Mirek a Leontýna

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Khon50 IZ
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Mirek a Leontýna

Příspěvek od Khon50 IZ »

Následující týden byl poměrně hektický. Hned v úterý měla Týna schůzku s Karlem a bylo znát, že se na ní už od neděle, vlastně sotva se za Karlem zavřely dveře, velmi těší.
Aby nemusela jet od Karla v noci sama domů přes celé město, zamluvili si pokoj v nedalekem penzionu.
V pondělí večer před spaním, když se Míra pokoušel o nějaké intimnosti, ho odmítla s tím, že ji má po víkendu ještě trochu bolavou a musí si ji na zítřek šetřit. Nakonec se po chvilce naléhání uvolila alespoň k tomu, že ji směl vylízat. Když se však po odeznění jejího orgasmu na ní chtěl vyhonit, zastavila ho: ,,Ty ne lásko! Ty si budeš muset počkat, až se zítra vrátím. Je to pro tvoje dobro, alespoň budeš pořádně nadržený a nebudeš mít ty svý žárlivý myšlenky.” Dala mu pusu, otočila se a spala.
Jelikož se měli sejít hned po práci, tak si Týna ráno přivstala,vaby si řádně vyholila kundičku a pěkně se načančala. ,,Sáhni si jak jsem mokrá, si snad dneska budu muset vzít vložku,” řekla Mírovi, který si vedle ní, zatímco ona si zkoušela sexy prádlo, čistil zuby. Sáhl ji mezi nohy a skutečně. Doslova tekla, z čehož se mu okamžitě postavil. Sehnul se k ní a začal jí lízat, ona ho ale po chvilce odstrčila. ,,Moc se nerozptyluj a vzbuď děti, já musím běžet.”
Cestou do práce v ústech stále cítil chuť její šťávy. Šťávy, kterou její kundička produkovala vzrušením z jiného muže.

Den to byl velice náročný a Míra se vzrušením vůbec nemohl soustředit na práci. Týna podle všeho také ne, protože mu asi v poledne poslala fotku totálně mokrý kundičky se slovy: ,,,já už to asi nevydržím!”

