Neobyčajné fotenie páru

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Fotograf15
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Bull Žilina 29r

Neobyčajné fotenie páru

Příspěvek od Fotograf15 »

Na začiatku by som rád napísal niečo o mne. Som fotograf a mierne skúsený bull. Fotím okrem iného aj svadby, nafotil som nejaké tie akty žien. Stále čakám na vhodný pár, ktorý by moju tvorbu posunul ďalej. Mohlo by to prebiehať nejako takto:

Jeden podvečer, po práci mi prišiel mail, ako už veľa krát:

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či máte voľný termín na xx.xx.2025 na svadobné fotenie a váš cenník.

S pozdravom Monika

Poteším sa, posielam cenník ale vlastne ani nečakám odpoveď. Takýchto mailov príde veľa, ľudia asi píšu viacerým, mnohí sa už neozvú. O to viac ma prekvapí, že odpoveď prichádza takmer okamžite.

Ďakujem, rada by som si Vás rezervovala. Veľmi sa nám páčia vaše fotky. Všimla som si že máte na webe aj akty. Mali by sme možno záujem o podobné fotenie ešte pred svadbou. Bolo by to to možné.

Toto už nenechalo chladným. Rýchlo si doplním informácie k rezervácii a pýtam sa k foteniu, ktoré chcú mať ešte pred svadbou. Monika uvádza že by chceli nafotiť párove fotky v spodnom prádle prípadne aj nahé v posteli. Také moderné, maznavé, nepózovane. Vravím si super, takýto nápad sa mi páči a tak navrhujem hneď na druhý deň stretnutie v mojej obľúbenej kaviarni. Monika ale navrhuje stretnutie ešte v daný večer, ak mám čas. Na kávu je už neskoro, ale tento pár vyzerá tak zaujímavo, že súhlasím. Ostatne víno tam majú tiež dobré.

O hodinu prichádzam do kaviarne, je celkom plná, chvíľu sa tvárim mierne stratene, ale potom si všímam ako na mňa máva pôvabná vysoká tmavovláska. Prichádzam bližšie, a zavítame sa.

Ahoj, ja som Monika

Venuje mi ľahké objatie a bozk na líce. Ide z nej skvelá energia a je veľmi priateľská. Okrem dlhých tmavých vlasov si všímam že má skvelú postavu, nie veľké, ale správne tvarované poprsie. Jej nohy a zadok sú ešte krajším dielom prírody. Má na sebe obtiahnuté krátke šaty, za ktoré som vďačný, lebo mi umožnili hneď na začiatku túto postavu navnímať. Na dlhých nohách má tenkú vrstvu siloniek.

Toto je Patrik, môj snúbenec.

Na zlomok sekundy som zabudol že tam je ešte niekto. Patrik je ale charizmatický muž, dobre stavaný a ku Monike sa hodí. Môžu mať tak 25-30 rokov. Veľmi zaujímavý pár. Podáme si ruky, a ja si sadám oproti Monike. Vybrali si stolík pri kreslách, ktorý je celkom nízky. Keď si Monika sadne a preloží nohy, tak vidím že môj odhad nebol správny. Nemá silonky, ale len samodržky a ja vidím ich krajkovaný okraj, mierne vytŕčajuci s pod jej sukne.

Objednávanie si víno a bavíme sa na začiatok o všetkom možnom. Veľa cestujú , majú dobrú prácu, sú vzdelaní. Rozumieme si a postupne prechádzame k fotkám. Svadobné fotenie je ešte ďaleko a mňa aj tak viac zaujíma to fotenie predtým.

Monika mi na telefóne ukazuje že už mala nejaké odvážnejšie fotenie ale nesplnilo očakávania. Boli to fotky v štúdiu, nezaujímavo nasvietené a pózy tiež také všedné. S ňou je to premárnená príležitosť na strane fotografa. Ja fotím inak, a preto si ma vybrali. Ukazujú mi nejaké ukážky čo by sa im páčilo. Tentoraz si vybrali vkusné glamour fotky v prirodzenom svete na posteli. Maznajúci sa pár, ktorý je tam len pre seba. Toto chcem nafotiť! Patrik ale dodáva, že by chceli fotky odvážnejšie. Čo tak z maznania v spodnom prádle prejsť do naha a k vášni? To už dostávame druhé víno a bavíme sa otvorene. Nafotím im sex, vkusne, u nich doma. Budú sa venovať jeden druhému bez pohľadu do foťáku. Nebudú aktívne pózovať, budú si užívať a ja ich mám upozorniť radšej dotykom, aby sa nejako posunuli, viac ukázali, než zdĺhavo vysvetľovať.

