku a laskal její prsa, zatímco jí Karel přivedl k orgasmu a on při tom cítil každý záchvěv jejího těla. A to, když pak vstoupil do její právě vystříkané kundičky bylo k nezaplacení. Mira k tomu kolikrát v myšlenkách zabloudil i v práci, a to pak měl velký problém před kolegy utajit erekci. A podle toho, kolikrát v té době nacházel pod polštářem zapomenutý vibrátor, tak i Týna na ten den ve chvílích samoty často vzpomínala. Oba se zkrátka shodli na tom, že si to musí co nejdříve zopakovat.
Teď nezbývalo nic jiného, než zjistit, co si o tom myslí Karel. Ne, že by se báli, že by se s nimi, nebo i se samotnou Týnou (což byla pro oba velmi vzrušující varianta), nechtěl za tímto účelem scházet, přítelkyni neměl, a co věděli, tak ani žádnou nehledal, ale byl spíš problém s časem. Karel totiž kvůli práci často cestoval, a přes týden byl většinou k nezastižení, a přes víkendy byl zase problém pro Míru s Týnou s hlídáním. Nakonec se asi tři týdny po oné události Mírovi podařilo se s Karlem potkat v centru města na obědě. Po krátkém smalltalku mu rovnou řekl, že ta poslední akce byla super a zeptal se ho, jestli by byl ochoten v podobných akcích třeba tak jednou za měsíc až dva pokračovat, a mezitím sem tam ošukal samotnou Týnu. Karel mu na to řekl, že nad vzpomínkou na ten večer si už tři týdny honí, a že si to rozhodně rád zopakuje. Pak přišla na přetřes i otázka bezpečnosti, protože Míra s Týnou by to chtěli praktikovat tak jako posledně, tedy naostro. Na to Karel odpověděl, že nemusejí mít obavy, že jen občas spí s jednou svojí kamarádkou, ale vzdycky s gumou. A sex s náhodnými známostmi neprovozuje. Už jen tedy zbývalo dohodnout, kdy se zase sejdou. A jelikož měli Míra s Týnou na víkend za dva týdny dohodnuté hlídání a Karel ten termín nic neměl, tak byla volba jasná. Dohodli se, že k nim Karel dorazí už v pátek večer a stráví celý víkend spolu. Míra sice měl ten pátek předávat nějakou zakázku na druhém konci republiky, ale počítal, že v podvečer už by měl být doma. A kdyby se snad opozdil, tak kdyžtak můžou začít sami a on se pak přidá.
Byly to neskutečně dlouhé dva týdny, při kterých byli Míra s Týnou strašně nadržení. Když pak Míra v úterý odjížděl na montáž, tak se s Týnou dohodli, že svojí nadrženost ještě umocní tím, že si do toho setkání zakáží masturbaci. Čas v práci se neskutečně vlekl. Týna ho navíc až skoro mučila tím, že mu posílala fotky v různém sexy prádle s tím, co že si prej má vzít v pátek na sebe. Míra měl pocit, že mu praskne čurák ve sváru. A aby toho nebylo málo, tak mu ve čtvrtek pozdě večer volal klient, že zmeškal let, a že jestli by mu nvadilo, že by k předání díla došlo až v sobotu ráno. Případně že by to nechali na pondělí. Jenže v pondělí už musel být Mirek jinde, a tak tedy po krátkém váhání souhlasil. Obratem to zavolal Týně a hlasem plným vzrušení jí řekl, ať začnou v pátek bez něj a řádně si to užijí, on že se k nim připojí v sobotu. A taky jí požádal, ať mu průběžně posílá nějaký fotky. Týna souhlasila a ujistila ho, ze se s ním ráda o své prožitky po telefonu podělí. Pak jen šibalsky dodala: “a nezapomeň, žádný honění!”
Míra byl z celé té situace neskutečně vzrušený, a když mu pak před půlnocí poslala fotku své totálně mokré kundičky, s dovětkem, že už se fakt těší na zítřek, tak měl pocit, že exploduje.
Druhý den byl v práci jako na trní a bylo štěstí že už měl vše v podstatě hotové, a mohl to už jen tak šolíchat. Asi ve tři hodiny odpoledne, když nějakou dobu seděl zpátky na penzionu, mu přišla zpráva: “Děti předány, Karel přijde na šestou. Jdu si ji pořádně oholit a musím vybrat v čem ho přivítám, co navrhuješ?” Odpověděl, že to prádlo z černých pásků látky, co víc odhaluje, než skrývá. A asi po půl hodině mu v tom prádle přišla její fotka s popiskem: “dobrá volba.”
Cítil, že musí na čerstvý vzduch. A protože do soumraku zbývalo ještě dost času, rozhodl se, že si dá menší vycházku po mistnich luzích a hájích. Vycházka mu udělala dobře, ale stejně se nedokázal vyhnout vzrušujícím myšlenkám na to, jak to dnes bude probíhat. Kolikrát si to asi dnes rozdají a kolikrát se Týna asi udělá? Bude mít Karel stoprocentní úspěšnost jako jako posledně, nebo se přiblíží obvyklým Mírovým padesáti procentům? Co až zítra dopoledne přijede, budou vysypávat po prošukaný noci, nebo si hned ráno stihnou dát pár čísel? Asi v půl šesté mu přišla od Týny po dlouhé odmlce zpráva: “taky jseš tak napjatý? Já z toho úplně teču.” a k tomu připojila fotku svého mokrého klínu v páskových otevřených kalhotkách. Byl velice napjatý. Pomalu mířil k penzionu, protože chtěl být, až začnou, někde v soukromí. A konečně deset minut před šestou mu napsala, že dorazil, a jde nahoru. To už ležel v pokoji na posteli a měl co dělat, dělat, aby si ho nevyhonil, a neupustil tak trochu přetlaku.
Po nějaké chvíli mu přišly dvě fotografie. Na první byla Týna nafocená, jak leží na zádech a Karel má položený penis na jejím klínu. Druhá fotka byla téměř stejná, jen ten penis už byl zasunutý až po koule do její kundy. K tomu přišel text: “jedeme na to, prosíme nerušit. PS: miluju tě!” Málem v tu chvíli vytekl. Rozhodl se, že aby na to furt nemyslel, tak si zatím na notebooku zahraje nejakou hru a zkrátí si tak čas, než se mu sami ozvou. Sice mu moc nešlo se na hru soustředit, ale furt lepší, než čumět do zdi. Asi po dvou hodinách mu na mobilu začal zvonit videohovor od Týny. Nedočkavě ho zvedl.