Asi ve tři mu pak přišla zpráva: ,,tak jsem se utrhla z práce dřív. Jdeme na pokoj.” Po chvilce pak ještě přišel dodatek: ,,máme tu výřivku, heč.”
Pak se na více jsk dvě hodiny odmlčela. Další zpráva Mírovi došla, když dětem vařil večeři a stálo v ní: ,,Tak dnes to bude hustý lásko! Prvně mě šukal zezadu a já se udělala asi během tří minut a pak ještě dvakrát, než se do mě konečně vystříkal. Pak jsme si to rozdali ještě dvakrát a teď sedíme ve vířivce a popíjíme šáňo. PS: asi jsem měla mokrý orgasmus. Miluju tě 😘!” ke zprávě připojila fotku prostěradla s velkým mokrým flekem. Míra myslel, že exploduje. Tohle chtěl někdy zažít, ale bohužel mu to nebylo nikdy dopřáno. Nikdy nenatrefil na holku která by mokrých orgasmů dosahovala (tedy alespoň mu to tvrdily). S Týnou se k vaginálnímu orgasmu dopravovávali roky a i tak se spíš udělala drážděním klitorisu, než pouhou penetrací (teda jen s Mírou, s Karlem a Pepou s tím moc problém neměla). A teď tohle... Ten zmetek jí to udělal tak, že vytekla na prostěradlo. Cítil neskutečné ponížení zároveň se vzrušením. Útěchou mu mohlo být, že i když on sám jí k mokrému ogasmu asi nikdy nedovede, jistě se někdy dočká, že to uvidí naživo, a to velmi zblízka.
Pak byl několik hodin klid. Po půl deváté, když uspal děti, jí napsal: ,,Tak jak to vám to jde? Nějaké další loužičky?” Po několika minutách přišla odpověď: ,,Jj, dej si sluchátka a vytoč videohovor.”
Míra jim tedy zavolal. Rozzářená Týna ležela s mírně roztaženýma nahá na zádech a Karel vedle ní. ,,Tak jak to šlo?” zeptala se ho.
,,Ale v pohodě, byli jsme na hřišti pak se kluci najedli, koukli na pohádku a šli spát…” odpověděl, přičemž stěží skrýval vzrušení. Pak ze sebe překotně vyhrknul: ,,Co vy, kolikrát jste to dělali?”
Týna se usmála a začala na prstech počítat: ,,No takže popravé to bylo zezadu, to jak jsem byla třikrát… Jinak ten první orgasmus byl neskutečnej… mě museli slyšet až na recepci… to jsem právě poprvý vytekla na tu postel. Pak jsme to dělali ještě dvakrát, to bylo z boku a na koníčka… Potom jsme šli do tý výřivky dát si to šáňo a pak jsme to dělali ještě třikrát. A při tom jednom jsem vytekla podruhý… Chceš se na to podívat?” Ani nečekala na odpověď a telefonem zamířila na svojí kundičku. Měla ji celou zarudlou a mokrou. Z vagíny jí vytékal pramínek semene. ,, Před chvílí jsme skončili,” dodala. Pak se posadila a namířila kameru na prostěradlo pod sebou. Byly na něm vidět dva velké tmavé fleky (a pak pár dalších menších). ,,Asi jsme přišli jak na to, ale zatím to funguje jenom když si za mě Karel dřepne a jde do mě jako zeshora. Někam to specificky tlačí a já se musím naprosto uvolnit a úplně se tomu poddat… těžko se to vysvětluje” Celou dobu co mluvila, tak celá zářila a vypadala neskutečně spokojeně.
Míra, který ho měl jako kámen, ze sebe jen vypravil: ,,aha… a nechcete mi to predvést?”
,,Teď hned? Dej nám chvilku, před chvílí jsme skončili… A taky si nemyslím, že to půjde takhle na povel… tak nám třeba zatim řekni, jak jsi se celý den měl.”