Toto plánovanie spôsobuje tlak v mojich nohaviciach. No pred sebou vidím Moniku, ktorá zabudla na malý stolík a nohy už nemá preložené. Vidím kundičku, krásne oholenú, s presným pásikom chĺpkov hore a výrazné vnútorné pysky. Všimne si môj pohľad, usmeje sa a zase si preloží nohy. Tak ten stolík nebol vybraný náhodou...

Vrátime sa do reality, vo vrave a hudbe v kaviarni náš rozhovor zanikol a my sa teda dohadujeme na to, že na druhý deň prídem k nim domov a fotenie zrealizujeme.

...

Prichádzam k peknej novostavbe, zvoním a vchádazm do pristranneho bytu. Ktorý mi otvorila Monika v župane, s dokonalým make-upom a usmevom na tvári. Mám to k min len 15 minút pešo. Vonku je slnečné neskoré ráno, ktoré napĺňa byt príjemným svetlom.

Si autom? spýtala sa Monika

Odvetvím že nie. Patrik teda vyberie fľašu dobrého vína a ukazujú mi ich byt.

Zastavíme sa v krásnej podkrovnej spálni, kde finišujeme pohár vína a ja dávam inštrukcie Monike na prvé fotky. Zhodí župan a pózuje mi pod strešným oknom s krásnom spodnom prádle. Je prirodzená a veľmi fotogenická. Presúva sa na posteľ a tam si odhrnie jej nohavičky. Zase vidím tú dokonalú kundičku. Po pár fotkách si všímam Patrika že sedí v kresle a pozerá sa. Odfotím vyzývavú Moniku spoza jeho siluety. Na to Patrik začína masturbovať. Ďalšia skvelá fotka, spoza jeho stpoporeho údu na Moniku. Fotím aj opačný pohľad.

Monika prechádza pomaly k menu a začína fajčiť jeho penis. Presunú sa na posteľ a prichádza vášnivé bozkávanie, a dotyky. Sú skvelí, nemusím ich pózovať. Majú to v sebe. Len raz za čas mierne upravím Moniku, aby viac prehla chrbát, či odhrnula vlasy, alebo rozkročila nohy. Už je dolu všetko ich oblečenie. V tom mi Monika šepne...

Vyzleč sa ak chceš, nech sa cítiš pohodlne.

Neváham, tlak v nohaviciach bol už aj tak nepríjemný. A tak fotím nahý, keď mám miestami voľnú ruku, tak musím aspoň krátko masturbovať. Je to silný zážitok.

Mladý pár postupne prechádza k penetrácii. Ukazujú sa v rôznych polohách, niekedy musím Monike alebo Patrikovi naznačiť aby pohli nohou, alebo mierne zmenili polohu. Ale okrem toho sa cítim ako reportér a dokumentujem nádherné predstavenie dvoch vášnivých tiel. Toto všetko je zakončené Patrikovim orgazmom a ostriekaním Monikinych kozičiek.

Ešte sa chvíľu maznajú a potom si spomenú že som ešte v miestnosti. Monika sa posadí na okraj postele a Patrik vedľa nej.

Chcem vidieť fotky, ukážeš mi ich?

Sadám si vedľa nej a podávam jej do rúk fotoaparát. S Patrikom si prechádzajú fotky a vyzerajú nadšene. Počas toho pristane voľná Monikina ruka na mojom stoporenom penise.
Keď si prejdú fotky, tak si Monika spokojne klakne na zem a začína fajčiť dva penisy. Robím pár fotiek, z hora, ale poväčšine si to užívam. V jedinej chvíli sme v jej ústach dokonca obaja náraz. Po chvíli s Patrikom takmer v rovnaký čas kapitulujeme čo dokonca stíham zachytiť na fotoaparát. Monika všetko spokojne spapá a navrhne...

Poďte si dať sprchu.

Foťák odkladám a idem do kúpeľne. Užívame si sprchu v trojici, kde je stredobodom pozornosti Monika, ktorá sa necháva umývať dvomi samcami. No pozornosť neváha opätovať a po chvíli som čistý a Monika ma vyutiera do sucha.

Myslím že fotograf si zaslúži odmenu. povie Monika

Presúvame sa do spálne, kde si Patrik sadá zase do jeho kresla v ktorom začínal. Po dvoch kolách je nepochybne pripravený na tretie, ale zdá sa, že si chce len užívať predstavenie. Ja zaostávam a Monika je pripravená túto skutočnosť napraviť.