Týna ležela na posteli na zádech a telefon držela v natažených rukách nad sebou. Vypadala spokojeně. “Co děláš?” zeptala se vesele. “Hraju na kompu,” snažil se Míra předstírat klid. “My jsme si také hráli,” zasmála se, “chceš to vidět?” zeptala se, a začala telefon pomalu posouvat od hlavy směrem dolů k jejímu klínu. Byla úplně nahá. Od kundy až téměř k prsům měla několik velkých cákanců. Kundičku měla celou zapatlanou od našlehaný mrdky a z vygíny ji pomalu vytékala velká bílá kapka. Telefon si dala těsně k rozkroku, aby si mohl užít každý detail její vystříkané pičky. Míra zalapal po dechu a jen ze sebe vypravil: “Bože!” “Líbí se ti jak mi ji Karel zřídil? Možná máš štěstí že tu nejsi, jinak bys to musel ze mě všechno slízat.” škádlila ho, a užívala si, jak je vzrušením celý bez sebe. “To si piš, že bych to z tebe všechno slízal, a pak bych tě ošukal,” řekl tiše. “Na to si ještě budeš muset počkat miláčku. Zatím se budeš muset spokojit s tím, že si užívám jen já,” provokovala ho a dodala: “a nezapomeň, žádný honění!” “Jasně lásko, jen počítej s tím, že až přijedu, tak budu hotovej, jen se mě dotkneš,” odpověděl už trochu klidněji a pokračoval: “no a kolikrát jste to vlastně dělali?” “Třikrát. Zezadu, na boku a jednou klasika misionář,” odpověděla se slastí v hlase. “No a kolikrát jsi byla?” vyzvídal dál Míra. “Dvakrát a jednou tak napůl…trošku mi tu chybělo tvoje cucáni prsou.” “Neboj, zítra je ti můj jazyk plně k dispozici,” zazubil se Míra do telefonu. Týnu z neustálého držení telefonu nad sebou začala bolet ruka. Lehla si tedy na bok a telefon si položila před svůj obličej, čímž Míra ztratil výhled na její krásné a řádně zcákané tělo. Týna postupně odvedla řeč od šukání a začala se vyptávat na práci. Jak se tak rozhovor proměnil v klábosení o všem možném, začalo být po chvíli patrné, že Týna začíná mít problém se soustředěním. Měla chvilemi problém nález vhodná slova, zadrhávala a její nádechy se zdály občas až moc hluboké. Když se k tomu pak přidal zpočátku sotva patrný rytmický pohyb jejího těla tam a zpátky, začalo být Mírovi jasné co se děje mimo záběr. “Šukáte?” zeptal se. “Jo” hlesla slastně Týna. Pak zavřela oči a slastně zasténala. “ Chceš se podívat jak mě šuká?”zeptala se ho a natočila telefon na Karla, který seděl obkročmo na jejím stehně, její druhou nohu měl položenou na rameni a nakládal ji. Kluci se pozdravili a ona pak vrátila telefon pred svůj obličej a řekla: “ty se teď můžeš dívat, jak mě udělá.” Potom už se ozvalo jen tiché vrnění vibrátoru, kterým si dráždila klitoris a Týnka se od té chvíle plně soustředila na svou cestu k orgasmu. Míra si ten pohled na její krásnou tvář, ze které doslova vyzařovala rozkoš, neskutečně užíval. Karel postupně zvyšoval tempo a z jejich úst začalo ozývat stále hlasitější sténání a její prsty se stále silněji zatínaly do polštáře. Po necelých patnácti minutách se už její tělo zmítalo v orgastické křeči. Po jejím odeznění se konečně podívala na Míru. Slastně se usmála a zeptala se ho: “chceš se podívat, jak se do mě Karel udělá?” “Jo miláčku, chci vidět jak tě vystříká” pravil vzrušeně. Týna si tedy dala telefon ke své kundničce a Míra mohl z blízka pozorovat, jak se do ní noří Karlův penis. Karel, který po jejim orgasmu trochu zpomalil, začal opět zvyšovat tempo, až se po krátké chvíli udelal. Míra na displeji detailně viděl každý záchvěv jeho penisu ze kterého do jeho ženy právě probudilo semeno. Když ho Karel vytáhnul, nechala Týna Míru se ještě chvíli kochat pohledem na to, jak ji z kundy teče čerstvá mrdka. Potom dala telefon na noční stolek, tak aby bylo vidět i na Karla, a všichni tři pak jen tak kábosili a vtipkovali o všem možném. Přišla i řeč na to, kdo si to jak užívá. Týna pochválila Karlovu výdrž a jeho techniku. Karel žertem prohlásil že tahle nenasytnou kundičku dlouho nezažil. Toho se chytil Míra a řekl, že by ho zajimalo, jestli dnes trhnou její starý rekord desetkrát za den, který měla s jedním bývalým a o kterém mu kdysi vyprávěla. Na to Týna odpověděla, že by se to do rána dalo stihnout, a kdyby ne, tak vzhledem k tomu, že začali až večer, tak na to máji zítra ještě půl dne. Pak parodicky prohlásila: “od této chvíle to pokládáme za závazek na kterém začneme ihned intenzivně pracovat. O dílčích úspěších vás budeme průběžně informovat bla bla bla…” “Jo a naše úspěchy budou průběžně fotograficky a audiovizuálně dokumentovány,” pitvořila se “Tak se měj lásko! Zítra tě budeme očekávat,” řekla a típnula videohovor. Míru opět zaplavila vlna vzrušení. Na dorovnání rekordu zbývalo šest čísel. Bylo mu jasné že se Týna hecnula a bude to chtít do rána stihnout. S Karlovou výdrží a velikostí začal mít o její kundičku trochu strach. Asi za půl hodiny mu přišlo krátké video, točené z Karlova pohledu jak do ní zezadu stříká, po čemž následoval detailní pohled na její vystříkanou kundu. K tomu byl připojen text: “trpělivě a houževnatě pracujeme na splnění našich cílů.”
Míra fakt litoval, že si ho nemůže vyhonit, protože to pnutí bylo nesnesitelné. Aby přišel na jiné myšlenky, tak si lehl s noťasem do postele a začal zase hrát. Do půlnoci, kdy se začal ukládat ke spánku, mu podobná videa přišla ještě tři. Stříkal do ni ve všemožných polohách a vypadalo to, že Týnina kundička to zvládá skvěle, i když bylo znát že už je trochu zarudlá a opuchlá. Když Míra usínal, nemohl se dočkat toho, až dorazí domů, řádně svojí ženu vylíže a v zápětí vystříká.
Ráno když se vzbudil, kouknul hned na telefon a našel tam dvě videozprávy. Na prvním videu, které přišlo asi v jednu v noci, byl z pohledu Karla záběr na to, jak ne něm Týna zezadu na koníčka rajtuje, a jak se do ní Karel udělá. Když z něho sesedala, bylo patrné, že se jeho zasoby mrdky značně ztenčily, protože už z ní vytékalo jen pár drobných kapek. Druhé video přišlo zhruba v půl třetí v noci. Byla na něm rozesmátá Týna ležící na zádech, která mu s radostí sdělovala, že má sice píču rozbitou jak Verdun, ale že rekord je dorovnán.
Míra se nemohl dočkat až dorazí domů. Rychle se pobalil, dojel za klientem a po předání díla uháněl po dálnici směrem k domovu. A není asi s podivem, že celou tu dlouhou cestu domů měl péro jak z kamene.
mirkanda