A tak si chvilku všichni jen tak povídali. Míra jim vykládal o jednom vypečeném klientovi a jeho zapeklité zakázce. Karel jim zas povídal o své nadcházející pracovní cestě do Barcelony a o tom, jak ho už to věčné cestování unavuje. Po chvíli družného rozhovoru Týnina ruka zabloudila ke Karlově penisu a začala ho pomaličku honit. Když se postavil do své plné velikosti, natáhla se k němu a vzala si ho do pusy. Zatímco ho kouřila koukala do kamery a občas se zapojila do konverzace. Míra který ležel na posteli, si ho pohoňkával a cítil, že už to dlouho nevydrží a že ho každý dotyk přibližuje k výstřiku. Věděl ale, že nesmí… Pak si Týna klekla na čtyři, telefon si dala před sebe a řekla Karlovi ať jde do ní, že to teda mohou zkusit Mírovi předvést. Karel šel za ní do podřepu a trochu zvrchu ho do ní zasunul. Když v ní byl celý, Týna zavřela oči s slastně zasténala. Nejdřív ji docela dlouhou chvíli šukal pomalu a něžně. Týna při každém přírazu hlasitě zavzdychala. Bylo jasné, že v téhle poloze v ní musí být neskutečně hluboko. Takhle ji šukal asi deset minut, než začal postupně zvyšovat tempo. Týniny vzdychy byly stále hlasitější a hlasitější. Posledních pár minut měl Karel tempo příklepové vrtačky. Týna se musela zakousnout do polštáře, aby její sténání něco alespoň trochu tlumilo. Moc to ale nepomohlo.
Pak náhle vykřikla, její tělo se vzepjalo v křeči, pak se celé roztřáslo a třáslo se několik vteřin. Poté se bezvládně zhroutila na polštář, kde hlasitě oddychovala. Karel který se udělal současně s ní, z ní vyklouznul a svalil se na postel. Leželi tak snad minutu. Když se Týna trochu zmátořila, vzala telefon, usmála se do kamery a řekla: ,,tak to bylo ono. Podívej na tu spoušť.” Kamerou namířila na místo, nad kterým před chvílí klečela. Ke dvěma předchozím, tam přibyl další mokrý flek. I když menší, byl tam. Pak Mírovi ještě poskytla detailní záběr na vystříkanou kundičku. Chvilku ho nechala se kochat a pak se rozloučila s tím, že budou ještě chvíli relaxovat a asi pomalu pojedou do svých domovů, protože už je ze všech těch orgasmů vyčerpaná. Pak to típla.
Míra se nemohl dočkat, až Týna přijde. Věděl že dnes nic moc nebude, protože i když ho nechá zasunout, tak maximálně tak zasune a bude stříkat. Ale strašně se těšil až mu o tom svém stříkání bude vyprávět. Čekání si krátil sledováním zaznamu videohovoru a prohlížením fotek z předchozích akcí.
Asi v půl jedenácté mu pípla esemeska: ,,jedu domů lásko, dali jsme si výřivku a pak ještě jedno číslo. Za chvíli jsem u tebe.”
Dorazila asi patnáct minut poté. Hned ve dveřích se na ní vrhnul a začal jí líbat. Pak jí odtáhnul do ložnice. Jaké bylo jeho překvapení, když zjistil, že pod lehkým jarním kabátkem nemá vubec nic. Se slovy: ,,dnes už mi to jen udělej pusou,” se položila na postel a roztáhla nohy, aby se dostal k její totálně rozmrdaný kundičce. Lehnul si k ní a začal jí lízat. Byla celá zarudlá a otevřená. Semena v ní už moc nebylo, protože přeci jen po tolika číslech už Karlovi asi došly zasoby. Zatímco jí lízal ona mu dopodrobna vyprávěla co všechno dělali a jaké byly její první mokrý orgasmy. Pak to shrnula asi takto: ,,no bylo to prostě úžasný, akorát jsem byla asi moc nahlas, protože recepční se na nás dost culil, když jsme vraceli klíče. Každopádně to tam Karel zamluvil i na čtvrtek, protože je to tam fakt luxusní a ta výřivka je boží. Tak snad nebude problém ta mokrá postel.” Zasmála se a pak si juž jen užívala Mírovo něžné lízání. Po nějaké době se prolízali k jejímu, ten den již devátému, orgasmu. Když pak viděla jeho nadržený výraz, objala ho a zašeptala: ,,tak dobře, můžeš se do mě taky udělat. Ale moc to neprotahuj, jsem už celá odřená.”
Míra na nic nečekal a vstoupildo ní. Asi čtyřikrát přirazil a bylo hotovo. Když po sobě uklidil, což už se u nich stalo standardní součástí sexu, objali se a po chvilce laskání spokojeně usnuli.