Vie sa skvelo bozkávať, postupne spoznávame zákutia jej tela a užívam si tie rozkošné malé prsia a dokonalý zadoček. Po chvíli neodolám a lížem jej kundičku. Ten pásik, výrazne pysky... Je vôbec reálna? Chutí skvelo, pridávam prst, dva tri, dokonca 4. Jej kundička tečie ako dnes už viac krát. Prichádza jej orgazmus. Vkladám do nej svoj penis. Monika slastne zastoná a začína sa skvelé šukanie. Necháva sa držať za krk a prsia. Po zmene polohy na koníčka krásne priráža a ja raz za čas neodolám a capnem si po tom dokonalom zadočku. Keď sa ona presúva hore, to je pohľad pre bohov. Je krásna keď nadskakuje na mojom penise. Pri tomto pohľade nevydržím a upozorňujem ju že už budem. Len čo to mňa zišla a priložila pery k môjmu penisu, tak kapitulujem po druhý krát a Monika zase všetko líže do poslednej kvapky.

Rýchla sprcha, ďalší pohár vína a pri mojom odchode Patrik navrhuje, aby Monika išla na druhý deň ku mne, pomôcť vytriediť fotky....
Naposledy upravil(a) Fotograf15 dne stř 08. led 2025 19:57:40, celkem upraveno 8 x.
Mispulin
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Neobyčajné fotenie páru

Příspěvek od Mispulin »

Super, konečně zase pěkná povídka. Bude doufám pokračování?
Fotograf15

Mispulin píše: stř 08. led 2025 19:24:41 Super, konečně zase pěkná povídka. Bude doufám pokračování?
Uvidím aké budú reakcie. Potenciál na pokračovanie to má 😉
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

Fotograf15 píše: stř 08. led 2025 21:12:56
Mispulin píše: stř 08. led 2025 19:24:41 Super, konečně zase pěkná povídka. Bude doufám pokračování?
Uvidím aké budú reakcie. Potenciál na pokračovanie to má 😉
Tak ten potenciál nenechej nevyužitý a šup do pokračování (a Moniky ;) )
onpropar
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem jaký jsem. Jinak než při komunikaci a osobním setkání se to stejně nepozná

Příspěvek od onpropar »

Super! Pokračuj!!
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Super povídka,pokračuj prosím👍.
liltar

Příspěvek od liltar »

Výborný!
Fotograf15

Popoludní zvoní zvonček. Otváram dvere a tam je Monika, v tesných čiernych legínach, ktoré obopínajú jej štíhle nohy a pevný zadok ako vytesaný zo sna. Má na sebe polopriehľadnú bielu blúzku, cez ktorú presvitá červená čipkovaná podprsenka, a jej dekolt je jemne odhalený rozopnutým gombíkom. Tmavé vlasy jej padajú na ramená, a ten jej šibalský úsmev ma okamžite dostáva. „Čau, doniesla som kávu,“ povie, zdvihne dva poháre z mojej obľúbenej kaviarne a žmurkne. Pozývam ju dnu, do môjho bytu, kde je stôl plný fototechniky. Slnečné svetlo z veľkého okna zalieva priestor, a Monikina pleť vyzerá v tom svetle ako z reklamy. „Mám aj víno, ak by si chcel,“ dodám a ukážem na fľašu červeného, čo mám pripravenú.

Otvorím galériu z včerajšieho fotenia, a Monika si naleje víno do pohára, jej prsty jemne obopnú sklo. Prvý záber ukazuje Moniku v čiernom spodnom prádle, stojacu pod strešným oknom, s rukami zdvihnutými nad hlavou, čo zvýrazňuje jej štíhly pás a plné prsia. Svetlo z okna vytvára mäkké tiene na jej krivkách, a jej pohľad je vyzývavý, akoby lákala objektív. „Táto je dokonalá,“ povie Monika, jej hlas je tichý, no plný nadšenia. Ďalší záber je odvážnejší – Monika na posteli, nahá, s nohami roztiahnutými, zatiaľ čo Patrikova ruka spočíva na jej stehne. Jej kundička je jemne odhalená, s tým dokonalým pásikom chĺpkov, a výraz v jej tvári je zmes túžby a rozkoše. „Toto bolo, keď som už nevedela, či pózujem, alebo si to len užívam,“ prizná a jej prsty sa dotknú mojej ruky.

Popíjame víno, a atmosféra hustne. Monika sa nakloní bližšie, jej rameno sa opiera o moje, a ja cítim vôňu jej parfumu zmiešanú s arómou vína. „Vieš, včera to bolo… oslobodzujúce,“ povie, jej oči sa lesknú. „Patrik ma povzbudil, aby som dnes prišla. Povedal, že si zaslúžiš… viac.“ Jej ruka skĺzne na môj krk, a ja viem, že fotky idú bokom. Pritiahnem si ju, moje pery sa dotknú jej krku, a ona ticho zastoná.