Příspěvek od mirkanda »

Naprosto úžasné úplně se vidím v roli Míry,super pokračování
nickanicek

Příspěvek od nickanicek »

To je úžasné, nechybělo moc a samovolně jsem vytekl
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Tak to je ta nejlepší povídka kterou jsem kdy četl. Už teď se nemůžu dočkat na pokračování👍
Skrimisher
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Skrimisher »

Parada ;)
mirkanda

Příspěvek od mirkanda »

Myslím si že další díl neuškodí a gratulace
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

Dobrá povídka a potěšilo mě, že druhý díl se obešel už bez kuřpauz. Ale nemohu se zbavit pocitu, že tuto povídku jsem už četl. Nedávál jsi to už někam? (to není kritika, jen mě zajímá zda je můj pocit správný)
Khon50 IZ

Příspěvek od Khon50 IZ »

Anpoenitet píše: pát 14. úno 2025 23:16:52 Dobrá povídka a potěšilo mě, že druhý díl se obešel už bez kuřpauz. Ale nemohu se zbavit pocitu, že tuto povídku jsem už četl. Nedávál jsi to už někam? (to není kritika, jen mě zajímá zda je můj pocit správný)
Ne, nedával jsem to nikam. Ale nemohu vyloučit, že jsem se někde mohl inspirovat. Taky už jsem toho za ta léta četl mraky. A kuřpauzy jsou bohužel běžná součást mého života, takže jestli ten příběh má vycházet autenticky z mých představ, tak se to bez nich asi úplně neobejde 🙂
Khon50 IZ

Příspěvek od Khon50 IZ »