Ráno se Týna probudila skvěle naložená a jelikož oba vstali o dost dřív, než obvykle, tak se stihli ještě krásně a něžně pomilovat.
Míra celý den nemohl na předešlý večer přestat myslet. Byl na jednu stranu šťastný a rajcovalo ho, že Týna zažila něco, co dosud nepoznala, ale na druhou stranu, sakra… mokrej orgasmus? To je sakra tak marnej, že je rád když se mu jí podaří udělat normálně, zatímco Karlovi to jde všechno levou zadní? Nebo si jsou snad pohlavní orgány těch dvou souzeny? Jak je to sakra možný… je to v tý velikosti? Ale vždyť před ním taky měla větší a až na jednu výjimku na ně ódy nepěla… A v tomhle byla dost upřímná, v tom jí věřil. Měl z toho dost obavy, i když cuckoldí srdíčko v něm plesalo radostí. Jenže co bude s milým cuckoldem až Karlovi propadne úplně a zjistí, že se bez toho jeho lízání vystříkaný kundy obejde. Protože co by si namlouval, na nic jiného už jí po sexuální stránce není. V tom ho z rozjímání vyrušila zpráva od Týny: ,,Ahoj lásko, v práci nám kvůli neplánovaný odstávce vody dali volno, děti jsou do čtyř ve školce, nechceš se taky ulejt?” Srdce mu poskočilo radostí. Bylo ani né poledne. Okamžitě se domluvil s kolegou, aby to vzal kdyžtak, kdyby něco hořelo, za něj. Šéfovi řekl, že si musí vzít půl dne volna kvůli havarii vody v domě (což byla téměř pravda) a vyrazil k domovu.