Bozkávame sa, jej pery sú mäkké, horúce, a jej jazyk je dravý. Moje ruky rozopnú jej blúzku, odhaľujú červenú čipku a jej prsia, ktoré sa zdvíhajú s každým nádychom. „Mám pre teba niečo,“ zašepká, vytiahne z kabelky malé kovové štipce a podá mi ich. „Skús to.“ Usmejem sa, a jej bradavky stvrdnú, keď na ne opatrne pripevňujem štipce. Vyjekne, no jej pohľad je plný vzrušenia.

Presúvame sa na gauč, víno zostáva na stole, no fľaša je stále v dosahu. Monika si sadne, jej džínsy sú už rozopnuté, a ja ich pomaly sťahujem, odhaľujúc čierne tangá, ktoré ledva zakrývajú jej kundičku. Klekne si na gauč, zadok vo vzduchu, a ja jej stiahnem tangá. Moja ruka pleskne po jej zadku, jemne, ale dosť, aby jej pokožka sčervenala. „Páči sa ti to?“ spýtam sa, a ona prikývne, jej stonanie je odpoveďou. Moje prsty skĺznu do jej kundičky – je mokrá, horúca, a jej vnútorné pysky sú plné šťavy. Chytím fľašu vína, jej hrdlo je hladké, a opatrne ho priložím k jej vchodu. „Čo povieš?“ „Áno,“ vzdychá, a ja pomaly zasúvam hrdlo fľaše do jej kundičky, cítiac, ako sa jej svaly sťahujú. Pohybujem ním, zatiaľ čo môj jazyk obíja jej klitoris, a jej stonanie sa mení na výkriky.

Monika sa otočí, štipce na jej bradavkách sa lesknú v svetle. „Chcem tvoj,“ povie a jej ruky rozopnú moje nohavice. Na smerujem ju aby čupla a mohla šukať fľašu od vína stojacu na zemi. Môj penis vyskočí, tvrdý, pulzujúci, a ona ho chytí, pevne ho stisne. Jej pery ho obopnú, cmúľa ho hlboko, jej jazyk krúži okolo špičky, a ja cítim, ako mi nohy slabnú.

Po chvíli sa zdvihne, posadí sa na mňa, a jej kundička je tesná, keď do nej vnikám. Priráža, jej prsia so štipcami poskakujú, a ja ju chytím za krk, jemne stisnem, cítiac jej pulz pod prstami. „Tvrdšie,“ vzdychá, a moja druhá ruka pleskne po jej zadku, tentoraz silnejšie. Jej kundička sa sťahuje, a ja cítim, ako sa blíži orgazmus. Zastane, jej telo sa trasie, a jej šťavy stekajú po mojom penise.

Meníme polohu – Monika si ľahne na chrbát, nohy roztiahnuté, a ja jej stiahnem štipce, čo ju prinúti zastonať od bolesti a rozkoše. Vnikám do nej, hlboko, rýchlo, a jej prsia sa pohybujú v rytme mojich prírazov. Jej stonanie je divoké, a ja ju pridržiavam za krk, jej oči sú plné vášne. Pokračujem, moje prírazy sú tvrdé, a ona si stláča prsia, jej bradavky stále citlivé.
Blížim sa a k vrcholu, a Monika to cíti. „Urob to,“ vzdychá, a ja vychádzam, jej pery obopnú môj penis. Vybuchnem v jej ústach, a ona olíže každú kvapku, jej úsmev je spokojný. Ležíme na gauči, zadýchaní, a ona sa ku mne pritúli.

Po chvíli si nalejeme víno, a vraciame sa k fotkám. Prezeráme záber, kde je Monika na kolenách, Patrik má svoj penis v nej, a jej výraz je plný extázy. Na ďalšej fotke je jej kundička, s Patrikovym žaludom vovnutri. Je taká detailná, že vo vidieť štruktúra ich kože, lesklá od štiav lásky. „Tieto fotky sú skvelé,“ povie.

Monika zdvihne a s miernym začervenaním povie: „Idem si dať sprchu a vycikať sa.“ Zastavím ju, moja ruka jemne stisne jej zápästie. „Vydrž,“ poviem, a jej oči sa rozžiaria šibalským očakávaním. „Chcem niečo špeciálne.“ Beriem ju do kúpeľne, Monika si kľakne do sprchy, nahá, jej prsia lákaju, a kundička je stále vlhká od predošlého orgazmu. „Viem čo chceš spraviť“ zašepká, jej hlas je dravý. Rozopnem nohavice, prúd môjho moču dopadne na jej prsia, steká po jej bruchu až k jej kundičke, a ona, k môjmu prekvapeniu, nakloní hlavu, otvorí ústa, naplní si ich a prehltne glg, dva, jej pohľad je vyzývavý, plný vášne.