Část 2.2
Druhé setkání II

Po dlouhé cestě zaparkoval před domem a rychlostí metelesku blesku se hnal do druhého patra. Když vešel do bytu, panovalo tam ticho. V předsíni se vysvlékl a potichu se vplížil do ložnice. Oba ještě spali. Týna ležela na boku a jednu nohu měla přehozenou přes Karla, který spal na zádech vedle ní. Míra k ní přistoupil, poodhrnul peřinu a chvíli se kochal pohledem na její zadek a kundičku. Ta se jí, zdálo se trošičku zmátořila, ale bylo znát, že má za sebou náročný večer. Míra do ní pomalu zasunul prst a zjistil, že je ještě celá mokrá. "Tak přece z Karla na konci ještě něco stříkalo,” pomyslil si. Pak jí trochu nadzvednul nohu a zabořil do ní jazyk. Týna slastně zavrněla. Se slovy “to jsem ráda, že jsi přijel,” mu rukou zatlačila hlavu ještě hlouběji do svého klína. Druhou rukou pritom začala honit Karla, který se pomalu začal také probírat. Po chvíli si Míru přitáhla k sobě a zašeptala mu do ucha: “Chceš mě dnes ošukal první? Ráda bych ten rekord překonala s tebou.” “Jo chci tě ošukat první, akorát budu asi hned hotovej.” odpověděl jí. Týna se na něj usmála a řekla: “To vůbec nevadí lásko, Karel mě pak kdyztak dodělá,” Položila se na bok a vyšpulila na Míru zadek. Ten si lehl za ní a vstoupil do její vagíny. Karel se mezitím posadil k její hlavě a Týna ho začala kouřit. Mira jí pomalu a něžně šukal a přitom ji líbal na zádech a na šíji. Trvalo to jen asi tak čtyři minuty a už do ní stříkal obří dávku semene. Když z ní vyklouzl tak se Týna jen otočila na druhý bok a nastavila se Karlovi. Když ho do ní strčil, tak se zjevnou rozkoší v hlase rekla Mírovi: “Pomož Karlovi mě udělat a pojď mi cucat prsa!” Míra se k ní tedy přivinul a udělal o co ho žádala. Ona ho jednou rukou objala a políbila. Karel postupně zvyšoval sílu a rychlost přírazů až se z oblasti Týnina klína začalo ozývat hlasité čvachtání a pleskání, k čemuž se brzy přidaly i její slastné vzdychy. Týnino tělo se začalo propínat rozkoší a její nehty se zarývaly do Mírových zad. Po pár minutách Karlova intenzivniho šukání se Týna hlasitě udělala. Karel byl hotov téměř současně s ní. Když z ní vyklouzl, tak se Míra odlepil od jejích prsou a posunul se dolů, aby se podíval na tu spoušť. Velké množství mrdky, které za téměř týden nastřádal a Karlova příklepová vrtačka způsobily, že celá Týnina kunda a zadek byly pokryty množstvím jemné bílé pěny, stejně tak jako Karlův penis. Když to Týna viděla, přikázala Mírovi: “slízej to ze mě lásko!” a sama se jala od našlehané mrdky čistit Karlovo péro. Zatímco jí Míra něžně olizoval vnější části kundičky, začalo z ní vytékat i čerstvé Karlovo sémě. Jemně mu přitlačila hlavu a přiměla ho zaborit jí jazyk hluboko dovnitř. Týnina očista Karlova penisu se brzy změnila v regulérní kuřbu. Také Míra s činil a na Týně bylo znát, že je opět vzrušená, protože začala pomalu rytmicky pohybovat pánví. Po chvíli Karlovi řekla, ať se posadí zády ke zdi a Mírovi ať si sedne vedle něj. Nasedla si nejdříve na Karla, začala ho šukat a klitorisem se při tom třela o jeho podbřišek. Naklonila se k Mírovi a začala se sním líbat a honit mu péro. Karel se kromě jejího šukání ještě pusou staral o její prsa. Po nějaké době přesedlala na Míru a začala hopsat na něm. Když pak po pár minutách viděla, že to na Míru už přichází,rychle se přesunula zpátky na Karla. Zjistila, že jí ten pocit, kdy má v sobě každou chvíli jiný penis baví, a začala je na střídačku oba šukat. Oba se přitom snažili se co nejlépe postarat o její tělo. Asi po patnácti minutách přeskakování z penisu na penis se znovu usadila na Mírovi. Vášnivě ho líbala a při tom mu šeptala do ucha: “jestli mě chceš udělat, tak musíš vydržet a nesmíš stříkat dokud ti neřeknu!.” Přerývaně jí odpověděl “ano má paní,” a do úst si vzal její prso. Karel se k nim naklonil a začal cucat její druhou bradavku. Z jejího dechu a pohybů těla bylo znát, že už se to blíží. “Nesmíš se udělat…výdrž to…” šeptala mezi tichými vzdechy. Míra měl pocit, že to už nejde zadržet a pak, když si už už pomyslel, že je to v háji, tak Týna téměř vykřikla: “stříkej!” A zatímco do ní Míra pumpoval své semeno, ona se na něm za slastného sténání krásně udělala. Potom se na něj zhroutila a chvilku jen tak ležela a oddychovala. Pak mu dala pusu a zašeptala: “miluju tě!” Slezla z něj, klekla si na čtyři a řekla Karlovi, ať se do ní zezadu vystříká. Když ji začal šukat, vzala si Týna do pusy Mírův penis a vysála z něj poslední zbytky mrdky. Trvalo to asi minutu a Karel se taky udělal. Týna pak jazykem očistila i jeho, lehce si utřela píču od jejich mrdky a zvesela prohlásila: “je čas na kávu, pánové.”