Týna byla doma dřív, protože to měla blíž a už ho čekala v sexy prádle. Hned ho zatáhla do ložnice, svlékla ho a nasedla si na něj. Zatímco ho šukala tak mu šeptala do ucha: ,,Já vím že to máš teď těžký, když chci teď mrdat jen s Karlem, ale nezapomeň, že může být sebelepší, ale tebe miluju…” Přirážela na něm co to šlo a klitorisem se při tom třela o jeho podbřišek. On jí cucal bradavky. Z jejích úst se čas od času ozvalo tiché zasténání. Míra cítil, že už to přichází, ,,lásko, už budu!” zašeptal.
,,Ještě to prosím výdrž,” zasténala.
Nevydržel… pár vteřin poté, co to dořekla, do ní začal stříkat. Týna ještě chvíli zběsile přirážela na jeho pulzujícím penisu a za tichého slastného vzdychání se udělala také. Položila se na něj a začala ho líbat. ,,Bylo to krásný, lásko moje,” zašeptala. ,,Karel mi sice může dávat divokej a živočišnej sex, kterej je teda skvělej, neskutečně silný a intenzivní orgasmy, ale nikdy mi nedá to naše krásný něžný milování. Prostě nedá. A to já taky potřebuju, i když se teď může zdát, že chci jen jeho… Já si včera všimla, že tě ty moje mokrý orgasmy s ním dost ročarovaly… ale ty máš svoje nezastupitelné místo v mém životě, i v tom sexuálním, které nikdo jiný nemůže nahradit,” dokončila svůj krátký monolog a znovu ho políbila.
,,Ale co když jo, co když ti jednou dá i tu lásku a něhu,” oponoval jí Míra.
,,No to by pak zase postrádalo tu živočišnost a dominanci,” odpověděla mu. ,,Navíc on by nikdy nebyl jako ty. Na tobě mě právě vzrušuje ta tvoje oddanost. To jak mi vylízeš píču po jiným chlapovi, to jak mě držíš za ruku když s ním mám orgasmus, to jak oddaně sleduješ jak se za ním chystám. To je prostě tak úžasný a toho on by nikdy nebyl schopen, kdyby v tom měla být z jeho strany láska... Takže vás prostě potrebuju oba.”
Míra se zamyslel a pak řekl: ,,no dobře, mě stávající stav také vyhovuje a neskutečně mě vzrušuje. Ale co Karel? Co když jednou dojde k názoru, že tě chce jen pro sebe? Že už se nechce dělit. Budeš ochotná se vzdát sexu s ním, kvůli mě? S vědomím, že takový sex, jako s ním už asi nikdy nezažiješ?”
S odpovědí si dala načas, pak pomalu a rozvážně promluvila: ,,ano,vzdala bych se ho… kvůli tobě ano. Ale nemyslim si, že by to mělo nastat. A kdyby jo, budeme to řešit, až se tak stane… teď bych radši dělala něco jinýho. Posuň se trochu a dej si hlavu pode mě, něco sis u mě zapomněl.” Míra si lehnul, ona mu dosedla kundičkou na obličej a on z ní musel do poslední kapky vylízat svojí mrdku. Rozdali si to ještě třikrát. Na Mírovo naléhání vyzkoušeli i tu polohu, ve které měla den předtím ty mokré orgasmy. Ale bohužel… bez Karla to prostě nefungovalo. I tak si však užili skvělý sex.