„Teraz ja,“ povie Monika a chytí zaváraninovú fľašu z poličky v kúpeľni. Squatne nad ňu popritom držím jej kundičku otvorenú a pozorujem ako ten ružový zamat opúšťa prúd moču prúd moču napĺňa fľašu – číry, teplý. Odloží fľašu, no ja si k nej sadnem na dlaždice, naše mokré telá sa dotýkajú. Objímam ju, jej prsia sa tlačia na môj hrudník, a beriem fľašu. Pomaly vylievam jej moč na nás, teplý prúd steká po jej krku, prsiach, môjmu bruchu. Jej pokožka je klzká, horúca, a naše bozky sú divoké, plné chuti moču a vášne. „Chcem ťa,“ vzdychá, a ja cítim, ako mi penis znova tvrdne.

Monika si kľakne, jej pery obopnú môj penis, ešte klzký od moču. Cmúľa ho s vášňou, jej jazyk krúži okolo špičky, a ja jej chytím vlasy, jemne potiahnem. Zdvihne sa, pritisnem ju k dlaždiciam sprchy, jej nohy sa obtočia okolo môjho pása. Vnikám do jej kundičky, je tesná, mokrá, a moje prírazy sú tvrdé, rýchle, jej stonanie sa ozýva v sprche, a ja ju chytím za krk, jemne stisnem. „Áno, takto!“ vzdychá, jej orgazmus prichádza rýchlo, jej telo sa trasie.

Blížim sa k vrcholu, a Monika to cíti. Chytí zaváraninovú fľašu, drží ju medzi svojimi prsiami, jej bradavky sú tvrdé, pokožka lesklá. „Sem,“ povie, a ja vychádzam z nej, môj penis pulzuje. Striekam do fľaše, môj biely prúd sa mieša s jej močom ktorý tam ešte trochu zistal. Ona fľašu zdvihne k perám, pomaly pije, zmes asi deci jej moču a môjho výstreku mizne v jej ústach. Olíže si pery, usmeje sa. „Na rozlúčku,“ zašepká. Vraciame sa do sprchy, voda nás obmýva, moje ruky masírujú jej chrbát, prsia, zadok, a ona ma bozkáva, jej pery mäkké, vášnivé.

Keď odchádza, nechá na stole lístok: „Na svadbe sa vidíme. A určite aj skôr.“ Dvere sa zatvoria, a ja viem, že tento pár ma vtiahol do vášne, ktorá je viac než len objektívom zachytelna.
Fotograf15

Jeden piatok mi volá Patrik. "Máme s Monikou prenajatú chatu. Mal by si čas na fotenie v nej a popri tom si môžeš užiť nie len wellness." Neváham a vyrážam na dohodnuté miesto...

Luxusná chata v lese je ako z rozprávky – husté jedle obklopujú drevenú stavbu, okná od podlahy po strop vpúšťajú mäkké podvečerné svetlo a v centre spálne tróni obrovská kruhová posteľ s priemerom štyroch metrov. Nad ňou sa týčia masívne drevené trámy, pripravené na viazanie. Na terase bublá vírivka, sauna je nahriata a vedľa postele stojí elegantná standalone vaňa s nožičkami v tvare levích labiek, naplnená teplou vodou pre špeciálne plány. Rozkladám fototechniku, kým Monika s Patrikom vybaľujú. Monika má na sebe krátku sukňu a obtiahnuté tričko, cez ktoré presvitajú tvrdé bradavky – bez podprsenky. Patrik je v ležérnych nohaviciach a košeli, no jeho pohľad je napätý, akoby čakal na niečo výnimočné.

„Chceme niečo špeciálne,“ začne Monika, keď si sadneme s pohármi vína na terasu. „Niečo, čo posunie tvoje fotky ďalej.“ Odhalí, že Patrik má na sebe klietku na penis – zamknutú už tri dni. „Mala som svoje dni, a chcela som, aby bol... nabudený,“ usmeje sa šibalsky. Patrik sa jemne začervená, no vyzerá vzrušene. „Dnes budem veliť ja, a ty to zachytíš. Ostane zamknutý, kým nepoviem inak.“

Fotenie začína v spálni. Monika si oblečie čierne tangá a priesvitnú blúzku, ktorá ledva zakrýva jej plné prsia. Patrik je nahý, len s kovovou klietkou na penise, a posedáva na kraji postele, ruky opreté o matrac. Svetlo z okna zvýrazňuje jeho svalnaté ramená a jej krivky. Monika ho dráždi – jazykom mu prechádza po hrudi, krúži okolo bradaviek, až k okraju klietky. „Chceš ma?“ šepne, jej prsty kĺžu po jeho stehnách. Patrik zastoná, klietka ho evidentne obmedzuje, no jeho oči horia túžbou. Monika si sadne na posteľ, roztiahne nohy a pomaly si sťahuje tangá. Jej kundička je už vlhká, a ona sa o klietku obtiera, jej šťavy zanechávajú lesklé stopy na kove. Fotím detaily – jej pásik chĺpkov, vnútorné pysky pritisnuté na kov, jeho napäté svaly na stehnách.