Po uvaření kávy se přesunuli na balkon, a zapálili si. Týna byla jen v kraťoučké průsvitné košilce. Lokty se opřela o betonové zábradlí a jakoby náhodou se vyšpulila na Míru, který seděl na židličce za ní. Měl tak krásný výhled na její ledabyle utřenou kundičku, ze které jí začala vytékat mrdka a v tenkých pramíncích jí pomalu stékala dolů po stehnech. U Míry se téměř okamžitě dostavila, pod županem dosti patrná, erekce. Týna si toho samozřejmě všimla, ale dělala jakoby nic a zapředla s Karlem rozhovor o práci. Po chvíli se otočila na Míru a zeptala se ho: “co kdybys mě dole trochu očistil? Furt to ze mě teče a nechce se mi jít hledat ubrousky.” Míra na nic nečekal, típnul cígo a klekl si k jejimu krásnému zadečku. Postupně jí začal něžně ze stehen slízávat pramínky mrdky a za okamžik se zabořil jazykem i do její kundičky. Týna se jen ještě trochu víc vyšpulila a dál vedla nenucenou konverzaci s Karlem. Nechala to zajít až tak daleko, že zatímco ji Mira jazykem rejdil v kundě plný semene, tak se dala do řeči se sousedkou, která pod balkonem venčila psa. Když se sousedka po krátkém rozhovoru vzdálila, pokynula Týna Mírovi aby se zase posadil. Když tak udělal, zapálila si další cigaretu, zády k němu si na něj nasedla a začala se na něm vrtět, přičemž si dál povídala s Karlem. Chvíli tak šukali a Míra byl rád, že na ně v tomto úhlu bylo vidět pouze z velmi vzdálené výškové budovy. Když dokouřila, slezla z Míry a řekla jim, aby šli dovnitř. V obýváku si klekla na gauč a prohlásila, že chce, aby jí to Karel pořádně udělal ze zadu. Míra si sedl vedle ní a užíval si pohled na její slastný výraz, který měla ve tváři, když ho do ní Karel zasunul a začal jí tvrdě šukat. Týna chytla Míru za ruku, a mezi vzdychy zašeptala: “líbí se ti jak mě šuká?” “Jo, moc,” odpověděl. “Těšíš se až mě udělá?” pokračovala. “A až se do mě vystříká, tak mě budeš muset vylízat…do poslední kapky… až pak se budeš smět udělat i ty” šeptala dál vzrušeně. Míra jen hlesl: “ano, má lásko,” a začal jí líbat. Po chvíli, když už bylo znát, že se blíží k vrcholu, tak Týna zašeptala: “pojď lásko pode mne a lízej mi ji.” Míra se tedy nasoukal pod ní a jazykem se začal věnovat její kundičce upatlané od různých šťáv, zatímco jen pár milimetrů nad ním se do ní zasouval Karlův penis. Trvalo to jen několik minut, a Týna si užívala další orgasmus. Chvíli po ní se udělal i Karel. Míra měl naprosto detailní výhled na to, jak mu plní jeho lásku svým semenem. Když z ní Karel vyklouzl, Týna se napřímila a dosedla svojí kundou na Mírův obličej. Ten do ní poslušně zabořil jazyk, nedbaje přitom proudu semene, který z ní pomalu vytékal. Její čerstvě vystříkanou kundičku si neskutečně užíval. Střídavě si jí nechal jezdit po obličeji a střídavě se do ní nořil tak hluboko, jakoby se v ní snad chtěl ztratit. Když Týna usoudila, že z ní již většina mrdky vytekla, nahnula se k Mírově penisu a začala ho kouřit. Po chvíli cítila, že to na něj přichází. Rychle se posunula a zády k němu se na něj posadila. Párkrát přirazila a Míra se do ní také vystříkal. Týna se s ním poté dlouze políbila a pak oběma navrhnula, že by si mohli dát chvilku pauzu a skočit si někam na jídlo. Souhlasili.