Ve čtvrtek Karel něco řešil v práci, takže se s Týnou v penzionu sešli až v osm večer. Mělo to tu výhodu, že dečka už spala, takže mohli mít videohovor už při jejich prvním čísle. Míra totiž Týnu poprosil, jestli by mu nemohla z blízka předvést jak jí stříká píča.
Po menším smalltalku o každodennosti šli na věc. Klekla si na čtyři, dala si telefon pod sebe a Míra tak mohl zblízka pozorovat, jak se do ní zasouvá Karlův penis. Nejdříve to docela dlouho dělali velmi pomalu, ale hluboko. Pak se tempo postupně zvyšovalo, až do intenzity zbíječky. Týna byla čím dál hlasitější, a Míra si říkal, že to musí být slyšet až na ulici. Celé to trvalo asi deset minut, když náhle Týna vykřikla, celá se roztřásla a z kundy jí okolo Karlova penisu začala stříkat čirá tekutina dolů na telefon. Karel na to nedbal a dál držel zběsilé tempo i po odeznění jejího orgasmu. Míra už téměř nic neviděl, protože kamera telefonu byla politá jejím výstřikem. Zato však toho dost slyšel. Čvachtavé mlaskání čuráka v kundě bylo doprovázeno jejím doslova kvikotem a prosbami ať přestane, že už má dost. Karel ji však pevně držel, aby mu nemohla uniknout a dál pokračoval v rychlých přírazech. Netrvalo to ani minutu a Týna znovu vykřikla, snad ještě hlasitěji než prvně, její tělo se znovu roztřáslo a na telefon dopadal nový proud tekutiny z její kundy. To už nevydržel ani Karel a za hlasitého hekání se do ní vystříkal. Potom se oba zhroutili na postel a hlasitě vydechovali. Míra pak jenom slyšel zvuk polibků a Týnu jak říká: ,,tak tohle bylo neskutečný.” Potom se zase líbali a něco si šeptali. Až po chvíli si vzpomněli, že někde v té velké louži se valí její telefon, na kterém běží videohovor.
Týna ho otřela a celá rozzářená povídá do kamery: ,,tak tohle bylo naprosto úžasný, ještě teď se celá třesu. Doufám, že se ti to taky líbilo.”
,,Moc se mi to líbilo,” odpověděl Míra vzrušeně. ,,Už se nemůžu dočkat až to uvidím naživo… a teď mi ukaž tu spoušť.”
Týna namířila telefon na prostěradlo, na kterém byla obrovská louže. ,,Asi si budem muset domů pořídit nepromokavou podložku na postel,” podotkla. Pak kamerou zabloudila ke své kundě. Byla celá mokrá a mezi pysky jí vykukovala velká bílá kapka semene. ,,Škoda že, tu nejsi, ale neboj, něco ti donesu domů,” smála se. Pak ještě chvíli kecali, načež se rozloučili s tím, že si jdou dát výřivku.
Míra byl naprosto u vytržení z toho, co právě viděl. Fakt se těšil, až místo telefonu bude pod Týnou ležet on. V průběhu večera mu ještě poslala pár fotek s pérem v kundě a taky fotku další louže. Asi v půl dvanácté mu napsala, že už mají dost a jdou domů a ať na ní čeká v posteli.
Po patnácti minutách mu přišla další zrava: ,,cviku se zdzim, potksla sem Pepu, mrdame.”
Ty jsi teda čiperná kurvička, pomyslel si Míra a dychtivě čekal na její příchod. Netrvalo dlouho a slyšel klapnou dveře. S rukou v rozkroku docupitala do ložnice. Rozepla si opatrně kabát, pod kterým nic neměla a sedla si nad Míru. Z kundy jí po stehnech stékaly proudy mrdky. ,,Přinesla jsem ti čerstvou nadílku, miláčku,” zašeptala a dosedla mu na obličej. ,,Promiň to zpoždění, ale v tramvaji jsem potkala Josefa. Jel teprve z práce a vypadal smutně, tak jsem mu dala.”
,,To jsi to tak rychle stihla k němu a pak domů?” Zeptal se z pod její kundy Míra.
,Ne…víš jak je nad zastávkou ten hájek? Tak tam mě opřel o strom a omrdal.” Míra vyřeštil oči: ,,cože?”
,,No snad nás nikdo neviděl. Ale když já chtěla být co nejdřív u tebe… a byla to jen rychlovka… i když teda na to jak to bylo rychlý, tak to bylo fakt dobrý a dost dobře jsem se udělala. Taky jsem se s Josefem domluvila, že když tady teď Karel nebude, že bych se u něj párkrát zastavila. Nevadí?”
Míra jen zakroutil hlavou, že ne a dál se věnoval její kundičce. Týna mu zatím vyprávěla podrobnosti z večera.
Když z ní vytekly poslední zbytky Karlova a především Pepova semene, lehla si na záda, a řekla, že se do ní také může udělat. ,,Ale ať je to rychlý, fakt už ji mám bolavou.” Míra do ní zaplul jako po másle a úplně cítil, jak v ní plave. I přes to se však během dvou minut udělal.
Když potom vedle sebe leželi a tulili se, Týna se ho zeptala: ,,víš jak si mají příští měsíc naši brát kluky na týden na chalupu? Tak mě napadlo… co kdyby tady s náma Karel ten týden bydlel?”
Míru už něco podobného napadlo, ale ne úplně tak, že by tam s nima Karel byl každýj den celý týden. Taky kdo ví, jestli zas nebude někde na cestách. ,,No asi by to šlo no, ale nebude Karel zase někde v trapu?” Týna ho pohladila a řekla: ,,nebude, ptala jsem se ho, a pokud se nestane něco mimořádného, tak by měl být tady. A krámy bych měla mít až ten tejden potom.”
Hmm, takže už to promýšlela. Kdoví jestli tu myšlenku vzít si kluky, nevnukla svým rodičům sama… pomyslil si Míra, kterému se z toho opět postavil. Týna si toho všimla a začala ho pomalounku honit. Přitom mu vykládala: ,,víš, že bychom si udělali takový příjemný týden ve třech. Zašli bychom si občas někam na večeři, nebo na pivo a pak si doma užili parádní sex. Jeden dva dny bychom mohli třeba pozvat i Josefa…”
,,Víš, že se z tebe stala naprostá nymfomanka,” odvětil jí na to.
Týna se zasmála, ,,no to je pravda, taky nevím, kde se to ve mě bere, ale mrdala bych takhle furt.”
Vzala ho do pusy a chvíli ho kouřila, pak se ho zeptala: ,,hele, a líbilo by se ti, kdybysme to dělali tak, že kdykoliv když budem s Karlem ve třech, tak by mě směl šukat jenom Karel a ty bys mohl jenom asistovat? A nesměl by ses udělat, dokud ti to nepovolím?” Mírovi zacukalo v péru a cítil, že bude každou chvíli stříkat. Týna to poznala a zastavila. Míra se zhluboka nadechl. ,,To jako že by u nás Karel týden bydlel, neustále tě mrdal, já bych si ani nevrznul a jen bych ti lízal věčně vystříkanou píču?”
Týna se o něj starala dlouhými pohyby jazykem od kořene až k žaludu a rošťácky se u toho culila. ,,No to bych tě takhle asi nemučila celý týden, zase nejsem nelida. Ale mohli bychom to udělat tak, že my dva bychom drželi svojí obvyklou frekvenci třikrát až čtyřikrát týdně… ale vždy jen jednou a na závěr. A jinak by mě šukal jenom Karel. Co ty na to?” Mírovou odpovědí bylo to, že začal okamžitě stříkat. Týna si ho rychle vzala do pusy aby ani kapka nepřišla nazmar. ,,Dobře, dobře, uděláme to tak,” vypravil ze sebe Míra udýchaně. Týna ho políbila a zašeptala: ,,miluju tě!” Pak si lehli a v něžném obětí usnuli.
TIGER_FOX
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: No láká mě jak žena šoustá s jiným, ale zároveň si myslím že ona je cuckoqeen.

Příspěvek od TIGER_FOX »

No ty kráso, neskutečný masakr a nálož. Určitě pokračuj, ale za mě by to chtělo nějaký zvrat aby to neztratilo napětí. 😉
pajda1
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od pajda1 »

Super👍moc krásná povídka. Prosím pokračuj .
Odpovědět