„Teraz niečo špeciálne,“ povie Monika a ukáže na vaňu. Vytiahne súpravu na klystír a pripravuje teplú vodu s jemným mydlom. Najprv ide ona. Sadne si na okraj vane, nohy roztiahnuté, a Patrik jej pomáha. Hadica klystíru je tenká, lubrikovaná, a Monika si ju opatrne vsúva do zadku. Keď voda začína prúdiť, jej brucho sa jemne nadúva, koža na pupku sa napína. „Pomaly,“ šepne, jej hlas je tichý, no plný očakávania. Po prvom kole – asi pol litra – jej brucho je viditeľne plnšie, mäkké na dotyk. Fotím jej krivky, ako sa leskne od potu, jej prsia zdvihnuté s každým nádychom. Druhé kolo pridáva ďalší liter, a jej brucho je teraz výrazne zaoblené, akoby tehotné, no stále elegantné. Vyjekne, keď voda tlačí, no jej oči sú plné vzrušenia. Po treťom kole, takmer dva litre, sa jej brucho leskne, koža je napnutá, a ona sa jemne dotýka pupka, akoby testovala svoje limity. „Stačí,“ povie a pomaly uvoľňuje vodu do vane, jej telo sa uvoľňuje, no stále je nabudené.

Potom je rad na Patrikovi. Sadne si na okraj vane, stále v klietke, a Monika mu s precíznosťou aplikuje klystír. Prvé kolo je opatrné – pol litra vody, a jeho brucho sa jemne nadvihuje. Fotím jeho reakcie – zmes nepohodlia a vzrušenia, jeho ruky zovreté na okraji vane. Druhé kolo pridáva viac, jeho brucho je plnšie, a on zastoná, keď Monika jemne masíruje jeho pokožku. Po treťom kole, takmer jeden a pol litra, jeho brucho je napnuté, a Monika ho dráždi, jej prsty kĺžu po jeho stehnách, blízko klietky. Keď skončí, uvoľní vodu, a jeho úľava je zrejmá.

Obaja sú teraz čistí, nabudení. Monika vytiahne obojstranné dildo – dlhé, pružné, s lubrikantom, ktorý sa leskne v svetle. Sadnú si oproti sebe na posteli, nohy prepletené. Monika si vsúva jednu stranu do zadku, pomaly, jej stonanie je tiché, no intenzívne. Patrik robí to isté, lubrikant uľahčuje pohyb, a ich telá sa začínajú hýbať v rytme. Dildo ich spája, ich pohyby sú synchronizované, a ja fotím – jej kundičku, ktorá sa dotýka jeho stehien, jeho tvár plnú rozkoše, ich ruky, ktoré sa držia za boky. Monika preberá vedenie, jej prírazy sú silnejšie, a Patrik sa prispôsobuje, jeho klietka sa trasie pri každom pohybe. Ich stonanie sa zlieva, a ja zachytávam detaily – lubrikant stekajúci po ich kožne, jej prsia poskakujúce, jeho svaly napnuté.

Potom Monika pokračuje v dominancii. Sadne si Patrikovi na tvár, jej kundička je priamo na jeho ústach, a on ju vášnivo líže. Jej šťavy stekajú po jeho brade, a ona sa nakláňa dopredu, dráždiac jeho klietku jazykom. Fotím jej zaklonenú hlavu, jeho ruky na jej stehnách, jej pásik chĺpkov mokrý od vzrušenia. „Si môj,“ šepne mu, a on len stoná do jej kundičky.

Keď skončíme, Monika sa otočí ku mne. „Teraz ty,“ povie, jej pohľad dravý. Patrik je stále zamknutý, no asistuje. Ja vnikám do Monikinej kundičky – je tesná, horúca, a jej stonanie je hlasné. Mením tempo, moje prírazy sú hlboké, a Patrik ju bozkáva na krk, jeho ruky masírujú jej prsia. Potom sa presúvam k jej zadku – lubrikant uľahčuje vstup, a ona ma nabáda, aby som pridal. Patrik líže jej klitoris, jeho jazyk je rýchly, a Monikine výkriky sú divoké. Keď cítim vrchol, Monika si kľakne, a ja vystrieknem do jej úst. Okamžite sa nakloní k Patrikovi, bozkávajú sa, moje semeno sa mieša v ich ústach, a ja fotím túto intímnu chvíľu – ich pery, jej oči plné vášne.

