Ja Bull
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Od mlada mam šťastie na zadané ženy. Viem tk s nimi. Mojou špecialitou je mokrý orgazmus, tvrdý sex a hlavne viem zo slušnej ženy urobiť náruživu kurvičku ,ktorá časom podrží hocikomu.
Ja Bull
Ahojte kanďaci a fanúškovia tejto stránky. Rad by som sa predstavil. Volám sa Tomáš. Mam 44 rokov . Žijem už na Slovensku no pred tým som žil istý čas v Anglicku,Kanade a USA. Najprv vám asi napíšem ako to celé začalo. Mal som 18 rokov a robil som si večerné maturitu. Spoznal som zadanú spolužiačku a nejak sme sa dali dokopy a začal som ju jedno leto pravidelne preťahovat. Ona 26 rokov dve deti a ja 18 ročný galgan. Naučila ma čo a ako. Bolo to všetko krásne, ale prišiel tomu samozrejme koniec ,keď som odišiel na výšku. To bola moja prvá zadaná panička. Nejak to tak život zariadil. Nikdy som nebol na vzťahy a tak som si len užíval a preťahoval čo prišlo. No 90% toho boli zadané ženy . Dokonca partnerky mojich kamošov z partie ,známych a tak. Proste furt dokola ten istý príbeh. A to som malo kedy ja robil ten prvý krok. No proste sa to vždy tak nejak zomlelo. Ženy si užili, poriadne som ich pretiahol ako poslušne kurvičky a doma mali zase klud. Nikde som sa nikdy nechvalil a tak až doteraz sa nič neprevalilo. A to som už aj ja ženatý a mam dve deti a krásnu manželku. Samozrejme do toho obrabam pravidelne ešte 4 ďalšie ženy. Keďže cestujem po Sk a CZ pracovne ,možnosti je dosť. Tie ženy sú všetky zadane..V dvoch prípadoch manželia vedia že im sem tam pretiahnem manželku a tým sa to aj páči. To sú moji cucoldovia. Správni chlapi . Za mňa ich obdivujem a klobúk dole. Dokážu svojej manželke dopriať to čo oni nevedia doma doručiť. Takto prispievajú k domácej pohode. Proste žena túži aby ju chlap poriadne pretiahol ,dal jej pocit že ju prca poriadny chlap a ma ju vo svojej moci. Urobi jej krasny striekaci orgazmus ,splní túžby za ktoré by sa s manželom možno hanbila ,alebo manžel nemá odvahu jej to tak urobiť. Lebo ju ľúbi a nechce aby si jeho dráha myslela že ju má za kurvu. Volajte Bulla ,ten to vyrieši. Keď som žil v UK tak som 3 roky preťahoval kamošovu priateľku,neskôr manželku. Bol som im aj na svadbe. Dokonca som istý čas s nimi býval. Ten tak toľko pracoval až zabudol čo doma treba urobiť. A tak som to robil za neho. Plnil som mu jeho partnerku vždy ako to len bolo možno. Tých príbehov je veľa a stále sú živé. Ja len že klobúk dole pred vami kandualistami ,ktorý svojej žene doprajete úlet s inym. Alebo si proste splníte vy predstavu ,že vám Bull šuka manželku a príde domov plná semena od iného. Myslím že život je len jeden a dusiť v sebe túžby nie je správne. Treba to dat von. Nesudiť druhých, podľahnúť vášní, chutiam, túžbam. A tak isto dopriať partnerovi to na čo ma chuť. Držím palce parťaci a keby dačo tak píšte. Rad sa podelím o zážitky,rady . Pomôžem, poradím ako na to. PS: sam som manželke doprial iného, trojku aj swingers . Oslobodit svoju myseľ je krásne. Ahojte
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
Re: Ja Bull