A tak po krátké společné sprše vyrazili do blízké restaurace. Před domem Týna Mírovi dala něco do ruky se slovy: “to si hlídej a občas to půjč Karlovi”. Když se na to Míra podíval, zjistil, že je to ovládání k vibračnímu vajíčku. “Kdy sis to tam stihla dát?” Zeptal se jí Míra překvapeně. “Když jsem byla na záchodě,” odpověděla s šibalským výrazem ve tváři. I když mile, tak to Míru trošku překvapilo, protože ji dříve mnohokrát přemlouval, aby si to s sebou vzala někam ven, ale nikdy nechtěla. Zdálo se, že se jí trošičku posouvají hranice. V restauraci se posadili co nejdál od baru, do kóje, kdo které nebylo z většiny lokálu vidět. Míra s Týnou si sedli vedle sebe a Karel přes roh vedle Týny. Když přišla obsluha, tak se Míra rozhodl to vyzkoušet. Zapnul první stupeň vibrací a zvědavě Týnu pozoroval. Ta to zvládla naprosto v pohodě a objednala si, aniž by na sobě dala cokoliv znát. Když se obsluha vzdálila, tak Týna prohlásila, že je to dost rajcovni a že to měli vyzkoušet už dávno. Zatímco spolu při čekání na jídlo hovořili o všem možném, Míra postupně navyšoval stupně vibrací. Při třetím stupni to už na Týně začalo být mírně znát. Občas se zadrhávala a ve tváři měla znatelný ruměnec. To už ale přinesli jídlo a tak to Míra vypnul, protože klid k jidlu velmi ctil. I když pár zapnutí si nemohl odpustit. Po jídle se rozhodli ještě zůstat a dát si něco k pití. Nakonec se docela rozseděli a hospoda se začala postupně plnit. Všichni tři se u piva dobře bavili a Míra s Karlem při tom zkoušeli různé vibrační režimy Týniny hračky, kterou měla stále v kundě a se zájmem pak pozorovali její reakce.
Když už se odpoledne lámalo ve večer, přisednul si k nim jeden Týnin a Mírův známý, se kterým se znali z hospody. Jmenoval se Josef a Míra si byl z různých náznaků téměř jistý, že se Týně hodně líbí. Rozhodl se, že ji trošku pozlobí a tak vždy když s Josefem začala mluvit, tak jí v rychlém sledu zapnul vibrace na nejvyšší stupeň. Když to udělal poprvé, tak Týna celá zrudla a zakoktala se, což se snažila zakamuflovat fingovaným záchvatem kašle. Nakonec se jí to podařilo ovládnout a byla schopna relativně normálně vést rozhovor, jen mohla na neznalého pusobit trošku zpomaleně a nesoustředěně. Rozhodla se to Mírovi oplatit a začala s Josefem vcelku nepokrytě flirtovat. A tak zatímco jí v kundě pracoval vibrátor, ona s Josefem vtipkovala, hrála si s vlasy a sem tam se ho při hovoru lehce dotkla. Míra s Karlem je pobaveně pozorovali a nenápadně si při tom hráli s ovladačem. Byli zatím tak ohleduplní, že když už to bylo na Týně moc znát, tak to vypnuli, aby to to po chvíli znova rozjeli. Když pak Josef odešel na záchod, tak jim Týna udýchně řekla: “ty jo kluci to se nedá… Si stáhněte, jakou tam mám potopu. Se cejtim jak kdybych se počůrala.” Oba jí postupně rukou zajeli do rozkroku. A skutečně, kalhotky měla totálně promočený, a uvnitř to bylo jak v močálu. Něco se sice dalo přičíst zbytkům mrdky co v sobě měla, ale i tak bylo jasné, že je neskutečně vzrušená. Když do ní strkali prsty, mhouřila oči a tiše vzdychala. “Chtěla bys omrdat?” zašeptal ji Míra do ucha. “Jo, strašně moc” špitla slastně. “Tak na to si budeš ještě muset počkat, holčičko. Teď se budeš bavit!” rekl Míra důrazně a vyndal z ní prsty, protože se Josef vracel ze záchodu. Počkal až si sedne a zapl na ovladači plný výkon. Zlomyslně pak pozoroval, jak se Týna snaží nedat na sobě nic znát. Ta se rozhodla vrátit úder, a ve chvíli kdy se Josef zeptal na jejich plány na zbytek večera, tak odpověděla: “asi brzy půjdeme k nám, a tam si dáme trojku.” Josef na ní vyjeveně koukal, jestli to myslí vážně. Týna se pak zasmála a řekla: “dělám si srandu, ale asi brzy půjdeme a užijeme si, že doma nemáme děti.” Josef se zasmál a řekl, že to naprosto chápe, že ti jejich kazišuci jim taky dávají zabrat. Mírovi se zdálo, že i když to Týna obrátila ve vtip, tak nějaké podezření v Josefovi zůstalo. Ubral tedy trošku na vibracich, z čehož se Týně viditelně ulevilo. Po nějaké době Josef navrhnul, jestli si nechtějí zahrát šipky. Týna řekla že musí s Mírou ještě něco soukromého pořešit, ať jdou s Karlem napřed, že se pak přidají. Když se oba vzdálili, tak se rozhlédla, jestli na ně není odnikud vidět, uchopila Mirovu ruku a vložila si ji mezi nohy. “Zapni to naplno a udělej mi to prosím…nedá se to vydržet.” Míra tedy poodhrnul mokré kalhotky na stranu a zasunul do ní dva prsty. Bylo tam jako v bažině a Míra strašně litoval, ze ji nemůže vylízat. Nahmatal uvnitř vibrátor, vzal ho mezi prsty a začal s ním jemně posouvat. Týna zavřela oči a velmi tiše zasténala. Pak se na něj v průběhu toho, jak jí to dělal, podívala a tiše zašeptala: “Nechal bys Josefa aby mě ošukal?” Míra trošku překvapeně opáčil: “chtěla bys? … Se ti líbí, viď?” “Jo, chtěla bych od něj ošukat,” odpověděla vzrušeně zatimco přirážela pánví na jeho prsty. Za chvilku už na nich cítil stahy její vagíny a slyšel jak hlasitě oddychuje. Pak se lehce propnula a bylo hotovo. Vytáhl z ní prsty a gurmánsky je olíznul. Když se upravila, zeptal se jí: “S tím Josefem jsi to myslela vážně?” Po krátkém zaváhání odpověděla: “nevím, spíš mi ta myšlenka v tu chvíli přišla vzrušující. Ale ano líbí se mi, to je pravda.” “Trochu mě to překvapilo a zároveň vzrušilo, musím říct. Asi bych proti tomu až tak moc neměl, ale zas tak ho neznáme a navíc je ženatej,” pokračoval Míra. “Ale já to opravdu nemyslela vážně. Jen prostě jak jsem se s ním bavila, a tys mi zároveň pouštěl ty vibrace a byla jsem vyrajcovaná, tak představivost udělala svoje,” snažila se obhájit Tyna spíše sama pred sebou, než před Mírou. Ten jí políbil a řekl: “v pohodě lásko, kdybys o to fakt v budoucnu stála, tak uvidíme co se s tím dá dělat.” Dala mu pusu na ucho a zašeptala: “miluju tě…a už se nemůžu dočkat až mě doma s Karlem ošukáte.” Ještě jednou se políbili a šli za klukama hrát šipky. Josef už byl lehce ovíněn a zdálo se, že Týnino předešlé flirtování padlo na úrodnou půdu. Na to, že byl žentej a navíc byl Míra celou dobu u toho, se k ní dost měl a neskutečně se před ní předváděl. Míra dal se slovy “dej jí co proto” ovladač Karlovi a pak se už jen bavil pohledem na to, jak mu jeden balí ženu, zatímco druhej jí při tom rozvibrovává kundu. Na Týně bylo znát, že se jí tato pozornost líbí a byla samý úsměv. Míra by nejradši pozval Josefa k nim domů už dnes, ale byl ještě dost střízlivý na to, aby správně vyhodnotil, že si tohle budou muset ještě hodně dobře rozmyslet. Především ta maličkost, že je ženatý a má děti byla dost na překážku. V duchu si však už představoval, jak si to Týna užívá se všema třema najednou, a byl rozhodnut do budoucna zjistit, jestli není cesta, jak to uskutečnit.
Khon50 IZ

Příspěvek od Khon50 IZ »