Monika sa ide upraviť – sprcha, make-up, dokonalá ako vždy. Vráti sa v čiernom spodnom prádle, a ja ju začnem fotiť priviazanú o trámy. Konopné laná jej obopínajú prsia, ruky, stehná, vytvárajú červené stopy na jej pokožke. Skúšam rôzne pózy – raz visí, ruky nad hlavou, raz má nohy roztiahnuté, jej kundička odhalená. Používam análny kolík a vibrátor, ktorý jej vkladám, a jej výrazy sú zmesou bolesti a rozkoše. Patrik, stále zamknutý, podáva laná a hračky, jeho pohľad je plný obdivu. Fotím detaily – lano tlačiace na jej bradavky, jej mokrú kundičku, vibrátor hlboko v nej.

Po fotení pošleme Patrika pripraviť večeru – steaky na grile vonku. S Monikou sa vraciame na posteľ. Jej nohy sú okolo môjho pása, a ja ju šukám tvrdo, jej kundička je mokrá, a jej orgazmus prichádza rýchlo – jej telo sa trasie, prsia poskakujú, a ona ma k sebe pevne tlačí. Potom sa otočí na štyri, jej zadok je vo vzduchu, a ja vnikám do jej análu. Lubrikant uľahčuje pohyb, a moje prírazy sú hlboké, rytmické. Plácam ju po zadku, jej pokožka sčervenie, a ona vzdychá: „Tvrdšie!“ Druhý orgazmus ju zasiahne, jej kundička tečie, a ja pokračujem, až kým nevybuchnem v jej zadku, moje semeno ju napĺňa.

Sadneme si k vírivke, jeme steaky, popíjame víno. Monika odomkne Patrikovu klietku, a jeho úľava je zrejmá – jeho penis je tvrdý okamžite. Fotím ich, ako sa vo vírivke milujú – voda špliecha, Monikine prsia sú pritisnuté na jeho hrudi, jej nohy okolo jeho pása. Presunú sa do sauny, kde pokračujú – jej zadok na jeho penise, jeho ruky na jej bokoch. Fotím ich v horúcom opare, ich telá lesklé od potu, jej stonanie ozývajúce sa v malej drevenej miestnosti.

Po večeri sa vraciame na posteľ. Trojka je divoká – Monika je v strede, ja vnikám do jej kundičky, Patrik do jej zadku. Naše pohyby sú synchronizované, jej stonanie je ohlušujúce. Meníme polohy – raz je na mne, jej prsia poskakujú, raz ju Patrik šuká zozadu, kým ja jej cmúľam bradavky. Obaja vybuchneme – ja v jej kundičke, Patrik v jej zadku, a Monika je v extáze, jej telo sa chveje od orgazmu.

Zaspíme na obrovskej posteli, telá prepletené. Ráno ma Monika zobudí – jej ústa sú na mojom penise, Patrik ju šuká zozadu do kundičky. Po jej orgazme ma vyfajčí do konca, jej jazyk olizuje každú kvapku. Dáme si poslednú vírivku, kde sa len rozprávame, smiejeme, dotýkame. Potom sa oblečiem, rozlúčim sa – oni zostávajú na chate ešte dva dni. Monika mi podá lístok: „Skôr než svadba, ešte sa uvidíme.“ Usmejem sa, viem, že toto nie je koniec.
Fotograf15

O týždeň mi Monika volá, jej hlas plný energie. „Rozlúčka so slobodou, tá istá chata, budúci piatok. Prídeš fotiť? Moje baby sú divoké, bude to zábava.“ Neodolám – luxusná chata v lese, Monika a päť jej kamošiek? Balím techniku a v piatok podvečer parkujem pred drevenou stavbou. Les je tichý, vírivka na terase bublá, zvnútra sa ozýva smiech a hudba. Monika ma víta v krátkom župane, pod ktorým presvitá čipkovaná podprsenka. „Poď, predstavím ťa babám,“ žmurkne.

V obývačke je päť žien, poháre vína v rukách, atmosféra uvoľnená. Je tam Lucia, blondínka s dlhými nohami; Katka, drobná brunetka s piercingom v pupku; Zuzana, štíhla s havraními vlasmi; Natália, s krátkym pixie účesom a tetovaním na ramene; a potom Ema, ryšavka, ktorá ma okamžite zasiahne. Má bledú pokožku posiatu pehami, modré oči, ktoré žiaria ako jazero, štíhlu postavu s plnším, sexi zadočkom a trojkami prsiami. Všímam si aj cez župan, že jej bradavky zdobia piercingy. Jej ryšavé vlasy padajú v jemných vlnách na ramená. „Ahoj, ja som Ema,“ povie, jej úsmev je zvodný. Ja už viem, že sa na ňu budem vracať pohľadom.