Zaujímavý príspevok. Pekne rozpísané. Áno súhlasím, tiež som mal par cuck párikov. Najhoršie keď si taký par nájde bulla čo vlastne nevie svoju úlohu a je zúfaly. Potom vznikajú neželané zásahy do súkromia paru a podobne. Tým je celý zážitok zlý. Vyberajte opatrne. Ale to iste plati aj od bulla smerom k paru. Netreba sa ulakomit na všetko. Preto mam radšej pary 40+. Kde už je stabilita a aj ten vekový rozdiel je aspoň z môjho pohľadu lepši a prispieva k ich stabilite.Dukolas píše: ↑úte 04. úno 2025 7:38:58 Ahojte kanďaci a fanúškovia tejto stránky. Rad by som sa predstavil. Volám sa Tomáš. Mam 44 rokov . Žijem už na Slovensku no pred tým som žil istý čas v Anglicku,Kanade a USA. Najprv vám asi napíšem ako to celé začalo. Mal som 18 rokov a robil som si večerné maturitu. Spoznal som zadanú spolužiačku a nejak sme sa dali dokopy a začal som ju jedno leto pravidelne preťahovat. Ona 26 rokov dve deti a ja 18 ročný galgan. Naučila ma čo a ako. Bolo to všetko krásne, ale prišiel tomu samozrejme koniec ,keď som odišiel na výšku. To bola moja prvá zadaná panička. Nejak to tak život zariadil. Nikdy som nebol na vzťahy a tak som si len užíval a preťahoval čo prišlo. No 90% toho boli zadané ženy . Dokonca partnerky mojich kamošov z partie ,známych a tak. Proste furt dokola ten istý príbeh. A to som malo kedy ja robil ten prvý krok. No proste sa to vždy tak nejak zomlelo. Ženy si užili, poriadne som ich pretiahol ako poslušne kurvičky a doma mali zase klud. Nikde som sa nikdy nechvalil a tak až doteraz sa nič neprevalilo. A to som už aj ja ženatý a mam dve deti a krásnu manželku. Samozrejme do toho obrabam pravidelne ešte 4 ďalšie ženy. Keďže cestujem po Sk a CZ pracovne ,možnosti je dosť. Tie ženy sú všetky zadane..V dvoch prípadoch manželia vedia že im sem tam pretiahnem manželku a tým sa to aj páči. To sú moji cucoldovia. Správni chlapi . Za mňa ich obdivujem a klobúk dole. Dokážu svojej manželke dopriať to čo oni nevedia doma doručiť. Takto prispievajú k domácej pohode. Proste žena túži aby ju chlap poriadne pretiahol ,dal jej pocit že ju prca poriadny chlap a ma ju vo svojej moci. Urobi jej krasny striekaci orgazmus ,splní túžby za ktoré by sa s manželom možno hanbila ,alebo manžel nemá odvahu jej to tak urobiť. Lebo ju ľúbi a nechce aby si jeho dráha myslela že ju má za kurvu. Volajte Bulla ,ten to vyrieši. Keď som žil v UK tak som 3 roky preťahoval kamošovu priateľku,neskôr manželku. Bol som im aj na svadbe. Dokonca som istý čas s nimi býval. Ten tak toľko pracoval až zabudol čo doma treba urobiť. A tak som to robil za neho. Plnil som mu jeho partnerku vždy ako to len bolo možno. Tých príbehov je veľa a stále sú živé. Ja len že klobúk dole pred vami kandualistami ,ktorý svojej žene doprajete úlet s inym. Alebo si proste splníte vy predstavu ,že vám Bull šuka manželku a príde domov plná semena od iného. Myslím že život je len jeden a dusiť v sebe túžby nie je správne. Treba to dat von. Nesudiť druhých, podľahnúť vášní, chutiam, túžbam. A tak isto dopriať partnerovi to na čo ma chuť. Držím palce parťaci a keby dačo tak píšte. Rad sa podelím o zážitky,rady . Pomôžem, poradím ako na to. PS: sam som manželke doprial iného, trojku aj swingers . Oslobodit svoju myseľ je krásne. Ahojte
-
- Pár slov o nás: Od mlada mam šťastie na zadané ženy. Viem tk s nimi. Mojou špecialitou je mokrý orgazmus, tvrdý sex a hlavne viem zo slušnej ženy urobiť náruživu kurvičku ,ktorá časom podrží hocikomu.