Nakonec všichni odcházeli ve velmi rozjařené náladě až v dosti pozdních hodinách. Josef se s nimi před hospodou rozloučil s tím, že děkuje za pěkný večer a že doufá, že se brzy zase potkají. Pak jen polohlasně dodal, že teď bude mít asi dost volného času a zmizel ve tmě. Míra s Týnou a Karlem zamířili k domovu. Když dorazili, dali si společnou sprchu, načež je Týna odtáhla do ložnice. Bylo znát, že je neskutečně nadržená. Položila si je na postel a začala je střídavě kouřit. Po nějaké době si sedla na Karla, pomalu si do sebe zavedla jeho penis a pak na něj prudce dosedla. Tak, že do ní zajel až po koule, přičemž slastně zasténala. Udělala se na něm během pár okamžiků. Zhroutila se na něj a chvíli jen hlasitě oddychovala. Pak se zvedla, slezla z Karla a prohlásila, že chce něco vyzkoušet. Z nočního stolku vyndala jeden ze svých vibrátorů a Mírovi řekla, ať si klekne na čtyři. Sama si klekla za něj, vyšpulila se a Karlovi naznačila ať jí začne brát zezadu. A tak zatímco jí Karel nakládal, ona začala Mirovi zasouvat vibrátor do zadku. Nějakou zkušenost s tím už měli, protože Týna tohle měla hodně ráda, ale teď to bylo o dost jiné. Míra vnímal každý Karlův příraz do její kundy a cítil na zadku její zrychlený dech. Jak Karel zvyšoval tempo, začaly se z jejích úst ozývat hlasité steny a vzdychy. Míra cítil, že její kunda musí dostávat neskutečně zabrat, stejně jako v tu chvíli jeho zadek. V jednu chvíli se mezi jejími vzdychy ozvalo: “stříkej Karle!” Její tělo se propnulo, a zatímco do ní Karel pumpoval své semeno, ona se za hlasitého vzdychání udělala… Podruhé během doslova několika minut. Týna se svalila na záda, roztáhla nohy a špitla: “pojď mě lásko lízat a pak chci něžně ošukat.” Míra, který měl ještě v zadku vibrátor si lehl hlavou k jejímu klínu a poslušně jí začal jazykem laskat její čerstvě vystříkanou kundičku. Po pár minutách si ho k sobě přitáhla a zašeptala: “podej mi nějakej vibrátor a pojď do mě, lásko.” Pomalu do ní vstoupil a začal jí něžně šukat, zatímco ona si to vibrátorem dělala zvenku. “Kdybych byl moc brzo, tak mi to prosím odpust miláčku, jsem strašně nadrženej,” špitnul jí do ucha. “ To nevadí lásko, já si nejsem jistá, jestli mi to teď půjde, tak se klidně udělej,” odpověděla a políbila ho. Mira jí začal líbat po celém těle a ocucávat jí prsa. Po několika minutách pomalého a láskyplného milování začalo být jasné, že to půjde. Její dech se zrychloval, tělo se propínalo a z jejích úst se ozývaly tiché vzdechy. Nakonec dosáhli krásného společného orgasmu, po kterém na sobě ještě dlouho leželi a zamilovaně se líbali.
Když z ní Míra slezl, tak jí ještě dole očistil jazykem a šli za Karlem na balkon. Ten jim chtěl totiž dát v průběhu jejich milování trochu soukromí a tak si šel zakouřit. Když si Týna zapálila a vyfoukla obláček kouře, podívala se na kluky a tiše řekla: “Tolik orgasmů po sobě, jako tyhle dva dny, jsem v životě neměla. Jste fakt šikovní.” “Můžeme ti ještě nějaký přidat, jestli chceš,” dmul se pýchou Karel. “Uvidíme, jsem už dole trošku odřená. Ale třeba mě ještě přesvědčíte ,” odpověděla mu Týna a šibalsky se na něj usmála. Když dokouřili, přesunuli se do obýváku a Týna nalila tři sklenky vína. Sedli si na gauč, Týna doprostřed mezi kluky. Po chvilce popíjení a družného hovoru se Týna položila, a to tak, že si hlavu položila do Karlova klína a nohy dala k Mírovi, s tím, jestli by jí je mohl namasírovat nohy. Ten začal s masáží chodidel a nártů až se přes lýtka dostal ke stehnům. Na nich si dal velmi záležet, protože Týna byla jen v košilce bez kalhotek, a jemu se tak otevřel pohled na její klín. Pomalu po stehnech postupoval smerem k hýždím a kundičce. Karel jí mezitím sundal košilku a začal jí hladit po horní části těla. Sem tam jí při tom přejel prsty po stojících bradavkách. Týna po chvíli cítila, že jí pod hlavou něco roste. Pohnula jí tedy trochu na stranu, aby uvolnila prostor Karlovu pinisu, který se jí hned na to vztyčil vedle hlavy. Chytla ho do ruky a dál si užívala Mírovu masáž a Karlovo hlazení. Míra se právě rukama věnoval jejím hýždím a klínu, když tu při pohledu na její kundičku neodolal, sehnul se k ní blíž a jazykem jí zajel mezi pysky. Ucítil na něm slanou chuť semene smíšeného s poševním sekretem. A zatímco jí Míra lízal, Týna se nadzvedla, opřela se o jeden loket, a začala kouřit Karla. Po chvíli se otočila na čtyři, nastavila se Mírovi a dál kouřila Karlův penis. Míra do ní vstoupil a začal jí šukat. Zajížděl do ní pomalu a hluboko. Občas ho vytáhnul a kochal se pohledem na to, jak je mokrá a roztažená. Potom ho do ní vždy zarazil až nadoraz, což z jejích úst vyluzovalo slastné vzdechy. Po několika minutách pomalého a hlubokého sexu Týna řekla Mírovi, ať se posadí na gauč. Když tak učinil, nasedla si na něj a začala na něm hopsat. Pak se otočila na Karla a zašeptala, že ho tam chce mít taky. Ten k ní zezadu přistoupil, trošku se přikrčil v kolenou a začal ho jemně zasouvat do Týniny již obsazené kundičky. Míra cítil jak k němu postupně přibývá další penis a prostor se stává stále těsnější a těsnější. Byl to úžasný pocit… Když byl Karel celý uvnitř, tak Týna zašeptala “a teď mě pořádně omrdejte! A ty mi lásko cucej prsa!” Pár okamžiků trvalo, než se všichni