Párty začína hravo. Baby sa rozhodnú skrášľovať – nahé, pre „viac zábavy“. Na obroskrj kruhovej posteli si robia depiláciu, nechty, vlasy. Lucia odstraňuje voskom chĺpky z Katkiných nôh, odhaľujúc hladkú pokožku. Natália zaplieta Zuzane vrkoče, ich smiech je nákazlivý. Ema si lakuje nechty na nohách, jej bledé stehná roztiahnuté a prvý krát vidím jej hustý ryšavý trojuholník nad kundičkou. Fotím – vosk na koži, Monikine prsty v Katkiných vlasoch, Eminu tvár sústredenú na červený lak...

Presúvame sa do vírivky. Všetky sú nahé, telá lesklé od vody. Monika sa opiera o okraj, jej prsia nad vodou, Lucia sa špliechá s Natáliou, a Ema sedí oproti mne. Fotím ich smiech, kvapky na ich pokožke, Eminu bledú pleť posiatu pehami. V saune je atmosféra ešte uvoľnenejšia – horúci vzduch ich robí odvážnejšími. Zuzana si sadne Monike na kolená, ich telá sa dotýkajú, a ja fotím ich pohľady plné chémie. Ema sa opiera o stenu, jej zadoček je dokonale tvarovaný, piercingy v bradavkách sa lesknú od potu, a ja zachytávam jej modré oči, ktoré ma sledujú.

Baby sa prezliekajú do spodného prádla a županov, pózujú na posteli. Monika je v čiernej čipke, Ema v smaragdovo zelených nohavičkách, ktoré kontrastujú s jej pehami. Fotím ich maznanie, župany nechajú skĺznuť, rovnako aj zvyšok oblečenia. Prvý krát vidím Emin piercing v klitorise, keď sa nakloní k Monike. „Poď sem,“ povie mi Ema, jej hlas zvodný. Baby sa smejú, nabádajú ma, a ja odkladám foťák.

Ema ma pritiahne na posteľ, jej ruky rozopnú moju košeľu. Pred babami, ktoré sa pozerajú s úsmevom a vínom, ma bozkáva – jej pery sú mäkké, jazyk dravý. Moje ruky skĺznu na jej zadoček, pevný, plný, a ona vzdychne, keď ho stlačím. Rozovriem jej nohy, odhaľujúc hustý ryšavý trojuholník a piercing v klitorise. Môj jazyk preskúmava jej kundičku – je vlhká, sladká, piercing dodáva jemnú textúru. Jej stonanie je tiché, no intenzívne, a baby tlieskajú. Vnikám do nej, jej nohy okolo môjho pása, jej kundička tesná, horúca. Meníme polohy – raz je na mne, jej prsia s piercingami poskakujú, raz je na štyroch, jej zadoček vo vzduchu. Keď cítim vrchol, Ema si kľakne, a ja vystrieknem na jej prsia, môj prúd steká po jej pehách a piercingoch. Baby si toto predstavenie užívajú pri víne, akoby to bolo divadlo.

„Poď si dať sprchu,“ šepne Ema a berie ma do kúpeľne. Stojíme pod teplou vodou, jej bledá pokožka je klzká, pehy svietia ako hviezdy. Bozkávame sa, moje ruky masírujú jej zadoček, prsty skĺznu k jej kundičke, kde sa hrávam s piercingom. Ona mi opláca, jej ruka pevne stisne môj penis, a ja vzdychám, keď ho cmúľa pod prúdom vody. Vychádzam na jej tvár, a ona sa usmeje, voda zmýva moje semeno z jej pier. „Ešte nie je koniec,“ žmurkne.

Presúvame sa do druhej spálne. Milujeme sa pomaly – jej ryšavé vlasy sa rozlievajú po vankúši, jej modré oči upreté na mne. Lízam jej kundičku, môj jazyk krúži okolo piercingu, a ona sa chveje pri orgazme, jej zadoček sa dvíha. Sadne si na mňa, jej pohyby sú rytmické, piercingy v bradavkách neustále priťahujú môj pohľad. Keď vybuchnem v jej ústach, a ona olíže každú kvapku, jej pehy sa červenajú.

Ráno sa zobudím na jej bozk. Ema je nahá, jej ryšavé ochlpenie sa dotýka môjho stehna. „Dobré ráno,“ zašepká, jej modré oči žiaria. Ležíme, jej hlava na mojom hrudníku, a rozprávame sa o maličkostiach, maznáme...

Z obývačky sa ozýva smiech báb. Ema ma pobozká, jej ryšavé vlasy mi štekia tvár. „Musíme to zopakovať,“ povie. Balím techniku, a Monika ma pri dverách objíme. „Na svadbe sa vidíme. Ema má tvoje číslo, stihneš si s ňou aj zatancovať popri foteni?,“ žmurkne. Odchádzam s pocitom, že táto rozlúčka bola začiatkom niečoho nového s Emou.
Odpovědět