Tak treba vedieť ako na to hlavne. A samozrejme riziko ze sa niečo pokašle je vždy. Ja som mal zatiaľ šťastie. A tiež som si pár krát veci rázne na začiatok vyjasnil. Stalo sa mi ,že do toho ženská začala miešať city. To treba hneď v začiatku stopnúť alebo vycuvať.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
Pěkně napsané.
Myslíš, že správná hotwife nadále miluje svého muže, má ráda jeho péro jen se nechala motivovat k tomu být trochu děvkou a pořádně se rozjet s někým, kdo mrdá více či pépe?
Myslíš, že správná hotwife nadále miluje svého muže, má ráda jeho péro jen se nechala motivovat k tomu být trochu děvkou a pořádně se rozjet s někým, kdo mrdá více či pépe?
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Milence máme
Tak to má nastavená ta moje. Ikdyž mě od začátku vztahu zamyká, tak jí moje péro baví a ráda si s nim hraje/šuká.mydvapraha píše: ↑úte 04. úno 2025 13:45:25 Pěkně napsané.
-
Sú aj také prípady. Kedy muž daval svoju ženu pretiahnuť preto ,že ju následne on pretiahol ako poslednú, použitú kurvu. Presne to ho vzrušovalo a vlastne aj jeho ženu subinku ,ktorá mu tým plnila jeho túžby. Nechala sa ošukať ,lebo vedel ze tým maximálne vydajcuje svojho muža a ten ju následne riadne vytresta . Rôzne scenára. Každý to má nejak ináč
- DrGarden
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: sme pár, zatial bez milenca, ona 40r. štíhla 154/50
- Kontaktovat uživatele:
Z pohľadu Bulla je to zaujímavý pocit mať ženu, ktorá je vo vzťahu s iným mužom, je zadaná, má rodinu či ju ešte len plánuje. Z pohľadu manžela je to ešte viac vypäté, kedže veľa mužov má vlastnícky vzťah ku svojej manželke-družke. Ten pocit je neopísateľný a pre veľa manželov max.dráždivý ak sa ich žena pohlavne uspokojí s cudzým mužom. V tom okamihu ich úloha darcu-rozsievača semena končí a ich doménu preberá iný samec. Naďalej ale samička patrí im, majú spolu citový vzťah ale už nie pohlavne vášnivý, či rozmnožovací. Nastupuje iná forma milujúceho páru vo citovom vzťahu v ich stereotipe. Bude založený viac na sexuálnej tolerancií, prežívania telesnej slasti mimo rodinného kruhu aj s možnými následkami, čo ešte viac umocní ich vzájonú dôveru. Dovolená nevera prehlbuje vzťah, muž si viac váži ženu a žena je spokojnejšia, ohladuplnejšia ku svojmu partnerovi. Muž si začína viac uvedomovať atraktívnosti svojej manželky a podvedome ho uspokojuje skutočnosť, že jeho partnerka je žiadaná zo strany iných mužov. Stále je lepšie pripustiť milenca ako sa zbytočne trízniť pre jej možný morálny poklesok. Prvá veľká skúska pevnosti vzťahu nastáva, keď muž zistí že jeho partnerka sa vyspala s iným mužom. V ideálnom prípade ak v žene po súloži ostáva semeno jej milenca. Pripustí tak, že spojenie nastalo celkom prirodzene až živočíšne-čisto a práve to musí manžela ubezpečiť v presvedčení, že jeho žena sa oddala telesnej vášni inému mužovi bez zábran zo všetkým čo ich telá v tej chvíli potrebovali dať zo seba, či naopak prijať. Čerešničkou na torte po splinutiu dvoch nahých vášnivo stonajúcich, bude po príchode ženy už len jej spontánne vytečenie s použitej pošvy. Zbytky milencovho semena stečeného na ženiné vlhké nohavičky znamená iba jedno, že došlo k výmene ich telesných tekutín. Zo sústredeného pohľadu jej milujúceho manžela sa v tej chvíli bude dať ťažko niečo vyčítať. Je už len na manželovi ako naloží s opichanou pošvou svojej partnerky.. Ďakujem za prečítanie, DrGarden
-
Moze byt