plně synchronizovali, ale po chvilce už ji oba festovně mrdali. Týna si dvě péra v sobě viditelně užívala, což se projevilo i tím, že začala být poměrně hlasitá. “Nesmíte se udělat dokud neřeknu… šukejte mě… jó… pořádně hluboko…” šeptala mezi sténánim. Mrdali jí takhle asi deset minut. Pak se z jejích úst vydral hlasitý vzdech podobný spíše výkřiku, její tělo se proplo v organické kreči a vydrželo tak několik okamžiků. Potom se celá roztřásla a za hlasitého oddychování se zhroutila na Míru. “Teď mě vystříkejte,” špitla tiše. Kluci na nic nečekali a po několika přírazech se do ní téměř synchronizovaně udělali. Chvilku na sobě všichni leželi a těžce dýchali. Když z ní Karel vyklouzl, tak se Týna nadzvedla, rukou si zakryla vystříkanou píču, aby ani kapka nepřišla nazmar a zašeptala: “pojď lásko pode mě!” Míra se poslušně posunul hlavou pod ní, ona mu kundičkou dosedla na obličej a nechala ze sebe vše vytéct. Na Míru začal z jejího nitra vytékat pramínek jejich smíšené mrdky. Nutno uznat, že takhle bezprostředně po vlastním orgasmu ten proud semene na jazyku žádná hitparáda nebyla, ale věděl, že za už hodinu mu z té vzpomínky bude stát ocas. Svědomitě ji tedy lízal, dokud z ní nevytekla poslední kapka. Týna mu potom poděkovala vášnivým polibkem a nato se všichni shodli na tom, že je čas jít spát.
Po krátké sprše odešli do ložnice a kluci si z každé strany lehli vedle Týny. Ta objala Míru, zatímco se k ní zezadu přitulil Karel a všichni usnuli jako zabití.
Ráno Míru čekalo příjemné probuzení tím, že mu ho Týna kouřila. Když se trošku probral a promnul si oči, uviděl, že ji Karel už zezadu zboku nakládá. “Dobré ráno miláčku,” zašeptala udýchně. “Měl bys vstát, aby ti něco neuniklo. Karel už mě tady deset minut krásně šuká,” pokračovala provokativně. Míra si ho nechal chvíli kouřit, a potom se přesunul k jejim prsou a začal jí cucat bradavky. “Strč si ještě něco vibrujícího do zadku,” zašeptala mezi vzdychy. Míra si tam strčil malý vibrátor na dálkové ovládání a dal jí ovladač. Pak se vrátil k jejím prsou, zatímco ona si hrála s ovladačem. Zapnula mu tam nejvyšší vibrace, a pak už se jen soustředila na svou cestu k orgasmu. Ta vskutku nebyla dlouhá a za pár okamžiků byla Týnka hotová. Karel se udělal jako na povel téměř současně s ní. Týna se pak jen otočila na druhý bok a nastavila se Mírovi. Ten neodolal, a než do ní vstoupil, tak jí párkrát jazykem projel vystříkanou kundičku. Pak si za ní lehl a jako po másle do ní zaplul. Týnka trochu rozevřela nohy, aby do ní měl co nejlepší přístup a zašeptala: “šukej mě pomalu a co nejhlouběji, lásko.” Ještě Karla poprosila o vibrátor, aby si mohla dráždit klitoris a pak už se jen oddávala pomalému šukání. Karel je chvilku pozoroval, načež si k ní lehnul a jazykem se začal starat o její bradavky. Po nějaké době Týna kluky poprosila, ať si sednou vedle sebe zády ke zdi. Chvilku je na střídačku mrdala, až zakotvila zpět na Mírovi. “Cucejte mi obě prsa, kluci,” zašeptala, zatímco se vrtěla na Mírově péru. Kluci se činili a po pár minutách se na Mírovi za slastného vzdychání krásně udělala. Míra byl hotový chvíli po ní. Když z něj Týna slezla, lehla si na záda a Karlovi, jehož penis podle všeho očekával další kolo, řekla: “pojď se do mě ještě vystříkat.” Ten na nic nečekal a strčil ho do ní. Když ho do ní zasouval, tak jí řekl: “tentokrát ti postříkám kozy… už od pátku si říkám, že by těm tvým krásným prsům slušelo pár pořádných cákanců”. Mrdal jí poměrně krátce, ale o to drsněji. První stříkanec šel ještě do Týniny kundy, zbytek vycákal na její bříško a kozy. Týna zůstala ležet s roztaženýma nohama a významně pohlédla na Míru. Ten okamžitě pochopil, co se od něj čeká. Přistoupil k ní a chvíli se kochal pohledem na její zmrdané tělo. Díky Karlovu rychlému tempu měla kundu opět pokrytou bílou pěnou a od kundy na kozy se jí na kůži leskly mocné cákance Karlovy mrdky. Míra jazykem nejprve očistil z vnějšku i zevnitř její kundičku a pak se pustil do cákanců na břiše a na prsou.
Když byl hotov, presunuli se do obýváku a Tyna jim připravila snidani. Po snídani chvíli felili a snažili se zmátořit z lehké kocoviny. Bylo už skoro poledne a Karel jim oznámil, že už bude muset jít, protože se musí nachystat na služebku na pondělí. I Míra s Týnou už museli začít dávat do pořádku byt, tak jim to přišlo vhod. Týna Karla poprosila, jestli by jí to na rozloučenou nemohl ještě jednou zezadu udělat. Ten souhlasil. Přesunuli se tedy do ložnice a Míra zatím začal poklízet. Bylo velmi vzrušující gruntovat byt, a přitom z ložnice slyšet hlasité vzdychání své ženy. Šukali docela dlouho a když dosáhla orgasmu, měl už téměř vše htovo. Zavolala si ho k sobě, aby jí očistil, což Míra poslušně udělal. Karel si dal sprchu, pobalil se a chystal se k odchodu. Když se s ním Týna loučila, políbila ho a poděkovala mu za to kvantum orgasmů, co jí udělal. Ten jí taky poděkoval a dodal, že tolik skvělýho sexu najednou nikdy nezažil. Všichni se shodli na tom, že se musí brzy zase potkat. Když osaměli, tak se presunuli do ložnice, kde se dlouho tulili a mazlili. Míra jí něžně laskal rozmrdanou kundičku a nakonec si spolu dali krásný pomalý a dlouhý sex. Odpolede už je čekal jen tvrdý návrat do reality.
Odpovědět